Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Mikulás Találkozó – 2013. 11. 29. – 12. 01.

Legutóbb frissítette repi 11 years, 9 months telt el
24angok
228 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Mikulás Találkozó

Hamarosan itt az év vége és idén sem Marad el az MLK Mikulás Találkozó amit már nagyon várunk.
      Az idén is eljön a nagy szakállú természetesen a gyerekek és mindenki örömére.

A csomagokat a tavalyihoz hasonlóan készítjük el. Ami azt jelenti,hogy mi magunk rakjuk össze a gyerekeknek.
      Ki mit hoz azt rakjuk bele a csomagokba. Aki szeretne bármit küldeni,de esetleg nem tud eljönni kérem jelezze a fórumon.
      Előre köszönjük Vasudvaros Laci felajánlását.

[b]Minden részvevő a készlet erejéig Repi jóvoltából ajándék egyedi pólót kap az esemény megjelölésével. Hamarosan a fórumban erről kép is lesz feltéve.
      Természetesen a Mikulásos bögréket sem felejtjük otthon.[/b]

Szombat délutánt Prinz Gabi felajánlásával vetélkedőket tartunk a közösségi helységen.
      Amikor jól kifáradtunk, érkezik a Mikulás aki jól elmondja melyik gyerek miben volt az elmúlt évben kitűnő és miben kell kicsit javítania.
      Az idén lesznek krampusz lányok!! Félelmetes ugye??
      A szombat estét egy RETRO diszkóval zárnánk 18-h-tol 22-h ig.
      A kempingben bérelhető bungalók is vannak ezeket egyénileg lehet intézni: hotelcamping@cserkeszolo.hu vagy 06/56-568-466 hivatkozni lehet a Magyar Lakóautóklubra.

A jelentkezési lapot lehet töltögetni és megkérünk mindenkit, hogy legkésőbb november 26-ig adja le jelentkezését, mert le kell adni a kedvezmény igénybevételéhez a teljes névsort.
      Ha valaki bizonytalan jelezze, találunk megoldást mindenre.

Természetesen akinek nincs gyermeke az is jöjjön bátran, ha egy jó hangulatú találkozón szeretne részt venni.

A camping vezetőségével 5500 Ft/egység árban egyeztünk meg.

Az 5.500,-Ft az alábbiakat tartalmazza:
      – Kemping szállásdíj fürdőhasználattal 2 fő felnőtt részére
      – Kemping szállásdíj fürdőhasználattal maximum 3 fő gyerek részére
      – Áramhasználati díj
      – Lakókocsi+szg.kocsi vagy lakóautó díj
      – Fürdőhasználat a fürdő nyitvatartási idején belül korlátlan ki-, bejárás.
      – Az ajánlat 2013.11.29-től 2013. 12. 02-ig tervezett találkozóra vonatkozik.

Az idegenforgalmi adó a fenti árakon felül fizetendő. 18 éven felülieknek kell fizetni,
      és éjszakánként 400,-Ft/fő a díja.

Web: http://www.cserkeszolofurdo.hu/
      Telefon: +36 56 568-466
      Cím: Cserkeszolo Beton út 5.
      GPS: É: 46°51’52.11″ K:20°12’08.68″

Információs / jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

Szia Mindenki!

Ma reggel elküldtem emailben a jelentkezők listáját Cserkére ,mert ugye kérte a szállodavazető.. 😆 de megírtam így 28 egység jelentkezése után nagy bátran,hogy nem a végleges =D>
        mert szerintem még Nyeda (maci) barátunk sem vonul vissza téli álmot aludni.. és még páran hiányoznak akiket nem szeretnék provokálni „Editnéni&Jenőbácsi ,8) és ugye a bürokrácia rabjai: Robi és családja.. 8) Orsi&Spider de tényleg nem írok több nevet..

Más

Gabóca barátom ötletére próbálok itt válaszolni 😳 😳
        bab vagy marha gulyás legyen???Esetleg káposzta vagy frankfurti leves??? Ez itt a nagy kérdés válasszatok… [-o< [-o< ...de gyorsan! 😀 #-o 😳

Gaboca
        Felhasználó

[quote=”repi”:1v6wsftg]Ó hát persze hogy elég..esztergácsoltál csokigolyókat?? 😆 😀 moslék..

Most egy bor kutat keresek…neked amin nincs számláló 😯 👿 =D> :smt204 :smt211

Repi! Erdélyből kell barátunknak borkutat hozni :2010_hordagy.gif
          Sok benne az ásványi anyag :2010_coffee.gif

Esztergácsolt, esztegácsolt… francokat

3 hete nem találja a tokmánykulcsot, pedig csak egyszer indított rá és hinyzik az üveg az ablakból. :smt100 #-o

Gaboca
          Felhasználó

[quote=”Tomy”:10ljva5t]Nagyon jó 😛 Csak az ürtartalom miatt aggódok?

Nem túl kicsi ez? Vagy úgy is ennyi a napi limitem?????
            😳 [/quote]

Kisfiam Te miről beszélsz, NAPI adag [-X
            Ildi nincs otthon, hogy ilyen csacskaságokat írsz…. napi adag??? :2010_igen_jeee.gif
            Neked makszimum kakaóból 😆
            :smt201

Kerti
            Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:fkk7wcxw]Én komplett a rántotthúst néztem 😳 😆

Komoly dilemmában vagyok, mert ahhoz, hogy varázsigéket mormoljak szükségem van varázspálcára. De vajon melyik a legmegfelelőbb? #-o [/quote]

Szerintem balról az elsőt válaszd. 😆

Tomy
              Felhasználó

[quote=”Soma”:1346uidb]Ja míg el nem felejtem 4 😀

Rád ez nem vonatkozik kedves József (Repi) :2010_nevet.gif Te hamarabb mész sátrat állítani :smt211 ::nenene ::voodoo ::olel [/quote]

Köszi az infót!!!

😆

Soma
                Felhasználó

Ja míg el nem felejtem 4 😀

Rád ez nem vonatkozik kedves József (Repi) :2010_nevet.gif Te hamarabb mész sátrat állítani :smt211 ::nenene ::voodoo ::olel

EdGaR
                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:ficixyvx]Jaaaj ti Pestiek. 😆
                    Az a baj, hogy te Budapestet nézed, pedig nem is ott lesz a találkozó. 😆
                    Egyébként is te csak mormolgasd, hogy „Meteoronto recanto”[/quote]
                    Én komplett a rántotthúst néztem 😳 😆

Komoly dilemmában vagyok, mert ahhoz, hogy varázsigéket mormoljak szükségem van varázspálcára. De vajon melyik a legmegfelelőbb? #-o

Kerti
                    Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:cm5ibswb]Hát nem tudom melyik hetet nézted, de én még nem nyugodtam meg az előrejelzés alapján.

Légyszi esztergácsolj még egy kis csokit, mert a szökőkutak 1kg csokival indulnak… plusz az üzemeltető adagja 😆 [/quote]

Jaaaj ti Pestiek. 😆
                      Az a baj, hogy te Budapestet nézed, pedig nem is ott lesz a találkozó. 😆
                      Egyébként is te csak mormolgasd, hogy „Meteoronto recanto”

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:35227hg0]Na ezt jól megcsináltad. #-o Kihagytad a 6-ost így én egyet nem aludtam. 😆 [/quote] 😆 😆 😆

EdGaR
                        Felhasználó

[quote=”Tomy”:3368tvyb]Ránéztem az Időképre.

Edgár intézkedett!! Javul az időjárás!!!!!!!!
                          Már talán hideg sem lesz memhogy hó a hétvégére. =D> [/quote]

Hát nem tudom melyik hetet nézted, de én még nem nyugodtam meg az előrejelzés alapján.

link >>>

Légyszi esztergácsolj még egy kis csokit, mert a szökőkutak 1kg csokival indulnak… plusz az üzemeltető adagja 😆

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”Soma”:3jl6799u]…5…[/quote]

Na ezt jól megcsináltad. #-o Kihagytad a 6-ost így én egyet nem aludtam. 😆

Soma
                            Felhasználó

[quote=”Tomy”:3ghgfdlj]Soma!!!

Megtennéd, hogy aktualizálod a hátrakévő napok számát?

Szererem tudni hány nap van még a találkozóig!!!
                              🙂

Aki még csak tervezi a jelentkezést mihamarabb tegye meg hogy lássuk a végleges gyerekszámot az ajándékok készítéséhez.[/quote]

Mondom Pajti 😀 5 Kérésed számomra….. 😆

Tomy
                              Felhasználó

Soma!!!

Megtennéd, hogy aktualizálod a hátrakévő napok számát?

Szererem tudni hány nap van még a találkozóig!!!
                                🙂

Aki még csak tervezi a jelentkezést mihamarabb tegye meg hogy lássuk a végleges gyerekszámot az ajándékok készítéséhez.

Tomy
                                Felhasználó

Ránéztem az Időképre.

Edgár intézkedett!! Javul az időjárás!!!!!!!!
                                  Már talán hideg sem lesz memhogy hó a hétvégére. =D>

Tomy
                                  Felhasználó

[quote=”repi”:2wknevzw]Ó hát persze hogy elég..esztergácsoltál csokigolyókat?? 😆 😀 moslék..

Nagyon jó 😛 Csak az ürtartalom miatt aggódok?

Nem túl kicsi ez? Vagy úgy is ennyi a napi limitem?????
                                    😳

repi
                                    Adminisztrátor

[quote=”Tomy”:27e0ew0m]Hahó!

Hoz valaki. Csokiszőkőkutat? [/quote]

😳 Szerinted??

[quote=”Tomy”:27e0ew0m]
                                      Mert ha igen, vettünk bele anyagot és akkor elvisszük.

2*600g. Elég a műkődéshez? 🙄 [/quote]

Ó hát persze hogy elég..esztergácsoltál csokigolyókat?? 😆 😀 moslék..

Tomy
                                      Felhasználó

Hahó!

Hoz valaki. Csokiszőkőkutat?

Mert ha igen, vettünk bele anyagot és akkor elvisszük.

2*600g. Elég a műkődéshez? 🙄

EdGaR
                                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:2hr19fg9]Részünkről a Mikuláscsomagbavaló meg van =D>
                                          Köszönet a MadarasTesco ömlesztett termékek polcsorainak. 😆

A Mikulás botja még készítés alatt van, de jövőhétvégére az is meg lesz. Sőt van is egy ötletem ezzel kapcsolatban amit remélem meg tudok oldani de az maradjon meglepetés.
                                          EdGaR, a csúcsdísz megérkezett?[/quote]
                                          Már megkaptam SMS-ben az értesítőt a csomag feladásáról, hétfőn, vagy kedden megkapom. Nekünk is lesz belevalónk, én ezeket mind odaadom a Mikulásnak… viszont így nem tudom garantálni, hogy hiánytalanul le is ér, mert

1. Mikulásnak oda kell figyelni a súlyára, nem fogyhat le.
                                          2. Úgyis vagy egy csomó rossz gyerek, akik nem csomagot kapnak, hanem virgácsot :2010_rohog.gif

repi
                                          Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:gb1a6kmy]Részünkről a Mikuláscsomagbavaló meg van =D>

[/quote]

A limitált zsák is ma elkészül 55 db nem sokkal kevesebb gyerekre számítunk! =D> =D> =D>

Itt ragadnám meg az alkalmat,hogy módosítsunk az eredeti programon. Sokan Szombaton érkeznek és :smt217 a csomag készítésbe ők is szeretnének segíteni. Ezért ezt a rengeteg csomagot szombat délelőtt rakjuk össze ha mindenkinek megfelel. 🙄 Ha időben elkezdjük a Bűvész érkezéséig lazán kész lesz 😀 Ha nem befejezzük utána 😀

Kerti
                                            Adminisztrátor

Részünkről a Mikuláscsomagbavaló meg van =D>

A Mikulás botja még készítés alatt van, de jövőhétvégére az is meg lesz. Sőt van is egy ötletem ezzel kapcsolatban amit remélem meg tudok oldani de az maradjon meglepetés.
                                              EdGaR, a csúcsdísz megérkezett?

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”Soma”:ab5cumow]8 😯 😆 [/quote]

Mi előbb megyünk 😯 ez megtévesztő Somácska 😮 😀

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”Tomy”:2qj862e4]Épp azon tanakodnak itt a csajok,(Ildi&Brigi),
                                                  Hogy sütnek itthon ” csigás” mézeskalácsot.

Tavaly is próbálkoztunk Cserkén, De a Repi kiválló sütője még kelesztőgépnek
                                                  Is kevéske volt. Szerintem most tojásokat keltetnek benne…. 😀 😆 😆 [/quote]

Igen! =D> látom jól megfigyelted 😀 Moslék kém és besúgó ez ám az egyveleg #-o 😀

Kerti
                                                  Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:2q4q64rw]… viszont 25 egységből 46 gyerek jelentkezőnk van… Télapó kösd fel a nadrágod!!! :smt205 [/quote]

Prinz-nek sem lesz egyszerű a vetélkedőt lebonyolítani ennyi gyereknek =D> 😆 =D>

EdGaR
                                                    Felhasználó

[quote=”Soma”:11zwcf80]Na fajin magammal beszélgetek 😳 😆

De mindegy akkor is 7 😀 [/quote]
                                                      Nekem nagyon tetszik amiket írsz 😆 =D>
                                                      … de sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudom
                                                      viszont 25 egységből 46 gyerek jelentkezőnk van… Télapó kösd fel a nadrágod!!! :smt205

Tomy
                                                      Felhasználó

Épp azon tanakodnak itt a csajok,(Ildi&Brigi),
                                                        Hogy sütnek itthon ” csigás” mézeskalácsot.

Tavaly is próbálkoztunk Cserkén, De a Repi kiválló sütője még kelesztőgépnek
                                                        Is kevéske volt. Szerintem most tojásokat keltetnek benne…. 😀 😆 😆

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 228

You must be logged in to reply to this topic.