Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Pusztaszentlászlói Találkozó – 2014. aug. 19-24.
-
IndítottaTémakör
-
2014.06.27.-19:22 #43696
Láttatok már csodaszép fürdőt és kempinget,akkor nézzétek meg a Pusztaszentlászlói Aqua Barbara termálfürdő és kempinget.,É:46.64572′ K:16.83756′
A kemping mellett csodaszép horgásztó is található.
A régi fotóalbumomban fotók a kempingről,fürdőről,horgász tóról.
Zala megye közepén csodálatos természeti környezetben található. A kempingben sövénnyel elválasztott nagyméretü parcellák,minden parcellán áram,viz csatlakozás lehetőség./árammérővel felszerelt/,mikrohullámu internet elérhetőséggel.
Nagyon szép szociális épület, külön tüzrakóhely.
Közvetlen átjárás a fürdőbe,ahol a család minden tagja és korosztálya kikapcsolódhat és élvezheti a nátriumhidrogénkarbonátos gyógyhatású héviz jótékony hatását.
1000 négyzetméter fürdőviz felülettel,uszómedencével,élményfürdővel,gyermekmedencével,külön kis gyógymedencékkel,büfés vendéglátóegységekkel várja a vendégeket.Attachments: -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2014.08.30.-01:45 #44521
Több lépcsőben raktam fel a képeket,mivel Zalában nekünk nagyon gyenge a térerő és csak kinlódtam vele,de azt akartam,hogy mielőbb tudjátok megnézni.
Akik nem jöttek el nagyon sajnálhatják.
Pusztaszentlászlón adta át nekem Zsófika a dedikált ” Lélekőrző ” című verses kötetét,melyet ezúton is nagyon szépen köszönök. Nem tudtuk eddig,hogy egy költői lélek is van a klubunkban. :meghajol2014.08.26.-23:21 #44468[quote=”gabi-zsolt” post=43361]hol vanak a kepek? most ertem haza erdelybol szivesen megneznem[/quote]
2014.08.26.-19:54 #44465hol vanak a kepek? most ertem haza erdelybol szivesen megneznem
2014.08.26.-18:57 #44463Sajnos csak rövid ideig tudtunk ott lenni a találkozón, de nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük Editkének, hogy ezt a jó helyet is felfedezte!
2014.08.26.-16:00 #44461Kedves Editke, és Párod!
Csak csatlakozni lehet a köszönetnyilvánítókhoz a remek találkozóért, a fáradhatatlan
munkádért, irígylésre méltó aktivitásodért, nem utolsó sorban pedig kedves személyedért.
Hálás köszönet :ildiko57, és Béci.2014.08.26.-11:29 #44447[quote=”riviera” post=43341]Utolsóként mi is elhagytuk kempinget.Nagyon jó volt Veletek ismét.Nagyon örültem,hogy augusztus hónapban 26 egység eljött a találkozóra és ahogy elmondtátok tetszett a kemping és fürdő is.Külön öröm volt,hogy a tó parton részesei lehettünk a „falunapnak ” is a tüzijátékkal együtt.
Külön köszönöm Andrásnak a finom marhagulyást,melyért oda itéljük az ARANYFAKANÁL díjat,melynek átadása Tamásiban lesz..
A feltett képek sajnos nem tudják visszaadni a nagyon jó hangulatot,és a sok finom étket. :smt039
Tamásiban is lesz dödölle!
Otthagyott tárgyak: E.G.omnisztor tartó fémlapkája,valamint Krizso 2 db szintező éke nálunk van,melyet Tamásiban át vehettek.[/quote]Köszönöm Editke, igy legalább biztos megyek Tamásiba. :smt058
2014.08.26.-04:03 #44445Utolsóként mi is elhagytuk kempinget.Nagyon jó volt Veletek ismét.Nagyon örültem,hogy augusztus hónapban 26 egység eljött a találkozóra és ahogy elmondtátok tetszett a kemping és fürdő is.Külön öröm volt,hogy a tó parton részesei lehettünk a „falunapnak ” is a tüzijátékkal együtt.
Külön köszönöm Andrásnak a finom marhagulyást,melyért oda itéljük az ARANYFAKANÁL díjat,melynek átadása Tamásiban lesz..
A feltett képek sajnos nem tudják visszaadni a nagyon jó hangulatot,és a sok finom étket. :smt039
Tamásiban is lesz dödölle!
Otthagyott tárgyak: E.G.omnisztor tartó fémlapkája,valamint Krizso 2 db szintező éke nálunk van,melyet Tamásiban át vehettek.2014.08.26.-01:57 #44439[quote=”vip001″ post=43326]Lehet nagyon bénák vagyunk,de nem tudjuk megnyitni a képeket.Segítenétek??Köszi[/quote]
2014.08.26.-01:57 #44438[quote=”vip001″ post=43326]Lehet nagyon bénák vagyunk,de nem tudjuk megnyitni a képeket.Segítenétek??Köszi[/quote] Nem vagytok egyedül, mert nekem sem sikerül. Zsófika
2014.08.26.-01:12 #44430Lehet nagyon bénák vagyunk,de nem tudjuk megnyitni a képeket.Segítenétek??Köszi
2014.08.26.-01:10 #44429Kedves Mindenki!Újoncként nagy izgalommal készültünk a (számunkra )első találkozóra,ahol rengeteg ötlettel,tapasztalattal lettünk gazdagabbak.Nem mellékesen említem meg a sok kedves,szimpatikus ,barátságos embert.Nagyon köszönjük az élményt,a szervezést…s zalaiként „tájügyben”-ugye nem lehetünk elfogultak!!!!A fürdő igényes,a masszázs kellemes az étek ízletes volt(köszönet érte Jenő bácsinak,Nyomi barátunknak,s Andrásnak.Nagypapának örök HÁLA a villamossági tanácsért,Pali bácsinak a zsinegért,GyLacinak ,Nyominak a tanácsokért.Nagyon jól éreztük magunkat….MINDENKINEK csók és ölelés:Szilvi,Géza Levente(Edit néninek külön KÖSZÖNET a szervezésért!!!!
2014.08.25.-12:41 #44418Igen már megint pityókát / krumplit / ettem, ettünk. Szerintem jó volt. Aki nem volt ott az meg nem is tudja miről maradt le. :smt204 Egyébként nem én adtam neki nevet, de akitől tanultam az biztos büszke lesz rá.
Edgár te meg legközelebb nem kapsz. :rohog[quote=”EdGaR” post=43307][quote=”MaMi” post=43297]…
Nyomi!Máskor is készíthetsz titkos recept szerint nagyváradi héjas krumplit .
…[/quote]
Már neve is van??? :rohog[/quote]2014.08.25.-01:57 #44413Tettem fel pár képet a Pusztaszentlászló-i taliról. hurrá
Majd még folytatom. :smt0392014.08.25.-01:19 #44411[quote=”EdGaR” post=43305][quote=”E.G.” post=43301]
Csináltam egy pár képet, de még nem jöttem rá, hogy hogy lehet ide feltenni![/quote]
Miután bejelentkeztél a Magyar Lakóautó Klub weboldalon, az embléma alatt található fekete menüsor, első (Klub) lenyíló ablak, legfelső (Profil) almenüjére kell kattintani.
Itt már beléptél a saját profilodba, ami hasonlít a Facebook saját profilra. (A kép felső részén egy nagy borítókép található, ha nem töltöttél még fel saját képet, akkor naplementés világítótornyos, csigás borítód van.)A kép felett van egy másik menüsor (a fekete alatt), itt vízszintesen a harmadik, Fotó menüre kell kattintani.
„Saját képeim” felirattal, itt található a privát albumod, ami üres, ha még nincs feltöltött albumod, vagy profilképed.
A felirat alatti menüsor utolsó menüje (és itt végre elérkeztünk a lényeghez) a Kép feltöltése, erre is rá kell kattintani.
Felugrik egy kisebb ablak.
Első lépés: Adj az albumodnak egy nevet. (Később a már meglévő albumodhoz is itt tudsz további képeket feltölteni, azt a mellette lévő narancs színű Hozzáadás meglévő albumhoz gombbal megteheted.)
Ha már adtál nevet az albumnak, ugyanebben az ablakban baloldalon alul (Második lépés) kattints a Fájlok hozzáadása gombra. Ahonnan a képeket kiválasztod, egyszerre több képet is kijelölhetsz, ha a Ctrl billentyűt folyamatosan lenyomva tartod és bal egér gombbal a kiválasztod a képeket, de egyesével az előbb leírt módon is hozzáadhatod.
Ha már minden kép ott van az ablakban kattints a Feltöltés indítása gombra.
Itt meg kell várni, míg minden képnél eléri a feltöltés a 100%-ot ez internet kapcsolat sebességtől és kép mennyiségtől függ.[/quote]
Saját albumba már tettem a buliról képeket, eddig eljutottam.!!
2014.08.25.-00:49 #44410[quote=”MaMi” post=43297]…
…[/quote]
Már neve is van??? :rohog2014.08.25.-00:45 #44408[quote=”E.G.” post=43301]
Csináltam egy pár képet, de még nem jöttem rá, hogy hogy lehet ide feltenni![/quote]
Miután bejelentkeztél a Magyar Lakóautó Klub weboldalon, az embléma alatt található fekete menüsor, első (Klub) lenyíló ablak, legfelső (Profil) almenüjére kell kattintani.
Itt már beléptél a saját profilodba, ami hasonlít a Facebook saját profilra. (A kép felső részén egy nagy borítókép található, ha nem töltöttél még fel saját képet, akkor naplementés világítótornyos, csigás borítód van.)A kép felett van egy másik menüsor (a fekete alatt), itt vízszintesen a harmadik, Fotó menüre kell kattintani.
„Saját képeim” felirattal, itt található a privát albumod, ami üres, ha még nincs feltöltött albumod, vagy profilképed.
A felirat alatti menüsor utolsó menüje (és itt végre elérkeztünk a lényeghez) a Kép feltöltése, erre is rá kell kattintani.
Felugrik egy kisebb ablak.
Első lépés: Adj az albumodnak egy nevet. (Később a már meglévő albumodhoz is itt tudsz további képeket feltölteni, azt a mellette lévő narancs színű Hozzáadás meglévő albumhoz gombbal megteheted.)
Ha már adtál nevet az albumnak, ugyanebben az ablakban baloldalon alul (Második lépés) kattints a Fájlok hozzáadása gombra. Ahonnan a képeket kiválasztod, egyszerre több képet is kijelölhetsz, ha a Ctrl billentyűt folyamatosan lenyomva tartod és bal egér gombbal a kiválasztod a képeket, de egyesével az előbb leírt módon is hozzáadhatod.
Ha már minden kép ott van az ablakban kattints a Feltöltés indítása gombra.
Itt meg kell várni, míg minden képnél eléri a feltöltés a 100%-ot ez internet kapcsolat sebességtől és kép mennyiségtől függ.
2014.08.25.-00:13 #44407[quote=”MaMi” post=43297]
![/quote]
Kedves Nyomi a krumpliról még most sem tudtál lemondani??? :D/ =D>
Jutka2014.08.24.-23:56 #44406Szerencsésen hazaértem én is Édikével. Editke és Jenő kitünő szervezése, András finom marhagulyása, valamint falunap a horgásztó partján felejthetetlen, örömteli, boldog napokat élhettünk át együtt lakóautó klub barátaimmal..A természetközeli csodálatos környezet, tágas szép tiszta Kemping és termálfürdő környezete ámulatba ejtett mindenkit. Nincs zsúfoltság, csend és nyugalom, kedvesség a személyzettől, sőt a faluban sétálás során is családtagként üdvözöltek mindenkit az ott élő emberek.Mindenki nevében mondhatom, hogy ide visszahúzza sokunk szívét a természet ölelésében megbújó csodálatos kis ékszerdobozként tündöklő termálfürdőbe. Minden igényt kielégítő szolgáltatásával együtt, gratulálok az üzemeltetőnek és tulajdonosának.Editke és Jenő nektek is meleg szívvel köszönöm, hogy általatok megismerhettük ezt a csodát. Puszi mindenkinek: Zsófika :smt058
2014.08.24.-23:56 #44405Mi is hazaértünk, miután még befeküdtünk Zalaapátiban a Zöld Elefánt nevű kiváló étterembe ebédre hatan, Ildivel, Antiékkal. Köszönjük a tippet Jenő bátyánknak, tényleg jó még mindig ez a Zöld Elefánt.
Pusztaszentlászlón az Aqua Barbarát ajánljuk mindenkinek, mert egy kis paradicsom az egész létesítmény, egy kedves kis völgyben, szép tájon, tele virágokkal, tiszta, szép!
Nagyon jó társaságban voltunk 4 napig, több új barátra tettünk szert, és köszönjük Andrásnak még egyszer a Gulyáslevest!
Sziasztok, viszontlátásra Tamásiban!
2014.08.24.-23:08 #44404[quote=”EdGaR” post=43298][quote=”E.G.” post=43296]Haza értünk szerencsésen. A sztrádán Nyomiékkal mèg egy nagyot integettünk egymàsnak.
Szuper jó volt, köszönjük a szervezèst a szervezőknek.
Az időjàràsért pedig EdGáR nak jàr egy fekete pont.
( mèg ne menjen el leveli békànak)Üdv, mindenkinek! E.G.[/quote]
😳 Nagyon sajnálom… akkor még küzdök egy-két évet, hogy leveli béka lehessek 😯 😀Ne sajnáljátok ám tőlünk a képeket, mert én például nem hiszem el, hogy sz@r idő volt ;-)[/quote]
Csináltam egy pár képet, de még nem jöttem rá, hogy hogy lehet ide feltenni!
2014.08.24.-20:33 #44401[quote=”E.G.” post=43296]Haza értünk szerencsésen. A sztrádán Nyomiékkal mèg egy nagyot integettünk egymàsnak.
( mèg ne menjen el leveli békànak)Üdv, mindenkinek! E.G.[/quote]
😳 Nagyon sajnálom… akkor még küzdök egy-két évet, hogy leveli béka lehessek 😯 😀Ne sajnáljátok ám tőlünk a képeket, mert én például nem hiszem el, hogy sz@r idő volt 😉
2014.08.24.-19:58 #44400Editke,Jenő!
Bocsi,hogy nem köszöntünk el,nem volt idő bemenni a medencékhez, kezdődött a F1.
Ismét remek volt a szervezés! Isteni finom dödölle,lecsó, töpörtyűs pogi.
.Nagyon jól sikerült András marha gulyása.
Összegezve:jó hangulatú találkozó volt ebben a csodás kempingben,gasztro különlegességekkel.
A falunap emelt a hangulaton,jó volt a műsor.
Köszönjük!2014.08.24.-18:37 #44399Haza értünk szerencsésen. A sztrádán Nyomiékkal mèg egy nagyot integettünk egymàsnak.
( mèg ne menjen el leveli békànak)Üdv, mindenkinek! E.G.
2014.08.23.-03:48 #44368Sziasztok!
Köszönöm szépen a kedvességét mindenkinek, aki elmesélte a tapasztalatait és megmutatta a csigaházát. :meghajol
Sokat segítetnek az álmokat tervekké változtani. 🙂2014.08.22.-15:40 #44364[quote=”riviera” post=43277]Pár képet tettem fel a találkozóról,de valamit elrontottam. :([/quote]
Nem rontottál el semmit. Köszönjük a képeket! hurrá
-
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.