Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Jubileumi Találkozó – Szajki Tavak – 2012. május 25-28.
-
IndítottaTémakör
-
2012.02.02.-04:29 #33339
Kedves Lakóautósok, Lakókocsisok és Stopposok!
Idén 10 éves a Magyar Lakóautó Klub!
Szeretnénk, ha te is ott lennél és együtt ünnepelnénk!
A kezdetben nehezen és döcög
-
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2012.04.25.-21:48 #34400
[quote=”via”:2er9c7nd]Remélem elértétek a célotokat.Nyomtam egy törlés gombot.
Nem affektálás de szép négy év volt akit megismertem és kiismertem azzal nagyon jobba lettem,és ez után is Barátok maradunk.Aki meg szart kevert az be @aphatja.SOMA VOLTAM. :smt203 [/quote]
:smt216 :smt216
2012.04.25.-21:37 #34399Remélem elértétek a célotokat.Nyomtam egy törlés gombot.
Nem affektálás de szép négy év volt akit megismertem és kiismertem azzal nagyon jobba lettem,és ez után is Barátok maradunk.Aki meg szart kevert az be @aphatja.SOMA VOLTAM. :smt203
2012.04.25.-21:37 #34398[quote=”via”:26kw2sew]Tudod készült egy összeállítás [Barátok közt, ez az összezörrenés is bele fér, nem lehet mindenki mindig barát kell „KLIKKESEDÉST és a SÁRDOBÁLÁST!!!!!!!!!!!!!”. különben nem lenne ekkora a társaság és amig „Nem lehetne egy sör mentén elsimítani ezeket a sérelmeket? ” addig mindig lesznek „Bomlasztók” bár szerintem nem így kéne hivni azokat akik vitatkoznak, vagy nem értenek másokkal egyet, de egy baráti társaságba a vitának is bele kellene férnie.[/quote]
Én viszonylag új vagyok a csapatban,ezért csak félve és halkan pár dolgot:
1.Szerintem egy borzasztó tévedés azt gondolni, ha van egy lakóautód, az ezen a tényen kívül jelent bármi „közösséget” is, egymagában.
2.Ebből következően nem fogja- itt sem – mindenki szeretni egymást , és nem is kell.
3.Nem kell attól senkinek megijedni,vagy kijelenteni,hogy egyre kevésbé szívesen jön ide,mert a fórumon vannak viták.Szerintem ez így pont természetes.
4.Vannak konfliktusok,aki ide jár,vagy eljár találkozókra, az pontosan tudja,kik között és miért.Ez az egész kb 10-15 embert érdekel,ha ugyan van ennyi.
Szerintem tessenek megoldani, vagy vegyétek tudomásul hogy nem lehet.Mindkettővel megoldódik a dolog,csak mindkettőnek más a vége.És akkor nem kell rugózni ezeken a le nem írt,ki nem mondott dolgokon, meg utalgatni úgy,hogy azt csak a 10-15 ember érti.
Mert ez mást egészen biztosan nem érdekel.Azokat pl.,akik azért mennek el egy talira, hogy jól érezzék magukat, azzal a néhány emberrel,akikkel jóban vannak.És azzal sincs szerintem semmi baj,ha nem mindenki megy el mindkettő találkozóra.És emiatt meg a legkevésbé megsértődni kell.
A magam részéről én pontosan tudom,hogy nem fogok elmenni a 10 éves találkozóra,mert nekem,aki 2 éve vagyok itt,az nem annyira fontos.Akik az elejétől fogva benne vannak,nekik az,és legyen is az.Én voltam kétszer,szeretem,de akkor más helyeket fedezek fel,ahol még nem jártam.Bocs a hosszúságért,mindenkinek üdv:Iván
2012.04.25.-21:18 #34395[quote=”Soma”:234pyhyx]De ahhoz ott kell lenni. 😆 🙄 [/quote]
😳 😳 igen ! 😳 😳 rettegek 😆
2012.04.25.-21:17 #34394[quote=”repro”:jx7y6kwp]…meg fogjuk biztosan. :smt021 [/quote]
De ahhoz ott kell lenni. 😆 🙄
2012.04.25.-21:06 #34392[quote=”Kerti”:srq7fzgb]Tudod Soma, vannak olyan férfiak akiknek simán IGEN-t mondanak a nők 😆 😆 😆 [/quote]
Szóóóval, ha már offolok….
Én a Somának igent mondtam az életre, :smt049
[quote=”Kerti”:srq7fzgb]Látod, ilyen is van. 😆
Lipi nem adja fel egykönnyen =D>
[/quote]
Soma sem adta fel hiszen 22 évet együtt töltöttünk és bár ez alatt egy esküvőnk sem volt de válni sem tudunk 😉2012.04.25.-20:58 #34391[quote=”Tomy”:3oby2v0p]Kedves Klubtársak!
Némi kihagyás után olvasgatom a fórunot és bevallom, meg vagyok döbbenve ezen a megosztott adok-kapok hangulaton.
Ki van kivel? Miért? Miért nem?
Jubileum? Vagy csak „találkozó”?
Miért fontossabbak ezek a kérdések mint maga ez az összejövetel!?
Tomy[/quote]
Azt hiszem most offolom a topikot, de én sem szoktam mindig fent lenni, de most végig néztem a topikot, Ez a találkozó egy JUBILEUMI TALÁLKOZÓ vagyis szerintem mindkettő és ezen senki sem vitatkozott.
[quote=”Tomy”:3oby2v0p]
Mikor volt ezen a topikon az utolsó „építő” hozzászólás ami az eseményre vonatkozik?[/quote]
Mivel kérdezted kigyüjtöttem:
#1 topiknyitó
#2- #17 ig és #21 logó tervezés
#24 és #96 tombola
#25 – #33 ig és #37, #54 – #60, #62-#72 és #90-#93ig esküvő a talin
#42 – #44 ig lakós történelem
#45 – #48 ig és #61 polós logó
#49 – #53 ig és #99 kaja
a köztes hozzászolás pedig egyszerűen offolta a topikot.
Azt megértem,[quote=”Tomy”:3oby2v0p]Remélem azzal,hogy melyik találkozón veszünk részt, nem jelenti azt,hogy melyik oldalhoz tartozok,mert akkor inkább tartozkodnék mindkettőtől.
Ez a klub ne szarja úgy el magát mint az aktuális hazai politika (előbb megosztott most tönkretesz) mert ez lassan a találkozók végéhez is vezethet ami nagy kár volna.
Sok ismerőst szereztem itt és szerintem mások is így vannak
ezzel. [/quote]Tudod készült egy összeállítás [Barátok közt, ez az összezörrenés is bele fér, nem lehet mindenki mindig barát kell „KLIKKESEDÉST és a SÁRDOBÁLÁST!!!!!!!!!!!!!”. különben nem lenne ekkora a társaság és amig „Nem lehetne egy sör mentén elsimítani ezeket a sérelmeket? ” addig mindig lesznek „Bomlasztók” bár szerintem nem így kéne hivni azokat akik vitatkoznak, vagy nem értenek másokkal egyet, de egy baráti társaságba a vitának is bele kellene férnie.
2012.04.25.-20:30 #34390[quote=”EdGaR”:1lprxy1a]Nem lehetne egy sör mentén elsimítani ezeket a sérelmeket? 😉 … mondjuk Martfűn?[/quote]
…meg fogjuk biztosan. :smt021
2012.04.25.-19:56 #34389[quote=”EdGaR”:2lfoviov]Nem lehetne egy sör mentén elsimítani ezeket a sérelmeket? 😉 … mondjuk Martfűn?[/quote]
De, nagyon szívesen, de csak olyanokkal akikkel jól érzem magam (nem az egyesek-kettesekkel) 😆
Ha van jó hideg söröd veled is szívesen megiszok egyet vagy kettőt vagy többet 😆2012.04.25.-19:34 #34388[quote=”Tomy”:5jvrqw0c]Kedves Klubtársak!
… Tomy[/quote]
:2010_igen2.gif2012.04.25.-19:31 #34387[quote=”Soma”:3ulb2np8]..mint az egyesek-kettesek teszik…[/quote]
Nem lehetne egy sör mentén elsimítani ezeket a sérelmeket? 😉 … mondjuk Martfűn?2012.04.25.-18:55 #34385Kedves Klubtársak!
Némi kihagyás után olvasgatom a fórunot és bevallom, meg vagyok döbbenve ezen a megosztott adok-kapok hangulaton.
Ki van kivel? Miért? Miért nem?
Jubileum? Vagy csak „találkozó”?
Miért fontossabbak ezek a kérdések mint maga ez az összejövetel!?Mikor volt ezen a topikon az utolsó „építő” hozzászólás ami az eseményre vonatkozik?
Remélem azzal,hogy melyik találkozón veszünk részt, nem jelenti azt,hogy melyik oldalhoz tartozok,mert akkor inkább tartozkodnék mindkettőtől.
Ez a klub ne szarja úgy el magát mint az aktuális hazai politika (előbb megosztott most tönkretesz) mert ez lassan a találkozók végéhez is vezethet ami nagy kár volna.
Sok ismerőst szereztem itt és szerintem mások is így vannak
ezzel.Repi! Én előre is szeretném megköszönni a pólókat,és azoknak is akik a háttérben dolgozik azon.hogy ez a 10 éves Jubileumi Találkozó sikeres legyen!
Különben sem olvastam a lehetséges programok között a KLIKKESEDÉST és a SÁRDOBÁLÁST!!!!!!!!!!!!!
Tomy
2012.04.25.-17:20 #34383[quote=”Soma”:3sd7lmh6]Páran próbáltunk,De vagy elletünk könyvelve BOMLASZTÓKNAK.
Vagy kötözködésnek lett véve,vagy valami ami épp eszükbe jutott a kedves sporttársaknak.Viszont nem fogok személyeskedni mint az egyesek-kettesek teszik.Így szerintem egyszerűbb ha nem szóluk hozzá ezt az érintettek nevében is mondhatom.És a dolgok mennek maguktól,vagy mástól.
😆 [/quote]=D> =D> =D> ügyes vagy.
2012.04.25.-17:17 #34382[quote=”repro”:29bkad2o]Kedves Andás! Jól írod Martfű szezonnyitó ! És kár lenne kihagyni Gábor Apa sem teheti meg,hogy nem szervezi meg minden évben. 😆 Ő tudja miért írom. DE!!! A Szajk 2012 ben nem csak egy szajki találkozó mert a Rododendron virágzik…Hanem 10 éves Jubileumi Találkozó a Szajki Tavak kempingben. 🙄 🙄 ha jól tudom. 😉
Nem kevésbé fontos! Kár hogy esetleg arról van szó, hogy elnyomja az egyik a másikat. Az Én véleményem az hogy NINCS ÖSSZEFÜGGÉS. Mindkettő kell és nagyon jóóóó szeretném ha azok az emberek-tagok-barátok-ellenségek 😆 akik egyet értenek velem végre megszólalnának itt és kinyílvánítanák véleményeiket. 😀 😆 Klasszikusokat idézek : Aminek ki kell jönni annak ki kell.(jamesz) Elnézést azoktól akiknek sértem az esetleges érdekeit. 😳 [/quote]
Páran próbáltunk,De vagy elletünk könyvelve BOMLASZTÓKNAK.
Vagy kötözködésnek lett véve,vagy valami ami épp eszükbe jutott a kedves sporttársaknak.Viszont nem fogok személyeskedni mint az egyesek-kettesek teszik.Így szerintem egyszerűbb ha nem szólunk hozzá ezt az érintettek nevében is mondhatom.És a dolgok mennek maguktól,vagy mástól.
😆2012.04.25.-16:13 #34379[quote=”Jamesz”:2fzarfzn]Kedves sporttársak
Az előbb írtam néhány mondatot , ami végül is igen félreérthető a lényegét tekintve.
#-o
Koromnak és a rengeteg elfogysztott alkoholnak a hatása lehet ez ….de most a mondanivalómat abszolute világossá teszem !!!
:smt216A lényeg , amit mondani akartam : Jubileumi Év van !!!
:2010_siro.gif
Tehát elvileg minden összejövetelünk ….JUBILEUMI
=D>
Ehhez igazodva nőljünk fel hozzá ….felejtsük el a vitákat és szeressük egymást !!
:2010_ivok.gif
Semmibe nem kerül !!
😀
[/quote]
Jamesz! Most sem csalódtam páratlan humorodban, és egy olyan dologra hívtad fel a figyelmet amire sajnos nem is gondoltunk.Most már más megvilágításban látom az egészet. Köszi.1000X
. =D>2012.04.25.-15:46 #34377[quote=”rlacika”:1brafna6]Mi ott leszünk a jubileumin…és ha van szükség akkor a micsike halmaz is :grill ! …[/quote]
Természetesen van rá szükség! =D> =D> =D>
Jubileumi találkozó nem lehet micsike nélkül! 😆2012.04.25.-15:42 #34376[quote=”Jamesz”:14l0k8ho]…A lényeg , amit mondani akartam : Jubileumi Év van !!!
=D>
Ehhez igazodva nőljünk fel hozzá ….felejtsük el a vitákat és szeressük egymást !!
Semmibe nem kerül !!
😀 .[/quote]
Jamesz, Te vagy a ::kiraly
Erre van szükség!!! =D>2012.04.25.-15:01 #34375Névtelen
Kedves sporttársak
Az előbb írtam néhány mondatot , ami végül is igen félreérthető a lényegét tekintve.
#-o
Koromnak és a rengeteg elfogysztott alkoholnak a hatása lehet ez ….de most a mondanivalómat abszolute világossá teszem !!!
:smt216A lényeg , amit mondani akartam : Jubileumi Év van !!!
=D>
Semmibe nem kerül !!
😀.
2012.04.25.-13:23 #34371[quote=”repro”:38bykz48]Kár hogy esetleg arról van szó, hogy elnyomja az egyik a másikat. Az Én véleményem az hogy NINCS ÖSSZEFÜGGÉS. Mindkettő kell …[/quote]
Én szerintem szó sincs elnyomásról. Nekünk mindkettőhöz CSAK SZÉP emlék fűződik… tehát ott leszünk mindkettőn. Remélem ezzel nem leszünk egyedül.
2012.04.25.-12:33 #34370[quote=”Jamesz”:2qpbyf3f]Repro
………én imádom az Andrást , szajkot , amúgyis én fogok egyedül ott pontyot !!
[-o< :smt205 [/quote] Kedves Jamesz amennyiben most is fogsz pontyot, én segítek a pucolásban és az elkészítésben ha lesz rá időm 😀 csak azt mond meg elég e neked a 220 volt 25 amper,és hova kéred ! 😀 András2012.04.25.-12:18 #34369Névtelen
Repro
Csak érdeklődőm …mert nem akarok bután meghalni !!
🙄
Azt írod:A Szajk 2012 ben nem csak egy szajki találkozó mert a Rododendron virágzik…Hanem 10 éves Jubileumi Találkozó a Szajki Tavak kempingben.
Tehát csak érdeklődési szinten ..ha Szirmabesnyőn volt 10 éve az első találkozó…akkor most hogy jön elő, miszerint bármelyik találkozót kiemeljük mint jubileumit…
:smt217 ez az , a másik meg nem az ??Gondolom az a jubileumi…..amin te résztveszel !!
😀
Dacára annak mondom ezt , hogy én imádom az Andrást , szajkot , amúgyis én fogok egyedül ott pontyot !!
[-o< Szerintem maradjunk abba ...mindenki aki tud és ráér eljön mind a kettőre , gondolkodás nélkül....boldogan !!! =D>Az egyik Jubileumi Szezonnyító a másik pedig Jubileumi Találkozó Szajkon
Mindenki kötelezően örül !!! :smt205
2012.04.25.-11:51 #34368Mi ott leszünk a jubileumin…és ha van szükség akkor a micsike halmaz is :grill !
Martfűre is el akartunk menni( ott ismertük meg ezt a pazar csapatot :2010_igen_hurra.gif ) de sajnos a csiga face liftingje még nincs meg 😥 …és utánna még vizsgára is el kel vigyem 👿 .2012.04.25.-11:20 #34367[quote=”LMC”:3decua50]A Szajki találkozó előtt, lesz egy Martfű szezonnyitó!
Erezzétek jól magatokat,sajnos mi dolgozunk és előkészítjük mire ide értek,semmiben ne érezzetek hiányt!Jó szórakozást kívánunk mindenkinek és sokat gondolunk rátok és a régi szép időkre mikor még mi is ott lehettünk :smt204 :2010_ivok_sor3.gif
András[/quote]
Kedves Andás! Jól írod Martfű szezonnyitó ! És kár lenne kihagyni Gábor Apa sem teheti meg,hogy nem szervezi meg minden évben. 😆 Ő tudja miért írom. DE!!! A Szajk 2012 ben nem csak egy szajki találkozó mert a Rododendron virágzik…Hanem 10 éves Jubileumi Találkozó a Szajki Tavak kempingben. 🙄 🙄 ha jól tudom. 😉
Nem kevésbé fontos! Kár hogy esetleg arról van szó, hogy elnyomja az egyik a másikat. Az Én véleményem az hogy NINCS ÖSSZEFÜGGÉS. Mindkettő kell és nagyon jóóóó szeretném ha azok az emberek-tagok-barátok-ellenségek 😆 akik egyet értenek velem végre megszólalnának itt és kinyílvánítanák véleményeiket. 😀 😆 Klasszikusokat idézek : Aminek ki kell jönni annak ki kell.(jamesz) Elnézést azoktól akiknek sértem az esetleges érdekeit. 😳
2012.04.25.-00:21 #34365[quote=”lipi”:2qsyo5kz]…
Az igazság igen egyszerű.Repi azt mondta, nekem van még 10-jó
és 10-sza…évem. #-o Emiatt logikusnak látom,hogy magamhoz kötök egy ügyes nővérkét! 😆 .
lipi[/quote]Te milyen előre látó vagy 😆
2012.04.24.-12:49 #34352Jó reggelt és kellemes napot mindenkinek :smt204
Beszélgettünk páran a tombola tárgyakkal kapcsolatba,már vannak felajánlások,még a következő ötletem támadt.
Akik kapcsolatban vannak üzletileg lakóautósokkal, mint javítás, vizsgáztatás,alkatrész eladás vagy más módon, ha felajánlana minimális összegű vásárlási utalványt mindenki jól járna.
Ez egy reklám is lenne,jövőbeni kuncsaft vagy a meglévők megtartása!
Jelezzétek ha jónak tartjátok és azt is ha nem, vagy esetleg más formában gondoljátok.Szeretnénk minél több és hasznosabb dolgokat kisorsolni a tombolán.
A befolyt összeggel próbáljuk pénztárca kímélővé tenni a találkozót!Lehetőség lesz REKLÁM MOLINÓ kihelyezésére, ezzel kapcsolatban Kertivel vegyétek fel a kapcsolatot!
::talalkozo
Megköszönöm ha reagáltok: András -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.