Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Közös túra: Zemplén 2008. október 23-26.

Legutóbb frissítette maci 16 years, 7 months telt el
18angok
78 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Brigi
    Felhasználó

Tervezünk egy kirándulós utat a Zemplénbe 4 napra (amit ha sikerül egy-két nappal előbbi időponttal meghosszabbítanánk). Rudira nagyon számítok a program összeállításában, ők jól ismerik a terepet és talán a biwakolós lehetőségeket is. Erdőbénye mindenesetre nagyon megtetszett a leírásuk és a képek alapján, jó lenne útba ejteni.

• Szerző
      Válasz
      Brigi
      Felhasználó

Mi még mindig Zemplént tervezzük, de ha az időjárás közbeszól és elromlik ez a gyönyörű idős hölgyek nyara, akkor rugalmasan átalakítjuk Aggtelek barlangra és Miskolctapolca fürdőre.
        Az egyre biztosabbnak tűnik, hogy 22-én Bogácsig megyünk, ott éjszakázunk és 23-án délelőtt még fürdőzünk egyet. Akik nyugat felől jönnek, azokkal Bogácson (vagy indulási idő függvényében még előtte az úton) találkozunk. Utána az időjárástól függ, hogy merre tovább.

ficsor
        Felhasználó

Elnézést kérünk az eddigi hallgatásért, nem vesztünk el, de nekünk sem úgy alakultak a dolgok, ahogyan előzőleg gondoltunk.
          Mi 23.-án tudunk bekapcsolódni a kirándulásba.
          Mára még van egy kis dolgunk, de estefelé bővebben írunk.

FLaci
          Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:3t6a8ord]Sajnos nekünk nem úgy alakultak a dolgaink ahogy szerettük volna, így max.23-án tudunk menni és aznap haza is kell jönnünk. 😥 🙁 🙁 😥 Ha tudjátok merre lesztek az nap írjátok meg.
            Jutka[/quote]
            Mi ott maradunk 23.-án is Bogácson csak 24.-én reggel megyünk Aggtelekre majd este irány haza (ez péntek)
            Ha jobb nem lesz és van kedvetek mi megvárunk ott 😆
            ja és a csülkös babot ne felejtsd otthon 😆 😆

maci
            Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:g26xsfa1]Sajnos nekünk nem úgy alakultak a dolgaink ahogy szerettük volna, így max.23-án tudunk menni és aznap haza is kell jönnünk. 😥 🙁 🙁 😥 Ha tudjátok merre lesztek az nap írjátok meg.
              Jutka[/quote]ű
              De már kész a nagy adag sajtos tallér!Neked postázzuk?????? :-k ](*,) :smt202

rudi-radio
              Felhasználó

Sajnos nekünk nem úgy alakultak a dolgaink ahogy szerettük volna, így max.23-án tudunk menni és aznap haza is kell jönnünk. 😥 🙁 🙁 😥 Ha tudjátok merre lesztek az nap írjátok meg.
                Jutka

FLaci
                Felhasználó

Sziasztok
                  Mi szerda délkörül indulunk Bogácsra.
                  Vasárnapig nem maradunk mert a cégnek kedden lesz az auditja (ezt elfelejtettük mulkor).
                  A többit a helyszínen.

Brigi
                  Felhasználó

[quote=”somacsek”:1649uhrh]Sziasztok!
                    Mi is arra szeretnénk venni az irányt.
                    Csak a kislányomtól függ hogy lesz-e meccse szerdán, ha nem akkor szerda ha igen akkor csütörtök reggel.Mi még nem voltunk találkozón mert mindig össze jött valami negatív,de most remélem sikerül egy pár taggal találkozni. 😆
                    Ja és nálunk általában van egy kis pácolt hús(1-2kg)[/quote]
                    Nagyon szuper! =D> =D> Gondolom a hét elején kiderül, hogy mikor tudtok indulni. Majd még egyeztetünk.

Soma
                    Felhasználó

Sziasztok!
                      Mi is arra szeretnénk venni az irányt.
                      Csak a kislányomtól függ hogy lesz-e meccse szerdán, ha nem akkor szerda ha igen akkor csütörtök reggel.Mi még nem voltunk találkozón mert mindig össze jött valami negatív,de most remélem sikerül egy pár taggal találkozni. 😆
                      Ja és nálunk általában van egy kis pácolt hús(1-2kg)

maci
                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:7kc3lprd]Lehet, hogy valamit rosszul néztem, de mintha nem változott volna a cím.Tudod mit? Küldj nekem egy e-mailt, aztán válaszolok (jgaspar@vipmail.hu).

A legfontosabb, hogy magatokat hozzátok, ha sütsz valami finomat, annak biztos sikere lesz, de előbb jó lenne tudni, hogy hányan is leszünk. Egyébként szerintem kis sütögetésre készülhetünk (mi visszük a kis grillt, meg faszenet), bográcsolásra viszont nem vagyunk felkészülve (se gázzsámoly, se bogrács). Ha nem leszünk sokan, akkor nem is kell, lecsót, tésztát a lakóban is össze lehet ütni.

Ha nagyobb csapat jön, akkor viszont nem ártana valami nagyobb kapacitású kaja készítési lehetőség.

Ez igazából csütörtök – péntek – szombat estét jelentené, mert nap közben megyünk és eszünk amit viszünk, vagy találunk.[/quote]
                        A mail-t elküldtem.

Brigi
                        Felhasználó

[quote=”maci”:3ayas7r6]Bocsi, most kijavítottam az e-mail címet. 😳 És mi nagyon készülünk.Elméletileg mi szerdán délután indulunk, mert én délelőtt még dolgozom. (a nasit nem felejtettem el) És jön a kérdés mit vigyünk ???
                          Kata[/quote]
                          Lehet, hogy valamit rosszul néztem, de mintha nem változott volna a cím.Tudod mit? Küldj nekem egy e-mailt, aztán válaszolok (jgaspar@vipmail.hu).

A legfontosabb, hogy magatokat hozzátok, ha sütsz valami finomat, annak biztos sikere lesz, de előbb jó lenne tudni, hogy hányan is leszünk. Egyébként szerintem kis sütögetésre készülhetünk (mi visszük a kis grillt, meg faszenet), bográcsolásra viszont nem vagyunk felkészülve (se gázzsámoly, se bogrács). Ha nem leszünk sokan, akkor nem is kell, lecsót, tésztát a lakóban is össze lehet ütni.

Ha nagyobb csapat jön, akkor viszont nem ártana valami nagyobb kapacitású kaja készítési lehetőség.

Ez igazából csütörtök – péntek – szombat estét jelentené, mert nap közben megyünk és eszünk amit viszünk, vagy találunk.

maci
                          Felhasználó

[quote=”Brigi”:1ou3atfj]Próbáltam e-mailt küldeni nektek a taglistában szereplő címre, de visszadobta a gép.[/quote]
                            Bocsi, most kijavítottam az e-mail címet. 😳 És mi nagyon készülünk.Elméletileg mi szerdán délután indulunk, mert én délelőtt még dolgozom. (a nasit nem felejtettem el) És jön a kérdés mit vigyünk ???
                            Kata

Brigi
                            Felhasználó

[quote=”maci”:1148gb87]Nagy a csend a zempléni túráról, lesz-é túra? Mert a szerda itt kopogtat! :-k :smt015 [/quote]
                              Próbáltam e-mailt küldeni nektek a taglistában szereplő címre, de visszadobta a gép.

Brigi
                              Felhasználó

[quote=”maci”:1whuktdd]Nagy a csend a zempléni túráról, lesz-é túra? Mert a szerda itt kopogtat! :-k :smt015 [/quote]
                                Én se kaptam még semmi jelzést. Mi biztosan megyünk. Kérek szépen megerősítő bólogatásokat, 😆 esetleg lemondó fejrázást 😥 , mert lehet, hogy rosszul mértem fel az előzetes érdeklődés szintjét. Lehet e-mailben (jgaspar@vipmail.hu), vagy telefonon is (70-333-1498). Kik azok, akik Bogácson töltik 22-én az éjszakát, kik azok, akikkel 23-án dél tájban Erdőbényén találkozunk. Meg persze Erdőbényén hol is?
                                Most ragyogóan süt a nap, remélem, hogy kitart a szép idő jövő hét végéig és lehet erdőt-mezőt járni, sütögetni.

maci
                                Felhasználó

[quote=”Brigi”:2qcf66e0]Akik messziről érkeznek, azoknak célszerű már 22-én délután elindulni (ha meg tudják tenni). A nyugat felől érkezők első éjszakai állomásának Füredy Laci Bogácsot ajánlotta, ahol a kemping október végéig nyitva van és a szomszédos meleg vizű fürdőbe is át lehet menni (talán még másnap délelőtt is belefér egy kis dagonyázás).
                                  Jó idő esetén 23-án Erdőbénye lehetne a célpont. Rudi valahol javasolt egy borkóstolót is beiktatni a programba, de akkor onnan már nem nagyon lehet továbbmenni kocsikkal, kérdés, hogy egyrészt van-e érdeklődés a borkóstolóra, másrészt ott van-e hely a lakóautóknak. Ehhez persze azt se ártana tudni, hogy hány lakóra számíthatunk.
                                  Kérem, hogy akit érdekel jelezze részvételi szándékát (egyelőre Füredyékről, Rudiékról, Ficsorékról, Fecsiékről, Maciékról, Editkéékről meg jómagunkról tudok).
                                  Nem is gondoltam, de a Zemplénben sok vár (sajnos inkább csak a romjaik) található. Így aztán ez alighanem egy vár-túra lehet. 24-én Boldogkő vára és Regécen a Rákóczi vár lehetne a célpont (útbaejtve Vizsolyt). Ott talán találunk helyet éjszakázáshoz is. 25-én Telkibánya környékén kirándulhatnánk (Mátyás király kútját, jégbarlangot és az Ósva-völgyben a Kutyaszorító szurdokot említik arrafelé). Este a füzéri vár tövében aludhatnánk, vasárnap pedig a vár megtekintése után aki akar az hollóházi programot is beiktathat, de Sárospatak érintésével is indulhatunk hazafelé.
                                  Remélhetőleg nem fog esni az eső, de rossz idő esetére se árt felkészülni. Ekkor program lehetne az Aggtelek – Jósvafő barlangrendszer (a mélyben nem zavaró, ha a felszínen esik), valamint fürdőzés Miskolctapolcán.
                                  Egyelőre ennyit, Rudira, Zsuzsára mint a környék jó ismerőire számítok további ötletekkel.[/quote]
                                  Nagy a csend a zempléni túráról, lesz-é túra? Mert a szerda itt kopogtat! :-k :smt015

riviera
                                  Felhasználó

[quote=”Brigi”:j5bvlyrj]Akik messziről érkeznek, azoknak célszerű már 22-én délután elindulni (ha meg tudják tenni). A nyugat felől érkezők első éjszakai állomásának Füredy Laci Bogácsot ajánlotta, ahol a kemping október végéig nyitva van és a szomszédos meleg vizű fürdőbe is át lehet menni (talán még másnap délelőtt is belefér egy kis dagonyázás).
                                    Jó idő esetén 23-án Erdőbénye lehetne a célpont. Rudi valahol javasolt egy borkóstolót is beiktatni a programba, de akkor onnan már nem nagyon lehet továbbmenni kocsikkal, kérdés, hogy egyrészt van-e érdeklődés a borkóstolóra, másrészt ott van-e hely a lakóautóknak. Ehhez persze azt se ártana tudni, hogy hány lakóra számíthatunk.
                                    Kérem, hogy akit érdekel jelezze részvételi szándékát (egyelőre Füredyékről, Rudiékról, Ficsorékról, Fecsiékről, Maciékról, Editkéékről meg jómagunkról tudok).
                                    Nem is gondoltam, de a Zemplénben sok vár (sajnos inkább csak a romjaik) található. Így aztán ez alighanem egy vár-túra lehet. 24-én Boldogkő vára és Regécen a Rákóczi vár lehetne a célpont (útbaejtve Vizsolyt). Ott talán találunk helyet éjszakázáshoz is. 25-én Telkibánya környékén kirándulhatnánk (Mátyás király kútját, jégbarlangot és az Ósva-völgyben a Kutyaszorító szurdokot említik arrafelé). Este a füzéri vár tövében aludhatnánk, vasárnap pedig a vár megtekintése után aki akar az hollóházi programot is beiktathat, de Sárospatak érintésével is indulhatunk hazafelé.
                                    Remélhetőleg nem fog esni az eső, de rossz idő esetére se árt felkészülni. Ekkor program lehetne az Aggtelek – Jósvafő barlangrendszer (a mélyben nem zavaró, ha a felszínen esik), valamint fürdőzés Miskolctapolcán.
                                    Egyelőre ennyit, Rudira, Zsuzsára mint a környék jó ismerőire számítok további ötletekkel.[/quote]

Remélem jó idő lesz,mert megrendeltem. 😀 Mindegy csak ne essen,ha felhős még az is elmegy. 🙄 🙄

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”lipi”:1z6ha77t]Ha BIWAK 21.én vagy 23.án beválalja az ablakomat,egy Bogácsra jó vagyok! Sajnos,többre nem! 😥 [/quote]

Mért akarod, hogy azok a szegény fijjuk 23.-án dolgozzanak? 🙁

Egyébként pedig, sajnos tényleg dolgoznak aznap, csak Hajdúböszörményben. Azért nem tudnak menni erre a túrára sem.
                                      🙁 🙁 🙁

lipi
                                      Felhasználó

Ha BIWAK 21.én vagy 23.án beválalja az ablakomat,egy Bogácsra jó vagyok! Sajnos,többre nem! 😥

Brigi
                                        Felhasználó

Akik messziről érkeznek, azoknak célszerű már 22-én délután elindulni (ha meg tudják tenni). A nyugat felől érkezők első éjszakai állomásának Füredy Laci Bogácsot ajánlotta, ahol a kemping október végéig nyitva van és a szomszédos meleg vizű fürdőbe is át lehet menni (talán még másnap délelőtt is belefér egy kis dagonyázás).
                                          Egyelőre ennyit, Rudira, Zsuzsára mint a környék jó ismerőire számítok további ötletekkel.

rudi-radio
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:33hl2eg9]:-k
                                            Ha Bandi, akkor lehet, hogy slambucot eszünk?

😆 [/quote]
                                            😯 😯 😯
                                            Na kedves LMC szerintem ez neked szól!
                                            Felér egy meghívással. 😉
                                            Rudi

Brigi
                                            Felhasználó

[quote=”MaNa”:34pzvud6]Mikor lenne ez? Az őszi suliszünetben? Most hosszú lesz a szünet![/quote]
                                              Igen, legtalábbis nálunk ekkor lesz a szünet. Hosszabb is 4 napnál, csak mi nem biztos, hogy meg tudjuk hosszabbítani a szabad napjainkat, ezért a 4 nap ami biztos.

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2c5fnl37]8O 😯 😯
                                                Na jó ha enyire akarod főzhetünk Bandi a hegyen módszerrel,
                                                de akkor Te hozod fel a feszerelést!!! #-o
                                                Rudi[/quote]
                                                :-k
                                                Ha Bandi, akkor lehet, hogy slambucot eszünk?

😆

MaNa
                                                Felhasználó

Mikor lenne ez? Az őszi suliszünetben? Most hosszú lesz a szünet!
                                                  Vannak tippjeim, hogyan kell akárhol bográcsban főzni Jókai bablevest…

Sziasztok MaNá-ék

rudi-radio
                                                  Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:37fh6ty8][-o< Mond hogy nem a Füzéri várban lessz felszolgálva a csülkös bab :smt014 [/quote] 😯 😯 😯 Na jó ha enyire akarod főzhetünk Bandi a hegyen módszerrel, de akkor Te hozod fel a feszerelést!!! #-o Rudi

FLaci
                                                    Felhasználó

[-o< Mond hogy nem a Füzéri várban lessz felszolgálva a csülkös bab :smt014

rudi-radio
                                                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:1sti5h3h]Úgy látom, néznivaló van bőven! Mi egyszer Kékeden nyaraltunk, egy aranyos kis zsákutca faluban, ott is akkoriban (vagy 25 éve) újítottak fel egy kastélyt. Emlékszem, hogy gyönyörű erdőkben kirándultunk.[/quote]
                                                        Az egy Mátyás korabeli várkastély amit tényleg szépen felujjítottak és jelenleg szálloda ill.konferenciaközpont.
                                                        Rudi

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 78

You must be logged in to reply to this topic.