Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Jubileumi Találkozó – Szajki Tavak – 2012. május 25-28.
-
IndítottaTémakör
-
2012.02.02.-04:29 #33339
Kedves Lakóautósok, Lakókocsisok és Stopposok!
Idén 10 éves a Magyar Lakóautó Klub!
Szeretnénk, ha te is ott lennél és együtt ünnepelnénk!
A kezdetben nehezen és döcög
-
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2012.05.11.-02:04 #34728
Nos, ha senki, akkor én mondom…
Nem tudom, hogy csak én érzem a passzivitást, vagy más is. Egymással telefonon beszélünk, de a fórumon ebből semmi sem derül ki, így az első hozzászóláson kívül nem sok információ kerül ki.
Pénteken szerintem a többség nem reggeli, hanem inkább kora délutántól egészen estig érkezik. Ha már így alakult süssünk hozott anyagból.
Szombaton reggel hotdog Repi előadásában, dél körül NagyPapa kétféle finom ebédjéből eszünk. Mi vállaltuk kora estétől a palacsinta és a gofri sütést.
Vasárnap reggel tojás lesz minden mennyiségben (rántotta, bundáskenyér), ezt szerintem mi csináljuk LMC Andrásékkal kánomban. Ebéd szarvaspörkölt lesz szintén András jóvoltából (ezt a napot nem fogjuk irigyelni tőle). Vacsorát nem eszünk, ha csak nem kerül elő innen-onnan még egy kis sütnivaló.
Ezek az én általam ismert lehetőségek, ha bárki tud hozzátenni illetve módosítani rajta… hát rajta 😆Remélem nem magamnak írogattam és lesz mit hozzátennetek…
2012.05.11.-01:04 #34726[quote=”LMC”:1l53a2ps] Nekem már van ötletem, ha valaki megkérdezi el is mondom [-o< [/quote] Hát csak az én oldalam lyukad ki egyedül? 😆 Te András! Nincs valami ötleted? 😉
2012.05.11.-00:25 #34722Most viszont ki kéne találni valamit péntek estére vacsira.
2012.05.11.-00:24 #34721[b]rlacika”:phso1beb]Most kaptam a rossz hirt: autóm nem lessz kész csak a hónap végére 🙁 🙁 🙁 . Ugyhogy ez a buli nekünk kimarad ](*,) :smt211
Kérem Kerti hogy törölj a jelentkező lapról…és persze a micsike vacsora se fog nélkülünk odaérni 😳 😳 😳 Bocsánat hogy ezzel felrugom a programtervet. :smt209
Guttaütés határán vagyok! Igy jár az ember ha rokona hozzá állásában és szavában bizik! Ja…persze…elfelejtettem hogy Romániában élek 😥 ![/quote]Ezt borzasztóan sajnáljuk, de azért nagyon reménykedünk, hogy valamit még össze lehet, hozni, hogy mégis ott legyetek.
A lapról levettem a Micsikét 😥
2012.05.10.-20:57 #34712[b]rlacika”:370xmctb]Most kaptam a rossz hirt: autóm nem lessz kész csak a hónap végére 🙁 🙁 🙁 . Ugyhogy ez a buli nekünk kimarad ](*,) :smt211
Kérem Kerti hogy törölj a jelentkező lapról…és persze a micsike vacsora se fog nélkülünk odaérni 😳 😳 😳 Bocsánat hogy ezzel felrugom a programtervet. :smt209
Guttaütés határán vagyok! Igy jár az ember ha rokona hozzá állásában és szavában bizik! Ja…persze…elfelejtettem hogy Romániában élek 😥 ![/quote]:smt209 nem is tudom mi lesz, nélküled még nem volt szajki találkozó, most pedig a nagy Jubileumi buli #-o :-k
Még azért reménykedünk,ha a MICSIKE nem is, de Ti ideértek 😉
Ennyi idő alatt egy új autót össze lehet rakni !!!!Valamit majd csak kitalálunk! Nekem már van ötletem, ha valaki megkérdezi el is mondom [-o< Marika és András
2012.05.10.-19:47 #34711Most kaptam a rossz hirt: autóm nem lessz kész csak a hónap végére 🙁 🙁 🙁 . Ugyhogy ez a buli nekünk kimarad ](*,) :smt211
Guttaütés határán vagyok! Igy jár az ember ha rokona hozzá állásában és szavában bizik! Ja…persze…elfelejtettem hogy Romániában élek 😥 !2012.05.10.-19:26 #34710Ez remek lesz, a hivatalos esküvő után „kislagzi” a Kempingben.
Nagyon jót tesz az ember májának évente két esküvő. Orvosi javaslat! :smt206
Ezt a tökéletes esküvői programot szeretnék megköszönni szervezőknek. Tudjuk, hogy csak miattunk adnak össze két embert…
Hol lesz az esküvő? A Polgár Jenő hivatalban? 😆
2012.05.10.-18:20 #34709[quote=”Tomy”:uedawqvn]Köszönjük szépen a meghívást, mi szívesen részt vennénk az esküvőn. Ha szeretnétek, a csajokat beöltöztetjük koszorúslányoknak.
Üdv.
Ildi[/quote]=D> =D> =D> Ez eszembe sem jutott ! 😆 Beszélek a Lipivel.Köszönjük a lehetőséget,tényleg nagy ötlet. 😀
2012.05.10.-18:17 #34708[quote=”repro”:2lehhh1g]Azoknak írom akik szeretnének rész venni Márti & Lipi :2010_eskuvo.gif szertartásán a Hosszúperesztegi házasságkötő teremben 25.én (Pénteken) 15-h kor lesz. =D> =D> Az MLK buszjárata térítés nélkül indul 14:30 kor a Camping bejáratától. ::cica
– Utána szolid vacsora a kempingben:
Húsleves, Kecskepörkölt krumplival sütemények,torták.
Estére ,beleolvadunk a fergeteges bulizásba 😆 :D/ :2010_tancparty.gifAz érintettek 😀 és persze mi is 😀 mindenkit szeretettel várunk! 😀 😀 [/quote]
Köszönjük szépen a meghívást, mi szívesen részt vennénk az esküvőn. Ha szeretnétek, a csajokat beöltöztetjük koszorúslányoknak.
Üdv.
Ildi2012.05.10.-18:09 #34707Köszönöm!
2012.05.10.-17:09 #34706[quote=”vandor”:qdssd943]Kedves Szervezők és Klubtársak!
Átolvastam a fórumot és lehet, hogy csak én vagyok béna – ez esetben bocsánat -, de hol találom a találkozó árát? Most már a kaják megvannak, a kemping árak a kemping oldalán, de egyéb van-e még?
Köszönjük a segítséget,
Dóra[/quote]Ahogyan LMC is megírta, a kemping ára a találkozóra kedvezményes és egységenként van. Ezt is beírtam az első hozzászólásba az információk közé.
A kaják árai már fel vannak tüntetve.
A többi költséget a támogatók felajánlásaiból oldjuk meg, hogy minél kedvezőbb legyen a találkozón való részvétel.2012.05.10.-16:55 #34705[quote=”vandor”:1qgesa1m]Kedves Szervezők és Klubtársak!
Átolvastam a fórumot és lehet, hogy csak én vagyok béna – ez esetben bocsánat -, de hol találom a találkozó árát? Most már a kaják megvannak, a kemping árak a kemping oldalán, de egyéb van-e még?
Köszönjük a segítséget,
Dóra[/quote]Kedves Vándor!
Köszönjük az észrevételezést, a kemping ára a Jubileumi találkozón egységenként 2500 Ft./ éj. ebben minden benne van, természetesen normál áramhasználattal. Klíma használat vagy villany fűtés esetén kérem jelezzétek, + 2000 Ft/ nap.
Ha kérdésetek van szívesen válaszolunk!
András
2012.05.10.-16:19 #34704Kedves Szervezők és Klubtársak!
Köszönjük a segítséget,
Dóra2012.05.10.-12:42 #34702Azoknak írom akik szeretnének rész venni Márti & Lipi :2010_eskuvo.gif szertartásán a Hosszúperesztegi házasságkötő teremben 25.én (Pénteken) 15-h kor lesz. =D> =D> Az MLK buszjárata térítés nélkül indul 14:30 kor a Camping bejáratától. ::cica
– Utána szolid vacsora a kempingben:
Húsleves, Kecskepörkölt krumplival sütemények,torták.
Estére ,beleolvadunk a fergeteges bulizásba 😆 :D/ :2010_tancparty.gifAz érintettek 😀 és persze mi is 😀 mindenkit szeretettel várunk! 😀 😀
2012.05.10.-11:36 #34699A Programoknál lemaradtak az ételek árai.
Az első hozzászólásban és a jelentkezési lapon pótoltam az elmaradást.2012.05.10.-10:00 #34698[quote=”LMC”:3rure7dz]Várunk szeretettel,jól főzünk mert jó a pálinkánk 😀
Reméljük több országból is ellátogatnak erre a találkozóra, hiszen volt már erre példa =D>
András[/quote]
Sajnos iden ferjecskem nem valalja a 4 napra ilyen sok km…pedig minden nap mondogatom neki, sajnos most mar abba hagyom , de ott leszek veletek, es majd folyik a nyalam a sok finom kaja lattasan, szomoru vagyok de ez csaladi beke kerdese… #-o
2012.05.10.-01:25 #34696[quote=”Tomy”:2mh924ek]Ennek a gyerekek biztos nagyon fognak örülni!!! :-)[/quote]
Tomival voltunk Brüsszelben …… Mi is láttunk egy hasonlót
http://ultragross.blogspot.com/2010/04/ … -pees.html
Hozzuk???? :2010_nem_guluszem.gif
2012.05.09.-11:35 #34691[quote=”Kerti”:jq3sw2a1]Javítottam.[/quote] :2010_igen2.gif
Köszönöm, megkönnyebbültem 😆2012.05.09.-11:31 #34690[quote=”EdGaR”:39xgpbww]Késő este már nem szabad kellő felkészültség hiányában gombokat nyomkodni. #-o
Az a helyzet, hogy a szombati kétféle kajából 2-2 adagot kértem 2 főre.
Miután az alig 2 és fél éves Omnistep lépcsőm a marfűi buli előtt letört alattam… úgy érzem nem reszkírozhatok ennyi kajával.
Kérlek Kerti mester a szombati 2-2 adagot javítsd át légyszi 1-1 adagra, mielőtt megsérül alkov a dupla vacsi után 😆 [/quote]Javítottam.
2012.05.09.-02:31 #34687[quote=”Tomy”:10clddw0]Ennek a gyerekek biztos nagyon fognak örülni!!! :-)[/quote]
Feltéve, ha odaférnek az édesszájú felnőttektől 😆2012.05.09.-02:20 #34685Késő este már nem szabad kellő felkészültség hiányában gombokat nyomkodni. #-o
Az a helyzet, hogy a szombati kétféle kajából 2-2 adagot kértem 2 főre.
Miután az alig 2 és fél éves Omnistep lépcsőm a marfűi buli előtt letört alattam… úgy érzem nem reszkírozhatok ennyi kajával.
Kérlek Kerti mester a szombati 2-2 adagot javítsd át légyszi 1-1 adagra, mielőtt megsérül alkov a dupla vacsi után 😆2012.05.09.-01:36 #34684[quote=”repro”:xf9pqylv]Ma hozzájutottam egy nagyon jó csokiszökőkúthoz =D> =D> szerintetek beüzemeljünk??

Ennek a gyerekek biztos nagyon fognak örülni!!! 🙂
2012.05.08.-23:04 #34681[quote=”Peter_Nizza”:2agyjke8]
Én leszek Repro dublőreÜdv, Péter[/quote]
😳 Belőlem egy is sok… 😆 😆
2012.05.08.-23:02 #34680Ma hozzájutottam egy nagyon jó csokiszökőkúthoz =D> =D> szerintetek beüzemeljünk??
2012.05.08.-22:40 #34679[quote=”Peter_Nizza”:2grtk9t4]Jelentkeztem én is, mert ezt nem akarom kihagyni. Franciaországból robogok hozzátok, hogy veletek legyek.
Én leszek Repro dublőre, mert ugyanolyan autóm van mint neki.
Viszek egy kis Francia ínyencséget.
Remélem jól főztök és jó a pálinkátok!
Üdv, Péter[/quote]
Várunk szeretettel,jól főzünk mert jó a pálinkánk 😀
Reméljük több országból is ellátogatnak erre a találkozóra, hiszen volt már erre példa =D>
András
-
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.