Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2009 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette lipi 15 years, 4 months telt el
36angok
778 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

Krisztával kitaláltuk, hogy kihasználva a családi lehetőségeket, szervezzünk egy lakóautós szilvesztert, ha van rá érdeklődés.

Krisztáéknak van egy éttermük Szirmabesenyőn. Miskolctól 2 km-re található. Térkép
      Az étterem befogadó képessége kb 150 fő.

Nem felszolgálós pincéres bált szeretnénk, hanem ugyanúgy mint ahogy a találkozókon szokott lenni. Az étterem csak a helyszínt adja. Tehát a főzést magunknak oldjuk meg ahogy szoktuk. A piát pedig mindenki magának hozza. Az étterem konyháját lehet használni. Erre keresünk szakácsokat és segítőket.

A költségeket a kajára és egyéb felmerülő dologra a szokásos módon összedobjuk.

Az étterem előtt nagy parkoló van ahova elfér jópár lakóautó. Áram van. Vizesblokk az étteremben van. Tehát mint egy kempingben.

Amire még gondoltunk, hogy nem csak egy estére kéne szervezni a dolgokat, főleg ha valaki messziről jön.
      Aki tud jöhet hamarabb és szervezünk a környéken kirándulásokat. Gondoltuk, hogy ki lehet menni a Szlovák paradicsomba ami télen gyönyörű, vagy a Magas Tátrába, vagy nézhetünk környékbeli meleg vizes fürdőt, esetleg itt van még a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő, stb. Ezek már csak megbeszélések kérdése.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

Jelentkezési lapot majd akkor teszek fel, ha konkretizálódik, hogy mi is lesz pontosan a program és egyéb dolog.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2009. 12. 18. Péntek]

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre, fűtésre nem használható mert nincs erre kiépítve a rendszer.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 30. reggelig. 800 Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.

Képek a Helyszínről: link

Térkép: link

Jelentkezési lap

Programterv:

dec. 29 kedd:
      – Várjuk az érkezőket.

dec. 30 szerda:
      – Még nincs pontos ötlet de kitalálunk valami programot a környéken.

dec. 31 csütörtök:
      – Szilveszter.
      – Közösen feldíszítjük a bulihelyiséget.

– Belépő díj: (az alábbiakat tartalmazza)
      Felnőtteknek: 4000 Ft/fő
      Gyermekeknek 12 éves korig: 1500 Ft/fő

– Vacsora:
      Hurka/kolbász
      Mustáros hús
      Fűszeres hús
      Krumplipüré
      Párolt káposzta

– Éjfélkor:
      Virsli (normális minőség)
      Francia saláta
      Krumpli saláta
      Tészta saláta

– Programok (nem időrendi sorban):
      Tombola (értékes lakóautós felszerelésekkel)
      ZTE (zenés táncos eszméletvesztés)
      Karaoke
      Vetítés
      Tüzijáték

jan. 01 péntek:
      – Túlélés.
      – Ebéd:
      Korhely leves
      Lencsefőzelék

jan. 02 szombat:
      – Ha az idő engedi akkor kimennénk a Szlovák paradicsomba Kb. 150 Km Szirmabesenyőtől.

jan. 03 vasárnap:
      – Mehet mindenki amerre lát.

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

Ja, és ha valakinek a helyszinen nagy gondja akad akkor azt is megoldjuk mert van az utcában Krisztáéknak egy családi ház ami üresen áll így ott is lehet aludni. Tehát kifogás nem lehet. 😆

Kerti
        Adminisztrátor

Úgy látom sokan még nem lakóztak télen így lehet, hogy át kéne nevezni a szilvesztert Téli lakóautós tanfolyamra. A tapasztaltabbak okítják a tapasztalatlanokat. Szirmabesenyő mellett van egy sport reptér. Ott lehet gyakorolni a vezetéstechnikát is. 😆

Ha valakinek meg gondja van a lakóautóval akkor azzal sem lesz gond mert a komplett Biwak team ott lesz a helyszínen. Megszerelünk mindent.

sztakandi
          Felhasználó

[quote=”Kerti”:5kj5ah6m]Ne félj semmitől, a budidat már tudod, hogy kell kiszedni meg visszatenni, a többi is ilyen könnyen fog menni. 😆 [/quote]

igazad van, a budit már ismerem, túl sok komoly +lepi már nem érhet…))

Kerti
            Adminisztrátor

[quote=”sztakandi”:1w6mnx1t]húúúú,
              ez már olyan magas szintre emelkedett, hogy erősen össze kell szedni magam, de +teszem.[/quote]

Ne félj semmitől, a budidat már tudod, hogy kell kiszedni meg visszatenni, a többi is ilyen könnyen fog menni. 😆

Soma
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:3ncgvh6j]Egyébként ti jöttök? Vagy már bakra raktad az autót? 😆 😆 [/quote]

Ez az én dumám nem lenyúlni csak én szoktam bakolni 😉

gabec
                Felhasználó

Neköm sincsen téligumim,viszont kedvem van,oszt az győzött.

gabec
                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:reyqrcdb]Helyes, már így is nagyon hiányoltunk titeket!
                    =D> =D> :smt205 =D> =D> [/quote]Köszi Kerti,ez igazán jól esett!

Soma
                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:3d938sdl]=D> =D> :smt205 =D> =D> [/quote]

Szerintem mi is benne vagyunk de ez még messze van.
                      Ha nem lesz félméteres hó akkor ok 😯
                      Én sem lakoztam még télen ráadásul a téli gumi akcióról is lecsusztam 😡 De ha megyünk a konyhai melóba beszállok persze ha lesz aki itasson mert nem csak a kaját kell locsolni. 😉

sztakandi
                      Felhasználó

húúúú,
                        ez már olyan magas szintre emelkedett, hogy erősen össze kell szedni magam, de +teszem.

Ja, télen még mi sem voltunk sosem, de belelkesültünk, mindent +teszünk, hogy ott legyünk.

Akkor nincs mese követnem kell Reprot, téligumiztatni kell (az autót…) 😆

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”gabec”:2mne0tdf]Mi mögyünk :-({|= ,Lipi mögbeszééhetnénk égy tanákozót,oszt möhetnénk égyütt cowboy-ban innen a perifériárúl?![/quote]
                          Helyes, már így is nagyon hiányoltunk titeket!
                          =D> =D> :smt205 =D> =D>

gabec
                          Felhasználó

Mi mögyünk :-({|= ,Lipi mögbeszééhetnénk égy tanákozót,oszt möhetnénk égyütt cowboy-ban innen a perifériárúl?!

Névtelen

[quote=”reprodesign”:b1h7xtm4]Nem tudom! Lehet, majd elválik.Télen még soha nem lakóztam.Lehetne nyitni a téli lakózásról egy topikot.Kinek milyen figyelemfelhívása van.Ja csak kavarok 😆 =D> [/quote]

1. Vezetési tudás!
                              2. A többi meg adja magát. 😆

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:twr6u94i]Nem tudom! Lehet, majd elválik.Télen még soha nem lakóztam.Lehetne nyitni a téli lakózásról egy topikot.Kinek milyen figyelemfelhívása van.Ja csak kavarok 😆 =D> [/quote]
                                Hát nyiss neki egy topikot. Hidd el fog az menni neked.

repi
                                Adminisztrátor

Nem tudom! Lehet, majd elválik.Télen még soha nem lakóztam.Lehetne nyitni a téli lakózásról egy topikot.Kinek milyen figyelemfelhívása van.Ja csak kavarok 😆 =D>

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”miska”:2shj7d8c]:smt217[/quote]

Ezen nincs mit gondolkodni. 😆
                                    Ilyen sem volt még.

Névtelen

[quote=”Kerti”:318p30u1]Akkor bemutatkozom: Kísértés Kertinek hívnak. 😆 [/quote]

:smt217

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:2n6lshml]Én téli gumikra raktam az autót.[/quote]

Az jobb mint a bak? 😆

[quote=”reprodesign”:2n6lshml]Tudod mindennek ellen tudok állni csak a kísértésnek nem! 😉 [/quote]

Akkor bemutatkozom: Kísértés Kertinek hívnak. 😆

repi
                                        Adminisztrátor

Én téli gumikra raktam az autót.

Tudod mindennek ellen tudok állni csak a kísértésnek nem! 😉

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:19iqhwav]A múltkori lagzis önzetlen segítségről van szó teeee!!! 😆 [/quote]
                                            Jaaaa.
                                            Hát ő könnyen beszél mert csak egy utcával arrébb lakik.

Kerti
                                            Adminisztrátor

[quote=”lipi”:2h7i9eny]Kerti,lehet hogy Te tényleg besérültél Totya miatt? 😆
                                              Már kezdtem elhinni,hogy nincs is messze Békéscsaba.
                                              Ha azt mondanám,szöcske megjavítva? 😉 Nemakarok kavarni!
                                              lipi[/quote]

Na ezt sem értem, mi az, hogy besérültem?
                                              Egyébként nincs messze egyáltalán.
                                              Gyertek trélerrel, hogy tudd hozni a szöcskét, szállást meg intézek. 😆
                                              A kavarás repró dolga. Egész jól csinálja. 😆

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:2xsvnsu2]Ezt most nem értem mi puncsos? Mit értettél meg?
                                                Egyébként ti jöttök? Vagy már bakra raktad az autót? 😆 😆 [/quote]

A múltkori lagzis önzetlen segítségről van szó teeee!!! 😆

Kerti
                                                Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:1n6r4p0f]8O Már értem Istozi védelmét Kriszta felé….tehát puncsos?? :smt217 :smt211 [/quote]

Ezt most nem értem mi puncsos? Mit értettél meg?
                                                  Egyébként ti jöttök? Vagy már bakra raktad az autót? 😆 😆

repi
                                                  Adminisztrátor

😯 Már értem Istozi védelmét Kriszta felé….tehát puncsos?? :smt217 :smt211

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”madar”:2dwpn2sf]… biztos hogy több napra maradok. 😀 [/quote]
                                                      Mi is 😆

Egyik nap elmehetnénk Bogácsra is, és egy barlangtúra is jó program lehetne.
                                                      Esténként meg vissza a fogadóhoz. :-({|= :D/

istozi
                                                      Felhasználó

[quote=”lipi”:28tu541e]Kerti,lehet hogy Te tényleg besérültél Totya miatt? 😆
                                                        Már kezdtem elhinni,hogy nincs is messze Békéscsaba.
                                                        Ha azt mondanám,szöcske megjavítva? 😉 Nemakarok kavarni!
                                                        lipi[/quote]
                                                        Szirmabesenyőben is van bánya!

25 hozzászólás megtekintése - 751-775 / 778

You must be logged in to reply to this topic.