Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Karaván Szalon Budapest 2009 febr. 12-15

Legutóbb frissítette Brigi 16 years, 10 months telt el
22angok
139 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

2009 február 12-15 Hungexpo.
      A naptárba már régen be lett írva, de most egy különlegesség miatt megnyitom ennek a kiállításnak a topicját is, mely tavaly is elég „lakóautóstalálkozó”sra sikeredett.
      Idén már kb. 40 lakó lesz kint. A híreket a későbbiekben ide írom majd be, ebbe a topicba.

Azért nyitom meg éppen most ezt a topicot, mert az előbb hívott Zelena Feri, ugyanis éppen kint vannak a Hungexpónál egyeztetni. Sokan vagyunk, akik szeretnénk, ha a ez a Magyar Karaván Szalon kiállítás minél színvonalasabbra, minél kultúráltabbra, minél lakóautósabbra sikeredne.
      Szóba került, hogy lenne-e igény egy lakóautós parkolóra a kiállítás ideje alatt.
      Nekem nagyon tetszik az ötlet, két okból is.
      1. Az érezhető belőle, hogy a Hungexpónak is fontos a lakóautós közönség. Európai szintre szeretnék vinni, a csak pár éve kezdődött Karaván Szalon kiállítást.
      2 Magyarországon még egyetlen rendezvényhez sem csináltak kijelölt lakóautósparkolót.
      3. Tarthatnánk egy-két jó bulit esténként.
      4. Nem kell várni a kocsonyafesztiválig.
      Sorolhatnám még a azt a két okot. 😆

Tudom, hogy ez az ország nem annyira nagy, hogy ne lehetne oda-vissza megtenni bárkinek az utat, de egy lakóautós kiállításra lakóautóval érkezni, azért az az igazi. 8)

Egyelőre 20 lakóautónyi helyet beszéltünk meg, mert megmondom őszintén, fogalmam sincs hányan jönnétek. Ezért kérek mindenkit, hogy itt jelezze, hogy mi a véleménye erről.
      Kérem azokat is, akik csak olvasgatni szokták a fórumot, hogy most írják be ide, ha élnének a lehetőséggel.

Valaki pedig megvehetné a tésztát a slambuchoz 😉

• Szerző
      Válasz
      riviera
      Felhasználó

Mi is bejelentkeztünk,még ez nem biztos,hogy tudunk menni mert a lakónk a tanyán van és csak akkor tudunk onnan kijárni ha jobb idő lesz. #-o

Jelenleg ott kb 40 cm hó van. 🙄

Ha mindez kiolvad és nem lesz kicsit jobb idő,onnan még a traktor sem huzza ki. [-X

Remélem jó idő lesz és tudunk menni,mert nagyon szeretnénk. 😀 😀

challenger
        Felhasználó

[quote=”Brigi”:1aylckd1]Szépen gyűlik a csapat. Én is bejelentkeztem, bár nem 100%, attól függ, hogy mennyire lesz időm pénteken bepakolni, mert szombaton indulunk síelni. Balu 5-kor végez pénteken, igyekszem úgy szervezni, hogy addigra minden készen álljon, útközben felvegyük és menjünk. Először a lakóautós összejövetelre, majd szombaton a kiállítás megtekintése után egyenesen útrakelünk.[/quote]
          Hat igen gyulik a csapat…de most bocsanat mi nem jovunk…majd a Kocsonyonyara az meg mindig aktualis nekunk ha az idojaras megengedi…voltunk 2 eve a Berni lakoautos kiallitason es eszmeletlen tomegevel voltak a lakoautosparkoloba a lakok tetszett de valamikor ok is kezdtek hat most Magyarorszag is belep a lakoautos vilagba…de meg azert az utazasaink folytan csak egy lakoautost lattunk magyar rendszamal ezt a Grado szigetre menve volt..azzal szorakozom utazasaink alatt a lakok rendszamat bongeszem…mert nem a volqnnal ulok…erre fele nagyon nol a lakok szama mar telen is sokan utaznak ez nem volt ennyire feltuno meg 2-3 evvel ez elott. Szaporodjatok…ezt az idezest a bibliabol irtam…

Brigi
          Felhasználó

Szépen gyűlik a csapat. Én is bejelentkeztem, bár nem 100%, attól függ, hogy mennyire lesz időm pénteken bepakolni, mert szombaton indulunk síelni. Balu 5-kor végez pénteken, igyekszem úgy szervezni, hogy addigra minden készen álljon, útközben felvegyük és menjünk. Először a lakóautós összejövetelre, majd szombaton a kiállítás megtekintése után egyenesen útrakelünk.

rudi-radio
            Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:bdrwf5fa]Szerintem kiséreljétek meg.Már gyűlik a Csapat =D>
              Nálunk megmelegedhettek 😉
              A bogrács hóna alá meg beteszünk egy pörzsölőt hogy ne viszkedjen 😆 😆 [/quote]
              🙂 😉
              Dolgozunk az ügyön!
              #-o
              Rudi

FLaci
              Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:24vyuuk0]:roll:
                Megjöttem!!!
                De egyenlőre nem tudok sokat ígérni.
                Az az igazság, hogy nagyon „viszket” már a bográcsom, de a mi autónk sajna nem alkalmas arra hogy ilyen időben aludjunk benne.A kiállítsra viszont szeretnénk menni.Figyeljűk az időjárás jelentést aztán még bármi lehet!
                😆
                Rudi[/quote]
                Szerintem kiséreljétek meg.Már gyűlik a Csapat =D>
                Nálunk megmelegedhettek 😉
                A bogrács hóna alá meg beteszünk egy pörzsölőt hogy ne viszkedjen 😆 😆

rudi-radio
                Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:25sngy1i]Szia Rudi
                  Látom itt vagy

Várjuk a reakciódat [-o< [/quote] 🙄 Megjöttem!!! De egyenlőre nem tudok sokat ígérni. Az az igazság, hogy nagyon "viszket" már a bográcsom, de a mi autónk sajna nem alkalmas arra hogy ilyen időben aludjunk benne.A kiállítsra viszont szeretnénk menni.Figyeljűk az időjárás jelentést aztán még bármi lehet! 😆 Rudi

FLaci
                  Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1jh0fubw]Tévedtél Laci, mert nem Rudi járt erre, Ő valahol Pest és Nyíregy között jár. 😆 😆
                    Jutka[/quote]
                    És Te nem nyilakozhatsz helyette? 8)

rudi-radio
                    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1yk0mdkj]Szia Rudi
                      Látom itt vagy

Várjuk a reakciódat [-o< [/quote] Tévedtél Laci, mert nem Rudi járt erre, Ő valahol Pest és Nyíregy között jár. 😆 😆 Jutka

FLaci
                      Felhasználó

Szia Rudi
                        Látom itt vagy

Várjuk a reakciódat [-o<

FLaci
                        Felhasználó

Mit nem látok.
                          A nyugati végekből is érkezik vendég =D> =D> 😆

GaborApa
                          Felhasználó

Nahát, még Sopronból is jönnek.
                            =D>

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:kanhjag9]…Nem hiszem hogy ebbe fogunk belerokkanni 😆
                              –Gábor
                              Azt jó lenne tudni hogy este (időben) meddíg lehet belépni a kapun.[/quote]

A lényeget már tudjuk: Biztosan lesz lakóautós parkoló!
                              A problémákat pedig (ahogy ismerem ezt a társaságot) meg szoktuk oldani 😉

Egy ilyen kiállítással hatalmas apparátus foglalkozik és szerintem most a legkisebb gondjuk a parkolás részleteinek kidolgozása.
                              A jelentkezési lap pedig felmérés jellegű, senki sem kap csekket, ha mégsem jönne el, csupán tájékoztatni szeretnénk Őket az igényről.
                              Valahogy el kell kezdeni.

LMC
                              Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:26nyr3po]Ha már vesszük a fáradságot a népszerűsítésért na és a :smt030 akkor most olyan fontos az ár. :smt217
                                Nem hiszem hogy ebbe fogunk belerokkanni 😆
                                [/quote]

az sem egy utolsó szempont, ha az ár, és szinvonal ( szolgáltatás ) köszönő viszonyban lennének 😉

Remélem, nem csak magyar lakóautosok lesznek, és lakóautós körökben terjed a negatív és a pozitív hír is [-o< András

FLaci
                                Felhasználó

Ha már vesszük a fáradságot a népszerűsítésért na és a :smt030 akkor most olyan fontos az ár. :smt217
                                  Nem hiszem hogy ebbe fogunk belerokkanni 😆
                                  –Gábor
                                  Azt jó lenne tudni hogy este (időben) meddíg lehet belépni a kapun.

LMC
                                  Felhasználó

Én kutyás kiállításon jártam a IV-es kapu környékén lakóval, ahol van parkoló és áram.
                                    Este érkeztem, megkérdeztem mennyibe kerül másnap estig, azt mondta 1000 ft. árammal. =D>

Talán 4 – 5 lakó lehetett, ez két éve volt.

Ugyan akkor a lányoméktól sima parkolásért 600-at kértek kint a parkolóba. :smt217

András

fecsi
                                    Felhasználó

Én mondjuk 15 percre lakom a kiállítástól,de ha gyűlni kell akkor szerintem pénteken rám is számíthattok,főként a népszerűsítés miatt,de egy jónak igérkező esti zsúr sem másodlagos. 😆

Red
                                      Felhasználó

[quote=”Oldi”:1gtexrrq]Dehogy ennyi ideig tartson, hogy kitalálják, hogy amolyan magyar módra, mennyivel akarnak levágni minket [-X [-X #-o
                                        [/quote]
                                        igen, ez valóban beteg dolog 😕

Oldi
                                        Felhasználó

Türelem, türelem 🙄

Pedig nekem is össze kell raknom Carla-t

Dehogy ennyi ideig tartson, hogy kitalálják, hogy amolyan magyar módra, mennyivel akarnak levágni minket [-X [-X #-o

(Majd jól megállok mellettetek biwakolni ingyééé 😆 )

Ha nagyon sokat kérnek, mi is kérjünk 2X annyit az ingyenreklámért! 😆

Red
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:11kbc6bg]Füredy és Gabik pénteket mondott. :-k 😆 [/quote]

a péntek jónak tűnik, akkor ezt vehetjük irányadónak?

a kaja dolgon is elgondolkodhatnánk egy PILLANATig 😆 😆
                                            akkor még show is lenne, ami szintén népszerűsíti a lakóautós feelinget 😆

GaborApa
                                            Felhasználó

Füredy és Gabik pénteket mondott. :-k

Az nekünk is jó lehet :-k (kis szervezést még igényel)
                                              Kerti és Madár is „talán” ráér ,
                                              és szombaton majd csak bevállalja valaki a BIWAK standot. 😆 😆 😆

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1dbfkgxd]Rudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!
                                                Hallasz bennünket
                                                Ugye :smt214 akarod hogy pénteken éhen maradjunk
                                                [-o< 😆 😉 [-o< :smt204 [/quote] Elnézést, de a FŐNÖK házon kívül van [-o< 😆 András

FLaci
                                                Felhasználó

Rudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!
                                                  Hallasz bennünket
                                                  Ugye :smt214 akarod hogy pénteken éhen maradjunk
                                                  [-o< 😆 😉 [-o< :smt204

Red
                                                  Felhasználó

[quote=”gabik”:33dg6qvb]Nekem se ártana egy főpróba a kocsonyafesztivál előtt.Pénteken kimegyünk,szombaton megnézzük a hajókat.[/quote]
                                                    remek terv! 😀

esetleg ha valaki (pl Rudi 🙂 ) beigérne valami kaját is 😆

Névtelen

[quote=”Red”:1qymfbd3]kizárt, látod én már mióta próbálkozok, de semmi komoly válasz 😕
                                                      ha az utolsó pillanatban tudják meg az emberek, akkor nem hiszem hogy tömeg lenne… és ennyit a népszerűsítésről
                                                      pedig én is csak emiatt tenném össze az autót[/quote]

Ha jöttök ti is már öten népszerűsítenénk a lakóautósokat.

FLaci
                                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:y5vr32nw]Értm amit modsz, de nm tdom a kmoly vlaszt. 😳

:-k Túl korán árultam el, hogy tervbe van véve. ](*,)

Még két hét. 😉 [/quote]

Ugyan már még nem lett szervezve út több hónappal korábban.
                                                        [-o< Sőt szerintem így volt a jó , csak kevés a reakció. 🙁 Persze gondolom sok fa fejjel is kell tárgyalj hogy egyszer nálunk is megtörténhessen az ami külföldön természetes. Sok sikkert és kitartást. Ha mésem sikerül összehoznod azért még :smt214 :smt071 le 😆

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 139

You must be logged in to reply to this topic.