Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Jégtörő buli 2007 március 23-25 Velencei tó

Legutóbb frissítette Brigi 18 years, 2 months telt el
18angok
200 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Ez még nem az évadnyitó találkozó, mert azt kicsit később tartjuk, azért hogy sokan el tudjanak rá jönni. Ugyanakkor vagyunk néhányan, akik nem férünk a bőrünkbe, és dacolva a hideggel szívesen összejönnénk már márciusban is.

Ezen a topicon ötletelgessünk, hogy kik, hol, mikor gyűljünk össze.

Mivel a martfűi találka úgyis kempingben lesz, luxuskörülmények között, ezért páran arra gondoltunk, hogy jó lenne a jégtörő bulit vadkempingezéssel megoldani.
      Ha valaki tud alkalmas helyet, ahol néhány lakóautó összeverődhet egy hétvégére, akkor kérem, hogy szóljon.
      Lehet ez bármilyen tisztás egy erdőben vagy folyóparton. Ha valakinek van ismerőse esetleg egy erdészetnél, akkor szívesen felvenném vele a kapcsolatot.
      Lehet a helyszín faluvégén vagy odébb is.
      Ez esetben a polgármesterrel egyeztetnék. (meg a kurta kocsmással) 😆
      Helyszínre javaslatot természetesen mindenkitől szívesen fogadunk. Nem csak azoktól akik jönnek, hanem akár regisztráció nélküli stoppos olvasóinktól is.
      Lényeg, hogy olyan hely kéne, ahol nem zavar minket senki, és főleg, mi nem zavarunk másokat. :smt035 :smt206 :D/
      ———————————————————————————————————

———————————————————————————————————
      Ide írogatom kik is jelentkeztek eddig:
      Brigi
      LMC
      GaborApa
      moleska (ha szép az idő)
      Zsuzsa és Ficsor (Ők ugyebár NEM 😉 Vagy mégis? 😆 )
      FuredyLaci 99%
      Kerti
      madar
      Furo(ha ráér)
      macs
      medmad
      Oldi (ha meg lesz az autója)
      gabec
      Morgobacsi és Boszika
      rudi-radio

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:1oidc8d1]Annyi pálinkánk sajnos nincsen, hogy Kertiékre bizva, jutna a bandának is [-X (kecskenyájra káposztát 😀 )
        Akkor inkább megyünk, már az ügyeletemet is elcseréltem =D> [/quote]

Hogy-is-van-ez 😕

András

Brigi
        Felhasználó

[quote=”ficsor”:2g9f7pxx]Sajnálatal kell közölnöm (én legalábis nagyon sajnálom), hogy nem tudunk elmenni a találkozóra, mert szombaton dolgozni kell [/quote]
          Sajnálattal látom, hogy nem tudtok jönni, meg azt is, hogy a kezdeti gyarapodást követően kezd fogyni a csapat. :smt088
          Hát hiába sütött ki a napocska is?
          Még nem késő, lehet az utolsó pillanatban is csatlakozni!

ficsor
          Felhasználó

Sajnálatal kell közölnöm (én legalábis nagyon sajnálom), hogy nem tudunk elmenni a találkozóra, mert szombaton dolgozni kell (az utolsó pillanatban alakult így.) 🙁 :smt088
            Mindenkinek nagyon jó szórakozást, Isten éltesse a Gáborokat! :smt206 Martfűn mindent bepótolunk :smt035 :smt201

LMC
            Felhasználó

[quote=”Brigi”:bpuqrrt7]Egész éjjel táncoltam (álmomban) és ma reggelre ki is sütött a nap. Csak arra nincs garancia, hogy a hétvégéig így marad.[/quote]

Gyönyörű napsütéses idő van, ha így megy tovább, megromlik az alapanyagom, mire odaérek.

Ha esni fog az eső akkor ösztánc lessz 😆

András

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”Brigi”:27xzzl3j]Egész éjjel táncoltam (álmomban) és ma reggelre ki is sütött a nap. Csak arra nincs garancia, hogy a hétvégéig így marad.[/quote]
                Ne hagyd abba a táncot! [-o<

Brigi
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1pxsrvq0]A jégtörő elnevezés helyett inkább az esőűző buli lenne a találóbb elnevezés. 🙄
                  Ha tud valaki hatásos esőűző táncot, akkor majd bemutathatja. :D/ [/quote]

Egész éjjel táncoltam (álmomban) és ma reggelre ki is sütött a nap. Csak arra nincs garancia, hogy a hétvégéig így marad.

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Bartha Judit”:3pq9u6rh]Háááát lehet, hogy jobban járnánk ha fagyna, mert akkor tán nem sűlyednénk bele a sárba.
                    Jutka[/quote]

A jégtörő elnevezés helyett inkább az esőűző buli lenne a találóbb elnevezés. 🙄
                    Ha tud valaki hatásos esőűző táncot, akkor majd bemutathatja. :D/

BarthaJudit
                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:t3p58y7j]Hát legalább fagyot nem várnak. Azért ha nem ázik el a fa, jó lesz az a kis tábortűz nem csak a hangulat, hanem a meleg kedvééert is.[/quote]
                      Háááát lehet, hogy jobban járnánk ha fagyna, mert akkor tán nem sűlyednénk bele a sárba.
                      Jutka

LMC
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2d784a9h]Két és fél méter kolbásszal jövök Neked.
                        Vagy inkább felejtsük el? 🙄
                        [/quote]

Fehérembernemfelejt [-X

Látom tűzoltó már nem kell de 1 traktor még jól jöhet 😆

Mi megyünk mert a Gáborokat fel kell köszönteni =D>
                        Alapanyagot viszem
                        Hólapát, hólánc a kocsiba.

András

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”Brigi”:17iraxqn]Hát legalább fagyot nem várnak..[/quote]
                          Ha jól rémlik, ismersz olyanokat is akik szilveszterkor sütögetnek. #-o 😉

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”gabec”:30ka1jow]Sajnos le kell mondanom a Jégtörő bulit,mert nem kaptam a hétvégére szabadnapot 😥 Mindenkinek jó szórakozást,kellemes másnapot.[/quote]

🙁 akkor hurrikán sem lesz. ( a kétéves).
                            Martfűre sem jöttök?

Brigi
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1hfnylv2] A hőmérséklet pedig sokkal több mint ma volt. Velencei tó[/quote]

Hát legalább fagyot nem várnak. Azért ha nem ázik el a fa, jó lesz az a kis tábortűz nem csak a hangulat, hanem a meleg kedvééert is.

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”LMC”:29s35r7k]Nem emléxem hogy tartoznál, ellenkező esetben már irtam volna a fórumba 😆

Fám az nincs ( akinek van az hozzon a gyerekek kedvéért ja és Kerti is igényelte )de 3 esernyőt már be is készítettem 😛

Egésznapos eső esetére még várok ötleteket.
                                1.) búvárkodás. #-o

András[/quote]

Két és fél méter kolbásszal jövök Neked.
                                Vagy inkább felejtsük el? 🙄

Én is aggódom, de úgy néz ki, hogy javul az idő.
                                Windguru szerint eső pénteken délelőtt lesz még utána nem. Borultság szombat délelőttig. A hőmérséklet pedig sokkal több mint ma volt. Velencei tó

LMC
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:eciiqmwq]Ma beköltözött a fél disznó a hűtőbe, de már sem a formája sem az illata nem emlékeztet disznóra.
                                  LMC felé van egy tartozásom. A hétvégén azt is megadnám. 😉

Szeretném, ha összejönne egy kis tábortűz, már csak a táborozás hangulata miatt is. A gyerekek is imádják. Egy kisebb szalonnasütésre való fát ma be is készítettem.
                                  Na és a nyársak is a lakóban vannak.

A pörkölt nekem mindegy miből van (vadmarhaborjúbirkacsülökzuzanyelv) ha jól van elkészítve.
                                  😛 [/quote]

Nem emléxem hogy tartoznál, ellenkező esetben már irtam volna a fórumba 😆

Fám az nincs ( akinek van az hozzon a gyerekek kedvéért ja és Kerti is igényelte )de 3 esernyőt már be is készítettem 😛

Egésznapos eső esetére még várok ötleteket.
                                  1.) búvárkodás. #-o

András

gabec
                                  Felhasználó

Sajnos le kell mondanom a Jégtörő bulit,mert nem kaptam a hétvégére szabadnapot 😥 Mindenkinek jó szórakozást,kellemes másnapot.

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:1vr8fjjs] No de, ha nem kell tábortűz akkor mi nem erőltetjük. [/quote]

Ma beköltözött a fél disznó a hűtőbe, de már sem a formája sem az illata nem emlékeztet disznóra.
                                      LMC felé van egy tartozásom. A hétvégén azt is megadnám. 😉

Szeretném, ha összejönne egy kis tábortűz, már csak a táborozás hangulata miatt is. A gyerekek is imádják. Egy kisebb szalonnasütésre való fát ma be is készítettem.
                                      Na és a nyársak is a lakóban vannak.

A pörkölt nekem mindegy miből van (vadmarhaborjúbirkacsülökzuzanyelv) ha jól van elkészítve.
                                      😛

Brigi
                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:3i8nqfkn]
                                        Ami viszont lenne, szürkemarha 2000 ft / kg, áfásan,szerdára tudják hozni.

Vagy normál marhalábszár előhűtött 1000 ft / kg. áfásan.
                                        [/quote]

A szürkemarha biztos nagyon finom, de szerintem is tökéletes a „normál” marha lábszár.

A tűzhöz igyekszünk hozzájárulni és pénteken érkezünk, valamikor késő délután, de remélhetőleg még világosban.

Ha olyan idő lenne, mint az elmúlt négy napban Ausztriában, közel az olasz határhoz, azzal nagyon kiegyeznék. Napsütés, elég meleg, talán az éjszakák lehetnének kicsit melegebbek.

Oldi
                                        Felhasználó

[quote=”LMC”:3qzk1wz8]Sziasztok.

Amit ígértem olcsóbb verziót, mostanában nem vágnak.

Mindkettő biztos.

Ha volna valakinek kedvezőbb beszerzési forrása, jelentkezzen.

Várom a válaszokat.

András[/quote]

Hi!

Nekem itt Pesten sajna semmi extra forrásom nincs, de egy „sima” pörinek serintem(!) tökjó a „sima” lábszár ezerér!.. 😆

LMC
                                          Felhasználó

Sziasztok.

Amit ígértem olcsóbb verziót, mostanában nem vágnak.

Mindkettő biztos.

Ha volna valakinek kedvezőbb beszerzési forrása, jelentkezzen.

Várom a válaszokat.

András

Kerti
                                            Adminisztrátor

[quote=”LMC”:2ixab7ss]Ha már ennyire akarod, a kedvedért csinálunk, vagy igazit vagy virtuális tábortűzet.

Ha csak minden lakóautóban lessz 5-10 kg fa akkor az elég 😆

András[/quote]
                                              Isten vagy [-o<

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:10yuqv5j] A tűz a barátunk és tudunk vele bánni. No de, ha nem kell tábortűz akkor mi nem erőltetjük. A lényeg, hogy ott legyünk.[/quote]

Ha már ennyire akarod, a kedvedért csinálunk, vagy igazit vagy virtuális tábortűzet.

Ha csak minden lakóautóban lessz 5-10 kg fa akkor az elég 😆

András

Kerti
                                                Adminisztrátor

[quote=”LMC”:3efd4kbf]Kerti ha nem sértelek meg, olcsóbb ha Velencéről hozatol, ha jól emléxem 3 3m.-er fát/ éj és ott szép nagy tábortüzet raktok.Ja és a tűzoltóknak is szolni kell mert közel
                                                  a nádas [-o< Mi maradunk a gázos szürkemarhabográcsostüzelésnél 😆 András[/quote] Az nem volt 3 m

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:1xyp58tr] Egy tábortűz mindenképpen kell. Már csak megfelelő mennyiségű fára lesz szükség. Megpróbálunk vinni mi is bár Miskolcról lehet, hogy kicsit macerás lesz.[/quote]

Kerti ha nem sértelek meg, olcsóbb ha Velencéről hozatol, ha jól emléxem 3 3m.-er fát/ éj és ott szép nagy tábortüzet raktok.Ja és a tűzoltóknak is szolni kell mert közel
                                                    a nádas [-o< Mi maradunk a gázos szürkemarhabográcsostüzelésnél 😆 András

Kerti
                                                    Adminisztrátor

A bográcsos nagyon jó ötlet. Támogatjuk. Természetesen beszállunk a költségekbe. Én a tüzes dolgot javasolnám ha lehet. Nem is értem mért 😆 Egy tábortűz mindenképpen kell. Már csak megfelelő mennyiségű fára lesz szükség. Megpróbálunk vinni mi is bár Miskolcról lehet, hogy kicsit macerás lesz. Mi pénteken érkezünk. Hogy mikor az attól függ, hogy mikor tudunk elindulni.

@ Ficsor család!
                                                      Mi mehetnénk együtt is konvojban. Nem? Mikor akartok indulni?

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:2602u0f8]Szia nem tudom, mi péntek kora délután indulunk.

András[/quote]

Mi igyekszünk elsőnek lenni péntek délelőtt, mert ott még meg kell vagdosni egy fűzfát, hogy egyátalán be tudjunk menni. 😕

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 200

You must be logged in to reply to this topic.