Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lyra Fesztivál Találkozó – 2013. 08. 16-20.

Legutóbb frissítette NagyPapa 11 years, 9 months telt el
15angok
34 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

[size=4][b]Fesztivál találkozó a Lyra Beach Campingben
      2013. augusztus 16 – 20.
      [/b][/size]

Program:

Szombat:
      Délelőtt kezdetét veszi a röplabda bajnokság.

Megyeszékhelyek kempinges főzőversenye.
      A főzőversenyen a résztvevők a megyeszékhelyekre jellemző ételeket készítenek el, melyek receptjét mellékeljük.
      A hozzávalókat a kemping biztosítja a versenyzők részére!

13 órakor a röplabdabajnokság és a főzőverseny eredményhirdetése.

Délután amatőr debreceni zenekarok bemutatkozása 13-17 óráig.

18 órakor Solar Surf koncert

20.30 perckor kezdetét veszi az R-GO nagy koncert

A további napok programjait folyamatosan frissítjük!
      Lesz még borkóstolás, valamint a találkozó idelye alatt lesz a Debreceni Virágkarnevál (aug 15-21).

Árak:
      4000 Ft/egység /éj
      A fürdő szolgáltatásait a lakóautó klub tagjai korlátlanul használhatják a nyitva tartás függvényében.

Web: http://www.kerekestelepifurdo.hu
      Telefon: (Lyra) 20-219-30-66
      Cím: 4030 Debrecen, Szávay Gyula u. 22.
      GPS: É 47.5081999″, K 21,6364191″

Friss információk és Jelentkezési lap!

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:25c0l4n1]… Tényleg 30 cm hó esett éjjel? :2010_rohog.gif [/quote]

Deja vu-d van? 😆
        Én is kíváncsi vagyok milyen lehet a Lyra melegben. 🙂

repi
        Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:2wbpwt60]Itt a véghajrában szépen gyülekezik a csapat. =D>
          Hamarosan találkozunk![/quote]

Nem bírjuk ki nélkületek… 😀 ha egy napra is de találkozunk! 😆 😆 😆

EdGaR
          Felhasználó

Jól láttam PapaJoe falumbéli klubtársunk már megérkezett Debrecenbe? Van már lent valaki? Tényleg 30 cm hó esett éjjel? :2010_rohog.gif

Kerti
            Adminisztrátor

Itt a véghajrában szépen gyülekezik a csapat. =D>
              Hamarosan találkozunk!

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”tibibacsi”:vq1yhnlx]a felvonolás kedden reggel kezdődik azt még meg lehet nézni erre szerveztük a buszt hogy fél nyolckor a fötéren a táncokat is láthatjuk. üdv tibibácsi[/quote]
                Köszönöm Tibi bácsi, akkor erre mi is megyünk =D> Azt hittem a program csak délután kezdődik

tibibacsi
                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:20h57msi]Most nézegettem a Karneváli-hét programját. Szomorúan láttam, hogy a tényleges Virágkarnevál 20-án (kedden) este lesz, ami később tüzijátékkal zárul.
                  Mi sajnos ezen már nem tudunk részt venni, mivel másnap dolgozunk és nem a szomszédból érkezünk.

@Lyra
                  Atti: a virággal feldíszített járművek korábban (esetleg hétfőn) még nem is láthatók? … Tudom, hogy sok rendezvény lesz itt-ott a városban… csak a lényeg marad ki számunkra. 😥 [/quote] a felvonolás kedden reggel kezdődik azt még meg lehet nézni erre szerveztük a buszt hogy fél nyolckor a fötéren a táncokat is láthatjuk. üdv tibibácsi

EdGaR
                  Felhasználó

Most nézegettem a Karneváli-hét programját. Szomorúan láttam, hogy a tényleges Virágkarnevál 20-án (kedden) este lesz, ami később tüzijátékkal zárul.
                    Mi sajnos ezen már nem tudunk részt venni, mivel másnap dolgozunk és nem a szomszédból érkezünk.

@Lyra
                    Atti: a virággal feldíszített járművek korábban (esetleg hétfőn) még nem is láthatók? … Tudom, hogy sok rendezvény lesz itt-ott a városban… csak a lényeg marad ki számunkra. 😥

Kerti
                    Adminisztrátor

A Lakóautó Klub részére le van foglalva a Virágkarneválra 30 főnek hely a Kossúth téri lelátóra, ami a legjobb hely.
                      Ide a jegy 5.000 Ft/fő lenne de a Klubtagoknak 2.000 Ft/fő kedvezményesen amit Lyra Attilának és Tibibácsinak köszönhetünk. =D>
                      A helyszínre jutáshoz buszt is intéztek, aminek a költségét, majd a helyszínen kell összedobni.

Köszönjük. =D>

Kerti
                      Adminisztrátor

Felkerült a jelentkezési lap az információs oldalra, valamint frissítve lettek a programok.

9 hozzászólás megtekintése - 26-34 / 34

You must be logged in to reply to this topic.