Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2009 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette lipi 15 years, 10 months telt el
36angok
778 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

Krisztával kitaláltuk, hogy kihasználva a családi lehetőségeket, szervezzünk egy lakóautós szilvesztert, ha van rá érdeklődés.

Krisztáéknak van egy éttermük Szirmabesenyőn. Miskolctól 2 km-re található. Térkép
      Az étterem befogadó képessége kb 150 fő.

Nem felszolgálós pincéres bált szeretnénk, hanem ugyanúgy mint ahogy a találkozókon szokott lenni. Az étterem csak a helyszínt adja. Tehát a főzést magunknak oldjuk meg ahogy szoktuk. A piát pedig mindenki magának hozza. Az étterem konyháját lehet használni. Erre keresünk szakácsokat és segítőket.

A költségeket a kajára és egyéb felmerülő dologra a szokásos módon összedobjuk.

Az étterem előtt nagy parkoló van ahova elfér jópár lakóautó. Áram van. Vizesblokk az étteremben van. Tehát mint egy kempingben.

Amire még gondoltunk, hogy nem csak egy estére kéne szervezni a dolgokat, főleg ha valaki messziről jön.
      Aki tud jöhet hamarabb és szervezünk a környéken kirándulásokat. Gondoltuk, hogy ki lehet menni a Szlovák paradicsomba ami télen gyönyörű, vagy a Magas Tátrába, vagy nézhetünk környékbeli meleg vizes fürdőt, esetleg itt van még a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő, stb. Ezek már csak megbeszélések kérdése.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

Jelentkezési lapot majd akkor teszek fel, ha konkretizálódik, hogy mi is lesz pontosan a program és egyéb dolog.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2009. 12. 18. Péntek]

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre, fűtésre nem használható mert nincs erre kiépítve a rendszer.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 30. reggelig. 800 Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.

Képek a Helyszínről: link

Térkép: link

Jelentkezési lap

Programterv:

dec. 29 kedd:
      – Várjuk az érkezőket.

dec. 30 szerda:
      – Még nincs pontos ötlet de kitalálunk valami programot a környéken.

dec. 31 csütörtök:
      – Szilveszter.
      – Közösen feldíszítjük a bulihelyiséget.

– Belépő díj: (az alábbiakat tartalmazza)
      Felnőtteknek: 4000 Ft/fő
      Gyermekeknek 12 éves korig: 1500 Ft/fő

– Vacsora:
      Hurka/kolbász
      Mustáros hús
      Fűszeres hús
      Krumplipüré
      Párolt káposzta

– Éjfélkor:
      Virsli (normális minőség)
      Francia saláta
      Krumpli saláta
      Tészta saláta

– Programok (nem időrendi sorban):
      Tombola (értékes lakóautós felszerelésekkel)
      ZTE (zenés táncos eszméletvesztés)
      Karaoke
      Vetítés
      Tüzijáték

jan. 01 péntek:
      – Túlélés.
      – Ebéd:
      Korhely leves
      Lencsefőzelék

jan. 02 szombat:
      – Ha az idő engedi akkor kimennénk a Szlovák paradicsomba Kb. 150 Km Szirmabesenyőtől.

jan. 03 vasárnap:
      – Mehet mindenki amerre lát.

• Szerző
      Válasz
      Soma
      Felhasználó

[quote=”Kerti”:3f3kkfmy]Te mit nyalakodsz itt? 😆 [/quote]

Megszólítót az úr vagy is webmester. 😆 😆

Soma
        Felhasználó

[quote=”LMC”:13tv25r8]nagyon tévedsz [-X egész nap a konyhában lehetsz, és Te felelsz azért, hogy ki ne száradjunk 😉 :smt206 😆

András[/quote]

Tudod azt hittem barátok vagyunk de inkább én iszok és ti száradtok. Most már Wc néni és konyha lány is legyek hát [-X

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:1smh9bpd]:ny :ny :ny :ny [/quote]

Te mit nyalakodsz itt? 😆

Kerti
            Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:32o41511]de hallottam! 👿
              De lehet,hogy olyankor szirmáról beszéltetek, és nem besenyőről.
              😕 [/quote]

Na az lehet! Akkor bocsi!

Soma
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:226skcol]Jól van jól van jól van, én csak tájékoztatni akartalak, hogy tudd. Főleg, hogy te már sokszor voltál is ott.
                Egyébként tőlünk biztos nem hallhattad, hogy Szirmát mondtunk volna.
                A Szirmázás tán már súrolja a sértés határát a Besenyőieknek. 😆 😆 😆 (ugye Madár, Istozi?)[/quote]

:ny :ny :ny :ny

Soma
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:uwh156np]Jó van dik mán! Nem kell világ előtt égetni, he!
                  Onnan vidéki vagyok, tom.
                  Aszt a ti szátokból szokom hallni, higy szirma, oszt én aszt hittem olyankor szirma be se nő ről szoktok beszélni.
                  😳 😳 😳
                  most jól összeszégyeltem magam.[/quote]

Hej di cse már more ehhez külön tolmácsot kellett hívnom 😆 Nem vagy kispályás ezt itten nálunk nem igy szokolják mondani. 😉

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:1hfgb1ax]Jól van jól van jól van, én csak tájékoztatni akartalak, hogy tudd. Főleg, hogy te már sokszor voltál is ott.
                    A Szirmázás tán már súrolja a sértés határát a Besenyőieknek. 😆 😆 😆 (ugye Madár, Istozi?)[/quote]
                    de hallottam! 👿
                    De lehet,hogy olyankor szirmáról beszéltetek, és nem besenyőről.
                    😕

Kerti
                    Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1qrxo8ms]Jó van dik mán! Nem kell világ előtt égetni, he!
                      Aszt a ti szátokból szokom hallni, higy szirma, oszt én aszt hittem olyankor szirma be se nő ről szoktok beszélni.
                      😳 😳 😳
                      most jól összeszégyeltem magam.[/quote]

Jól van jól van jól van, én csak tájékoztatni akartalak, hogy tudd. Főleg, hogy te már sokszor voltál is ott.
                      A Szirmázás tán már súrolja a sértés határát a Besenyőieknek. 😆 😆 😆 (ugye Madár, Istozi?)

Kerti
                      Adminisztrátor

A Gázosoknak üzenem:

Miskolc mellett lebeszéltem a gázcsere telepen, hogy a két ünnep között is lehet kemping gázpalackot töltetni, ha valakinek elfogyóban lenne. A gond csak annyi, hogy nem helyben töltik meg ezért egyik nap oda kell adni és másnap adják vissza tehát csak a tartalék palackot lehet megtölteni, vagy este nincs fűtés. Utolsó töltési lehetőség 30.-a reggel, hogy még 31-e délelőttre meg tudják tölteni. Ez azoknak lehet jó akik már karácsony után elindulnak valamerre és fogytán lesz a palackjuk. Az ára 800 Ft/kg. Ha van rá igény akkor a helyszínen szóljatok és leszervezzük a palackok oda juttatását.

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:1cz66o6q]Te akkor nem velünk szilveszterezel? Szirmán milyen buli lesz?
                          Ha becézgetni akarjátok Szirmabesenyőt akkor Besenyőnek szokták itten mondani mert Szirma szintén Miskolc mellett található helység. Szóval maradjunk a Besenyőnél.
                          Se ki, se be se nyő. 😆 😆 😆 [/quote]

Jó van dik mán! Nem kell világ előtt égetni, he!
                          😳 😳 😳
                          most jól összeszégyeltem magam.

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1jbszi11]Ezen?
                            Ha ezt nekikezdenék szétválogatni, akkor nem érnék oda Szirmára. 🙁 [/quote]

Te akkor nem velünk szilveszterezel? Szirmán milyen buli lesz?
                            Ha becézgetni akarjátok Szirmabesenyőt akkor Besenyőnek szokták itten mondani mert Szirma szintén Miskolc mellett található helység. Szóval maradjunk a Besenyőnél.
                            Se ki, se be se nyő. 😆 😆 😆

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:3r08powv]Szirmabesenyőt szét Offoljátok, kár érte [-X
                              a webmester dolgozhat rajta [/quote]
                              Ezen?
                              Ha ezt nekikezdenék szétválogatni, akkor nem érnék oda Szirmára. 🙁

LMC
                              Felhasználó

[quote=”somacsek”:1rpz53vk]Ja és viszek magammal kaját is ha már így alakult hogy a konyha közelébe se mehetek. 👿
                                Most már rájöttem nem volt valami nagy durranás az a csirke pöri. #-o Megbuktam mint szakács 😉
                                De azért még WC néni lehetek ott még talán jatt is lesz. 😆 😆 [/quote]

nagyon tévedsz [-X egész nap a konyhában lehetsz, és Te felelsz azért, hogy ki ne száradjunk 😉 :smt206 😆

András

Soma
                                Felhasználó

[quote=”lipi”:b31y3mg4]Te Somacsek,jól vagy Te összerakva? 😕
                                  Pörit nagyon hozzál! =D>
                                  Ami a wc-t illeti biztosan ottis meglátogatlak,csak nagyon figyelned kell!Lehet,nemmindég sikerül a megfelelő helyre…. 😥
                                  Jatt,az lessz!Jó nagy!Nagyonnagy! :smt212
                                  lipi[/quote]

Szilveszterkor nem szabad szárnyast enni még ezt sem tudod #-o
                                  Rosszul jársz a WC emlékszel még a Dudora. :smt216
                                  Még én vagyok a smucig Mi.?

lipi
                                  Felhasználó

Te Somacsek,jól vagy Te összerakva? 😕
                                    Pörit nagyon hozzál! =D>
                                    Ami a wc-t illeti biztosan ottis meglátogatlak,csak nagyon figyelned kell!Lehet,nemmindég sikerül a megfelelő helyre…. 😥
                                    Jatt,az lessz!Jó nagy!Nagyonnagy! :smt212
                                    lipi

fischer
                                    Felhasználó

[quote=”somacsek”:15020h41]Na ez a baj hogy kötéllel fenyeget. 😆 [/quote]

ha szirmabesenyőbe akar elvontatni, a helyedben nem tiltakoznék… 😉

Soma
                                      Felhasználó

[quote=”fischer”:2cltdxdh]megfenyegetett a gazember, mi, hogy többet nem próbálkozik, ha nem állsz kötélnek?!… 😉 😆 😛 [/quote]

Na ez a baj hogy kötéllel fenyeget. 😆

fischer
                                        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:65ijgcho]Nem köpök. 😆 [/quote]

ok. tv maci már biztos nem vagy… 😆

[quote=”reprodesign”:65ijgcho]Tudod Fischer??! papucs vagy…klumpa? még nem tudom,de azegyik tutti 😆 😆 [/quote]

már vártam… 🙂 😛

kiindulva ebből: 🙂 [quote=”reprodesign”:65ijgcho]Tudod vannak akiket irányítanak és van aki irányít 👿 😆 😆 😆 [/quote]

egész évben a főnöke vagyok, bűn az, ha ezek után vágyom egy kis új élményre?… :smt212
                                          a szilveszteri buli kiválasztása még mindig jobb, mintha lecserélném rád… :smt212 😉 😆 😛

[quote=”somacsek”:65ijgcho]Én vigyáznék a Repivel mert mindent tud és figyel és jegyzetel.Ugye.[/quote]

nyugi, nem eszik olyan forrón azt a kását, ahogy Repi tálalja… 😉

[quote=”somacsek”:65ijgcho]Én is meg vagyok félemlítve. 😆 [/quote]

megfenyegetett a gazember, mi, hogy többet nem próbálkozik, ha nem állsz kötélnek?!… 😉 😆 😛

repi
                                          Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:27k6xss6]Na ez a BULI IS MEGHALT. :smt209 [/quote]

Meg!!! :smt209 :smt210 :smt211

Soma
                                            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3deccmxf]:smt210 már ez is baj….? 😆 [/quote]

Na ez a BULI IS MEGHALT. :smt209

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”LMC”:1bftzysu]Szirmabesenyőt szét Offoljátok, kár érte [-X
                                                a webmester dolgozhat rajta 😉 😆

András[/quote]

:smt210 már ez is baj….? 😆

Soma
                                                Felhasználó

[quote=”somacsek”:2pdgibv7]Kitöltöttem a jelentkezési lapot. 😆 #-o [/quote]

Ja és viszek magammal kaját is ha már így alakult hogy a konyha közelébe se mehetek. 👿
                                                  Most már rájöttem nem volt valami nagy durranás az a csirke pöri. #-o Megbuktam mint szakács 😉
                                                  De azért még WC néni lehetek ott még talán jatt is lesz. 😆 😆

Soma
                                                  Felhasználó

[quote=”lipi”:2exfgusb]Figyú!
                                                    Mit szóltok hozzá,kísérjük el a Somacsaládot,bármerre megy!
                                                    Valahol csak megúnja és megvendégel!
                                                    :smt205 :smt030 :smt204
                                                    lipi[/quote]

Mi bármire nyitottak vagyunk. 😉
                                                    A pénz meg nem számít tudod még mindig apály van. 😆

lipi
                                                    Felhasználó

Figyú!
                                                      Mit szóltok hozzá,kísérjük el a Somacsaládot,bármerre megy!
                                                      Valahol csak megúnja és megvendégel!
                                                      :smt205 :smt030 :smt204
                                                      lipi

LMC
                                                      Felhasználó

Szirmabesenyőt szét Offoljátok, kár érte [-X
                                                        a webmester dolgozhat rajta 😉 😆

András

25 hozzászólás megtekintése - 426-450 / 778

You must be logged in to reply to this topic.