Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Karaván Szalon Budapest 2009 febr. 12-15

Legutóbb frissítette Brigi 16 years, 4 months telt el
22angok
139 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

2009 február 12-15 Hungexpo.
      A naptárba már régen be lett írva, de most egy különlegesség miatt megnyitom ennek a kiállításnak a topicját is, mely tavaly is elég „lakóautóstalálkozó”sra sikeredett.
      Idén már kb. 40 lakó lesz kint. A híreket a későbbiekben ide írom majd be, ebbe a topicba.

Azért nyitom meg éppen most ezt a topicot, mert az előbb hívott Zelena Feri, ugyanis éppen kint vannak a Hungexpónál egyeztetni. Sokan vagyunk, akik szeretnénk, ha a ez a Magyar Karaván Szalon kiállítás minél színvonalasabbra, minél kultúráltabbra, minél lakóautósabbra sikeredne.
      Szóba került, hogy lenne-e igény egy lakóautós parkolóra a kiállítás ideje alatt.
      Nekem nagyon tetszik az ötlet, két okból is.
      1. Az érezhető belőle, hogy a Hungexpónak is fontos a lakóautós közönség. Európai szintre szeretnék vinni, a csak pár éve kezdődött Karaván Szalon kiállítást.
      2 Magyarországon még egyetlen rendezvényhez sem csináltak kijelölt lakóautósparkolót.
      3. Tarthatnánk egy-két jó bulit esténként.
      4. Nem kell várni a kocsonyafesztiválig.
      Sorolhatnám még a azt a két okot. 😆

Tudom, hogy ez az ország nem annyira nagy, hogy ne lehetne oda-vissza megtenni bárkinek az utat, de egy lakóautós kiállításra lakóautóval érkezni, azért az az igazi. 8)

Egyelőre 20 lakóautónyi helyet beszéltünk meg, mert megmondom őszintén, fogalmam sincs hányan jönnétek. Ezért kérek mindenkit, hogy itt jelezze, hogy mi a véleménye erről.
      Kérem azokat is, akik csak olvasgatni szokták a fórumot, hogy most írják be ide, ha élnének a lehetőséggel.

Valaki pedig megvehetné a tésztát a slambuchoz 😉

• Szerző
      Válasz
      Brigi
      Felhasználó

Lassan komoly eseménnyé és nagy kiállítássá válik nálunk is a lakóautó kiállítás, nem csak egy kis kiegészítője a Boat Show-nak. Nagyon jó volt a Biwak standja, köszönjük a belépőket és örülünk, hogy ha csak rövid időre is, de ismét találkoztunk veletek!
        Azért még keressük, hogy milyen is legyen a következő lakóautó, mert hosszú, vagy nem, azért megint bebizonyosodott, hogy Brigi kényelmes télen is, amikor többet tartózkodunk benn, mint a nyári időszakban.

LMC
        Felhasználó

[quote=”rlacika”:158px0qd]Ez a kiállitásról jön???
          http://www.lakoautoklub.hu/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&pos=-9259 😯 😯 #-o [/quote]

ügyeskezű ezermester 🙄 😆

András

riviera
          Felhasználó

Mi is megérkeztünk egy kis dunakanyari kitérővel,Esztergom-i város látogatással füszerezve.

Hatalmas oldalszél volt hazafelé.

Nagyon jól éreztük magunkat,köszönjük a belépőt,a finom forralt bort, Maciék sütijét.

Akitől nem tudtunk elkszönni,itt küldjük a :smt062 :smt039

rlacika
            Felhasználó
              LMC
              Felhasználó

Szuper csapat a Biwak csapat =D> =D> =D>

Mi is azerencsésen megérkeztünk, hatalmas oldal szél volt, és napsütéses.

Köszönjük a meghívókat és Katának a forraltbort. 😉 😆

Jó volt veletek ismét találkozni [-o< =D> 😆

András

jozsef
                Felhasználó

Napsütéses szép napot mindenkinek!

Hajrá Biwak Csapat!
                  (No meg a többiek)
                  Gratulálok és köszönöm a meghívót(belépőt).

A péntek esti partiról tettem fel pár képet.

rudi-radio
                  Felhasználó

[quote=”riviera”:3ugddbv5]A Karaván Szalon kiállitáson nagyon nagy felhozatal volt az előző évekhez viszonyitva is. 😀

Szebbnél szebb,jobbnál jobb elrendezésü praktikus lakókat láttunk.

Ha most kellene venni,nem is tudom melyiket választanánk?

Külön gratulálunk a Biwak Kft.-nek a saját beépitésü lakóhoz,nagyon praktikus,és rendkivül esztétikus,jó szinvonalu,kiváló minőségben elkészitett.
                    Külön tetszett,hogy a konyhai dolgokért nem kell beszaladgálni,mert mindkét oldalon nyithatók az ajtók,fiókok. =D> =D> [/quote]
                    Mi is gratulálunk a Biwakosoknak a lakóhoz. Mi most láttuk először belülről és tényleg nagyon praktikus.Sajnos úgy vettük észre, hogy a kiállítás után nem volt olyan érdeklődés mint pl. 2 éve. Nagyon jó volt sok ismerőssel találkozni, beszélgetni, de sajnos az időjárás nem kedvezett a kinti összejövetelnek,így mi is elég korán elindultunk haza.
                    Füredy Lacinak üzenjük ne hogy megcsömöljön a sok gulyástól. 😛 😆
                    Jutka, Rudi

riviera
                    Felhasználó

A Karaván Szalon kiállitáson nagyon nagy felhozatal volt az előző évekhez viszonyitva is. 😀

Szebbnél szebb,jobbnál jobb elrendezésü praktikus lakókat láttunk.

Ha most kellene venni,nem is tudom melyiket választanánk?

Külön gratulálunk a Biwak Kft.-nek a saját beépitésü lakóhoz,nagyon praktikus,és rendkivül esztétikus,jó szinvonalu,kiváló minőségben elkészitett.
                      Külön tetszett,hogy a konyhai dolgokért nem kell beszaladgálni,mert mindkét oldalon nyithatók az ajtók,fiókok. =D> =D>

riviera
                      Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:bgbq8bu7]Sajnos igen. 😥
                        De minden rosszban van valami jó. Most 3 hétig gulyást eszünk a megmaradt húsból 😆 😆
                        A hét csillagos csak javulni fog Sárvárig 😉 vigyázzatok rá nehogy elpárologjon 😆
                        Mellesleg most is esik a hó
                        Mindent félre téve jó volt egy kicsit találkozni és beszélgetni =D> [/quote]

Mindettől függetlenül,hogy nem tudtatok kijárni,de szgk.-val eljöttetek,nagyon örültünk,hogy találkoztunk. 😀 😀

A hétcsillagosra vigyázunk. 😉

A gulyással nehogy gyomorrontás legyen! [-X

FLaci
                        Felhasználó

[quote=”riviera”:2w64l47r]
                          Akkora hó esett [-X ,hogy nem tudtál kijönni? #-o
                          Mostanáig vártuk a gulyásba való hust,de ugy látszik hiába.

A mézest megittuk,meg Gáborapa finom forralt borát,de számotokra tartogattunk egy kis hétcsillagost,hátha mégis erre jártok. 😀 [/quote]
                          Sajnos igen. 😥
                          De minden rosszban van valami jó. Most 3 hétig gulyást eszünk a megmaradt húsból 😆 😆
                          A hét csillagos csak javulni fog Sárvárig 😉 vigyázzatok rá nehogy elpárologjon 😆
                          Mellesleg most is esik a hó
                          Mindent félre téve jó volt egy kicsit találkozni és beszélgetni =D>

maci
                          Felhasználó

[quote=”Karollda”:5uu55eld]Mi meg csak irigykedünk. PROSPEKTUS GYŰJTÉS !!!!!!!!!!!
                            Amit Sárváron szeretnénk átvenni.[/quote] Prospektus gyüjtés meg volt gondoltunk rátok holnap megyünk haza beis adhatjuk ha nem dolgoztok,nagyon sok jó & hasznos dolgot láttunk =D> 😆 :smt204

riviera
                            Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:2io55c6x]Mi viszünk a gulyásba valót. 😉
                              Feltéve ha ki tudunk jutni az utcából tekintettel hogy szakad a hó 😯 [/quote]

Mostanáig vártuk a gulyásba való hust,de ugy látszik hiába.
                              Akkora hó esett [-X ,hogy nem tudtál kijönni? #-o

A mézest megittuk,meg Gáborapa finom forralt borát,de számotokra tartogattunk egy kis hétcsillagost,hátha mégis erre jártok. 😀

Karollda
                              Felhasználó

Mi meg csak irigykedünk. PROSPEKTUS GYŰJTÉS !!!!!!!!!!!
                                Amit Sárváron szeretnénk átvenni.

rudi-radio
                                Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1jbvdt6f]Mi viszünk a gulyásba valót. 😉
                                  Feltéve ha ki tudunk jutni az utcából tekintettel hogy szakad a hó 😯 [/quote]
                                  🙄 😯 😕
                                  A maradékot, (ha esetleg lessz) rakjátok el rendesen!!!!
                                  Nehogy megegyék a kutyák!!
                                  Holnap délre ott leszünk mi is!!!
                                  [-X #-o 😉
                                  Rudi

FLaci
                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:1v6i1hza]Én pedig a bográcsot a forraltbornak 🙄 😆

András[/quote]
                                    Mi viszünk a gulyásba valót. 😉
                                    Feltéve ha ki tudunk jutni az utcából tekintettel hogy szakad a hó 😯

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”jozsef”:1vp36ia6]
                                      Én magamrészéről a bort a bogrács mellé szívesen felajálom. 🙂
                                      [/quote]

Én pedig a bográcsot a forraltbornak 🙄 😆

András

jozsef
                                      Felhasználó

Szép napot Mindenkinek!
                                        Emlékeim szerint felmerült, hogy valaki főzni szeretne ma este a parkolóban. Kérdezném, hogy készüljünk a közös vacsorára,vagy vigyen mindenki magának, vagy van bátor vállalkozó aki be vállalja a bográcsozást. =D>
                                        Én magamrészéről a bort a bogrács mellé szívesen felajálom. 🙂

Gáborapát nem lehet utolérni, de üzeni hozoztt egy kerti gázmelegítőt,és a parkörrel megbeszélte a tűzrakási lehetőséget.

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”LMC”:2ha369xe]De hol és kinél :smt217 :smt216 😆

András[/quote]
                                          Csupán arra gondoltam, hogy a főoldalon regisztrálni.
                                          De persze nem kötelező, csak jól néz ki. 😉

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1cldf6gv]
                                            A parkoló hatalmas, lehet még jelentkezni.
                                            😉 [/quote]

De hol és kinél :smt217 :smt216 😆

András

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2n2k1202]…Majd ha már megy a „műsor” ígérem rákérdezek, hogy „UGYE NINCS KIFOGÁS ELLENE” :smt210
                                              [/quote]

Megbeszéltem ma (tegnap) az őrrel a bográcsozást, és persze beígértem neki is egy adagot. 🙄

Jó fej, nem lesz gond. =D>

A parkoló hatalmas, lehet még jelentkezni.
                                              😉

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”borgulyagabor”:2wobmk7d]sziasztok!Én segítséget szeretnék kérni tőletek…….Kérném segítségeteket!köszönettel és tiszetelettel.[/quote]
                                                Azért ilyen a kérdőív, mert alapvetően arra van kitalálva, hogy egy kiállító cég meghívhassa a vele üzleti kapcsolatban lévő partnercégek képviselőit.

borgulyagabor
                                                Felhasználó

sziasztok!Én segítséget szeretnék kérni tőletek.Kaptam az ingyenes belépésre jogosult meghívót a Budapest Boat Show kiállításra és társkiállításaira.Még újonc vagyok!A kitöltésnél voltak problémáim a meghívóban nem tudtam h ilyen helyekre mit kell irni:S pl ilyen helyre „Cég nevének 1. része* Cég nevének 2. része :
                                                  Cég levelezési ország* :
                                                  Cég levelezési Irányítószám* :
                                                  Cég levelezési helység* :
                                                  Cég levelezési cím* :
                                                  Kérném segítségeteket!köszönettel és tiszetelettel.

Karollda
                                                  Felhasználó

Sziasztok Klubtársak!
                                                    Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk a Lakóautó Kiállításon!Nekünk most marad a meló. 😥
                                                    Gyüjtsetek nekünk néhány prospektust. Köszi!

rudi-radio
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:cn42r330]Ez az én hibám. Észre sem vettem és eddig még senki nem szólt.
                                                      Javítottam, most már lehet szombatot is választani.[/quote] =D>
                                                      Köszi!

Rudi

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:1frid9vk]8O
                                                        Csak szombaton reggel megyünk, de a jelentkezési lapon nem lehet szombatot bejelölni (hiányzik). #-o

Rudi[/quote]

Ez az én hibám. Észre sem vettem és eddig még senki nem szólt.
                                                        Javítottam, most már lehet szombatot is választani.

25 hozzászólás megtekintése - 1-25 / 139

You must be logged in to reply to this topic.