Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Mikulás Találkozó, 2014. december 5-7
-
IndítottaTémakör
-
2014.11.16.-13:56 #45408Mikulás Találkozó
Cserkeszőlő – Touring Hotel és Kemping
2014. December 5 – 7.Kedves Klubtagok!
Hamarosan itt az év vége és idén sem marad el a hagyományos MLK Mikulás Találkozó amit már nagyon várunk.
Az idén is eljön a nagy szakállú természetesen a gyerekek és mindenki örömére. -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2014.11.23.-23:24 #45536
[quote=”Gaboca” post=44259]Forralt bor természetesen Ok. 😉 😉
Bundáskenyérnél rám ne számítsatok, maximun ha GPS-es tányér, vagy kenyér lesz…. 👿 👿 [/quote]:kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog
2014.11.23.-22:44 #45535Bocs Repi!! De ez lemaradt, a főzésnél természetesen elmegyek kuktának Vikinek – ha megengedi – 😀 😀 😀 😀
[quote=”Gaboca” post=44259]Forralt bor természetesen Ok. 😉 😉
Bundáskenyérnél rám ne számítsatok, maximun ha GPS-es tányér, vagy kenyér lesz…. 👿 👿 [/quote]2014.11.23.-22:42 #45534Forralt bor természetesen Ok. 😉 😉
Bundáskenyérnél rám ne számítsatok, maximun ha GPS-es tányér, vagy kenyér lesz…. 👿 👿[quote=”repi” post=44244]Ha már ilyen szépen kértek nembánom kiderítem, rakhatunk e tüzet.. :ny :ny :ny
És most Én is kérek:
Szerény felajánlásunk eme csöpp csapatnak aki szereti egy kondér korhely leves csülökkel és füstölt kolbásszal :ny hurrá
Mivel remek hangulat szokott lenni ezért kérnék szépen Önként jelentkezőket a szombat reggeli főzéshez :smt204
Szerintem a csapat legifjabb séfje „Zs. Viki” nem kérdés. hogy jelentkezik. Azt hiszem meg is érdemli az MLK kötényét ezek után.
De mint tudjátok ezt a relikviát ki kell érdemelni. 😳 :smt217Gabóca klub társunkkal még nem sikerült egyeztetnem forralt bor ügyben, de ezúton érdeklődöm,hogy tud e remekelni ???
Persze ne tolongjatok mert valakiknek el kell készíteni azt a sok meglepetést is..amit szoktunk és nem írhatok ki 🙂
És csak egy kósza Ötlet. Este tarthatnánk egy MIKLÓS napot ! :rohog[/quote]
2014.11.23.-22:29 #45532inkabb valamilyen csorbat kene csinalni
[quote=”repi” post=44256]Gyerekek 😉 ennyien nem fogunk az üsthöz férni… :smt100 :smt204 :rohog[/quote]
2014.11.23.-21:00 #45531Gyerekek 😉 ennyien nem fogunk az üsthöz férni… :smt100 :smt204 :rohog
2014.11.23.-20:55 #45530[quote=”Kerti” post=44254 ]
A reggelinél mire gondolsz?
[/quote]](*,) ](*,) :rohog Mire gondoljak?
2014.11.23.-17:27 #45529[quote=”repi” post=44244]Ha már ilyen szépen kértek nembánom kiderítem, rakhatunk e tüzet.. :ny :ny :ny
És most Én is kérek:
Szerény felajánlásunk eme csöpp csapatnak aki szereti egy kondér korhely leves csülökkel és füstölt kolbásszal :ny hurrá
Mivel remek hangulat szokott lenni ezért kérnék szépen Önként jelentkezőket a szombat reggeli főzéshez :smt204
Szerintem a csapat legifjabb séfje „Zs. Viki” nem kérdés. hogy jelentkezik. Azt hiszem meg is érdemli az MLK kötényét ezek után.
De mint tudjátok ezt a relikviát ki kell érdemelni. 😳 :smt217Gabóca klub társunkkal még nem sikerült egyeztetnem forralt bor ügyben, de ezúton érdeklődöm,hogy tud e remekelni ???
Persze ne tolongjatok mert valakiknek el kell készíteni azt a sok meglepetést is..amit szoktunk és nem írhatok ki 🙂
Köszönjük! hurrá Remélem megoldható a tűzrakás.
A reggelinél mire gondolsz? A hagyományos bundás-kenyér szerintem jó lenne és ahhoz jelentkezem is mint kenyérforgató. Viszek tojást is.
Az jutott az eszembe, hogy már vagy két éve nem tüzeztem, ezért este lesz egy kis tűzzsonglőr show is.
Ha rá tudom venni Madarat, hogy jöjjön akkor még jobb lesz.2014.11.23.-11:52 #45509[quote=”repi” post=44244]Ha már ilyen szépen kértek nembánom kiderítem, rakhatunk e tüzet.. :ny :ny :ny
És most Én is kérek:
:smt204 támogatom az ötleteidet hurrá
2014.11.23.-11:12 #45508Meg egy nagyon jó ötlet! hurrá hurrá .
Lesz itt program bőven. :D/2014.11.23.-10:41 #45507Ha már ilyen szépen kértek nembánom kiderítem, rakhatunk e tüzet.. :ny :ny :ny
És most Én is kérek:
És csak egy kósza Ötlet. Este tarthatnánk egy MIKLÓS napot ! :rohog
2014.11.22.-19:10 #45501[quote=”Kerti” post=44230]Repi kideríthetné, hogy van e tűzrakóhely és ha igen lehet e tüzet rakni a kempingben.
Ha igen akkor vinném a nagy tárcsát egy jó kis közös sütögetésre.[/quote]De jó ötlet! :meghajol , de azt is jelezzétek, hogy hozzunk e otthonról tűznek való fát! :smt039
2014.11.21.-18:04 #45492Repi kideríthetné, hogy van e tűzrakóhely és ha igen lehet e tüzet rakni a kempingben.
Ha igen akkor vinném a nagy tárcsát egy jó kis közös sütögetésre.2014.11.18.-17:26 #45441biztos ami biztos már most rakjátok be mert megint O% -os lesz ha otthon marad………………………ettől függetlenül már várom a talit
[quote=”bo ildi” post=44175]Sziasztok Kedves Barátaink!!!! Mi is nagyon várjuk a Mikulást Cserkeszőllőn, annál is inkább, hogy elvisszük a kedvenc pót unokáinkat a szüleikkel együtt. Ők még nem lakóautósok, ezért a bungalóban foglaltak szállást, mi pedig oda állunk a mi lakónkkal melléjük. Üzenem a Nyominak, hogy pálesz lesz, és nem hagyjuk otthon!!!!!!! Mindenkinek kellemes estét kivánunk sok szeretettel. Bo Ildi és Anti[/quote]
2014.11.17.-23:15 #45433Sziasztok Kedves Barátaink!!!! Mi is nagyon várjuk a Mikulást Cserkeszőllőn, annál is inkább, hogy elvisszük a kedvenc pót unokáinkat a szüleikkel együtt. Ők még nem lakóautósok, ezért a bungalóban foglaltak szállást, mi pedig oda állunk a mi lakónkkal melléjük. Üzenem a Nyominak, hogy pálesz lesz, és nem hagyjuk otthon!!!!!!! Mindenkinek kellemes estét kivánunk sok szeretettel. Bo Ildi és Anti
-
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.