Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink MLK Szilveszter 2015

Legutóbb frissítette Kerti 9 years, 5 months telt el
23angok
85 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    csendi
    Felhasználó

Atneztem a forumot, de nem talaltam semmit az idei Szilveszteri bulirol. Van mar valami tervezve? Szivesen resztvennenk rajta. Akar Magyarorszagon, akar Szlovakiaban a Tatraban, vagy valahol mashol.

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=47071]Repi nekem megígérte, hogy ha elindul a topik, akkor Ő össze szedi az infókat és leírja.
        Mondjuk szegény ember aki már ígérni sem tud. :rohog Biztos elllllment Sóskúton a net. :smt217

A jelentkezési lapot fel tudom tenni bármikor csak az a kérdés, hogy mi legyen rajta. Elég a normál jelentkezés amiben az van hogy ki mikor jön és hányan, vagy kell bele egyéb infót is begyűjteni? Pl, kajára jelentkezés, stb.[/quote]

Figyelj!! Nekem TE ne!:kiraly :rohog Egyébként elküldtem a szállodavezetőnek, az ajánlatkérőt már Hétfőn, de még hivatalos választ nem kaptam.Szóban annyit, hogy a kempingre ugyanazokat az árakat kapjuk mint a Mikuláson, tehát 5500 Ft / egység 1 egység 2 felnőtt és 3 gyerek fürdőbelépővel. A helységet megkapjuk,de nem kizárólag. Tehát nem lehet zárt körű bulit tartani.:smt217

Nyomi
        Felhasználó

szerintem a darts nagyon jó, csak kit veszünk rá, hogy a táblával a hátán ( vagy tábla nélkül ) előttünk futkározzon.:rohog Mileőtt megszólalnál én dobó és nem szaladgáló akarok lenni.

[quote=”EdGaR” post=47075]Páran már 28-tól lent leszünk és mi január 2-án jövünk haza.
          Nyomi biztosítja a hangosítást atív hangfalakkal, mi pendrive-on hozunk zenét hozzá. A Szilveszteri napra, 31-re mi is készülünk hidegtállal és egyéb finomsággal, – a tervek szerint – svéd-asztalos megoldással tálalnánk, ide kerülne minden, amit közösen hozunk. De ez csak arra a napra vonatkozna. Mi szívesen ebédelünk étteremben is, ebből is van néhány a közelben.
          Tervezzük, hogy elhozzuk a füstölőt és hozunk beleveló halat. Ez csak nasi szinten van, de kiegészítőként jó kis csemege… aki szereti a döglött halat :rohog
          Felmerült, hogy hozunk darts táblát, hátha valahol fel tudjuk tenni a falra

Mi már nagyon várjuk!!![/quote]

EdGaR
          Felhasználó

Páran már 28-tól lent leszünk és mi január 2-án jövünk haza.
            Nyomi biztosítja a hangosítást atív hangfalakkal, mi pendrive-on hozunk zenét hozzá. A Szilveszteri napra, 31-re mi is készülünk hidegtállal és egyéb finomsággal, – a tervek szerint – svéd-asztalos megoldással tálalnánk, ide kerülne minden, amit közösen hozunk. De ez csak arra a napra vonatkozna. Mi szívesen ebédelünk étteremben is, ebből is van néhány a közelben.
            Tervezzük, hogy elhozzuk a füstölőt és hozunk beleveló halat. Ez csak nasi szinten van, de kiegészítőként jó kis csemege… aki szereti a döglött halat :rohog
            Felmerült, hogy hozunk darts táblát, hátha valahol fel tudjuk tenni a falra

Mi már nagyon várjuk!!!

Kerti
            Adminisztrátor

Repi nekem megígérte, hogy ha elindul a topik, akkor Ő össze szedi az infókat és leírja.
              Mondjuk szegény ember aki már ígérni sem tud. :rohog Biztos elllllment Sóskúton a net. :smt217

A jelentkezési lapot fel tudom tenni bármikor csak az a kérdés, hogy mi legyen rajta. Elég a normál jelentkezés amiben az van hogy ki mikor jön és hányan, vagy kell bele egyéb infót is begyűjteni? Pl, kajára jelentkezés, stb.

Nyomi
              Felhasználó

augusztus óta eljutottunk páran odáig, hogy már a terem is megvan ( mikulásos terem ). Saját étellel, vagyis mindenki magáról gondoskodik alapvetően. 31-én Nyomi féle csülök nyárson serpenyős burgonyával. Elsején lencsegulyás ala Nagypapa. Ha lesz jelentkezési lap írom mettől meddig leszünk mi. Zene saját eszközökkel. Bár nem tudom közben változott e valami.

MLK
                Adminisztrátor

Idén sem marad el a Szilveszter. A helyszín (és a dátum) már meg van. Kezdjük el szervezni a részleteket. Ha már van pár konkrétum akkor feltesszük a jelentkezési lapot is.

Kerti
                  Adminisztrátor

[article=intro]581[/article]

Kerti
                    Adminisztrátor

[quote=”csendi” post=46810]Megtalaltam, de a link meg nem aktiv. Hol lehet a programot megnezni es mikor lehet jelentkezni?[/quote]

Azért nem működik a link, mert még nincs lekonkretizálva minden és még eléggé messze is van. Ezért nem lett topik sem létrehozva neki. Hamarosan fel fog kerülni a bővebb információ és jelentkezési lap, addig is türelmedet kérjük.

csendi
                      Felhasználó

Megtalaltam, de a link meg nem aktiv. Hol lehet a programot megnezni es mikor lehet jelentkezni?

Nyomi
                        Felhasználó

akkor nézd az eseményeknél a nyitó oldalon, és gyere. Részletek később.

10 hozzászólás megtekintése - 76-85 / 85

You must be logged in to reply to this topic.