Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Jubileumi Találkozó – Szajki Tavak – 2012. május 25-28.

45angok
369 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok, Lakókocsisok és Stopposok!

Idén 10 éves a Magyar Lakóautó Klub!

Szeretnénk, ha te is ott lennél és együtt ünnepelnénk!

A kezdetben nehezen és döcög

• Szerző
      Válasz
      Peter_Nizza
      Felhasználó

Jelentkeztem én is, mert ezt nem akarom kihagyni. Franciaországból robogok hozzátok, hogy veletek legyek.

Én leszek Repro dublőre, mert ugyanolyan autóm van mint neki.

Viszek egy kis Francia ínyencséget.

Remélem jól főztök és jó a pálinkátok!

Üdv, Péter

repi
        Adminisztrátor

[quote=”lipi”:1qju948o]Én viszek egy cukrász mestert. 😆
          /is/
          :smt039
          lipi,Márti[/quote]

Kell is 😀 mert a helyszínen fogjuk közösen a Jubileumi tortát elkészíteni. 😀 =D>

repi
          Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:i8np4soa]Jelentkezési lap

A Programok felkerültek az első hozzászólásba![/quote]

=D> =D> Köszönjük!

lipi
            Felhasználó

Én viszek egy cukrász mestert. 😆
              /is/
              :smt039
              lipi,Márti

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”repro”:ds41mb5v]1 2 3 MUKODJ 😀 😀 😀 [/quote]

Jelentkezési lap

A Programok felkerültek az első hozzászólásba!

repi
                Adminisztrátor

[quote=”LMC”:2ewrhg9e]
                  Kerti hamarosan feltesz minden információt,jelentkezési lapot és várunk benneteket szeretettel a Jubileumi Találkozó szervezői,
                  és mi is mint házigazdák

Marika és András[/quote]

1 2 3 MUKODJ 😀 😀 😀

LMC
                  Felhasználó

Kedves Lakóautós klubtársak!

A látszat ellenére, nagy gőzerővel dolgozunk hogy minél gördülékenyebben, és mindenki megelégedésére megszülessen a 10 éves Jubileumi Lakóautós találkozó :2010_sokan.gif

Az időjárást már megrendeltük, a programok és a mesterszakácsok startra készen állnak.
                    Erre a Jubileumi találkozóra szívesen látunk mindenkit akik részt kívánnak venni a kaják ízlelésében, a hozott ágyas és mézes pálinkák :smt030 kóstolásában. Szeretnénk ha a lakóautózás tapasztalatait,a lakóautózással járó jó és rossz élményeket megosztanátok egymással.Mindenkinek gond a vízvétel az ürítés, az áramellátás, a parkolók. Nagyon sok ötletes dologról beszéltünk itt a fórumon, ezt most személyesen is megbeszélhetjük
                    :smt204 :2010_ivok_sor3.gif :2010_tancparty.gif
                    Közben kicsit eszegetünk, mert evés közben jön meg az étvágy 😀
                    Sokan jártatok egyénileg, sokan a lakóautóklub által indultatok útnak,ezt nem kellene elfelejteni én nagyon szeretném ha erről szólna ez a Jubileumi találkozó!
                    Ja és természetesen mind ezeket közös sütögetés közben a mindenki által saját hűtőjéből kibányászott sütnivalókból, mert erre is sor kerül :grill

Kerti hamarosan feltesz minden információt,jelentkezési lapot és várunk benneteket szeretettel a Jubileumi Találkozó szervezői,
                    és mi is mint házigazdák

Marika és András

Andras
                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:1577t1mk]=D>
                      Hamarosan felkerül a jelentkezési lap ahol jelentkezni lehet.[/quote]

köszönöm a infót

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”Andras”:3rwbri9m]Sziasztok!!

A jubileumi találkozóra nem tudom hogy külön jelentkezni kell-e? Ha igen akkor ezt most megtenném.[/quote]

=D>
                        Hamarosan felkerül a jelentkezési lap ahol jelentkezni lehet.

Andras
                        Felhasználó

Sziasztok!!

A jubileumi találkozóra nem tudom hogy külön jelentkezni kell-e? Ha igen akkor ezt most megtenném.

Kerti
                          Adminisztrátor

Az ilyen hozzászólások miatt érdemes csinálni, és ez a legnagyobb köszönet a munkánkért!!! =D> =D> =D>
                            Köszönet nektek!!! =D>

challenger
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:3mij1vwf]Köszönöm a segítség felajánlásodat, élni fogok vele, és jó érzés ha a klubtagok felajánlják segítőkészségüket! =D> Már régen olvastam hasonlót 😥

Nekem ez a Jubileuni találkozó pontosan annyira fontos mint
                              az előző találkozók,ahol Nektek köszönhetően szép számmal megjelentetek, hiszen én nem tudok Veletek menni, bár mennyire is szeretnék! Ez az egy lehetőségem van hogy a kedves Lakóautós barátaimmal találkozhassam és tudjunk beszélgetni. 🙁

::talalkozo ::nagyoleles [/quote]

🙁 😳
                              Kedves klubtagok…nem sorolom fel nevszerint mindenkit, sajnos a tavolsag miatt nem tudunk ott lenni a talakozon, de megigerem ha nem is vagyunk ott folytatom a neten a kapcsolatot , meg hat az egyutt utazast akivel csak lehet, eddig csodas elmenyekkel gazdagodtam a klubon keresztul. A legkozelebbi talakozasunkig hianyozni fogtok.

riviera
                              Felhasználó

Meglepődve olvastam végig e topicot. 🙁
                                Sokfélék vagyunk -több évtizedes vezetői tapasztalatom alapján mondom,hogy nehéz összetartani ilyen létszámot surlódás mentesen. 😳 Tekintettel arra,hogy itt nincs főnök,nincs alá és fölé rendelt viszony,igy a klubtagok egymást tisztelve,megbecsülve tudnak egymás mellett élni a klub által nyujtott lehetőségekkel.
                                11 évnyi lakóautózás után,5 évvel ezelőtt nagyon örültem amikor megtaláltam a Klubot.
                                Köszönettel tartozunk valamennyien azon tagoknak akik 10 évvel ezelőtt ezt megálmodták,létrehozták,a későbbiekben csatlakozóknak is akik találkozók szervezésével,élménybeszámolókkal,számtalan fotóval a klubot gazdagitották.Nagyon sok értékes,kedves,humoros klubtársat ismertünk meg.Nagyon sok találkozón résztvettünk,mindig nagyon jól éreztük magunkat,a közös utazások felejthetetlen élményt adtak.
                                Továbbiakban is e szép emlékek,élmények tükrében szeretnénk a 10 éves Jubileumot is megünnepelni,s remélem valamennyi klubtársunk is ezt fontosnak tartja. =D>
                                Editke

LMC
                                Felhasználó

[quote=”Brigi”:3c3qwog7]Bocs, én csak 🙄 pislogok. Szerintem természetes, hogy ilyen – olyan események, jó, vagy rossz élmények miatt kapcsolatok erősödnek, vagy éppen gyengülnek. Nem kötelező – és nem is lehetséges – hogy az MLK egyre bővülő tagsága mind egy szoros baráti kört alkosson, de ki-ki megtalálhatja azokat, akikkel szívesen utazik együtt és a találkozókon jó az új tagokkal és olyanokkal is beszélgetni, akikkel ritkán találkozunk.
                                  Hogy a témához visszatérjek, mi megyünk Szajkra – remélem, hogy semmi nem jön közbe. Egy évfolyam-találkozón való részvételt mondtam le, mert számomra fontos ez a 10 év (még ha csak hatot is töltöttem veletek).
                                  Mennénk Martfűre is, de szombaton sajnos oktatok (ezt nem tudom lemondani).
                                  András, ha tudok valamiben segíteni, nagyon szívesen teszem, csak szólj.[/quote]

Köszönöm a segítség felajánlásodat, élni fogok vele, és jó érzés ha a klubtagok felajánlják segítőkészségüket! =D> Már régen olvastam hasonlót 😥

Nekem ez a Jubileuni találkozó pontosan annyira fontos mint
                                  az előző találkozók,ahol Nektek köszönhetően szép számmal megjelentetek, hiszen én nem tudok Veletek menni, bár mennyire is szeretnék! Ez az egy lehetőségem van hogy a kedves Lakóautós barátaimmal találkozhassam és tudjunk beszélgetni. 🙁

::talalkozo ::nagyoleles

Brigi
                                  Felhasználó

Bocs, én csak 🙄 pislogok. Szerintem természetes, hogy ilyen – olyan események, jó, vagy rossz élmények miatt kapcsolatok erősödnek, vagy éppen gyengülnek. Nem kötelező – és nem is lehetséges – hogy az MLK egyre bővülő tagsága mind egy szoros baráti kört alkosson, de ki-ki megtalálhatja azokat, akikkel szívesen utazik együtt és a találkozókon jó az új tagokkal és olyanokkal is beszélgetni, akikkel ritkán találkozunk.
                                    Hogy a témához visszatérjek, mi megyünk Szajkra – remélem, hogy semmi nem jön közbe. Egy évfolyam-találkozón való részvételt mondtam le, mert számomra fontos ez a 10 év (még ha csak hatot is töltöttem veletek).
                                    Mennénk Martfűre is, de szombaton sajnos oktatok (ezt nem tudom lemondani).
                                    András, ha tudok valamiben segíteni, nagyon szívesen teszem, csak szólj.

Névtelen

[quote=”via”:33dvtt75]Remélem elértétek a célotokat.Nyomtam egy törlés gombot.
                                      Nem affektálás de szép négy év volt akit megismertem és kiismertem azzal nagyon jobba lettem,és ez után is Barátok maradunk.Aki meg szart kevert az be @aphatja.

SOMA VOLTAM. :smt203 [/quote]
                                      🙁
                                      Soma ne mááá… Ha Te sem, akkor én sem! 😳

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”Jamesz”:38fup7qg]
                                        Kicsim ez egy baromság !!
                                        [/quote]

Szerintem is ! 😥

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”Jamesz”:jdg1tlog]…Kicsim ez egy baromság !! …[/quote]
                                          Szerintem is 😉

metalgod
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3o4xhnjh]Szerintem is 😉 [/quote]

És szerintem is 😀

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”Jamesz”:iasjgpwi]…Kicsim ez egy baromság !! …[/quote]
                                              Szerintem is 😉

Névtelen

SOMA VOLTAM. :smt203

Kicsim ez egy baromság !!
                                                [-o< Hisz a MLK közel 900 tagot számlál és ebből te minimum 898 emberrel baráti viszonyba vagy !!!! =D>
                                                Többek közt velem is és ezért kikérem magamnak , hogy valaki más miatt sértődötten elhagyj….mint egy megunt szeretőt !!
                                                😀 😀
                                                Nem is megoldás egyrészről ….másrészről meg olyan mintha megijednél némi kis vitától…vagy személytől.
                                                🙁
                                                Felesleges tehát ez a törlés …vond vissza , ha meg úgy érzed bántanak fogd meg a kezem ….a másikba meg egy poharat … :2010_ivok.gif azt majd csak lesz valahogy 😀 😀

Névtelen

[quote=”via”:1u1d1dy6]Remélem elértétek a célotokat.Nyomtam egy törlés gombot.
                                                  Nem affektálás de szép négy év volt akit megismertem és kiismertem azzal nagyon jobba lettem,és ez után is Barátok maradunk.Aki meg szart kevert az be @aphatja.

SOMA VOLTAM. :smt203 [/quote]
                                                  🙁

EdGaR
                                                  Felhasználó

[quote=”via”:2wtya81h]Ha már 10 éves jubileumi találkozóról van szó akkor meg kell említenem az MLK Fotóalbumot Kerti és EdGár munkáját , és az ezekből összeállított videót GáborApa (ami az ő 6 évét mutatja) jóvoltából =D> =D> [/quote]
                                                    Szerintem meg nem kell megemlíteni, ezt élvezni kell… Nektek, Mindenkinek!
                                                    Készítsetek még sok-sok képet, hogy újabb videókkal és albumokkal bővülhessen a klub.
                                                    … és azonnal csináld vissza a Somát!!! Ez nem vicces! [-o< ... ehhez már nagyon sok vagon hideg sör kell...

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”via”:2cwjw44w]Ha már 10 éves jubileumi találkozóról van szó akkor meg kell említenem az MLK Fotóalbumot Kerti és EdGár munkáját , és az ezekből összeállított videót GáborApa (ami az ő 6 évét mutatja) jóvoltából =D> =D> [/quote]
                                                      Elnézést, de ha már meg lettem említve, helyesbítenék:
                                                      az nem az én 6 évem, hanem a klub 6 éve, amiről vannak képek,
                                                      és nem csak a találkozókból van, hanem minden egyes klubtag összes feltöltött képéből.
                                                      Köszönet értük!

via
                                                      Felhasználó

Ha már 10 éves jubileumi találkozóról van szó akkor meg kell említenem az MLK Fotóalbumot Kerti és EdGár munkáját , és az ezekből összeállított videót GáborApa (ami az ő 6 évét mutatja) jóvoltából =D> =D>

25 hozzászólás megtekintése - 226-250 / 369

You must be logged in to reply to this topic.