Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2009 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette lipi 15 years, 4 months telt el
36angok
778 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

Krisztával kitaláltuk, hogy kihasználva a családi lehetőségeket, szervezzünk egy lakóautós szilvesztert, ha van rá érdeklődés.

Krisztáéknak van egy éttermük Szirmabesenyőn. Miskolctól 2 km-re található. Térkép
      Az étterem befogadó képessége kb 150 fő.

Nem felszolgálós pincéres bált szeretnénk, hanem ugyanúgy mint ahogy a találkozókon szokott lenni. Az étterem csak a helyszínt adja. Tehát a főzést magunknak oldjuk meg ahogy szoktuk. A piát pedig mindenki magának hozza. Az étterem konyháját lehet használni. Erre keresünk szakácsokat és segítőket.

A költségeket a kajára és egyéb felmerülő dologra a szokásos módon összedobjuk.

Az étterem előtt nagy parkoló van ahova elfér jópár lakóautó. Áram van. Vizesblokk az étteremben van. Tehát mint egy kempingben.

Amire még gondoltunk, hogy nem csak egy estére kéne szervezni a dolgokat, főleg ha valaki messziről jön.
      Aki tud jöhet hamarabb és szervezünk a környéken kirándulásokat. Gondoltuk, hogy ki lehet menni a Szlovák paradicsomba ami télen gyönyörű, vagy a Magas Tátrába, vagy nézhetünk környékbeli meleg vizes fürdőt, esetleg itt van még a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő, stb. Ezek már csak megbeszélések kérdése.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

Jelentkezési lapot majd akkor teszek fel, ha konkretizálódik, hogy mi is lesz pontosan a program és egyéb dolog.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2009. 12. 18. Péntek]

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre, fűtésre nem használható mert nincs erre kiépítve a rendszer.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 30. reggelig. 800 Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.

Képek a Helyszínről: link

Térkép: link

Jelentkezési lap

Programterv:

dec. 29 kedd:
      – Várjuk az érkezőket.

dec. 30 szerda:
      – Még nincs pontos ötlet de kitalálunk valami programot a környéken.

dec. 31 csütörtök:
      – Szilveszter.
      – Közösen feldíszítjük a bulihelyiséget.

– Belépő díj: (az alábbiakat tartalmazza)
      Felnőtteknek: 4000 Ft/fő
      Gyermekeknek 12 éves korig: 1500 Ft/fő

– Vacsora:
      Hurka/kolbász
      Mustáros hús
      Fűszeres hús
      Krumplipüré
      Párolt káposzta

– Éjfélkor:
      Virsli (normális minőség)
      Francia saláta
      Krumpli saláta
      Tészta saláta

– Programok (nem időrendi sorban):
      Tombola (értékes lakóautós felszerelésekkel)
      ZTE (zenés táncos eszméletvesztés)
      Karaoke
      Vetítés
      Tüzijáték

jan. 01 péntek:
      – Túlélés.
      – Ebéd:
      Korhely leves
      Lencsefőzelék

jan. 02 szombat:
      – Ha az idő engedi akkor kimennénk a Szlovák paradicsomba Kb. 150 Km Szirmabesenyőtől.

jan. 03 vasárnap:
      – Mehet mindenki amerre lát.

• Szerző
      Válasz
      via
      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2x4bwhl5]:oops: volt olyan? vagy csak a szóbeszédre alapozol? 😆

Pedig csak egyszerűen elfáradtam..ugye Soma? Amikor lakóval megyünk akkor a pihenés gondolata jár a fejemben.És akkor délben és délután is aludnom kell. 😆 😆 [/quote]

:smt204 :2010_igen_hurra.gif :smt056

repi
        Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:3kxzo3e0]Már csak percek kérdése és kész vagyok.[/quote]

Kerti percek…..csak nem tudjuk hány perc 😆 😆

repi
          Adminisztrátor

[quote=”via”:1805xrap]Ne személyeskedjünk én láttam. 😯
            Soma. 😕 [/quote]

Valóban?? 😕 ez ciki 😀

repi
            Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:1wa90nb5]Sajnos nem, mert nem fotózta senki mikor az oltár előtt térdeltél. Na az nagyon hiányzik.[/quote]

😳 volt olyan? vagy csak a szóbeszédre alapozol? 😆

Pedig csak egyszerűen elfáradtam..ugye Soma? Amikor lakóval megyünk akkor a pihenés gondolata jár a fejemben.És akkor délben és délután is aludnom kell. 😆 😆

via
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:m1yvpe2c]Sajnos nem, mert nem fotózta senki mikor az oltár előtt térdeltél. Na az nagyon hiányzik.[/quote]
                Ne személyeskedjünk én láttam. 😯
                Soma. 😕

Kerti
                Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:l271x7p4]Zamatos???úhh volt olyan kép? 😆 [/quote]

Sajnos nem, mert nem fotózta senki mikor az oltár előtt térdeltél. Na az nagyon hiányzik.

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”fischer”:3mrg6tn4]már azt gondoltam, azért vagytok olyan lelkesek, mert lekenyereztétek Kertit pár sörrel, hogy az esetleges zamatos képek kimaradjanak… 🙂 😉 :2010_nevet.gif [/quote]

Zamatos???úhh volt olyan kép? 😆

Kerti
                    Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:10ry7ika]ok! 😆 addig itt ülök a gép mellett. 😳 [/quote]

Már csak percek kérdése és kész vagyok.

via
                      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:314w9pbw]ok! 😆 addig itt ülök a gép mellett. 😳 [/quote]
                        addig a privit is nézheted 😳

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:2f5bxdbj]Hamarosan! Már ne menj sehova. 😆
                          Dolgozom az ügyön.[/quote]

ok! 😆 addig itt ülök a gép mellett. 😳

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:ghr9zdu0]:lol: mikor?[/quote]
                            Hamarosan! Már ne menj sehova. 😆
                            Dolgozom az ügyön.

repi
                            Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:229hyez4]amire már oly régen várunk, hogy…..[/quote]

😆 mikor?

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:2cnr5mhz]… hogy végre kitavaszodjon már :D/ és menjünk… menjünk… menjünk…[/quote]

Ez is nagyon igaz de sajnos ebben nem tudok segíteni. 😆

EdGaR
                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:7e57vmav]amire már oly régen várunk, hogy…..[/quote]
                                  … hogy végre kitavaszodjon már :D/ és menjünk… menjünk… menjünk…

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:3r4t9gan]Hamarosan következik …………[/quote]

amire már oly régen várunk, hogy…..

fischer
                                    Felhasználó

[quote=”somacsek”:1dcuyr0i]Pont fordítva azért hogy benne legyenek :smt204 [/quote]

:smt206

Soma
                                      Felhasználó

[quote=”fischer”:3ere9ocs]már azt gondoltam, azért vagytok olyan lelkesek, mert lekenyereztétek Kertit pár sörrel, hogy az esetleges zamatos képek kimaradjanak… 🙂 😉 :2010_nevet.gif [/quote]

Pont fordítva azért hogy benne legyenek :smt204

fischer
                                        Felhasználó

[quote=”somacsek”:2d1vkfp4]Rocker Papinak sem kompromittáló. 😉
                                          De nekem sem. :2010_igen_jeee.gif :2010_igen_pacsi.gif [/quote]

már azt gondoltam, azért vagytok olyan lelkesek, mert lekenyereztétek Kertit pár sörrel, hogy az esetleges zamatos képek kimaradjanak… 🙂 😉 :2010_nevet.gif

Soma
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:32l8l6pg]:-k

:2010_igen_pacsi.gif [/quote]

Rocker Papinak sem kompromittáló. 😉
                                            De nekem sem. :2010_igen_jeee.gif :2010_igen_pacsi.gif

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”somacsek”:moiv6fir]Nemmm [/quote]
                                              :-k

:2010_igen_pacsi.gif

Soma
                                              Felhasználó

[quote=”fischer”:3kpqt1mi]hm…
                                                lesznek kompromittáló képek is? 😉 😀 8-[ :smt206 :2010_nevet.gif [/quote]

Nemmm :smt204 :2010_igen_pacsi.gif :2010_igen_kezfogas.gif :2010_tancparty.gif

fischer
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:230mv710]Hamarosan következik a …………[/quote]

hm…
                                                  lesznek kompromittáló képek is? 😉 😀 8-[ :smt206 :2010_nevet.gif

Kerti
                                                  Adminisztrátor

Hamarosan következik a …………

Kerti
                                                    Adminisztrátor

[quote=”fischer”:3nh7o8uh]:D
                                                      nagyon szívesen.

így utólag visszatekintve lehet, jobban jártál, hogy csak 29-én délután voltam jelen.
                                                      a teljes találkozóról simán kaptál volna tőlem ennyit, az meg már inkább teher, mint segítség… 🙂 [/quote]

No igen, ennyi képből sem lesz egyszerű kiválogatni, hogy mi is kerüljön majd a filmecskébe de ebből legalább lehet dolgozni.

fischer
                                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:3d69dg5j]Megérkezett mindenkitől a kép! Köszi! =D>
                                                        (Fischer, GaborApa, Miska, Reprodesign, Somacsek, Sztakandi)

Most már összesen 976 db képből tudok válogatni. Ez egy kicsivel több mint amire számítottam no de most már nem dumálhatok, ha már kiköveteltem. 😆

Még egyszer köszi és ha kész a videó szólok.[/quote]

😀
                                                        nagyon szívesen.

így utólag visszatekintve lehet, jobban jártál, hogy csak 29-én délután voltam jelen.
                                                        a teljes találkozóról simán kaptál volna tőlem ennyit, az meg már inkább teher, mint segítség… 🙂

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 778

You must be logged in to reply to this topic.