Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2009 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette lipi 15 years, 10 months telt el
36angok
778 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

Krisztával kitaláltuk, hogy kihasználva a családi lehetőségeket, szervezzünk egy lakóautós szilvesztert, ha van rá érdeklődés.

Krisztáéknak van egy éttermük Szirmabesenyőn. Miskolctól 2 km-re található. Térkép
      Az étterem befogadó képessége kb 150 fő.

Nem felszolgálós pincéres bált szeretnénk, hanem ugyanúgy mint ahogy a találkozókon szokott lenni. Az étterem csak a helyszínt adja. Tehát a főzést magunknak oldjuk meg ahogy szoktuk. A piát pedig mindenki magának hozza. Az étterem konyháját lehet használni. Erre keresünk szakácsokat és segítőket.

A költségeket a kajára és egyéb felmerülő dologra a szokásos módon összedobjuk.

Az étterem előtt nagy parkoló van ahova elfér jópár lakóautó. Áram van. Vizesblokk az étteremben van. Tehát mint egy kempingben.

Amire még gondoltunk, hogy nem csak egy estére kéne szervezni a dolgokat, főleg ha valaki messziről jön.
      Aki tud jöhet hamarabb és szervezünk a környéken kirándulásokat. Gondoltuk, hogy ki lehet menni a Szlovák paradicsomba ami télen gyönyörű, vagy a Magas Tátrába, vagy nézhetünk környékbeli meleg vizes fürdőt, esetleg itt van még a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő, stb. Ezek már csak megbeszélések kérdése.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

Jelentkezési lapot majd akkor teszek fel, ha konkretizálódik, hogy mi is lesz pontosan a program és egyéb dolog.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2009. 12. 18. Péntek]

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre, fűtésre nem használható mert nincs erre kiépítve a rendszer.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 30. reggelig. 800 Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.

Képek a Helyszínről: link

Térkép: link

Jelentkezési lap

Programterv:

dec. 29 kedd:
      – Várjuk az érkezőket.

dec. 30 szerda:
      – Még nincs pontos ötlet de kitalálunk valami programot a környéken.

dec. 31 csütörtök:
      – Szilveszter.
      – Közösen feldíszítjük a bulihelyiséget.

– Belépő díj: (az alábbiakat tartalmazza)
      Felnőtteknek: 4000 Ft/fő
      Gyermekeknek 12 éves korig: 1500 Ft/fő

– Vacsora:
      Hurka/kolbász
      Mustáros hús
      Fűszeres hús
      Krumplipüré
      Párolt káposzta

– Éjfélkor:
      Virsli (normális minőség)
      Francia saláta
      Krumpli saláta
      Tészta saláta

– Programok (nem időrendi sorban):
      Tombola (értékes lakóautós felszerelésekkel)
      ZTE (zenés táncos eszméletvesztés)
      Karaoke
      Vetítés
      Tüzijáték

jan. 01 péntek:
      – Túlélés.
      – Ebéd:
      Korhely leves
      Lencsefőzelék

jan. 02 szombat:
      – Ha az idő engedi akkor kimennénk a Szlovák paradicsomba Kb. 150 Km Szirmabesenyőtől.

jan. 03 vasárnap:
      – Mehet mindenki amerre lát.

• Szerző
      Válasz
      fischer
      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:ni5wvhvp]:evil: 👿 👿 [/quote]

most meg mi van? 😆

először közvetve lemamuszoztok, mert figyelek a kedvesre, utána meg mikor kinyilvánítom, hogy nem vagyok mamusz, akkor mérges nézés?…
        nem jó ez így, igyunk valamit, mert menten dühbe gurulok! 😛 😆

házi pálinka, whisky, sör? 🙂
        ki mit kér?

repi
        Adminisztrátor

[quote=”fischer”:6r5gcgat]szerinted ez engem érdekel?… 😆 [/quote] 👿 👿 👿

fischer
          Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3760pnn8]Azt mondta magának! Ebben Te nem vagy benne… 😛 [/quote]

szerinted ez engem érdekel?… 😆

Kerti
            Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:3br3zjnt]Azt mondta magának! Ebben Te nem vagy benne… 😛 [/quote]
              😆 =D> 😆

repi
              Adminisztrátor

[quote=”fischer”:2zwu3kga]

azt mondta, csöndes szilvesztert tud most elképzelni magának,[/quote]

Azt mondta magának! Ebben Te nem vagy benne… 😛

fischer
                Felhasználó

[quote=”somacsek”:252yb9xa]Aha értem könnyű az asszony pajtira fogni mindent 🙄 te is
                  nyári lakós vagy. #-o Vald be őszintén fel van bakolva és leponyvázva a paripád. 😯 Mi ezt is megértjük. 😆 [/quote]

[quote=”reprodesign”:252yb9xa]=D> =D> persze jó mindent a csajra fogni….szerintem meg megjösz lakóval..eltörjük a lábadat és nem mész sehova!!!
                  😆 😆 😆 de ez [-X az a társaság.[/quote]

😆
                  valóban egyszerű ráfogni, de jelen pillanatban ez a valóság is…
                  azt mondta, csöndes szilvesztert tud most elképzelni magának, amit valahol megértek, mert elég pörgős, nyüzsgős volt az év.
                  annyi, hogy ismerem, ezért nyitva hagyom a kérdést a 29-ei látogatással. 😉

annyira nyári lakósnak nem tartom magam, a munkánk során májustól decemberig benne laktunk most is, és csak azért májustól, mert akkor kapott rendszámot… 😀

nincs bakolva, ponyvázva, tegnap óta Kertiéknél pihen a csarnokban. február közepén legkésőbb úgyis megyünk vele, de ha összejön januárra a svájci meló, akkor már január közepén újra gurul, fölösleges a bakolás… 🙂

hm… tört már lábam, bár nem kellett segítség, megoldottam egyedül is, és már a fekvő gipszel is vezettem, szóval az nem nagyon tart vissza… 😆 😉
                  most friss hóban főleg nem, legfeljebb most nem kell két láb a gáz és a fékpedál egyszerre történő lenyomásához… 😉 😆

Soma
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:107jbnrl]Na, ez besértődött! 😕
                    Már Gábornak nevez.
                    😆 [/quote]

Mi az ,hogy ez na most tényleg megsértődtem. 👿 😆
                    Kedves APÁNK. 😉

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”somacsek”:35ewszk8]…igen Gábor ismerem ezt a szót. ….[/quote]
                      Na, ez besértődött! 😕
                      Már Gábornak nevez.
                      😆

Soma
                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:2tqkw1hu]Az nem lesz kérdés, jönni fogtok. 😆

Jut eszembe! Látod, mit tettél? Senki nem mer ráírni a hozzászólásodra. Megölted a bulit. 😆 😆 😆
                        Még somacsek sem meri beírni a mottóját. 😆 [/quote]

Merek én megszólalni (ÉRTELMES)igen Gábor ismerem ezt a szót. 😆 Inkább lapítók mint sz@r a fűbe.

Soma
                        Felhasználó

[quote=”fischer”:99gg8obv]hogy tiszta legyen a kép, föliratkoztam.

a terv a következő.
                          az asszonnyal elautózunk Szirmabesenyőbe 29-én.
                          ha megjön a kedve a lakóautós szilveszterezéshez,
                          akkor beállítunk hozzátok lakóautóval is. 🙂

én nem vagyok kérdés, nekem van kedvem.

várhatóan nem csak 29-én fordulok majd elő, persze attól függ, hogy bírjátok a borostás képemet… 😀 [/quote]

Aha értem könnyű az asszony pajtira fogni mindent 🙄 te is
                          nyári lakós vagy. #-o Vald be őszintén fel van bakolva és leponyvázva a paripád. 😯 Mi ezt is megértjük. 😆

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”fischer”:1jwh6e64]hogy tiszta legyen a kép, föliratkoztam.

a terv a következő.

várhatóan nem csak 29-én fordulok majd elő, persze attól függ, hogy bírjátok a borostás képemet… 😀 [/quote]

=D> =D> persze jó mindent a csajra fogni….szerintem meg megjösz lakóval..eltörjük a lábadat és nem mész sehova!!!
                            😆 😆 😆 de ez [-X az a társaság.

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”fischer”:mo5kzip8]ha megjön a kedve a lakóautós szilveszterezéshez,
                              akkor beállítunk hozzátok lakóautóval is. 🙂 [/quote]

Az nem lesz kérdés, jönni fogtok. 😆

Jut eszembe! Látod, mit tettél? Senki nem mer ráírni a hozzászólásodra. Megölted a bulit. 😆 😆 😆
                              Még somacsek sem meri beírni a mottóját. 😆

fischer
                              Felhasználó

hogy tiszta legyen a kép, föliratkoztam.

a terv a következő.

várhatóan nem csak 29-én fordulok majd elő, persze attól függ, hogy bírjátok a borostás képemet… 😀

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”somacsek”:3tj697l3](Értelmes) értem. 😆 #-o [/quote]
                                  Ismered a szót? =D>

Soma
                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:zki7nmhj]Frissítettem az első hozzászólást az eddig összegyűlt információkkal. Kezd kialakulni a kép.
                                    Olvassátok át, hogy ne legyen félreértés és ha van kérdés vagy (értelmes) ötlet, akkor írjátok meg.[/quote]

(Értelmes) értem. 😆 #-o

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:3a7azjgz]Frissítettem az első hozzászólást az eddig összegyűlt információkkal. Kezd kialakulni a kép.
                                      Olvassátok át, hogy ne legyen félreértés és ha van kérdés vagy (értelmes) ötlet, akkor írjátok meg.[/quote]

Nem találtam a pólós lányok címét, sem a kordinátát 😉 😆

Gondolom majd a tombolán 👿
                                      András

Kerti
                                      Adminisztrátor

Frissítettem az első hozzászólást az eddig összegyűlt információkkal. Kezd kialakulni a kép.
                                        Olvassátok át, hogy ne legyen félreértés és ha van kérdés vagy (értelmes) ötlet, akkor írjátok meg.

Karollda
                                        Felhasználó

Minden kedves lakóautós ismerősnek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk, és nagyon klassz szilveszteri bulizást,boldog új évet.Kicsit mi is vágyakozunk Szirmabesenyőre, de van egy „tömény” baráti kör, ahol várnak minket.Az egész banda nem fér el a mi lakóautónkba, hogy leszállítanánk őket. De hát kényelmesek is túlzottan.Meleg nagy hely, kevés ruha, sok kaja. Ez kell nekik.Tavasszal reméljük találkozunk, tervünk egy Veszprém- Gulyadomb…… Meglátjuk………Jó egészséget, sok szerencsét, kellemes ünnepeket mindenkinek. :smt205 :smt204 :smt206 :smt058 :smt057 :smt030 :smt039

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”Red”:1aeqc1ma]hát igen, ez is egy nézőpont…

😆 [/quote]

😆

Red
                                            Felhasználó

[quote=”LMC”:2yd1y5zt]ebben az évben még nem 😳 😆
                                              András[/quote]
                                              na, megint tanultam valamit…
                                              ha várok pár hetet, megspórolok egy karácsonyi ajándékot!? 😀 😆

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”Red”:2c1pt4bq]gondolom szíved szerint még nálam is csinosabb albérlőt keresnél 😆 [/quote]

ebben az évben még nem 😳 😆

de én úgy is a galérián alszom ha alszom :smt035

András

Red
                                                Felhasználó

[quote=”LMC”:j7rbwbf9]Még a nagyszoba hátul kiadó 😆
                                                  András[/quote]
                                                  gondolom szíved szerint még nálam is csinosabb albérlőt keresnél 😆

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”Red”:3l30859n]hát igen, ez is egy nézőpont…

én a múltkor ígérkeztem a Dettyék bulijára, de végül nem tudtam menni és tiszta flusztrált 🙂 voltam
                                                    akkor gondoltam ki, hogy máskor csendben maradok

de azért amit mondtál szállás lehetőséget már lebeszéltem 😉
                                                    max elbukom a foglalót 😉 😆 [/quote]

Még a nagyszoba hátul kiadó 😆

András

Red
                                                    Felhasználó

hát igen, ez is egy nézőpont…

én a múltkor ígérkeztem a Dettyék bulijára, de végül nem tudtam menni és tiszta flusztrált 🙂 voltam
                                                      akkor gondoltam ki, hogy máskor csendben maradok

de azért amit mondtál szállás lehetőséget már lebeszéltem 😉
                                                      max elbukom a foglalót 😉 😆

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”Red”:2i780ph4]tanulva korábbi hibáimból, direkt nem jelentkeztem még
                                                        majdnem biztos, hogy lemegyünk, csak még nem tudom melyik napokon [/quote]
                                                        Majd mi megmondjuk 8)

Amúgy, jobb ha bejelentkezel, mert az hozza a kedvet a többieknek is.
                                                        Ha az látszik, hogy alig van jelentkező, akkor az a buli meghal. Te is így láttad eleinte
                                                        Hányan vannak még akik tervezik, hogy jönnek, de nem írják be magukat? 🙄

25 hozzászólás megtekintése - 276-300 / 778

You must be logged in to reply to this topic.