Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Mikulás Találkozó 2015

Legutóbb frissítette kovijoco 9 years, 6 months telt el
22angok
77 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

[article=intro]579[/article]

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

:smt039 Mindenkinek!

Aki pénteken este 20h után érkezik annak a pénteki 5500 Ft egységárból -3000 Ft ot levonnak.

Tehát 2500 Ft / egység a péntek este azoknak akik 20 h után érkeznek. :smt204 :smt204

Még mielőtt megkérdezné valaki a Szombat 5500 Ft / egység.

Leadom a listát legyetek szívesek érkezés után bejelentkezzni. hurrá a recepción jelezzni, hogy MLK Mikulás találkozó :meghajol :meghajol :meghajol nicknévre lehet hivatkozzni. :smt204

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”kovijoco” post=47014]Legyen kedves valaki írja már le,hogy hány gyerek lesz,mert nem tudom megnézni a 2. oldalt és nem tudom összeadni.Köszi![/quote]

Dolgozom rajta, hogy meg lehessen nézni a másik oldalt is.
          Jelenleg 52 gyerek jelentkezett.

– küldve Tapatalk alkalmazással –

kovijoco
          Felhasználó

Legyen kedves valaki írja már le,hogy hány gyerek lesz,mert nem tudom megnézni a 2. oldalt és nem tudom összeadni.Köszi!

gabi-zsolt
            Felhasználó

birkat tudok van eleg ebben az orszagban 🙂

gabi-zsolt
              Felhasználó

Repit ő szervezi

Kerti
                Adminisztrátor

[quote=”Zollee” post=46995]Sziasztok! Szeretném módosítani a jelentkezésünket, ha lehet még, mert hozzánk is csapódott még egy gyermek. Így 2 felnőtt és 3 gyerek lenne. Köszönöm.
                  Mi is most megyünk először találkozóra és már nagyon várjuk, hogy találkozhassunk Veletek. Írnátok valamit, hogy mit vigyünk amire még szükség lehet?[/quote]

Javítottam. Majd e-mail-ben, vagy privát üzenetben küld el nekem a 3. gyermek nevét, életkorát, és egy kis leírást hozzá, hogy a Mikulás fel tudjon készülni.

lpeti
                  Felhasználó

mi is penteken este 7-8 ora korul erkezunk…

Zollee
                    Felhasználó

Sziasztok! Szeretném módosítani a jelentkezésünket, ha lehet még, mert hozzánk is csapódott még egy gyermek. Így 2 felnőtt és 3 gyerek lenne. Köszönöm.
                      Mi is most megyünk először találkozóra és már nagyon várjuk, hogy találkozhassunk Veletek. Írnátok valamit, hogy mit vigyünk amire még szükség lehet?

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”Gaboca” post=46990]Én is hoznám a cuccot

csak „rávaló” lenne valaki……:smt217 :smt217 :smt217 :smt217 :smt217 :smt217[/quote]

Szerintem ott lesz a rávaló…csak nem tudom bele vagy rá locsoljuk a sört ????

olah80
                        Felhasználó

[quote=”Kerti” post=46971][quote=”repi” post=46965]Na de komolyan hurrá vállalnék pár db fasírt készítését (pár száz) ha mindenki akarja :smt204 de a massza elkészítésénem kellene segítség. :ny

Önként jelenkezőket kérek Önéletrajzal :smt217 akik tudnak fütyülni :rohog hozzávalókat viszem!

+ egy pár kiló sertés oldalast pácolva + a tárcsát :smt204

Na most az a kérdés a fasíthoz ki ajánl fel valamit??? :smt217 :smt217 :smt217 úgy gondoltam valami krumpis balhé vagy esetleg valami főzelék stb….az ötletekekt ne tartsátok magatokban[/quote]

Én felajánlani nem tudok semmit csak a segítségemet (azt viszont nagyon!), valamint, hogy viszem a tárcsát, no meg a tárcsára némi rávalót.
                          Aki gondolja, hozzon mindenféle megsütnivalót amit a tárcsára tehetünk és idén is lesz nagy közös sütögetés.

Na akkor mi viszünk harcászati mennyiségű friss kenyeret és különféle savanyúságokat hozzá 🙂

repi
                          Adminisztrátor

A Repi későn érkezik ha lejut Pénteken…mert ugye Barni fiamnak lesz a Szallagavatója….hurrá

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”kovijoco” post=46986]Kit keressünk,ha megérkeztünk?[/quote]

Repi-t keresd, mert Ő a találkozó főszervezője. Ha nem találod, akkor bárkihez oda mehetsz, mert mindenki szívesen fog fogadni. Hamarosan találkozunk! :smt204

Gaboca
                              Felhasználó

Én is hoznám a cuccot

csak „rávaló” lenne valaki……:smt217 :smt217 :smt217 :smt217 :smt217 :smt217

Attachments:
                                • maxresdefault_2015-11-29.jpg
                                Gaboca
                                Felhasználó

Kedves Tomy!

Kérésed, parancs……tértivevénnyel megy…..nem fogsz neki örülni.:evil:
                                  Megyünk, de én a faternak készítettem egy fotót az autódról + jár hozzá egy GPS is jár :smt100

kovijoco
                                  Felhasználó

Kit keressünk,ha megérkeztünk?

kovijoco
                                    Felhasználó

Sziasztok!Még nem voltunk a csapattal találkozón,kezdő kempingesek vagyunk.Várakozással tekintünk a Miki tali elé.Sajnos csak szombaton érkezünk,de szívesen segítünk bármiben.

lpeti
                                      Felhasználó

…hat meg lehet dicserni az petofi versmondo rendezvenyeken elert masodik dijjert,ugyesen gondozza a kistestverit, de a szobajaban nagyobb rendet tarthatna,hogy jo peldat mutasson a kicsinek…

Kerti
                                        Adminisztrátor

Vannak páran akik nem írtak leírást a gyerekről csak simán jelentkeztek.
                                          Megkérlek titeket, hogy küldjétek el a leírást, mert össze kell állítani lassan az irományt, amit a Mikulás majd megkap és az alapján tud beszélni a gyerekekkel.
                                          Ha nincs semmi az kellemetlen lesz a gyereknek.
                                          Nem kell hosszú írás, csak egy két mondat, hogy mégis személyes legyen a Mikulással való találkozás.
                                          Az irományt vagy privát üzenetben vagy az info@lakoautoklub.hu e-mail címre küldjétek el.

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”lpeti” post=46980]azt hiszem sikerult,kitoltottem…
                                            csakhogy engem felirt melinda is …akkor azt kene torolni…[/quote]

Sikerült! Mondjuk a gyerek leírásba írhatnál valami olyat is amit a Mikulásnak oda tudunk adni, mert így nem tud mit mondani majd a gyereknek, mikor ott áll előtte. Majd küld el nekem e-mail-ben, vagy privát üzenetben.

Azt amit neked foglalt Melinda azt töröltem.

lpeti
                                            Felhasználó

azt hiszem sikerult,kitoltottem…
                                              csakhogy engem felirt melinda is …akkor azt kene torolni…

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”lpeti” post=46978]hol talalom a kitoltesre varo lapot…? ha nem lennek ilyen balfacan,mar reg en is lakoautos lennek nem kocsis…[/quote]

Több helyen is megtalálod. A főoldalon középen rögtön megtalálod, valamint a bal oldali boxoknál van egy olyan című box, hogy Találkozó. Itt a „Bővebb információ>>>” feliratra kattintva is megtalálod.

Ezenkívül az alábbi linken:
                                                http://www.lakoautoklub.hu/magazin/aktu%C3%A1lis/579-mikul%C3%A1s-tal%C3%A1lkoz%C3%B3-2015

A Cikk alja felé találod meg a jelentkezési lapot.

lpeti
                                                Felhasználó

hol talalom a kitoltesre varo lapot…? ha nem lennek ilyen balfacan,mar reg en is lakoautos lennek nem kocsis…

repi
                                                  Adminisztrátor

Megkérek mindenkit, hogy Szerdán 11/03 legkésőbb jelezze a jelentkezési lapon a találkozón való részvételét.

Csütörtökön reggel 8 órakkor leadom a jelentkezettek listáját . A kedvezmény azoknak garantált akik rajta lesznek. Aki nem :sorry nem garatáljuk :smt217

Kerti
                                                    Adminisztrátor

[quote=”csirkeedi” post=46975]Szia! Hozzánk még csapódott két gyerkőc, úgyhogy kérlek módosítsátok a foglalásunkat 4 felnőtt + 4 gyerekre!!! Köszönjük!!![/quote]

Módosítottam, köszi, hogy jelezted.

csirkeedi
                                                      Felhasználó

Szia! Hozzánk még csapódott két gyerkőc, úgyhogy kérlek módosítsátok a foglalásunkat 4 felnőtt + 4 gyerekre!!! Köszönjük!!!

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 77

You must be logged in to reply to this topic.