Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Mikulás Találkozó, 2014. december 5-7

Legutóbb frissítette rlacika 10 years, 6 months telt el
27angok
164 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor
      Mikulás Találkozó
      Cserkeszőlő – Touring Hotel és Kemping
      2014. December 5 – 7.

Kedves Klubtagok!

Hamarosan itt az év vége és idén sem marad el a hagyományos MLK Mikulás Találkozó amit már nagyon várunk.
      Az idén is eljön a nagy szakállú természetesen a gyerekek és mindenki örömére.

Bővebb információ és jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

hurrá 51 gyerek hurrá

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”Nyomi” post=44389]… Egyébként meg döntsétök mán e kinek mi kő me így nem viszők semmit, hogy né lögyön vita oszt kész.[/quote]

Vita az nem lesz! Sose vót! :smt204
          Nekem jó időt hozzál! :rohog

Nyomi
          Felhasználó

na ki lesz a szép kerek szám?

Nyomi
            Felhasználó

Na mostmá mindenki javítgati az idézeteket oszt me má nem tudják, hogy „klasszikusokat szó szerint „kell idézni. A NEVÜKET IS.
              Egyébként meg döntsétök mán e kinek mi kő me így nem viszők semmit, hogy né lögyön vita oszt kész.

[quote=”repi” post=44383][quote=”Nyomi” post=44382]látom megfelelő időben indulsz , úgy hogy péntek délutánra be lesz hűtve a jéger.Neked! Kedves Repi barátom 🙂
              [/quote]

Ó köszönöm Nyami!De Unikum!!! Nem figyelsz ejnyeee :meghajol :rohog

[/quote]

Soma
              Felhasználó

[quote=”Kerti” post=44387][quote=”repi” post=44383]Ó köszönöm Nyami!De Unikum!!! Nem figyelsz ejnyeee :meghajol :rohog[/quote]

De ne szilvás legyen!!!!!!![/quote]

A Repinek volt egy titkos összetevőből egy remek itala 🙂
                Amit hónapokig érlelt ˇ”rothasztott” ,de a végeredmény nagyon ütős és finom :smt056

Kerti
                Adminisztrátor

[quote=”repi” post=44383]Ó köszönöm Nyami!De Unikum!!! Nem figyelsz ejnyeee :meghajol :rohog[/quote]

De ne szilvás legyen!!!!!!!

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”Nyomi” post=44382]látom megfelelő időben indulsz , úgy hogy péntek délutánra be lesz hűtve a jéger.Neked! Kedves Repi barátom 🙂
                    [/quote]

Ó köszönöm Nyami!De Unikum!!! Nem figyelsz ejnyeee :meghajol :rohog

C_5995099428482_1-940x625.jpg

Nyomi
                    Felhasználó

látom megfelelő időben indulsz , úgy hogy vasárnap délelőttre be lesz hűtve a jéger.

[quote=”repi” post=44375]Te Soma!

Látom, hogy itt vagy,de nem érzékelem a társaságod…Mi lenne ha jelentkeznél?? :smt056 :smt204

Most szerdán indulok a Talira, hogy oda érjek..és Ott leszünk biztos…De csak, hogy Nyamival is találkozhassak..mert az Unikumot amit a b@szogatásért hoz mégsem küldheti el futárral…[/quote]

Nyomi
                      Felhasználó

biztos ami biztos viszek hideg élelmet ha már „avanzsált szákácsunk lesz) „röhög”

[quote=”Kerti” post=44366][quote=”Gaboca” post=44260]…a főzésnél természetesen elmegyek kuktának Vikinek – ha megengedi – 😀 😀 😀 :D[/quote]

Nagyon úgy néz ki, hogy át kell avanzsálnod, szákácsnak, mivel a „nagycsalád” még mindig nem jelentkezett.[/quote]

repi
                        Adminisztrátor

Készülnek a matricák és a Bögrék hurrá hurrá hurrá

1506965_1501914506737570_6393923373640132667_n.jpg

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”Soma” post=44376][quote=”repi” post=44375]Te Soma!

Látom, hogy itt vagy,de nem érzékelem a társaságod…Mi lenne ha jelentkeznél?? :smt056 :smt204

Most szerdán indulok a Talira, hogy oda érjek..és Ott leszünk biztos…De csak, hogy Nyamival is találkozhassak..mert az Unikumot amit a b@szogatásért hoz mégsem küldheti el futárral…[/quote]

Kedves Repikém 🙂 látom figyelsz ,én sokszor itt vagyok ,csak csendes megfigyelőként 🙂 hihihi
                            Sajnos más program miatt idén nem tudunk menni .
                            De ami késik az hamar itt lesz :)[/quote]

B@sszus :rohog megfigyelőként?? 😳 de ha beolvadnál a társaságba több információt tudnál szerezni.. :smt204 Tudod szeretem az Unikumot..én sem tudtam.. :ny

Soma
                            Felhasználó

[quote=”repi” post=44375]Te Soma!

Kedves Repikém 🙂 látom figyelsz ,én sokszor itt vagyok ,csak csendes megfigyelőként 🙂 hihihi
                              Sajnos más program miatt idén nem tudunk menni .
                              De ami késik az hamar itt lesz 🙂

repi
                              Adminisztrátor

Te Soma!

Most szerdán indulok a Talira, hogy oda érjek..és Ott leszünk biztos…De csak, hogy Nyamival is találkozhassak..mert az Unikumot amit a b@szogatásért hoz mégsem küldheti el futárral…

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”NagyPapa” post=44373]Te REPI! hurrá

Mondd csak! Figyeled időnként a létszámokat?? :woohoo:

Hogyan, pontosabban mennyivel készültél? :smt056 😯

Arról már nem is beszélve, hogy Mikulás tudja már, hogy mire számíthat? :woohoo:

Szóltál már neki? :rohog :rohog[/quote]

hurrá NagyPapa a MIKULÁS tud róla =D> jobban várja mint a gyerekek :rohog :smt058

A megtelt táblát 67 gyereknél kell kitenni ! :smt204 azt hiszem rekordokat döntögetünk… :smt217 =D>

Még 20 gyerek a limit…Ebből 4 a Tomyéké úgyhogy 16?? hurrá hurrá hurrá

NagyPapa
                                  Felhasználó

Te REPI! hurrá

Mondd csak! Figyeled időnként a létszámokat?? :woohoo:

Hogyan, pontosabban mennyivel készültél? :smt056 😯

Arról már nem is beszélve, hogy Mikulás tudja már, hogy mire számíthat? :woohoo:

Szóltál már neki? :rohog :rohog

Kerti
                                    Adminisztrátor

[quote=”Gaboca” post=44260]…a főzésnél természetesen elmegyek kuktának Vikinek – ha megengedi – 😀 😀 😀 :D[/quote]

Nagyon úgy néz ki, hogy át kell avanzsálnod, szákácsnak, mivel a „nagycsalád” még mindig nem jelentkezett.

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”bo ildi” post=44356]Sziasztok! Nem tudok bemenni a jelentkezési lapba, és szeretnék javitani, mert jönnek velünk a gyerekek egy 7 hónapos, egy 3 éves, egy 11 éves, és egy 14 éves összesen négy gyerek!!!!
                                        Viszünk sok finomságokat a zsákokba.!!!!
                                        Repitől azt szeretném kérni, hogy hozzon magával nagy méretü kapucnis pulóvereket!!!!, de kicsik is legyenek, mert a gyerekeknek is szeretnénk venni, ha jók az infóim, hogy Te forgalmazod, ezeket a csodálatos logóval ellátot rucikat!!!!!
                                        Kerti Gábornak szeretnék telefonálni, de sajnos nem tudom a számát, ha valaki tudja irja meg Nekem!!!!
                                        Mindenkinek kivánok szép napot Bó Ildi és Anti Telefonom:: Bo Ildi 06-20-370-65-39[/quote]

A hiba nem nálad van, mert módosítani csak én tudom. Amit meg is tettem. A gyerekek leírását viszont küld el nekem e-mail-ban, hogy teljes legyen a jelentkezés. info@lakoautoklub.hu

A telefonszámomat megtalálod a kapcsolat menüpontnál, vagy itt legalul a láblécben.
                                        20/529-56-18

Nyomi
                                        Felhasználó

az rendben van,hogy elcsípted, de időben enged el, hogy le ne késse a talit. „röhög”
                                          [quote=”repi” post=44349]Elcsíptem a MIKULÁST !!! hurrá hurrá hurrá

[/quote]

repi
                                          Adminisztrátor

[quote=”bo ildi” post=44356]Sziasztok! Nem tudok bemenni a jelentkezési lapba, és szeretnék javitani, mert jönnek velünk a gyerekek egy 7 hónapos, egy 3 éves, egy 11 éves, és egy 14 éves összesen négy gyerek!!!!
                                            Repitől azt szeretném kérni, hogy hozzon magával nagy méretü kapucnis pulóvereket!!!!, de kicsik is legyenek, mert a gyerekeknek is szeretnénk venni, ha jók az infóim, hogy Te forgalmazod, ezeket a csodálatos logóval ellátot rucikat!!!!!
                                            Kerti Gábornak szeretnék telefonálni, de sajnos nem tudom a számát, ha valaki tudja irja meg Nekem!!!!
                                            Mindenkinek kivánok szép napot Bó Ildi és Anti Telefonom:: Bo Ildi 06-20-370-65-39[/quote]

A Boss :ny számát küldöm privátban 🙂 a gyerekeket pedig számításba vettem. :smt204 A ruhákkal kapcsolatban pedig a nagyon picin kívül lesz minden :meghajol

repi
                                            Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=44350]Úgy látom a puttonya még nincs nála! Biztos a manók most készítik elő. :rohog
                                              Reméljük, hogy lesz elég zsák, mert már mos 33 gyerek van és még nem jelentkezett mindenki ;)[/quote]

:smt204 40 gyerek ! És még nem jelentkezett mindenki… hurrá Én felkészültem hurrá

bo ildi
                                              Felhasználó

Sziasztok! Nem tudok bemenni a jelentkezési lapba, és szeretnék javitani, mert jönnek velünk a gyerekek egy 7 hónapos, egy 3 éves, egy 11 éves, és egy 14 éves összesen négy gyerek!!!!
                                                Mindenkinek kivánok szép napot Bó Ildi és Anti Telefonom:: Bo Ildi 06-20-370-65-39

Kerti
                                                Adminisztrátor

Úgy látom a puttonya még nincs nála! Biztos a manók most készítik elő. :rohog
                                                  Reméljük, hogy lesz elég zsák, mert már mos 33 gyerek van és még nem jelentkezett mindenki 😉

repi
                                                  Adminisztrátor

Elcsíptem a MIKULÁST !!! hurrá hurrá hurrá

20131130_162727.jpg

repi
                                                    Adminisztrátor

[quote=”Kerti” post=44321][quote=”Nyomi” post=44320]szóda nincs?
                                                      Itt most jópofa figurák jönnének ha jönnének , de nem jönnek, mert hiába próbáltam már a tudójának ( Kerti mesternek ) írni nem jönnek ( válasz sem). tehát kényszermegoldásként: röhög , sír, help[/quote]

Nyugi, Nyomi, Nincs elfelejtve, csak még nem találtam hozzá jó megoldást és van még egyéb fontosabb dolog is, de előbb utóbb meg lesz az is. Rajta vagyok az ügyön. :meghajol[/quote]

454561_1197664343_07303.gif

454561_1197664315_04490.gif

Erről beszélsz Nyami ??? Nem olyan nagy dolog :rohog :sml201 megtanítom…

E.G.
                                                      Felhasználó

[quote=”NagyPapa” post=44319][quote=”Nyomi” post=44317]titkos információ, de helyben sütve frissen az igazi……..vagy mégse?

[quote=”repi” post=44305][quote=”Nyomi” post=44303]olyan szép kerek szám 22 ( már vizuálisan).
                                                        azt viszont már lassan kétlem , hogy csak mikulástalálkozó lesz. Szerintem mikulástalálkozó, és hizlalda. (mindenki az étkekről ír) amit én persze örömmel olvasok.[/quote]

Meg Miklós Nap! hurrá Az étkekről jut eszembe…valami sült csülköt csiripeltek a madarak… :smt217 Ott fogod sütni???[/quote][/quote]

:meghajol

Mi pedig, eme jeles nap alkalmából a „Szarvasi Arborétum”-nál általatok már kóstolt „kacsazsírban készült lecsós csirkemájjal” készülünk, ala NagyPapa módon…

:ny hurrá

Öblítő folyadéknak, Szekszárdi – Mészáros rozé lesz bubis vízzel…[/quote]

Tanusithatom, hogy kiválló volt a máj, úgy ahogy volt, lecsósan, kacsazsírosan! :ny :sml201 :woohoo: Ha ezt megismétli Nagypapa, már nem megyünk hiábba. :rohog :smt056

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 164

You must be logged in to reply to this topic.