Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink MLK Szilveszter 2017

Legutóbb frissítette Lazy 7 years, 5 months telt el
13angok
35 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

[article=intro]655[/article]

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”NagyPapa” post=51889][quote=”Kerti” post=51888]Papa! Lassan betelik a létszám. hurrá
        Lehet, hogy Repiéket kisszékre kell majd ültetni, ha még sokáig hezitálnak. :rohog[/quote]

Köszönettel vettem az eddigi jelentkezéseket!
        Tekintettel arra a tényre, hogy 40 széket lehet betenni ebbe a kis helyiségbe, a jelentkezéseket ezennel lezárom!
        A repinek akárhogyan is , de megoldjuk!!
        :sorry [/quote]

:meghajol :ny

NagyPapa
        Felhasználó

[quote=”Kerti” post=51888]Papa! Lassan betelik a létszám. hurrá
          Lehet, hogy Repiéket kisszékre kell majd ültetni, ha még sokáig hezitálnak. :rohog[/quote]

Köszönettel vettem az eddigi jelentkezéseket!
          Tekintettel arra a tényre, hogy 40 széket lehet betenni ebbe a kis helyiségbe, a jelentkezéseket ezennel lezárom!
          A repinek akárhogyan is , de megoldjuk!!
          :sorry

Kerti
          Adminisztrátor

Papa! Lassan betelik a létszám. hurrá
            Lehet, hogy Repiéket kisszékre kell majd ültetni, ha még sokáig hezitálnak. :rohog

Srychy
            Felhasználó

Tegnap Debrecenbe voltunk shopingolni. Benéztünk a kempingbe.
              Jó helynek tűnik.
              Villany van 16A.

:disco :mlk_lako :smt204

repi
              Adminisztrátor

[quote=”NagyPapa” post=51846][quote=”Kerti” post=51844][quote=”NagyPapa” post=51842]Vacsorára valakinek különleges igénye? javaslata? [/quote]

Nekem lenne! Én azt szeretném, ha Repi is ott ülne az asztalnál! :smt204[/quote]

hurrá

Teljes egyetértésemet szeretném megosztani a bejegyzéseddel kapcsolatban!
                :D/ :smt204 =D>[/quote]

:ny :ny :ny :meghajol jó lenne…meglátjuk :smt058

NagyPapa
                Felhasználó

[quote=”Kerti” post=51844][quote=”NagyPapa” post=51842]Vacsorára valakinek különleges igénye? javaslata? [/quote]

Nekem lenne! Én azt szeretném, ha Repi is ott ülne az asztalnál! :smt204[/quote]

hurrá

Teljes egyetértésemet szeretném megosztani a bejegyzéseddel kapcsolatban!
                  :D/ :smt204 =D>

Kerti
                  Adminisztrátor

[quote=”NagyPapa” post=51842]Vacsorára valakinek különleges igénye? javaslata? [/quote]

Nekem lenne! Én azt szeretném, ha Repi is ott ülne az asztalnál! :smt204

NagyPapa
                    Felhasználó

[quote=”NagyPapa” post=51824][b]Sajnálattal tapasztalom, hogy nagyon alacsony az érdeklődés a szilveszteri búcsúztató iránt.
                      Tekintettel arra a tényre, hogy személyesen nekem, mint szervezőnek kellene kifizetnem a helyiség bérleti díját és a zenészeket, legkésőbb 15.-ig amennyiben nem lesz meg vendéglátók által kívánt jelentkezési létszám, (közel 30 fő) a rendezvényt érdeklődés hiányában le kell, hogy mondjam!!!
                      :sorry :sorry :sir :sir :meghajol :meghajol

Üdv nagyPapa[/b][/quote]

hurrá :smt204

Látom már nem kell visszamondanom jó lesz ez a szilveszteri buli.
                      Vacsorára valakinek különleges igénye? javaslata? Kérem privátban megírni!
                      Orsi és Moha!
                      A ti igényiteket ismerem, azokat intézem!!

NagyPapa
                      Felhasználó

[b]Sajnálattal tapasztalom, hogy nagyon alacsony az érdeklődés a szilveszteri búcsúztató iránt.
                        Tekintettel arra a tényre, hogy személyesen nekem, mint szervezőnek kellene kifizetnem a helyiség bérleti díját és a zenészeket, legkésőbb 15.-ig amennyiben nem lesz meg vendéglátók által kívánt jelentkezési létszám, (közel 30 fő) a rendezvényt érdeklődés hiányában le kell, hogy mondjam!!!
                        :sorry :sorry :sir :sir :meghajol :meghajol

Üdv nagyPapa[/b]

Kerti
                        Adminisztrátor

Felkerült az információs lap a jelentkezési lappal együtt.

10 hozzászólás megtekintése - 26-35 / 35

You must be logged in to reply to this topic.