Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Mikulás Találkozó 2017

Legutóbb frissítette becsyjuli 7 years, 6 months telt el
10angok
30 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

[article=intro]654[/article]

• Szerző
      Válasz
      becsyjuli
      Felhasználó

Ismételten nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönet mindenkinek!!:smt056 :smt058 :smt204 :meghajol

repi
        Adminisztrátor

Mindenkinek köszönet!! 🙂 Csak így tovább! hurrá =D>

Lamenta
          Felhasználó

Igazán jól sikerült hétvége volt B)
            Köszönjük nejlon barátainknak a meleget :D/ , NagyMikulásPapának munkáját és káposztáját 😛 , Szekinek a piros hólapátot, az időjárásnak, hogy nem kellett végül használni :D/ , a fürdőnek a csúzdajegyet hurrá
            :mlk_lako

Kerti
            Adminisztrátor

Ez megint jó volt! A Mikulásunk megint kitett magáért! Köszönjük! :meghajol
              Köszönjük NagyPapáéknak a képosztát, Szekiéknek a hatalmas sütőt és sütögetést, no meg a hólapátokat. :meghajol Nekünk nagyon jól jött!
              Ernő micsikéje is jó volt csak kicsit drágán adta :rohog , azért köszönjük :meghajol

cv2adi
              Felhasználó

Végre egy humoros ember ! A Pálinka sok mindenre kitűnő !

Srychy
                Felhasználó

[quote=”repi” post=51807][quote=”Srychy” post=51805][quote=”cv2adi” post=51801]Szerettem volna megkérdezni a Moderátor Úrnak miért olyan szomorú az arca itt az avatar képen ?[/quote]

Nem olvastad facebook-on? Elfogyott a pálinkája. Akkor cserélte le a fotóit.
                  :rohog[/quote]

:rohog otthonról nem dumálunk :ny :rohog nyári lakóautós!:smt056

és még kabátotok is hazaviteted……](*,)[/quote]

Lélekben ott vagyok…:disco

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”cv2adi” post=51790]Idén mindenképpen pénzért kell adni, a tavaly ingyen is sok megmaradt ! Sokkal jobban megbecsüljük azt amiért fizetünk …..[/quote]

:rohog az egy másik klub volt tavaly?? :rohog

repi
                    Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=51800][quote=”repi” post=51797]… gyerekek neve le van adva a szállodavezetésnek…[/quote]

Kivéve azok a gyerekek nevei akiknek a szüleik még a nevüket sem írták be a jelentkezési lapra, nemhogy a leírást a mikulásnak….. :smt216 :sorry

[quote=”repi” post=51797].De nem mehet a KERTI és baráti köre mert ők már felnőttek!!! :rohog :rohog :rohog[/quote]

Pedig én leadtam a Prinz Gabika, Ducás Zsoltika, Mihalov Csabika, Furdi Petike, Kertész Gabika gyerekek neveit is. :rohog[/quote]

…és repike?? ja Ő nem fér bele csúszdába :rohog :sir

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”Srychy” post=51805][quote=”cv2adi” post=51801]Szerettem volna megkérdezni a Moderátor Úrnak miért olyan szomorú az arca itt az avatar képen ?[/quote]

:rohog[/quote]

:rohog otthonról nem dumálunk :ny :rohog nyári lakóautós!:smt056

és még kabátotok is hazaviteted……](*,)

repi
                        Adminisztrátor

Most telefonált Annamária (Cserke_szállodavezető)hogy a recepcióval szembe kiraktak egy centrifugát amit használhatunk!!

KÖSZÖNET!

:meghajol :smt204

Srychy
                          Felhasználó

[quote=”cv2adi” post=51801]Szerettem volna megkérdezni a Moderátor Úrnak miért olyan szomorú az arca itt az avatar képen ?[/quote]

:rohog

cv2adi
                            Felhasználó

Szerettem volna megkérdezni a Moderátor Úrnak miért olyan szomorú az arca itt az avatar képen ? Mert falhoz állították vagy mert pénzért lessz a miccs idén ?

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”repi” post=51797]… gyerekek neve le van adva a szállodavezetésnek…[/quote]

Kivéve azok a gyerekek nevei akiknek a szüleik még a nevüket sem írták be a jelentkezési lapra, nemhogy a leírást a mikulásnak….. :smt216 :sorry

[quote=”repi” post=51797].De nem mehet a KERTI és baráti köre mert ők már felnőttek!!! :rohog :rohog :rohog[/quote]

Pedig én leadtam a Prinz Gabika, Ducás Zsoltika, Mihalov Csabika, Furdi Petike, Kertész Gabika gyerekek neveit is. :rohog

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”cv2adi” post=51790]Idén mindenképpen pénzért kell adni, a tavaly ingyen is sok megmaradt ! Sokkal jobban megbecsüljük azt amiért fizetünk …..[/quote]

Próbáld ki ! 😮

repi
                                  Adminisztrátor

26 gyerek! hurrá

A csúszda úgy lesz szombaton,hogy gyerekek neve le van adva a szállodavezetésnek. Az MLK-s gyerekeknek nem kell karszalag a csúszdára. Bemondja a nevét és hogy LAKÓAUTÓKLUB az úszómestereknek és mehet.

:smt204

De nem mehet a KERTI és baráti köre mert ők már felnőttek!!! :rohog :rohog :rohog

Kerti
                                    Adminisztrátor

[quote=”cv2adi” post=51789]A tavaly is Ernő miccse megmaradt, szerintem túlbecsülte jócskán a társaság fogyasztását …. pedig én is szinte betegre ettem magam ezzel a földi jóval …[/quote]

Te Adi! Hol jártál tavaly? Mert Cserkén biztos nem. :rohog
                                      Hiányzott is a mics. Lehet, hogy ott maradt meg ahol voltatok. :rohog
                                      Szerintem tavaly előttre gondolsz. 😉

cv2adi
                                      Felhasználó

Idén mindenképpen pénzért kell adni, a tavaly ingyen is sok megmaradt ! Sokkal jobban megbecsüljük azt amiért fizetünk …..

cv2adi
                                        Felhasználó

A tavaly is Ernő miccse megmaradt, szerintem túlbecsülte jócskán a társaság fogyasztását …. pedig én is szinte betegre ettem magam ezzel a földi jóval …

becsyjuli
                                          Felhasználó

A változatosság kedvéért visszük a szokásos sütnivaló kolbászt.:D/ :smt039 :rohog

Szeki
                                            Felhasználó

Sziasztok !

Ha gondoljátok egy kis palacsinta sütéssel hozzá tudnánk járulni mi is !
                                              Hogy mikorra ,majd azt ott sem lesz késő kitalálni !
                                              Üdv

repi
                                              Adminisztrátor

Többen összedugtuk a fejünket és mivel úgy gondoltuk,hogy enni is kéne valamit NagyPapa ismét főz nekünk egy remek székely káposztát 🙂 tejföl is lesz 🙂 de csak hozzá !:smt058

or_kulso_641_20100521104241_770.jpg

az ebéd szombat délben lesz! Evőeszköz kell csak, tányért mindenki kap 🙂

Ne feledjük,hogy ( NagyPapa) MIKLÓS!!! hurrá :smt204 :mlk_lako

Húzzuk meg a F ülét 🙂

gagabi
                                                Felhasználó

Kedves Mikulásvárók!
                                                  A Mikulást együtt várni mindig jó dolog. Ebben segítenénk egy kézműves foglalkozással.
                                                  Apró dekorációt vagy ablakdíszt készíthettek a lakóra…
                                                  Ha lehet ollót, és ragasztót hozzatok magatokkal. A többi dekorációs anyagot a krampuszok hozzák…
                                                  🙂

mikuls2017_2017-12-03.jpg

Kerti
                                                  Adminisztrátor

[quote=”repi” post=51701]Szerintem csak akkor éri meg ha meg is süti!!! :rohog hurrá[/quote]

Ernő nem süt csak hoz. :rohog
                                                    Majd mi jól megsütjük valamelyik este egy közös sütögetés keretében.
                                                    Mindenki hozzon mindenféle sütnivalót. Mármint akinek van sütnivalója! :rohog

repi
                                                    Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=51690][quote=”erno” post=51688]Sziasztok ugy gondoltam hozznek micset,ha kel valakinek,csak azt nem tudom mennyiert adjam.[/quote]

Jóó! hurrá
                                                      Tavaly hiányzott is, hogy nem jöttetek.
                                                      Szerintem dupla annyiért, mint eddig adtad. Annyit simán megér! :rohog[/quote]

Szerintem csak akkor éri meg ha meg is süti!!! :rohog hurrá

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”erno” post=51688]Sziasztok ugy gondoltam hozznek micset,ha kel valakinek,csak azt nem tudom mennyiert adjam.[/quote]

Jóó! hurrá
                                                        Tavaly hiányzott is, hogy nem jöttetek.
                                                        Szerintem dupla annyiért, mint eddig adtad. Annyit simán megér! :rohog

25 hozzászólás megtekintése - 1-25 / 30

You must be logged in to reply to this topic.