Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Pusztaszentlászlói Találkozó – 2014. aug. 19-24.

Legutóbb frissítette riviera 10 years, 9 months telt el
23angok
145 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    riviera
    Felhasználó

Láttatok már csodaszép fürdőt és kempinget,akkor nézzétek meg a Pusztaszentlászlói Aqua Barbara termálfürdő és kempinget.,É:46.64572′ K:16.83756′
      A kemping mellett csodaszép horgásztó is található.
      A régi fotóalbumomban fotók a kempingről,fürdőről,horgász tóról.
      Zala megye közepén csodálatos természeti környezetben található. A kempingben sövénnyel elválasztott nagyméretü parcellák,minden parcellán áram,viz csatlakozás lehetőség./árammérővel felszerelt/,mikrohullámu internet elérhetőséggel.
      Nagyon szép szociális épület, külön tüzrakóhely.
      Közvetlen átjárás a fürdőbe,ahol a család minden tagja és korosztálya kikapcsolódhat és élvezheti a nátriumhidrogénkarbonátos gyógyhatású héviz jótékony hatását.
      1000 négyzetméter fürdőviz felülettel,uszómedencével,élményfürdővel,gyermekmedencével,külön kis gyógymedencékkel,büfés vendéglátóegységekkel várja a vendégeket.

Attachments:
      • 17.jpg
      • 2.jpg
      • 9.jpg
      • 15.jpg
      • 11.jpg
      • 12.jpg
      • 4.jpg
      • 6.jpg
      • 4_2014-06-27.jpg
      • 16.jpg
      • 13.jpg
    • Szerző
      Válasz
      riviera
      Felhasználó

[quote=”EdGaR” post=43134][quote=”riviera” post=43107][quote=”EdGaR” post=43089]Habár mi sajnos nem tudunk menni, de azt megígérhetem, hogy az időjárás miatt nem kell idegeskedni!
        Kérlek írjátok meg melyik napra hány °C fokot szeretnétek :D[/quote]

Minden napra én 25 fokot kérek,eső nélkül. :rohog[/quote]
        Te, mint FőSzervező jogán ezt tekintem mérvadónak :smt039 :meghajol[/quote]

Mindig a Kerti a Főszervező,én csak segitek. :smt039

horvathpapa
        Felhasználó

[quote=”riviera” post=43146][quote=”Brigi” post=43142]Ugye kutyát lehet vinni a kempingbe?[/quote]

Igen lehet vinni kutyát. :smt039[/quote] Barátaim! Alakul ez a talákozó, nagyon várom! Zsófika

EdGaR
          Felhasználó

[quote=”Brigi” post=43142]Ugye kutyát lehet vinni a kempingbe?[/quote]
            Minden normális helyre lehet kutyust vinni… pfú… ezen nem fogok egy darabig napirendre térni ](*,)

riviera
            Felhasználó

[quote=”Brigi” post=43142]Ugye kutyát lehet vinni a kempingbe?[/quote]

Igen lehet vinni kutyát. :smt039

Kerti
              Adminisztrátor

A szavazás egyöntetűen a Marhagulyásra dőlt el.
                A jelentkezési lapra fel is tettem.
                Akik eddig jelentkeztek, azok jelezzék, hogy mennyit szeretnének és beírom őket.
                Lehet itt a fórumon is, vagy privátban, vagy e-mail-ban, vagy bárhogy.

Brigi
                Felhasználó

Ugye kutyát lehet vinni a kempingbe?

EdGaR
                  Felhasználó

[quote=”riviera” post=43107][quote=”EdGaR” post=43089]Habár mi sajnos nem tudunk menni, de azt megígérhetem, hogy az időjárás miatt nem kell idegeskedni!

Minden napra én 25 fokot kérek,eső nélkül. :rohog[/quote]
                    Te, mint FőSzervező jogán ezt tekintem mérvadónak :smt039 :meghajol

riviera
                    Felhasználó

Én is a marhára szavazok. :smt039

EvaMama
                      Felhasználó

[quote=”horvathpapa” post=43110][quote=”MaNa” post=43109][quote=”Kerti” post=43100]Ma beszéltem Andrással és sikerült úgy intéznie, hogy részt tud venni a találkozón, így a főzést is elvállalja szombatra.

Az lenne a kérdése, hogy mi legyen a végeredmény?

– Marha gulyás
                        – Marha pörkölt
                        – Vadas gulyás (vaddisznóból)
                        – Vadas pörkölt (vaddisznóból)

Minél hamarabb el kellene dönteni, hogy fel tudjam tenni a jelentkezési laphoz.[/quote]
                        Inkább a marha! Köszi[/quote] Én is a marhára szavaznék, köszi! Zsófika[/quote]

A marha gulyás talán a jobb választás, mert kiadósabb és a hölgyek is talán jobban kedvel(het)ik !

horvathpapa
                        Felhasználó

[quote=”MaNa” post=43109][quote=”Kerti” post=43100]Ma beszéltem Andrással és sikerült úgy intéznie, hogy részt tud venni a találkozón, így a főzést is elvállalja szombatra.

– Marha gulyás
                          – Marha pörkölt

Minél hamarabb el kellene dönteni, hogy fel tudjam tenni a jelentkezési laphoz.[/quote]
                          Inkább a marha! Köszi[/quote] Én is a marhára szavaznék, köszi! Zsófika

MaNa
                          Felhasználó

[quote=”Kerti” post=43100]Ma beszéltem Andrással és sikerült úgy intéznie, hogy részt tud venni a találkozón, így a főzést is elvállalja szombatra.

– Marha gulyás
                            – Marha pörkölt

Inkább a marha! Köszi

riviera
                            Felhasználó

[quote=”Kerti” post=43100]Ma beszéltem Andrással és sikerült úgy intéznie, hogy részt tud venni a találkozón, így a főzést is elvállalja szombatra.

– Marha gulyás
                              – Marha pörkölt

Szerintem döntsön az András,hogy melyiket főzné szívesebben,tekintettel arra,hogy a szavazás eredménytelen lett. 🙂

riviera
                              Felhasználó

[quote=”EdGaR” post=43089]Habár mi sajnos nem tudunk menni, de azt megígérhetem, hogy az időjárás miatt nem kell idegeskedni!

Minden napra én 25 fokot kérek,eső nélkül. :rohog

E.G.
                                Felhasználó

– Marha gulyás
                                  – Marha pörkölt

Egyik jobb, mint a màsik! :ny Feleségem, aki microbiológus doktor mondja, hogy ha nem antraxos a marha és nem trichinellás a vaddisznó, akkor bármelyik jöhet :ny
                                  Nem tehetek róla, de neki igy jár az agya!

Kerti
                                  Adminisztrátor

Ma beszéltem Andrással és sikerült úgy intéznie, hogy részt tud venni a találkozón, így a főzést is elvállalja szombatra.

– Marha gulyás
                                    – Marha pörkölt

Minél hamarabb el kellene dönteni, hogy fel tudjam tenni a jelentkezési laphoz.

vasudvaros
                                    Felhasználó

Kedves Editke.
                                      Sajnos 21-22nekünk munkanap, és olyan messze van. Biztos lessz még az idén tali amelyiken megölelhetünk benneteket.

EdGaR
                                      Felhasználó

Habár mi sajnos nem tudunk menni, de azt megígérhetem, hogy az időjárás miatt nem kell idegeskedni!
                                        Kérlek írjátok meg melyik napra hány °C fokot szeretnétek 😀

riviera
                                        Felhasználó

[quote=”Brigi” post=43050]Igyekszünk mi is menni, de csak rövid időre tudunk veletek tartani. Balu vasárnap jön haza, ezért nekem kell intéznem a beiratkozását, ami 21-23 között van.[/quote]

Nagyon örülünk ha el tudtok jönni , még ha rövidebb időre is. :smt039

Brigi
                                          Felhasználó

Igyekszünk mi is menni, de csak rövid időre tudunk veletek tartani. Balu vasárnap jön haza, ezért nekem kell intéznem a beiratkozását, ami 21-23 között van.

riviera
                                            Felhasználó

[quote=”horvathpapa” post=43047]Editke! Sikerült a 10..-nek jelentkeznem. Ha esik, ha süt megyek Édikével. Gyertek sokan, hisz szeretnélek benneteket megölelgetni és szeretgetni. Horváthpapa velünk van mindörökké, örizzük emlékét. Másfél éve ezt teszem, az emlékeinkből élek és emeltfővel létezem. Millió puszi mindenkinek!!!! :smt058[/quote]

Drága Zsófika! Nagyon örülök,hogy jelentkeztél és hogy újból találkozhatunk és beszélgetünk. :smt039

horvathpapa
                                              Felhasználó

Editke! Sikerült a 10..-nek jelentkeznem. Ha esik, ha süt megyek Édikével. Gyertek sokan, hisz szeretnélek benneteket megölelgetni és szeretgetni. Horváthpapa velünk van mindörökké, örizzük emlékét. Másfél éve ezt teszem, az emlékeinkből élek és emeltfővel létezem. Millió puszi mindenkinek!!!! :smt058

riviera
                                                Felhasználó

[quote=”bo ildi” post=43015]Sziasztok Szép jóreggeltt mindenkinek!!!! Ugy látom nem tolongunk a Pusztaszentlászlói találkozóra, pedig biztos nagyon jó lesz, végre találkozunk barátainkkal. Mi pozitivan gondolkodunk nem fog esni az eső, jókat fózunk, pihizunk és jókat dumcsizunk!!! Jó készülődést mindenkinek gyertek legyünk együtt!!!! Bo Ildi és Karpatfalvi anti :[/quote]

Biztosan így lesz,ahogy leírtad.Majd az utolsó napokban még fognak jelentkezni. :smt039

bo ildi
                                                  Felhasználó

Sziasztok Szép jóreggeltt mindenkinek!!!! Ugy látom nem tolongunk a Pusztaszentlászlói találkozóra, pedig biztos nagyon jó lesz, végre találkozunk barátainkkal. Mi pozitivan gondolkodunk nem fog esni az eső, jókat fózunk, pihizunk és jókat dumcsizunk!!! Jó készülődést mindenkinek gyertek legyünk együtt!!!! Bo Ildi és Karpatfalvi anti :

E.G.
                                                    Felhasználó

[quote=”riviera” post=43008][quote=”E.G.” post=43003][quote=”Kerti” post=43001][quote=”E.G.” post=42999]Nagyon hülye kérdés, tudom, de hogy lesz hivatalosan a munkanap azon a héten? Már a feleségem miatt, mert ő közalkalmazott.
                                                      Csak, hogy tudjunk tervezni, hány napra tudunk menni.[/quote]

Sajnos mivel szerdára esik a 20.-a, ezért hivatalosan nem lesz hosszú hétvége. A csütörtök és péntek is munkanap.[/quote]

Köszi! Megkérdezem, hogy mit tud megoldani, mert neki szabit kell kivenni.
                                                      Nekem nem gond, de őt szigoruan fogjàk.[/quote]

Biztos megértik a munkahelyen,hogy bejelentkeztetek egy találkozóra korábban és szeretnétek elmenni .
                                                      és mi is szeretnénk ha eljönnétek. :smt039[/quote]

Megteszünk mindent az ügy èrdekében . :smt204

riviera
                                                      Felhasználó

[quote=”E.G.” post=43003][quote=”Kerti” post=43001][quote=”E.G.” post=42999]Nagyon hülye kérdés, tudom, de hogy lesz hivatalosan a munkanap azon a héten? Már a feleségem miatt, mert ő közalkalmazott.
                                                        Csak, hogy tudjunk tervezni, hány napra tudunk menni.[/quote]

Sajnos mivel szerdára esik a 20.-a, ezért hivatalosan nem lesz hosszú hétvége. A csütörtök és péntek is munkanap.[/quote]

Köszi! Megkérdezem, hogy mit tud megoldani, mert neki szabit kell kivenni.
                                                        Nekem nem gond, de őt szigoruan fogjàk.[/quote]

Biztos megértik a munkahelyen,hogy bejelentkeztetek egy találkozóra korábban és szeretnétek elmenni .
                                                        és mi is szeretnénk ha eljönnétek. :smt039

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 145

You must be logged in to reply to this topic.