Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2010 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette GaborApa 15 years telt el
23angok
344 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

A tavalyi nagy sikerű szilveszter után idén is rendezhetnénk egy Lakóautós Szilvesztert, ha van rá igény.

A helyszínt idén is a Kocsis Fogadó biztosítaná.
      (itt volt az első Lakóautós Találkozó is 2003 december 1-én)

A Lakóautós Szilveszter ugyanúgy mint tavaly, december 29-től január 2-ig tart.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2010. 12. 23. vasárnap]

[b]Telefonos segítség:
      Kerti: 20/529-56-18[/b]

Egy kérésünk lenne, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjátok a jelentkezést, mert nekünk elég sok mindennel számolnunk kell és sok mindent kell szervezni. Ezért fontos, hogy tudjuk, mire számíthatunk. Köszönjük.

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 31. 13:00-ig. 900Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.
      – Csocsó asztal és Dart gép van, így lehet majd bajnokságokat rendezni.
      – Tombola idén is lesz.

Menü:
      ——————————————-
      2010. december 29. Szerda
      Vacsora: Tatárbifsztek (LMC)

2010. december 30. Csütörtök (ekkor lesz a szlovákiail kirándulás, vagy barlangfürdő látogatás)
      Reggeli: Kocsonya (eva54), Kenyérlángos Soma módra (Soma)
      Vacsora: Csülkös bablövés? azt mi bevállalnánk… azért gondoltunk a babra, mert jó meleg lesz a lakóban éjjel (Red)

2010. december 31. Péntek Szilveszter
      Reggeli: bundás-kenyér-forralt-borral,hagymás-tojásrántotta, forralt-borral,grillen husi,kolbász stb. (LMC)
      Ebéd: Többféle Grill-Bratwurst mustárral, zsemlyével vagy fehér kenyérrel (Utazócica)
      Vacsora: Aszalt szilvával töltött sertésszelet, sörben sült csülök, fokhagymás pecsenye, vegyes körettel, savanyúság (Kocsis Fogadó)
      Éjfél: virsli, franciasaláta, zöld fűszeres krumplisaláta, pezsgő (Kocsis Fogadó)

2011. Január 01. Szombat
      Reggeli: Elmarad
      Ebéd: lencsefőzelék füstölt tarja,kemény tojás.Kívánságra 1 szem lencsével tálalva.(Gabik)
      Vacsora: Korhelyleves (Utazocica)

2011. Január 02. Vasárnap
      Mindent elfogyasztunk ami maradt.

——————————————-

A szilveszter esti vacsorát a Fogadó személyzete készíti el és fel is szolgálják. Italt és egyéb dolgokat egyénileg kell intézni. Szilveszter estéjén pár nem lakóautós ismerősünk is ott lesz, de ez tavaly sem okozott gondot.
      A vacsora önköltségi ára 4000 Ft/fő
      Ez tartalmazza a vacsorát, az éjféli virslit, az éjféli koccintáshoz a pezsgőt és az éjféli tűzijátékot.
      12 év alatt ingyenes. (természetesen ők is részesülnek a vacsorából és egyéb dolgokból)

Az előtte és utána lévő napokon a Fogadót ugyanúgy lehet használni, mint tavaly, tehát magunknak kell intézni a főzést és egyéb dolgokat és ugyanúgy használható minden.

Jelentkezési lap: link

Képek a Helyszínről: link

Panoráma kép (2009): link

Térkép: link

Kedvcsináló a tavalyi Lakóautós Szilveszterről: link[/b]

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”eva54″:2pmhldyn]Nem akartam elvenni senkitől a káposzta főzést 😕 , csak nem volt jelentkező, és az idő halad. Mindjárt 29-e van.[/quote]

Ó nem kell aggódni…csak rajta!!! elfogy minden,ahogy a társaságot ismerem.Nem tudsz annyit főzni,hogy megmaradjon 😆

eva54
        Felhasználó

[quote=”Soma”:31qb4r99]Ha jól emlékszem tavaly ettünk nagyon finom káposztát 😉
          Véletlenül [-X emlékeztek rá ki főzte. 😳
          Na az @rva finom volt :smt058 [/quote]

Nem akartam elvenni senkitől a káposzta főzést 😕 , csak nem volt jelentkező, és az idő halad. Mindjárt 29-e van.

LMC
          Felhasználó

[quote=”Red”:1t8szlkv]remélem én is kapok egy jól átsült tatárt ;)[/quote]

vas-lapon, vagy kő-lapon kéritek 👿 :2010_rohog.gif

András

repi
            Adminisztrátor

[quote=”Soma”:1my8k0l1]Ha jól emlékszem tavaly ettünk nagyon finom káposztát 😉
              Na az @rva finom volt :smt058 [/quote]

–én csak a műanyag poharakra emléxem. :smt217 :2010_ivok.gif meg az ablakmosó illatára.Volt káposzta???

Red
              Felhasználó

remélem én is kapok egy jól átsült tatárt 😉

Soma
                Felhasználó

[quote=”Red”:b1gmj01d]Business Baby 😆 [/quote]

Így nem akartam ki irní 😆

De hát ha ilyen erőszakos vagy 😆

IIIIGGGEEENNN :2010_nevet.gif

Red
                  Felhasználó

[quote=”Soma”:2hdq5amy]Véletlenül [-X emlékeztek rá ki főzte. 😳
                    [/quote]

Business Baby 😆

Soma
                    Felhasználó

[quote=”eva54″:25q0n3gu]Igen. Én is így csinálom az erdélyi töltöttkáposztát. Igaz a piacon veszem meg hozzá a káposztát.
                      Sajnos én allergiás vagyok a sertéshúsra, ezért készül pulykából is. De azt a szabolcsi változatban szoktam elkészíteni. Ez is savanyú káposztából készül, de nem annyira savanyú, és a levébe egy kicsi paradicsom kerül. Ja és nincsenek benne cupákos husok.[/quote]

Ha jól emlékszem tavaly ettünk nagyon finom káposztát 😉
                      Na az @rva finom volt :smt058

eva54
                      Felhasználó

[quote=”Utazocica”:1hhg3cl2]Az erdélyit csakis klasszikusan, kövér (!) sertéshúsbol, füstölt szalonnával, házilag savanyitott káposzta fejekröl lefejtett levelekkel ismerem. Karácsony-Szilveszterkor nagymamám még füstölt húst is belefözött.

Ha még élne, ö azonnal kiálna a vallásábol olvasva „Erdélyi töltötkáposzta pulykahússal”. Ez a szemében szentségtörés lenne! 😆 😆 😆

[-o< Szóval, hogy ne forogjon a sirjában, mi kettö adag "Erdélyi töltötkáposztát sertéshússal" kérünk! Elöre köszönjük! És azért is, hogy ne cáfoljam Jamesz alábbi állitásait! 😆 UI: Sorry Jamesz, még lejjeb csuszik a gyönyörü hozzászólásod. 😥 [/quote] Igen. Én is így csinálom az erdélyi töltöttkáposztát. Igaz a piacon veszem meg hozzá a káposztát. Sajnos én allergiás vagyok a sertéshúsra, ezért készül pulykából is. De azt a szabolcsi változatban szoktam elkészíteni. Ez is savanyú káposztából készül, de nem annyira savanyú, és a levébe egy kicsi paradicsom kerül. Ja és nincsenek benne cupákos husok.

LMC
                        Felhasználó

[quote=”eva54″:1h0vr9po]Én is most látom, hogy lemaradt az 54, lehet, hogy kikapcsolt a numlock.[/quote]

Kedves Éva, és hol szilveszterezel? [-X 🙁

András

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”eva54″:1vfe928r]Én is most látom, hogy lemaradt az 54, lehet, hogy kikapcsolt a numlock.[/quote]

….vagy csak sok Avatárt nézel mostanában???

Utazocica
                            Felhasználó

[quote=”eva54″:16dwnxfc] … Csak azt kell tudnom, hogy ki szeretne pulykából és ki sertéshúsból, illetve az erdélyi és a szabolcsi változatból. Ez eddig 4 féle változat. de ekkora mennyiségben úgyis az a jobb ha több fazékban fő.[/quote]

Az erdélyit csakis klasszikusan, kövér (!) sertéshúsbol, füstölt szalonnával, házilag savanyitott káposzta fejekröl lefejtett levelekkel ismerem. Karácsony-Szilveszterkor nagymamám még füstölt húst is belefözött.

Ha még élne, ö azonnal kiálna a vallásábol olvasva „Erdélyi töltötkáposzta pulykahússal”. Ez a szemében szentségtörés lenne! 😆 😆 😆

[-o< Szóval, hogy ne forogjon a sirjában, mi kettö adag "Erdélyi töltötkáposztát sertéshússal" kérünk! Elöre köszönjük! És azért is, hogy ne cáfoljam Jamesz alábbi állitásait! 😆 UI: Sorry Jamesz, még lejjeb csuszik a gyönyörü hozzászólásod. 😥

Utazocica
                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1h9fws7e]Csak azokhoz szólok most , akik mint vendégek un. stoposok olvasgatják az itt található írásokat !!
                                =;

Drága , kedves vendégeink!!

Mielőtt teljesen félreértelmeznék ezt a fórumot…itt jelesül most nem egy őngyilkos hízókúra résztvevőit vagy éhenhalás előtt álló emberek hozzászólásait olvashatja
                                [-X [-X .

Itt most mindőssze egy kisebb szilveszteri buli készülődik….ráadásul orvosi felügyelet alatt !!!
                                😀

Amúgy hétköznap teljesen normálisak …én nagyon szeretem őket …. :smt054 [/quote]

=D> =D> =D>

Drága Jamesz!

Ezt olyan gyönyörüen irtad, hogy jó lenne ha mindig is egészen fent, elsönek maradhatna!

Szinte alig mertem hozzászólni, mert evel máris lejjebbre került. De hátha tudnak a moderátorok varázsolni!

Mi is szeretünk !!!

Névtelen

Csak azokhoz szólok most , akik mint vendégek un. stoposok olvasgatják az itt található írásokat !!
                                  =;

Drága , kedves vendégeink!!

Mielőtt teljesen félreértelmeznék ezt a fórumot…itt jelesül most nem egy őngyilkos hízókúra résztvevőit vagy éhenhalás előtt álló emberek hozzászólásait olvashatja
                                  [-X [-X .

Itt most mindőssze egy kisebb szilveszteri buli készülődik….ráadásul orvosi felügyelet alatt !!!
                                  😀

Amúgy hétköznap teljesen normálisak …én nagyon szeretem őket …. :smt054

LMC
                                  Felhasználó

[quote=”Utazocica”:2h69cejm]:sml201 + :sml201

És végre Veled megismerkedni! :2010_igen_pacsi.gif [/quote]

Én is alig várom :2010_igen_pacsi.gif ::nagyoleles

András

eva54
                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:1wlqfhiq]Bocsi, később néztem meg, de már láttam hogy jelentkeztél 😳 =D>

én a szabolcsi fazékból kérek 🙂

András[/quote]

Én is most látom, hogy lemaradt az 54, lehet, hogy kikapcsolt a numlock.

LMC
                                      Felhasználó

[quote=”eva54″:3izhnzdl]Már jelentkeztem. Csak utána írtam a főzésről. Az, hogy mennyit kell csinálni, az attól függ ki szeretne enni. De nem ilyedek meg a 100 db-tól sem.
                                        Csak azt kell tudnom, hogy ki szeretne pulykából és ki sertéshúsból, illetve az erdélyi és a szabolcsi változatból. Ez eddig 4 féle változat. de ekkora mennyiségben úgyis az a jobb ha több fazékban fő.[/quote]

Bocsi, később néztem meg, de már láttam hogy jelentkeztél 😳 =D>

én a szabolcsi fazékból kérek 🙂

András

eva54
                                        Felhasználó

Remélem „valaki” hoz finom kenyeret. Mikuláskor az az 5 kilós kenyér nagyon finom volt.

eva54
                                          Felhasználó

[quote=”Utazocica”:2kfxpovn] Éva drága, mi élünk-hallunk mindkettöért!

És örvendünk viszontlátni! :2010_igen_jeee.gif [/quote]

Én is örülök, hogy találkozni fogunk.

Utazocica
                                            Felhasználó

[quote=”LMC”:t7bi6mla]Kedves Utazocica, de ugye Évára gondoltál, viszontlátni 😆

András[/quote]

:sml201 + :sml201

És végre Veled megismerkedni! :2010_igen_pacsi.gif

eva54
                                              Felhasználó

[quote=”LMC”:psfjoiod]Kedves Éva, jól átgondoltad? 90-100 db,töltöttkáposzta #-o

Én már is rendelek, mert imádom =D> 😆 de a többség döntsön [-o< Mikor akarsz jelentkezni? ha lesz rendelés? András[/quote] Már jelentkeztem. Csak utána írtam a főzésről. Az, hogy mennyit kell csinálni, az attól függ ki szeretne enni. De nem ilyedek meg a 100 db-tól sem. Csak azt kell tudnom, hogy ki szeretne pulykából és ki sertéshúsból, illetve az erdélyi és a szabolcsi változatból. Ez eddig 4 féle változat. de ekkora mennyiségben úgyis az a jobb ha több fazékban fő.

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”Utazocica”:34lldm9k] Éva drága, mi élünk-hallunk mindkettöért!

És örvendünk viszontlátni! :2010_igen_jeee.gif [/quote]

Kedves Utazocica, de ugye Évára gondoltál, viszontlátni 😆

András

Utazocica
                                                  Felhasználó

[quote=”eva54″:pneus1ag]Ha van rá igény akkor én megcsinálom. 29-én este meg lehet főzni, és akkor 30-án van mit megenni, amikor hazaérünk.
                                                    Másik javaslatom a kocsonya. Ezt is bevállalom. De lehet mindkettő is.[/quote]

Éva drága, mi élünk-hallunk mindkettöért!

És örvendünk viszontlátni! :2010_igen_jeee.gif

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”eva54″:2ledaeq5]Ha van rá igény akkor én megcsinálom. 29-én este meg lehet főzni, és akkor 30-án van mit megenni, amikor hazaérünk.
                                                      Másik javaslatom a kocsonya. Ezt is bevállalom. De lehet mindkettő is.[/quote]

Kedves Éva, jól átgondoltad? 90-100 db,töltöttkáposzta #-o

Én már is rendelek, mert imádom =D> 😆 de a többség döntsön [-o< Mikor akarsz jelentkezni? ha lesz rendelés? András

eva54
                                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:yqyw7koe]Szilveszteri étkezési javaslatok :smt217

Töltöttkáposzta sem volna rossz ha előre legyártaná valaki és ott megfőznénk

Na most Ti következtek 😆

András
                                                        [/quote]

Ha van rá igény akkor én megcsinálom. 29-én este meg lehet főzni, és akkor 30-án van mit megenni, amikor hazaérünk.
                                                        Másik javaslatom a kocsonya. Ezt is bevállalom. De lehet mindkettő is.

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 344

You must be logged in to reply to this topic.