Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Jubileumi Találkozó – Szajki Tavak – 2012. május 25-28.

45angok
369 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok, Lakókocsisok és Stopposok!

Idén 10 éves a Magyar Lakóautó Klub!

Szeretnénk, ha te is ott lennél és együtt ünnepelnénk!

A kezdetben nehezen és döcög

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”riviera”:13zmch8c]Soma nem tudod hol a helyed? 😉

Editke[/quote]

Sose tudta! Csak egyszer, de az én hibámból visszakerült. #-o
        Én kérek elnézést miatta.

Tomy
        Felhasználó

[quote=”riviera”:s1i9x5bl]Soma nem tudod hol a helyed? 😉

Editke[/quote]

😀

riviera
          Felhasználó

[quote=”Soma”:1ia0524s]:2010_igen2.gif :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif

Ja Bocs rossz helyre írtam. 😆 😆 😆 [/quote]

Soma nem tudod hol a helyed? 😉

Editke

Soma
            Felhasználó

[quote=”Blue”:glcfl668]Ezt a részt kitörölném de mivel nem én írtam így nem tehetem meg.
              Ez természetes, nincs mit köszönnöd.[/quote]

:2010_igen2.gif :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif

Ja Bocs rossz helyre írtam. 😆 😆 😆

Blue
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:ywwn4rxb]
                Szeretném megköszönni Blue-nak, hogy segített hozzájárulni, hogy eljussunk a találkozóra és egy éjszakát csütörtökön kempingezhettünk a szervizében.
                [/quote]

Ezt a részt kitörölném de mivel nem én írtam így nem tehetem meg.
                Ez természetes, nincs mit köszönnöd.

repi
                Adminisztrátor

Tessék lányok megígértem 😀 😀 😀 😀

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”Tomy”:3sc5xivg]Örülhetsz, hogy nálam nem volt fényképező…1-2 jó képet én is tudtam volna készíteni ….de remélem Spidernek megvannak 🙂

:2010_tanc.gif :2010_hordagy.gif [/quote]

😀 biztos + 😀 de miről??? 😉

rudi-radio
                    Felhasználó

Köszönjük szépen mindkét összejövetelről a képeket, így egy kicsit mi is ott lehettünk. =D>
                      Jutka, Rudi

Tomy
                      Felhasználó

Örülhetsz, hogy nálam nem volt fényképező…1-2 jó képet én is tudtam volna készíteni ….de remélem Spidernek megvannak 🙂

:2010_tanc.gif :2010_hordagy.gif

repi
                        Adminisztrátor

Nyuszi ül a fűben, szépen szundikálva.

Nyuszi talán beteg vagy,

hogy már nem is ugorhatsz?

Nyuszi hopp, nyuszi hopp!

Máris egyet elkapott!

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”Tomy”:g7iw6nds]Ajjajjjj…az előző hozzászólásomat hogy lehet törölni???? #-o

Lehet Repi képei rám nem vetnének túl jó fényt…. :2010_megad.gif [/quote]

A képek nagyon jók,és semmi kompromittáló sincs bennük 🙂 sok -sok válogatás után a megfelelő helyre fogom feltölteni. 😉
                            A csokinyuszit már meg is kapod…

MaMi
                            Felhasználó

Editke!Sajnálom a cicádat!
                              Legközelebb hozzatok egy kutyust az hűséges.
                              Apropó!Te ismét hoztad a formádat.Összekötő voltál ismerős és ismeretlen között!Általad újabb kedves embereket ismertünk meg.Köszi!!
                              /Az én bodzám már készül!/Manyi

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”riviera”:31ozqvvg]Sajnos a ::cica nem lett meg.Ha visszamegy András majd telefonál. 😥

Editke[/quote]

Reméljük, hogy Andrásék megtalálják. [-o<

riviera
                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:1as0hdq7]Meg lett végül a cica Edit néni?[/quote]

Sajnos a ::cica nem lett meg.Ha visszamegy András majd telefonál. 😥

Editke

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”riviera”:317cw5xy]Az 53.ik lakóautó is kigurult a nagyon szépen rendbetett,madárfüttyös,mókusos,barátságos,kedves házigazdák:
                                    Marika és András vendégszeretét élvező kempingből.
                                    Fel sem tudom sorolni,hisz már többen megtették,és nem ismétlem,hogy milyen szinvonalas,kulturált,programdus,jó hangulatu találkozón vagyunk tul.
                                    A kaják kiválóak voltak.Nagymama,Nagypapa,LMC András most is kitünőre vizsgázott.
                                    A gyermekek programjai is nagyon kedvesek voltak,mindenki jól szórakozott.
                                    Örömteli volt a sok uj lakóautóssal és a régiekkel való találkozás is. 😀 :2010_koszonomszepen.gif Mindenkinek akik mindehhez hozzájárultak.

Editke[/quote]

Meg lett végül a cica Edit néni?

Kerti
                                    Adminisztrátor

[quote=”Tomy”:1l3hl1md]… Lehet Repi képei rám nem vetnének túl jó fényt…. :2010_megad.gif [/quote]

Mitől félsz?
                                      Attól a sok hot dog-tól amit készítettetek ami azért nem volt semmi? =D>

riviera
                                      Felhasználó

Az 53.ik lakóautó is kigurult a nagyon szépen rendbetett,madárfüttyös,mókusos,barátságos,kedves házigazdák:
                                        Marika és András vendégszeretét élvező kempingből.
                                        Fel sem tudom sorolni,hisz már többen megtették,és nem ismétlem,hogy milyen szinvonalas,kulturált,programdus,jó hangulatu találkozón vagyunk tul.
                                        A kaják kiválóak voltak.Nagymama,Nagypapa,LMC András most is kitünőre vizsgázott.
                                        A gyermekek programjai is nagyon kedvesek voltak,mindenki jól szórakozott.
                                        Örömteli volt a sok uj lakóautóssal és a régiekkel való találkozás is. 😀 :2010_koszonomszepen.gif Mindenkinek akik mindehhez hozzájárultak.

Editke

Tomy
                                        Felhasználó

Ajjajjjj…az előző hozzászólásomat hogy lehet törölni???? #-o

Lehet Repi képei rám nem vetnének túl jó fényt…. :2010_megad.gif

Tomy
                                          Felhasználó

Repi! Rajtad mindig ott lógott a fényképező. Hol vannak a képek??? Vagy az SD-kártya még a zsebedben van? 😀

Tomy
                                            Felhasználó

Sziasztok!

Tegnap késő este mi is szerencsésen hazaérkeztünk. Balaton északi partján jöttünk, itt-ott meg-megállva….Útközben 1-2 zivatar minket is elkapott. Nagy szerencsénk volt, hogy Szajkon a találkozó ideje alatt gyönyörű idő volt.
                                              Az eddig feltöltött képeket örömmel nézegettük, reméljük lesznek még 🙂 Nagyon ügyesek voltak a fotósok. Várjuk Balu videóját is!

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:1singwzk]
                                                Jó hogy ennyien együtt voltunk!!! :2010_igen_hurra.gif [/quote]

😀 Köszönjük!

MaMi
                                                Felhasználó

Az előttem „szólók”már megírták,hogy mennyire sikeres volt ez a jub. ünneplés.Köszönet a házigazdáknak,a szervezőknek és a nagyvonalú szponzoroknak!Örülök, mert jó kis cuccokat nyertem tombolán! 😀
                                                  No és az ESKÜVŐ?
                                                  Hosszúpereszteg hangos volt a kocsi után kötött sörös dobozoktól!A narancsszínbe öltözött házasulandók elegánsak,a koszorúslányok bájosak voltak.A „vőfély” vagy ceremónia mester kalocsai mintás inget viselt!Talán az ifjú asszony kivillanó csipkéit akarta láttatni amikor apró pénzt és törött tányér cserepeit kellett söpörnie.Tudjuk,hogy ez a szokás az ífjú párra leselkedő gonosz szellemek elűzésére szolgál!A lakodalmi húsleves csigatésztával ,és a pörkölt isteni volt.A csapra vert boros hordó nem semmi!A finom pogi,az óriás Dobos és Eszterházy torták mesterművek! =D>
                                                  Köszönjük,hogy a vendégeitek lehettünk!Legyetek nagyon boldogok! 😆 😀 😀

Spider
                                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:2tgdf9xk]reméljük, hogy sokan töltenek majd fel képeket, hogy az MLK albumba feltehessük[/quote]

Nos, feltöltődtek az albumomba.
                                                    Mazsolázzatok! 🙂

Kerti
                                                    Adminisztrátor

Tegnap este mi is szerencsésen hazaértünk (bár kicsit lassan) csak már nem volt erőm géphez ülni.

Szeretném megköszönni Blue-nak, hogy segített hozzájárulni, hogy eljussunk a találkozóra és egy éjszakát csütörtökön kempingezhettünk a szervizében.

A találkozó fantasztikusra sikerült. Nagy köszönet az önzetlen tagoknak akik mindent megtettek, hogy színes és tartalmas találkozó legyen. Örülök a sok új tagnak akiket megismerhettünk, és a régieknek akikkel újra találkozhattunk. Sikerült megdönteni a 2011-es Szajki találkozót azzal, hogy most a Jubileumira 53 lakóautó jött el.

Nem sorolnám fel név szerint, hogy kinek jár köszönet, mert mindenki mindent megtett azért, hogy egy egy ilyen találkozó összejöhessen.

A fotók magukért beszélnek, majd. (reméljük, hogy sokan töltenek majd fel képeket, hogy az MLK albumba feltehessük).
                                                      Mivel még profi videós (Brigi-Balu) is volt a találkozón egy videó is fog készülni.

Ferri
                                                      Felhasználó

Szerencsésen haza érkeztünk .
                                                        Itthon nem tudtunk kiszállni 10 percig a kocsiból úgy esett.
                                                        Nagyon jól éreztük magunkat!
                                                        Kiválóan meg volt szervezve minden.
                                                        Köszönet a rendezésben résztvevőknek.
                                                        Minden szponzor maximálisan ki tett magáért!!
                                                        Köszönet nekik is =D> :smt039

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 369

You must be logged in to reply to this topic.