Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Mikulás Találkozó, 2014. december 5-7

Legutóbb frissítette rlacika 10 years, 6 months telt el
27angok
164 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor
      Mikulás Találkozó
      Cserkeszőlő – Touring Hotel és Kemping
      2014. December 5 – 7.

Kedves Klubtagok!

Hamarosan itt az év vége és idén sem marad el a hagyományos MLK Mikulás Találkozó amit már nagyon várunk.
      Az idén is eljön a nagy szakállú természetesen a gyerekek és mindenki örömére.

Bővebb információ és jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      gabo49
      Felhasználó

Te jóságos Úristen (akarom mondani szent Mikulás :sml201 ) ! Ilyen tömeget utoljára az MHKK találkozóján láttak ebben a kempingben! És ennyi gyerek! Nálatok áramszünet volt az elmúlt években?? 🙂
        A hét végére jó időt és még jobb szórakozást kívánok! :smt204

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”repi” post=44503]Annak akit érdekel :meghajol így és itt készülnek az MLK-s pólók :meghajol [/quote]

Engem érdekel, ezért nem tudnál normális fotókat is feltenni róla? Ebből így nem sok minden látszik. :smt217

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”Nyomi” post=44501]viccnek vettem, ha komolyan veszem nem írok rá semmit. Egyébként is is Edgárnak és Rudinak szólt ( Rudinak, mert ő lőtyőlte rám az „esőcsináló” titulust ) Megállj Rudi! ( talán friss nagypapaságodra tekintettel most megbocsátok.) Edgár meg alant mindent elmondott.
            Komolyra fordítva az unikumot behűtsem?[/quote]

Huhh, ennek örülök. Ami igaz, az igaz, én is Ruditól hallottam, és hittem neki. :rohog
            Hétvégén pedig úgyis kiderül minden. Ha esik, Rudinak van igaza. :smt204
            Az unikumot pedig hűtsd be, viszek hozzá sört.

Nyomi
            Felhasználó

Mit tudom én. Lehet, hogy a nagy rohanásban kimelegedsz, és nem szeretném, hogy a hidegtől berekedj!

[quote=”repi”]Te ezt most komolyan kérdezed ezek után??? :rohog :rohog :ny[/quote]

repi
              Adminisztrátor

Ki tudja mit van a képen??? hurrá Annak örülök, hogy elkészültek :smt204

20141203_161318.jpg

NagyPapa
                Felhasználó

[quote=”Nyomi” post]
                  Komolyra fordítva az unikumot behűtsem?
                  [/quote]

😉 Felőlem? Azt csinálsz vele amit akarsz! :rohog :smt217

Tudod, a cukros italokat illő lenne elkerülnöm, márpedig az Unájkum az biz az. :woohoo:

Figyeltem egész héten az esőistent, eddig itt kóricált körülöttünk, remélem a hét végén nem látjuk ilyen sűrűn. :D/

repi
                  Adminisztrátor

Annak akit érdekel :meghajol így és itt készülnek az MLK-s pólók :meghajol

Rgzts-1.jpg

repi
                    Adminisztrátor

[quote=”Nyomi” post]
                      [/quote]

Te ezt most komolyan kérdezed ezek után??? :rohog :rohog :ny

Nyomi
                      Felhasználó

viccnek vettem, ha komolyan veszem nem írok rá semmit. Egyébként is is Edgárnak és Rudinak szólt ( Rudinak, mert ő lőtyőlte rám az „esőcsináló” titulust ) Megállj Rudi! ( talán friss nagypapaságodra tekintettel most megbocsátok.) Edgár meg alant mindent elmondott.

[quote=”Kerti” post=44495][quote=”Nyomi” post=44491]Tisztelettel felhívnám szíves figyelmeteket, hogy EDGÁR AZ IDŐJÁRÁS FELELŐS ÉS RUDIRÁDIÓ AZ ESŐCSINÁLÓ! ÉRTVE VAGYOK? Közöm nincs az esőhöz, de ha lenne tudnám mit csináljak vele. „evil”
                        A nejlon lánggal nem nem az esőre céloztam, hanem használatra kértem volna reggelihez úgy mint tárcsa és nem úgy mint wok. De akkor viszek mű tárcsát drótos lánggal. „röhög”[/quote]

Nyugi Nyomi! :meghajol
                        Látom ez az eső dolog mélyen érintett, pedig jó viccnek tűnt, na mindegy.

A tárcsát természetesen bármikor nagyon szívesen oda adom, mondjuk én még nem láttam olyan gázégőt ami át bírta volna normálisan melegíteni az egészet, de majd hétvégén kipróbáljuk, hátha.

A reggeli bundáskenyérhez remélem Repi hozza a nagyon profi bundáskenyérgyártó nylon lángos állványos tárcsáját. :smt204 Azzal vállalom a sütést.[/quote]

Kerti
                        Adminisztrátor

A Mikulásnak összekészítve a rengeteg gyerekről a rengeteg információ. Készüljetek, nem lesz rövid a Mikulásozás. hurrá
                          Még várok pár gyerek leírására, akiét nem kaptam meg, valamint ha jól sejtem olyan is van aki még nem jelentkezett, csak ígérte. 😉

Sajnos ahogy Repi is írta a jelentkezési lap rendszerünk összeomlott a rengeteg jelentkezéstől (nem bírta) :rohog
                          Viccet félre téve tényleg nem működik, mert valami miatt megmakacsolta magát és nem bírjuk rávenni, hogy a 30. felett jelentkezetteket is kilistázza, így csak az első 30 jelentkező látható. Ettől függetlenül a beküldött jelentkezések és gyerek infromációk meg vannak az admin felületen, szóval nincs olyan nagy baj. A Szilveszteri jelentkezésnél már nem ezt fogjuk használni az tuti.

Többen kérdezték, hogy most mire lehet számolni a jelentkezők számával kapcsolatban.

hurrá hurrá Eddig, 77 felnőtt és 56 gyerek jelentkezett! hurrá hurrá

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”E.G.” post=44497]Állványos tárcsa nálam is van, hogy növelhessük az adagokat, na meg porcukor. Talán kenyér is. 🙂 hurrá[/quote]

hurrá Az nagyon jó, mert elég komoly mennyiséget kell majd lesütni bundikenyérbő, ahogy látom.

E.G.
                            Felhasználó

[quote=”Kerti” post=44495]Nyugi Nyomi! :meghajol

A tárcsát természetesen bármikor nagyon szívesen oda adom, mondjuk én még nem láttam olyan gázégőt ami át bírta volna normálisan melegíteni az egészet, de majd hétvégén kipróbáljuk, hátha.

A reggeli bundáskenyérhez remélem Repi hozza a nagyon profi bundáskenyérgyártó nylon lángos állványos tárcsáját. :smt204 Azzal vállalom a sütést.[/quote]

Állványos tárcsa nálam is van, hogy növelhessük az adagokat, na meg porcukor. Talán kenyér is. 🙂 hurrá

EdGaR
                              Felhasználó

[quote=”Nyomi” post=44491]Tisztelettel felhívnám szíves figyelmeteket, hogy EDGÁR AZ IDŐJÁRÁS FELELŐS ÉS RUDIRÁDIÓ AZ ESŐCSINÁLÓ! ÉRTVE VAGYOK? …[/quote]
                                Én csak akkor vagyok időjárás felelős, ha bejön amit jósolok, ha nem: rá(d)kenem valakire. :rohog … így átkerülhetek a fallosz túlsó oldalára :rohog

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”Nyomi” post=44491]Tisztelettel felhívnám szíves figyelmeteket, hogy EDGÁR AZ IDŐJÁRÁS FELELŐS ÉS RUDIRÁDIÓ AZ ESŐCSINÁLÓ! ÉRTVE VAGYOK? Közöm nincs az esőhöz, de ha lenne tudnám mit csináljak vele. „evil”
                                  A nejlon lánggal nem nem az esőre céloztam, hanem használatra kértem volna reggelihez úgy mint tárcsa és nem úgy mint wok. De akkor viszek mű tárcsát drótos lánggal. „röhög”[/quote]

Nyugi Nyomi! :meghajol

A reggeli bundáskenyérhez remélem Repi hozza a nagyon profi bundáskenyérgyártó nylon lángos állványos tárcsáját. :smt204 Azzal vállalom a sütést.

repi
                                  Adminisztrátor

Kedves Találkozóra Érkezők!

Beszéltem Györe Dávid szálloda vezetővel és eltekintenek idén a névsorról, mivel annyian jelentkeztetek, hogy a rendszer 30 egység fölött nem tudja kezelni a listát 🙁 :smt204 de a Boss dolgozik az ügyön!

Tehát. Aki megérkezik az bejelentkezik a recepción és bemondja , hogy az „MLK” találkozóra jött és megkapja a kedvezményt.

Ennyi :meghajol köszönjük!

Nyomi
                                    Felhasználó

Tisztelettel felhívnám szíves figyelmeteket, hogy EDGÁR AZ IDŐJÁRÁS FELELŐS ÉS RUDIRÁDIÓ AZ ESŐCSINÁLÓ! ÉRTVE VAGYOK? Közöm nincs az esőhöz, de ha lenne tudnám mit csináljak vele. 👿
                                      A nejlon lánggal nem nem az esőre céloztam, hanem használatra kértem volna reggelihez úgy mint tárcsa és nem úgy mint wok. De akkor viszek mű tárcsát drótos lánggal. :rohog

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”Nyomi” post=44476]… a tárcsádhoz van nejlonláng is …[/quote]

Ezt meg sem hallottam ezért nem is mondok rá semmit ](*,) , de ha esni fog, azt le nem mosod magadról! :rohog

repi
                                        Adminisztrátor

[quote=”E.G.” post=44484]Azért biztos haza tudok menni vele, de utálok hófúvásban , méteres hóban vezetni.
                                          Volt benne részem elégszer. :woohoo: hurrá
                                          Nyomi nagyon jó gyerek, de ebben az esetben inkább a leveli békában bízok. :rohog[/quote]

Rgzts-3.jpg

Látsz havat ?? 🙂

Attachments:
                                          • Clipboard01.jpg
                                          E.G.
                                          Felhasználó

[quote=”repi” post=44483]Pedig Te nem is húzod a csigád..de nyugi nem lesz hó, hisz Nyomi jön! :rohog :rohog :rohog

[/quote]

Azért biztos haza tudok menni vele, de utálok hófúvásban , méteres hóban vezetni.
                                            Volt benne részem elégszer. :woohoo: hurrá
                                            Nyomi nagyon jó gyerek, de ebben az esetben inkább a leveli békában bízok. :rohog

repi
                                            Adminisztrátor

[quote=”E.G.” post=44482]A Mikulás OK! De a havazást áttenném hétfőre. :smt039[/quote]

Pedig Te nem is húzod a csigád..de nyugi nem lesz hó, hisz Nyomi jön! :rohog :rohog :rohog

www.tvn.hu_fb3bf57de89447db41e1be974d83d86b.gif

E.G.
                                              Felhasználó

[quote=”repi” post=44481]Minek?? Mindkettőnek hurrá[/quote]

A Mikulás OK! De a havazást áttenném hétfőre. :smt039

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”E.G.” post=44480]Minek örülsz Repi? A mikulásnak, vagy a hónak? ;)[/quote]

Minek?? Mindkettőnek hurrá

E.G.
                                                  Felhasználó

[quote=”repi” post=44479]Katt ide

https://www.facebook.com/video.php?v=10205293598569707&set=vb.1539759047&type=2&theater

hurrá hurrá hurrá 3 Nap múlva Kelet felől érkezik hurrá[/quote]

Minek örülsz Repi? A mikulásnak, vagy a hónak? 😉

repi
                                                    Adminisztrátor

Katt ide

https://www.facebook.com/video.php?v=10205293598569707&set=vb.1539759047&type=2&theater

hurrá hurrá hurrá 3 Nap múlva Kelet felől érkezik hurrá

repi
                                                      Adminisztrátor

Érdekes videó hurrá

[video]https://www.facebook.com/video.php?v=10205293598569707&set=vb.1539759047&type=2&theater[/video]

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 164

You must be logged in to reply to this topic.