Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Kocsonya Farsang Találkozó – 2015 február 6-8

Legutóbb frissítette Lazy 10 years, 4 months telt el
11angok
35 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

[article=intro]549[/article]

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

Üdv Csabi6ai!

Lesz bizony, de ha más nem én ott leszek. Illetve itt 😀
        Eszmét simán tudunk majd cserélni. 🙂

Csabi6ai
        Felhasználó

Sziasztok! Új vagyok és meglátogatnálak Benneteket Miskolcon… Lesz valaki kempingbusszal, vagy „csak” lakóautós kollegák lesznek jelen? (H1-es Hyundai-ból készülök varázsolni valami kellemes kis kempingbuszt, és szívesen eszmecserét folytatnék valakivel aki hasonló méretű járgányt hajt) Üdv: Csabi

Kerti
          Adminisztrátor

Szépen gyülekezünk hurrá

Kicsit megkésve de megkaptam a szerződést a parkolóra. A tavalyihoz képest kedvezőbb árat kaptunk, mert idén 5.000 Ft / autó / hétvége a parkolási díj, árammal együtt. Sajnos ez független attól, hogy valaki péntektől vasárnapig marad, vagy csak szombattól vasárnapig.
            Ismét felhívom a figyelmet, hogy az áram csak az akkumulátorok töltésére elegendő, fűtésre nem alkalmas, mert nem bírja a rendszer.

EdGaR
            Felhasználó

[quote=”Kerti” post=45137]No akkor Edgár, mi csinálunk palacsintát, aztán majd jól megesszük ketten, mivel senki nem kért :rohog[/quote]
              Én megtudom enni a felét amit csinálunk… eddig úgy sem jutott túl sok 😯 :woohoo:

Kerti
              Adminisztrátor

Ebben egészen biztos vagyok. Palacsintát még nem dobtunk ki, max keveset csináltunk. 😀

lotte
                Felhasználó

[quote=”Kerti” post=45137]No akkor Edgár, mi csinálunk palacsintát, aztán majd jól megesszük ketten, mivel senki nem kért :rohog[/quote]

Hidd el, ott mindenki kérni fog 🙂
                  Benedek üzeni, hogy segít a sutesben.

Kerti
                  Adminisztrátor

No akkor Edgár, mi csinálunk palacsintát, aztán majd jól megesszük ketten, mivel senki nem kért :rohog

EdGaR
                    Felhasználó

DSCF9307_2015-01-18.jpg

DSCF9313.jpg

DSCF9317.jpg

DSCF9326.jpg

EdGaR
                      Felhasználó

Kerti felvetésére: legyen palacsinta? Már rég csináltam, szívesen bevállalom :sml201

Kerti
                        Adminisztrátor
                        10 hozzászólás megtekintése - 26-35 / 35

You must be logged in to reply to this topic.