Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2009 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette lipi 15 years, 10 months telt el
36angok
778 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

Krisztával kitaláltuk, hogy kihasználva a családi lehetőségeket, szervezzünk egy lakóautós szilvesztert, ha van rá érdeklődés.

Krisztáéknak van egy éttermük Szirmabesenyőn. Miskolctól 2 km-re található. Térkép
      Az étterem befogadó képessége kb 150 fő.

Nem felszolgálós pincéres bált szeretnénk, hanem ugyanúgy mint ahogy a találkozókon szokott lenni. Az étterem csak a helyszínt adja. Tehát a főzést magunknak oldjuk meg ahogy szoktuk. A piát pedig mindenki magának hozza. Az étterem konyháját lehet használni. Erre keresünk szakácsokat és segítőket.

A költségeket a kajára és egyéb felmerülő dologra a szokásos módon összedobjuk.

Az étterem előtt nagy parkoló van ahova elfér jópár lakóautó. Áram van. Vizesblokk az étteremben van. Tehát mint egy kempingben.

Amire még gondoltunk, hogy nem csak egy estére kéne szervezni a dolgokat, főleg ha valaki messziről jön.
      Aki tud jöhet hamarabb és szervezünk a környéken kirándulásokat. Gondoltuk, hogy ki lehet menni a Szlovák paradicsomba ami télen gyönyörű, vagy a Magas Tátrába, vagy nézhetünk környékbeli meleg vizes fürdőt, esetleg itt van még a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő, stb. Ezek már csak megbeszélések kérdése.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

Jelentkezési lapot majd akkor teszek fel, ha konkretizálódik, hogy mi is lesz pontosan a program és egyéb dolog.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2009. 12. 18. Péntek]

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre, fűtésre nem használható mert nincs erre kiépítve a rendszer.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 30. reggelig. 800 Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.

Képek a Helyszínről: link

Térkép: link

Jelentkezési lap

Programterv:

dec. 29 kedd:
      – Várjuk az érkezőket.

dec. 30 szerda:
      – Még nincs pontos ötlet de kitalálunk valami programot a környéken.

dec. 31 csütörtök:
      – Szilveszter.
      – Közösen feldíszítjük a bulihelyiséget.

– Belépő díj: (az alábbiakat tartalmazza)
      Felnőtteknek: 4000 Ft/fő
      Gyermekeknek 12 éves korig: 1500 Ft/fő

– Vacsora:
      Hurka/kolbász
      Mustáros hús
      Fűszeres hús
      Krumplipüré
      Párolt káposzta

– Éjfélkor:
      Virsli (normális minőség)
      Francia saláta
      Krumpli saláta
      Tészta saláta

– Programok (nem időrendi sorban):
      Tombola (értékes lakóautós felszerelésekkel)
      ZTE (zenés táncos eszméletvesztés)
      Karaoke
      Vetítés
      Tüzijáték

jan. 01 péntek:
      – Túlélés.
      – Ebéd:
      Korhely leves
      Lencsefőzelék

jan. 02 szombat:
      – Ha az idő engedi akkor kimennénk a Szlovák paradicsomba Kb. 150 Km Szirmabesenyőtől.

jan. 03 vasárnap:
      – Mehet mindenki amerre lát.

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:cf31piax]Na figyi este megint eset nálunk egy va..ag hó azért érdeklődtem ha esetleg lakóval nem tudok kiállni de ezt már említettem.Ez most ÉRTELMES házoszolás volt mégsem kaptam segítséget 👿 Te kis PAPI bugyi buci. 😆 😆 [/quote]

Ne parázz Soma! Ne a problémát,hanem a megoldást keressd.
        Szilveszterre jöhetsz a forró nacidba :ny olyan jó idő lesz!
        :smt211

Soma
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:zhqqfov2]Kedves Somacske!
          Azt hittem, van szállásod.

😆

Amúgy voltam én már apó, papa, papó, is, pedig csak apa vagyok. Úgyhogy Papizzál csak nyugodtan, Te bőrnacis. 😆 [/quote]

Na figyi este megint eset nálunk egy va..ag hó azért érdeklődtem ha esetleg lakóval nem tudok kiállni de ezt már említettem.Ez most ÉRTELMES házoszolás volt mégsem kaptam segítséget 👿 Te kis PAPI bugyi buci. 😆 😆

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”somacsek”:ypw2cay9]Ez inkább egy hormon zavaros hús daráló. 👿
            Én szállásilag kértem segítséget Gábor Papi 😉 Ez a Somácska miatt.[/quote]
            Kedves Somacske!
            Azt hittem, van szállásod.

😆

Amúgy voltam én már apó, papa, papó, is, pedig csak apa vagyok. Úgyhogy Papizzál csak nyugodtan, Te bőrnacis. 😆

Soma
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2d3bfz8v]Mondta már hogy van hómarójuk.
              Egy valamirevaló fogadóhoz már illik. LINK
              😆 [/quote]

Ez inkább egy hormon zavaros hús daráló. 👿
              Én szállásilag kértem segítséget Gábor Papi 😉 Ez a Somácska miatt.

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”somacsek”:2tv8t7dr]
                Tényleg Kerti tudsz valamit ajánlani végszükség esetére. #-o [/quote]

Mondta már hogy van hómarójuk.
                Egy valamirevaló fogadóhoz már illik. LINK
                😆

fischer
                Felhasználó

[quote=”somacsek”:1bpqmkcn]Na ez a fórum is meghalt 😆 mindenki nagyon lapít.
                  Ma is néztem az előre jelzést hát nem sok jóval kecsegtetnek.
                  Ha megint leesik ugyan ennyi hó tényleg szállást kell néznem ,mert nem fogok tudni kiállni az udvarból. 👿

rendelek neked traktort veresre, az udvarodhoz… 😉

a főúton meg csak el tudsz majd közlekedni… 😆

LMC
                  Felhasználó

[quote=”somacsek”:1exlo9gt]Na ez a fórum is meghalt 😆 mindenki nagyon lapít.
                    Ha megint leesik ugyan ennyi hó tényleg szállást kell néznem ,mert nem fogok tudni kiállni az udvarból. 👿

:smt214 fog több esni, ha esik is elolvad, de traktor van a környéken :smt217 😆

András

Soma
                    Felhasználó

Na ez a fórum is meghalt 😆 mindenki nagyon lapít.
                      Tényleg Kerti tudsz valamit ajánlani végszükség esetére. #-o

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:1aoelpma]Füredy-ék miért nem jönnek? tudja valaki 😉
                        [/quote]
                        Jönnek Ők, csak előtte még gondolkodnak.
                        😆

LMC
                        Felhasználó

[quote=”riviera”:yopttb2r]Ha látnád mi van itt Zalában,itt ragadtunk talán holnap haza tudunk menni.?
                          Ha olvad innen ember nem megy ki. [-X
                          Meglátjuk #-o milyen lesz az idő,attól tesszük függővé,ezért nem mertünk jelentkezni sem. 😐

Editke[/quote]

Editke, addig kell kigurulni míg kemény a talaj 🙄 😆

Most a hóra fogjátok, aztán meg az esőre [-X a kettő között 😆

András

LMC
                          Felhasználó

Füredy-ék miért nem jönnek? tudja valaki 😉

Havazás miatt biztos nem, addig elolvad #-o

András

LMC
                            Felhasználó

[quote=”riviera”:9rw7c1ks]Persze Te is támogatod,mert nincs olyan messze. 😆 😆 😉 [/quote]

azért közel sincs, kb 2 órás út, és rengeteg trafi 😉 🙂

András

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”riviera”:fb8tdnly]Ha látnád mi van itt Zalában,itt ragadtunk talán holnap haza tudunk menni.?
                                Meglátjuk #-o milyen lesz az idő,attól tesszük függővé,ezért nem mertünk jelentkezni sem. 😐

Editke[/quote]

Hát találjatok ki valamit mert mi nagyon várunk titeket!

riviera
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2l3zqgek]LMC-nek már nem számít a távolság!
                                  Ott volt a Mátrában is. 😛
                                  Ő eljön Szirmabesenyőre is.
                                  És Ti? 😉 [/quote]

Ha látnád mi van itt Zalában,itt ragadtunk talán holnap haza tudunk menni.?

Editke

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”riviera”:8qve5tkt]Persze Te is támogatod,mert nincs olyan messze. 😆 😆 😉 [/quote]
                                    LMC-nek már nem számít a távolság!
                                    Ott volt a Mátrában is. 😛
                                    Ő eljön Szirmabesenyőre is.
                                    És Ti? 😉

riviera
                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:2n1rneah]Megnéztem, nagyon kellemes környék, kipróbálhatjuk =D> 😆

András[/quote]

Persze Te is támogatod,mert nincs olyan messze. 😆 😆 😉

fischer
                                      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:one5a6ly]Ezt cáfolom! Ebben a formában nem igaz.Nem iszik „vedel” 👿

Fischer….ó töltsek valamit? Kerti- nem, add az üveget! 😆 😆 😆 😆 [/quote]

jó hogy szóltok, akkor kartonnal viszek, hogy ne szenvedjünk hiányt… 🙂 😉 😆 😛 :smt212

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”LMC”:e7u3vusq]Szirmabesenyőn mi újság a lakósparkolóval #-o a hóekét feltegyük ha megyünk 😆

Jaaa ot még alszanak ebben az időben 😉

András[/quote]

Jelenleg be van havazva minden. Nagyon jól néz ki. Sajnos ti nem fogjátok látni mert addigra elolvad ha lehet hinni az időjósoknak. Ha nem akkor sincs baj mert van a Fogadónak hómarója.

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”Karollda”:e5vj6z1x] tervünk egy Veszprém- Gulyadomb…… Meglátjuk………Jó egészséget, sok szerencsét, kellemes ünnepeket mindenkinek. :smt205 :smt204 :smt206 :smt058 :smt057 :smt030 :smt039 [/quote]

Megnéztem, nagyon kellemes környék, kipróbálhatjuk =D> 😆

András

LMC
                                            Felhasználó

Szirmabesenyőn mi újság a lakósparkolóval #-o a hóekét feltegyük ha megyünk 😆

Jaaa ot még alszanak ebben az időben 😉

András

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”istozi”:5634es56]Hazudós![/quote]

Ezt cáfolom! Ebben a formában nem igaz.Nem iszik „vedel” 👿

Fischer….ó töltsek valamit? Kerti- nem add az üveget! 😆 😆 😆 😆

istozi
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:3foporr2]Én nem szoktam inni 😆 [/quote]
                                                  Hazudós!

Kerti
                                                  Adminisztrátor

[quote=”fischer”:s8gmn60f]tudtam én, hogy iszunk… 😆
                                                    mit töltsek neked? 😉 [/quote]

Én nem szoktam inni 😆

fischer
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:22adu9o2]Na na! Te csak ne gurulj dühbe mert abból semmi jó nem származhat. 😆 [/quote]

tudtam én, hogy iszunk… 😆
                                                      mit töltsek neked? 😉

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”fischer”:ylu2r2el]… mert menten dühbe gurulok! 😛 😆
                                                        [/quote]

Na na! Te csak ne gurulj dühbe mert abból semmi jó nem származhat. 😆

25 hozzászólás megtekintése - 251-275 / 778

You must be logged in to reply to this topic.