Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › MLK Szilveszter 2015
-
IndítottaTémakör
-
2015.10.11.-15:59 #48425
Atneztem a forumot, de nem talaltam semmit az idei Szilveszteri bulirol. Van mar valami tervezve? Szivesen resztvennenk rajta. Akar Magyarorszagon, akar Szlovakiaban a Tatraban, vagy valahol mashol.
-
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2015.12.09.-15:53 #48727
[quote=”Kerti” post=47071]Repi nekem megígérte, hogy ha elindul a topik, akkor Ő össze szedi az infókat és leírja.
Mondjuk szegény ember aki már ígérni sem tud. :rohog Biztos elllllment Sóskúton a net. :smt217A jelentkezési lapot fel tudom tenni bármikor csak az a kérdés, hogy mi legyen rajta. Elég a normál jelentkezés amiben az van hogy ki mikor jön és hányan, vagy kell bele egyéb infót is begyűjteni? Pl, kajára jelentkezés, stb.[/quote]
Figyelj!! Nekem TE ne!:kiraly :rohog Egyébként elküldtem a szállodavezetőnek, az ajánlatkérőt már Hétfőn, de még hivatalos választ nem kaptam.Szóban annyit, hogy a kempingre ugyanazokat az árakat kapjuk mint a Mikuláson, tehát 5500 Ft / egység 1 egység 2 felnőtt és 3 gyerek fürdőbelépővel. A helységet megkapjuk,de nem kizárólag. Tehát nem lehet zárt körű bulit tartani.:smt217
2015.12.09.-15:15 #48726szerintem a darts nagyon jó, csak kit veszünk rá, hogy a táblával a hátán ( vagy tábla nélkül ) előttünk futkározzon.:rohog Mileőtt megszólalnál én dobó és nem szaladgáló akarok lenni.
[quote=”EdGaR” post=47075]Páran már 28-tól lent leszünk és mi január 2-án jövünk haza.
Nyomi biztosítja a hangosítást atív hangfalakkal, mi pendrive-on hozunk zenét hozzá. A Szilveszteri napra, 31-re mi is készülünk hidegtállal és egyéb finomsággal, – a tervek szerint – svéd-asztalos megoldással tálalnánk, ide kerülne minden, amit közösen hozunk. De ez csak arra a napra vonatkozna. Mi szívesen ebédelünk étteremben is, ebből is van néhány a közelben.
Tervezzük, hogy elhozzuk a füstölőt és hozunk beleveló halat. Ez csak nasi szinten van, de kiegészítőként jó kis csemege… aki szereti a döglött halat :rohog
Felmerült, hogy hozunk darts táblát, hátha valahol fel tudjuk tenni a falraMi már nagyon várjuk!!![/quote]
2015.12.09.-12:24 #48724Páran már 28-tól lent leszünk és mi január 2-án jövünk haza.
Nyomi biztosítja a hangosítást atív hangfalakkal, mi pendrive-on hozunk zenét hozzá. A Szilveszteri napra, 31-re mi is készülünk hidegtállal és egyéb finomsággal, – a tervek szerint – svéd-asztalos megoldással tálalnánk, ide kerülne minden, amit közösen hozunk. De ez csak arra a napra vonatkozna. Mi szívesen ebédelünk étteremben is, ebből is van néhány a közelben.
Tervezzük, hogy elhozzuk a füstölőt és hozunk beleveló halat. Ez csak nasi szinten van, de kiegészítőként jó kis csemege… aki szereti a döglött halat :rohog
Felmerült, hogy hozunk darts táblát, hátha valahol fel tudjuk tenni a falraMi már nagyon várjuk!!!
2015.12.09.-00:33 #48720Repi nekem megígérte, hogy ha elindul a topik, akkor Ő össze szedi az infókat és leírja.
Mondjuk szegény ember aki már ígérni sem tud. :rohog Biztos elllllment Sóskúton a net. :smt217A jelentkezési lapot fel tudom tenni bármikor csak az a kérdés, hogy mi legyen rajta. Elég a normál jelentkezés amiben az van hogy ki mikor jön és hányan, vagy kell bele egyéb infót is begyűjteni? Pl, kajára jelentkezés, stb.
2015.12.08.-14:38 #48718augusztus óta eljutottunk páran odáig, hogy már a terem is megvan ( mikulásos terem ). Saját étellel, vagyis mindenki magáról gondoskodik alapvetően. 31-én Nyomi féle csülök nyárson serpenyős burgonyával. Elsején lencsegulyás ala Nagypapa. Ha lesz jelentkezési lap írom mettől meddig leszünk mi. Zene saját eszközökkel. Bár nem tudom közben változott e valami.
2015.12.07.-22:24 #48713Idén sem marad el a Szilveszter. A helyszín (és a dátum) már meg van. Kezdjük el szervezni a részleteket. Ha már van pár konkrétum akkor feltesszük a jelentkezési lapot is.
2015.12.07.-21:43 #48712[article=intro]581[/article]
2015.10.11.-20:20 #48429[quote=”csendi” post=46810]Megtalaltam, de a link meg nem aktiv. Hol lehet a programot megnezni es mikor lehet jelentkezni?[/quote]
Azért nem működik a link, mert még nincs lekonkretizálva minden és még eléggé messze is van. Ezért nem lett topik sem létrehozva neki. Hamarosan fel fog kerülni a bővebb információ és jelentkezési lap, addig is türelmedet kérjük.
2015.10.11.-19:28 #48428Megtalaltam, de a link meg nem aktiv. Hol lehet a programot megnezni es mikor lehet jelentkezni?
2015.10.11.-19:23 #48427akkor nézd az eseményeknél a nyitó oldalon, és gyere. Részletek később.
-
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.