Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Mikulás Találkozó, 2014. december 5-7

Legutóbb frissítette rlacika 10 years, 6 months telt el
27angok
164 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor
      Mikulás Találkozó
      Cserkeszőlő – Touring Hotel és Kemping
      2014. December 5 – 7.

Kedves Klubtagok!

Hamarosan itt az év vége és idén sem marad el a hagyományos MLK Mikulás Találkozó amit már nagyon várunk.
      Az idén is eljön a nagy szakállú természetesen a gyerekek és mindenki örömére.

Bővebb információ és jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”Nyomi” post=44320]szóda nincs?
        Itt most jópofa figurák jönnének ha jönnének , de nem jönnek, mert hiába próbáltam már a tudójának ( Kerti mesternek ) írni nem jönnek ( válasz sem). tehát kényszermegoldásként: röhög , sír, help[/quote]

Nyugi, Nyomi, Nincs elfelejtve, csak még nem találtam hozzá jó megoldást és van még egyéb fontosabb dolog is, de előbb utóbb meg lesz az is. Rajta vagyok az ügyön. :meghajol

Nyomi
        Felhasználó

szóda nincs?
          Itt most jópofa figurák jönnének ha jönnének , de nem jönnek, mert hiába próbáltam már a tudójának ( Kerti mesternek ) írni nem jönnek ( válasz sem). tehát kényszermegoldásként: röhög , sír, help

[quote=”NagyPapa” post=44319] :meghajol

Mi pedig, eme jeles nap alkalmából a „Szarvasi Arborétum”-nál általatok már kóstolt „kacsazsírban készült lecsós csirkemájjal” készülünk, ala NagyPapa módon…

:ny hurrá

Öblítő folyadéknak, Szekszárdi – Mészáros rozé lesz bubis vízzel…[/quote]

NagyPapa
          Felhasználó

[quote=”Nyomi” post=44317]titkos információ, de helyben sütve frissen az igazi……..vagy mégse?

[quote=”repi” post=44305][quote=”Nyomi” post=44303]olyan szép kerek szám 22 ( már vizuálisan).
            azt viszont már lassan kétlem , hogy csak mikulástalálkozó lesz. Szerintem mikulástalálkozó, és hizlalda. (mindenki az étkekről ír) amit én persze örömmel olvasok.[/quote]

Meg Miklós Nap! hurrá Az étkekről jut eszembe…valami sült csülköt csiripeltek a madarak… :smt217 Ott fogod sütni???[/quote][/quote]

:meghajol

Mi pedig, eme jeles nap alkalmából a „Szarvasi Arborétum”-nál általatok már kóstolt „kacsazsírban készült lecsós csirkemájjal” készülünk, ala NagyPapa módon…

:ny hurrá

Öblítő folyadéknak, Szekszárdi – Mészáros rozé lesz bubis vízzel…

Nyomi
            Felhasználó

titkos információ, de helyben sütve frissen az igazi……..vagy mégse?

[quote=”repi” post=44305][quote=”Nyomi” post=44303]olyan szép kerek szám 22 ( már vizuálisan).
              azt viszont már lassan kétlem , hogy csak mikulástalálkozó lesz. Szerintem mikulástalálkozó, és hizlalda. (mindenki az étkekről ír) amit én persze örömmel olvasok.[/quote]

Meg Miklós Nap! hurrá Az étkekről jut eszembe…valami sült csülköt csiripeltek a madarak… :smt217 Ott fogod sütni???[/quote]

repi
              Adminisztrátor

[quote=”E.G.” post=44308][quote=”repi” post=44305]Meg Miklós Nap! hurrá Az étkekről jut eszembe…valami sült csülköt csiripeltek a madarak… :smt217 Ott fogod sütni???[/quote]

Ok a sült csülök, de egy vödör igazi madártej, hmmmmmmm, olyan igazi, házi! :ny :sml201 :ny[/quote]

Ő most ezt nem értem.. :blush: E:G madártejet csinál?? „egy vödörrel?? és Nyami vagyi Nyomi :smt204 pedig sült csülköt?? Legyetek szívesek ne csigázzatok tovább.. =D> =D> =D> :smt217

E.G.
                Felhasználó

[quote=”repi” post=44305]Meg Miklós Nap! hurrá Az étkekről jut eszembe…valami sült csülköt csiripeltek a madarak… :smt217 Ott fogod sütni???[/quote]

Ok a sült csülök, de egy vödör igazi madártej, hmmmmmmm, olyan igazi, házi! :ny :sml201 :ny

olah80
                  Felhasználó

[quote=”repi” post=44305]Meg Miklós Nap! hurrá Az étkekről jut eszembe…valami sült csülköt csiripeltek a madarak… :smt217 Ott fogod sütni???[/quote]

nyami nyami nyami hurrá hurrá =D> =D>

repi
                    Adminisztrátor

[quote=”Nyomi” post=44303]olyan szép kerek szám 22 ( már vizuálisan).

Meg Miklós Nap! hurrá Az étkekről jut eszembe…valami sült csülköt csiripeltek a madarak… :smt217 Ott fogod sütni???

Nyomi
                      Felhasználó

olyan szép kerek szám 22 ( már vizuálisan).
                        azt viszont már lassan kétlem , hogy csak mikulástalálkozó lesz. Szerintem mikulástalálkozó, és hizlalda. (mindenki az étkekről ír) amit én persze örömmel olvasok.

Kerti
                        Adminisztrátor

De, de, csak Ráckevén is volt helyben, így volt aki feleslegesen cipelte.

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=44297]Király vagy! hurrá
                            Fát vinni kell, vagy van helyben?[/quote]

Szerintem vigyünk ! Úgy illik nem ??

Kerti
                            Adminisztrátor

Király vagy! hurrá
                              Fát vinni kell, vagy van helyben?

repi
                              Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=44230]Repi kideríthetné, hogy van e tűzrakóhely és ha igen lehet e tüzet rakni a kempingben.
                                Ha igen akkor vinném a nagy tárcsát egy jó kis közös sütögetésre.[/quote]

Repi kiderítette… 🙂 lehet tüzet rakni! De inkább tüzecskét. 😯 😯

olah80
                                Felhasználó

[quote=”repi” post=44292]Üzenet a Mikulásnak!

A zsákok kész vannak ! hurrá + belevalónak viszek táblás Milka csokit ahány gyerek annyi darabot :smt217 meg mandarint :ny :smt204[/quote]

én viszek bele pár kiló 🙂 szaloncukrot :woohoo:

repi
                                  Adminisztrátor

Üzenet a Mikulásnak!

A zsákok kész vannak ! hurrá + belevalónak viszek táblás Milka csokit ahány gyerek annyi darabot :smt217 meg mandarint :ny :smt204

Nyomi
                                    Felhasználó

szerintem 5-ös pont avagy a kivétel ami az előző 4 pontot erősíti

[quote=”NagyPapa” post=44273][quote=”repi” post=44270]:rohog

:rohog[/quote]

Én vajh melyik kategóriába tartozom?? :woohoo: :evil:[/quote]

repi
                                      Adminisztrátor

Figyi Papa! Hiszed,hogy van Mikulás! 🙂 hisz Te magad úgy nézel ki, de nem hiszed, hogy Te vagy…. :rohog

E.G.
                                        Felhasználó

Tegyük fel szavazásra! :rohog

NagyPapa
                                          Felhasználó

[quote=”repi” post=44270]:rohog

Én vajh melyik kategóriába tartozom?? :woohoo: 👿

repi
                                            Adminisztrátor

:rohog
                                              10420387_953380421346711_6200008426808846886_n.jpg
                                              :rohog

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”bo ildi” post=44267]Szép Jóreggelt mindenkinek!!!!!! Én jelentkezem mindenre amiben segiteni lehet, igaz vasárnap reggel korán haza kell jönnünk, de addig mindenben segitünk. Én hajtok a kötényre!!!! Érdeklődöm, hogy közös főzés lesz????? Szép napot mindenkinek, sok szeretettel Bo Ildi és Anti[/quote]

hurrá Bár a segédkezéshez nem jár kötény,de jó úton haladsz felé.. :smt217 :smt204 Előre is köszönjük!
                                                Még Kerti sem tud arról amit kitaláltam,de majd most gúvad a szeme :rohog Aki főz egy találkozón az kap egy kötényt és minden főzésnél az MLK logó alá egy-egy db arany csillagot. Innen tudjuk ki hányszor főzött a csapatnak. :smt217 Persze NagyPapa és a többiek akár csillagos kötényt is kaphatnának…de talán Miklós napra….ki tudja :smt217 :ny :ny

bo ildi
                                                Felhasználó

Szép Jóreggelt mindenkinek!!!!!! Én jelentkezem mindenre amiben segiteni lehet, igaz vasárnap reggel korán haza kell jönnünk, de addig mindenben segitünk. Én hajtok a kötényre!!!! Érdeklődöm, hogy közös főzés lesz????? Szép napot mindenkinek, sok szeretettel Bo Ildi és Anti

Kerti
                                                  Adminisztrátor

[quote=”Gaboca” post=44264]Na Ne személyeskedjünk…… :smt100 Valakivel csak sütöttük és sütöttük és újra csak sütöttük, de a tányér eltűnt. Aztán már a Doszpot Peti jött, hogy hová tettük a tényért….. És még én vagyok a népművészeti agyagedény :smt217 :smt217 :sir :sir [/quote]

Én ott voltam és tanúsíthatom, hogy a Tomy tányérját Gabóca púposan megrakta bundás kenyérrel amit valaki el is vitt neki. Innentől kezdve X Akták, hogy mi lett a bundikenyerekkel. :smt217

Gaboca
                                                    Felhasználó

Na Ne személyeskedjünk…… :smt100 Valakivel csak sütöttük és sütöttük és újra csak sütöttük, de a tányér eltűnt. Aztán már a Doszpot Peti jött, hogy hová tettük a tényért….. És még én vagyok a népművészeti agyagedény :smt217 :smt217 :sir :sir

[quote=”Tomy” post=44261][quote=”Gaboca” post=44259]Forralt bor természetesen Ok. 😉 😉
                                                      Bundáskenyérnél rám ne számítsatok, maximun ha GPS-es tányér, vagy kenyér lesz…. 👿 👿 [/quote]

:kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog :kocsog[/quote]

Gaboca
                                                      Felhasználó

[quote=”Gaboca” post=44259]Forralt bor természetesen Ok. 😉 😉
                                                        Bundáskenyérnél rám ne számítsatok, maximum ha GPS-es tányér, vagy kenyér lesz…. 👿 👿

[quote=”repi” post=44244]Ha már ilyen szépen kértek nembánom kiderítem, rakhatunk e tüzet.. :ny :ny :ny

És most Én is kérek:

Szerény felajánlásunk eme csöpp csapatnak aki szereti egy kondér korhely leves csülökkel és füstölt kolbásszal :ny hurrá

Mivel remek hangulat szokott lenni ezért kérnék szépen Önként jelentkezőket a szombat reggeli főzéshez :smt204

Szerintem a csapat legifjabb séfje „Zs. Viki” nem kérdés. hogy jelentkezik. Azt hiszem meg is érdemli az MLK kötényét ezek után.
                                                        De mint tudjátok ezt a relikviát ki kell érdemelni. 😳 :smt217

Gabóca klub társunkkal még nem sikerült egyeztetnem forralt bor ügyben, de ezúton érdeklődöm,hogy tud e remekelni ???

Persze ne tolongjatok mert valakiknek el kell készíteni azt a sok meglepetést is..amit szoktunk és nem írhatok ki 🙂

És csak egy kósza Ötlet. Este tarthatnánk egy MIKLÓS napot ! :rohog[/quote][/quote]

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 164

You must be logged in to reply to this topic.