Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2009 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette lipi 15 years, 4 months telt el
36angok
778 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

Krisztával kitaláltuk, hogy kihasználva a családi lehetőségeket, szervezzünk egy lakóautós szilvesztert, ha van rá érdeklődés.

Krisztáéknak van egy éttermük Szirmabesenyőn. Miskolctól 2 km-re található. Térkép
      Az étterem befogadó képessége kb 150 fő.

Nem felszolgálós pincéres bált szeretnénk, hanem ugyanúgy mint ahogy a találkozókon szokott lenni. Az étterem csak a helyszínt adja. Tehát a főzést magunknak oldjuk meg ahogy szoktuk. A piát pedig mindenki magának hozza. Az étterem konyháját lehet használni. Erre keresünk szakácsokat és segítőket.

A költségeket a kajára és egyéb felmerülő dologra a szokásos módon összedobjuk.

Az étterem előtt nagy parkoló van ahova elfér jópár lakóautó. Áram van. Vizesblokk az étteremben van. Tehát mint egy kempingben.

Amire még gondoltunk, hogy nem csak egy estére kéne szervezni a dolgokat, főleg ha valaki messziről jön.
      Aki tud jöhet hamarabb és szervezünk a környéken kirándulásokat. Gondoltuk, hogy ki lehet menni a Szlovák paradicsomba ami télen gyönyörű, vagy a Magas Tátrába, vagy nézhetünk környékbeli meleg vizes fürdőt, esetleg itt van még a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő, stb. Ezek már csak megbeszélések kérdése.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

Jelentkezési lapot majd akkor teszek fel, ha konkretizálódik, hogy mi is lesz pontosan a program és egyéb dolog.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2009. 12. 18. Péntek]

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre, fűtésre nem használható mert nincs erre kiépítve a rendszer.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 30. reggelig. 800 Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.

Képek a Helyszínről: link

Térkép: link

Jelentkezési lap

Programterv:

dec. 29 kedd:
      – Várjuk az érkezőket.

dec. 30 szerda:
      – Még nincs pontos ötlet de kitalálunk valami programot a környéken.

dec. 31 csütörtök:
      – Szilveszter.
      – Közösen feldíszítjük a bulihelyiséget.

– Belépő díj: (az alábbiakat tartalmazza)
      Felnőtteknek: 4000 Ft/fő
      Gyermekeknek 12 éves korig: 1500 Ft/fő

– Vacsora:
      Hurka/kolbász
      Mustáros hús
      Fűszeres hús
      Krumplipüré
      Párolt káposzta

– Éjfélkor:
      Virsli (normális minőség)
      Francia saláta
      Krumpli saláta
      Tészta saláta

– Programok (nem időrendi sorban):
      Tombola (értékes lakóautós felszerelésekkel)
      ZTE (zenés táncos eszméletvesztés)
      Karaoke
      Vetítés
      Tüzijáték

jan. 01 péntek:
      – Túlélés.
      – Ebéd:
      Korhely leves
      Lencsefőzelék

jan. 02 szombat:
      – Ha az idő engedi akkor kimennénk a Szlovák paradicsomba Kb. 150 Km Szirmabesenyőtől.

jan. 03 vasárnap:
      – Mehet mindenki amerre lát.

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”Oldi”:1ive93ld]Még az is megeshet, hogy mi is zavarognánk ott egy kicsit… 🙄
        =D> [/quote]

Ne írd le a paripádat…és ha olvassa a fórumot? 😆 nem lesz semmi baja.Csak nem akarj versenyezni a nagyokkal.Nekik (csipsz) 😆 tuningjuk van. 😆 Mi induljunk inkább fél órával korábban és megmarad a hengerfej.
        De olyan még nem volt,hogy a sereg hátrahagy valakit! [-X
        Ők is szeretik a 80 km/h-t igaz nem is tudnak menni 5.be =D>

Oldi
        Felhasználó

Még az is megeshet, hogy mi is zavarognánk ott egy kicsit… 🙄

Mivel Móninak lehet, hogy nem lesz szabija, nekem meg biztos nem lesz pénzem, nem nagyon megyünk messzire.. [-X

Ugyan az autódoktor nagyon mondta, hogy sétáltassam meg Carla-t bátran, – (hátha megint hfejes lesz..) majd ott a reptéren fel és alá.
          Utána meg hazahúztok, – Biwak segít. =D>

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:1zurc7b1]Anak ellenére,hogy igaz amit írtam ma legyen valami jó is a fórumon.Szerintem többen is így érezzük,csak senki nem írja le nyíltan hogy sziszamisza csak egyeszerűen MAKKA! 😆 [/quote]
            Én is komolyan gondoltam amit írtam, mert én is így érzek.

repi
            Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:2nfk547p]Könnybe lábadt a szemem. 😳 [/quote]

Anak ellenére,hogy igaz amit írtam ma legyen valami jó is a fórumon.Szerintem többen is így érezzük,csak senki nem írja le nyíltan hogy sziszamisza csak egyeszerűen MAKKA! 😆

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:wxz2fw6a]Tudod, ezt a társaságot másokkal ellentétben Mi nem tudjuk hanyagolni! 😳 Szeretünk Titeket! 😳 😉 [/quote]

Könnybe lábadt a szemem. 😳

Névtelen

[quote=”reprodesign”:3nnbq112]Tudod, ezt a társaságot másokkal ellentétben Mi nem tudjuk hanyagolni! 😳 Szeretünk Titeket! 😳 😉 [/quote]

:ny

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”miska”:29288kf5]Miért, jöttök? 😮 [/quote]

Tudod, ezt a társaságot másokkal ellentétben Mi nem tudjuk hanyagolni! 😳 Szeretünk Titeket! 😳 😉

Névtelen

[quote=”reprodesign”:28nm9u6h]Nem értem..Mindenki a konyhában akar lenni??? Ki fog mulatni?
                      Vagy magyar szokás-az lakik jól aki a fazék mellett van…. 😆 [/quote]
                      Nem értem a kérdést. Jöttök? 😮

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:1ke3jcmf]Akkor már hárman leszünk. 😆 [/quote]

+ a sallang 😆 tehát 8!

ezúton elnézést kérek a poénnak szánt jelzőért a hozzátartozóinktól!!!! =D>

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”Dettike”:7f8xc9w9]Én[/quote]

Akkor már hárman leszünk. 😆

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:268vh3pm]Nem értem..Mindenki a konyhában akar lenni??? Ki fog mulatni?

Én nem akarok ott lenni.
                            Táncolsz majd velem, ha már mindenki a konyhában lesz? 😆

Névtelen

[quote=”reprodesign”:1gfu6uct]Nem értem..Mindenki a konyhában akar lenni??? Ki fog mulatni?

Én 😳

repi
                              Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:2241zzqt]Köszi, várunk szeretettel. =D> [/quote]

Nem értem..Mindenki a konyhában akar lenni??? Ki fog mulatni?
                                Vagy magyar szokás-az lakik jól aki a fazék mellett van…. 😆

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”tibibacsi”:8pmts371]=D> tibibacsi vagyok,örömmel és lelkesedéssel csatlakozunk a szilveszteri téli találkozóra felajáljuk segiségünket a szervezőknek forduljatok hozzánk kéréssél szivesen segitünk a konyhában is nem félünk a megfágyástól hisz biwak ott lesz és segit =D> csak igy tovább kerti a szirmabessenyői fogadó méltó helyszin 😆 [/quote]

Köszi, várunk szeretettel. =D>

Névtelen

[quote=”tibibacsi”:v1ubfyqm]=D> tibibacsi vagyok,örömmel és lelkesedéssel csatlakozunk a szilveszteri téli találkozóra felajáljuk segiségünket a szervezőknek forduljatok hozzánk kéréssél szivesen segitünk a konyhában is nem félünk a megfágyástól hisz biwak ott lesz és segit =D> csak igy tovább kerti a szirmabessenyői fogadó méltó helyszin 😆 [/quote]

OK!
                                    Már kezd alakulni a banda. 🙂

tibibacsi
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:2er2eluu]A műholdas térképen a tó mellett van egy nagy terület ami nem szántóföld, hanem sportrepülőtér. Gyalog 3 percre van a Fogadótól.

De mit is kavarsz? 😆 [/quote] =D> tibibacsi vagyok,örömmel és lelkesedéssel csatlakozunk a szilveszteri téli találkozóra felajáljuk segiségünket a szervezőknek forduljatok hozzánk kéréssél szivesen segitünk a konyhában is nem félünk a megfágyástól hisz biwak ott lesz és segit =D> csak igy tovább kerti a szirmabessenyői fogadó méltó helyszin 😆

fischer
                                      Felhasználó

[quote=”lipi”:30z1p7b9]Bocsika,milyen messze van a reptér ahol a lakókkal lehet parkolni? A vagány hozomány felvételekből nem derül ki [-X
                                        lipi

nemkavarok :smt205 [/quote]

ööö, a szöcske nagyon felcsigázta a kíváncsiságomat.
                                        még nem tudom, ott tudok-e lenni a szilveszteren, de addig is érdeklődnék, tudok-e segíteni valamiben a szöcskés, lakóautós szilveszteri jelenésedhez?

fischer
                                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:v8bi759v]A műholdas térképen a tó mellett van egy nagy terület ami nem szántóföld, hanem sportrepülőtér. Gyalog 3 percre van a Fogadótól.
                                          De mit is kavarsz? 😆 [/quote]

remélhetőleg a versenybenzint a szöcskébe… 😀

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”totya”:1gex8bp3]Már megint nagy a szája a kölöknek, mingyá elverem! :smt021

(Amúgy mit adott elő a Krisztának? Nem dicsekedtetek vele!) :smt217

Juli[/quote]

Legközelebb, ha találkozunk elmeséljük.

Kerti
                                            Adminisztrátor

[quote=”lipi”:3jj2anpk]Bocsika,milyen messze van a reptér ahol a lakókkal lehet parkolni? A vagány hozomány felvételekből nem derül ki [-X
                                              lipi[/quote]

A műholdas térképen a tó mellett van egy nagy terület ami nem szántóföld, hanem sportrepülőtér. Gyalog 3 percre van a Fogadótól.
                                              De mit is kavarsz? 😆

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”lipi”:2vbclsx8]

nemkavarok :smt205 [/quote]

na! KI KAVAR? 😳

lipi
                                                Felhasználó

Bocsika,milyen messze van a reptér ahol a lakókkal lehet parkolni? A vagány hozomány felvételekből nem derül ki [-X
                                                  lipi

nemkavarok :smt205

Soma
                                                  Felhasználó

[quote=”totya”:2rxehlak]
                                                    vagy így: :smt207
                                                    vagy így: :smt056
                                                    sorakoztassátok fel az érveiteket: :smt208

😆 Juli[/quote]

Küzdeni fogunk :smt030 :smt030 :smt030 :smt113 :smt113 :smt207 :smt207 :-({|= :-({|=

totya
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3ewu8iot]Nehogy má valaki emiatt elriadjon. [-X [/quote]

Küzdjetek a meggyőzésünkkel!
                                                      Így: :smt206
                                                      vagy így: :smt207
                                                      vagy így: :smt056
                                                      sorakoztassátok fel az érveiteket: :smt208

😆 Juli 😳
                                                      Moderálta totya 😆

totya
                                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:h7yr8rup]bár Zalán figyelmeztette Krisztát, hogy ez lesz. 😆 😆 😆 😆 [/quote]

Már megint nagy a szája a kölöknek, mingyá elverem! :smt021

(Amúgy mit adott elő a Krisztának? Nem dicsekedtetek vele!) :smt217

Juli

25 hozzászólás megtekintése - 701-725 / 778

You must be logged in to reply to this topic.