Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink IV. Lakóautós találkozó! (Nagyvázsony) 2006. 05. 20-21.

Legutóbb frissítette GaborApa 19 years, 1 months telt el
9angok
46 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Azt még nem tudom lesz e belőle valami, de hogy egyben maradjanak az információk ezért nyitok egy külön topicot.

a következőkre gondoltam:
      -Legyen egy „zseb”találkozó! Mindenki aki olvassa a fórumot, az jöjjön. (aki nem szól hozzá az is!) Vagyis, nem a nagy létszám a fontos, hanem a klub iránti érdeklődés.
      -Legyen, valamikor május vége felé egy hétvégén, amikor már a fűtés nélküli lakókban is lehet aludni.
      -Legyen egy szép mezőn. A természet lágy ölén, távol minden civilizációtól, ahol önellátóak lennénk. Nem zavarnánk senkit, és minket sem zavarnának.
      -Legyen egy nagy kör -persze lakóautókból kialakítva-, és középen rakjunk tüzet, ahol sütögetünk, meg ilyenek.
      -Legyen, egy amolyan egyszerű, minimálisan megszervezett, „eszünk-iszunk-jól érezzük magunkat” találkozó! Aki jön, jön, aki nem, annak iszunk az egészségére.

Ezen a fórumon jelezzétek, hogy jöttök!
      Javasoljatok a helyszínre ötleteket!
      Ha nem jó a javasolt időpont, akkor azt is ezen a fórumon írjátok meg.
      Elsősorban az időpontott kellene fixálni ezért kérem, hogy erre vonatkozólag konkrétumokat írjatok, hogy én is megértsem!
      Pl.: az „Ott a helyem”-et, és az „írj be engem is”-t megértem, de a „jó ötlet ” az hízelgő ugyan, de még nem dudom meg belőle, hogy jó-e az időpont is.

Eddig
      Szeretne részt venni____________időpont javaslat______________helyszín javaslat
      1. Brigi
      2. LMC _________________________________________________Dunaújváros dunapart
      3. GaborApa__________________május 19-21
      4. Pillanat
      5. Kerti

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”Kerti”:vcud8sy1]Az aha a arra ment, hogy mit vállalsz. Egyébként pedig igen ott a helyem.[/quote]
        aha 🙂

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1tcvrfud]Ez mostan akkor aztatat jelenti, hogy „Ott a helyem” ?
          Akkor mostan bejírhatlak mint résztet vevő?
          Márminthogy akkor?
          🙂 [/quote]
          Az aha a arra ment, hogy mit vállalsz. Egyébként pedig igen ott a helyem.

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”Kerti”:i0qeax92]aha 😆 [/quote]
            Ez mostan akkor aztatat jelenti, hogy „Ott a helyem” ?
            Akkor mostan bejírhatlak mint résztet vevő?
            Márminthogy akkor?
            🙂

Kerti
            Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3gjctmsg]Jó így?[/quote]
              aha 😆

LMC
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:n4vjqeue]:cry: 🙄 😥 😕 😐

Úgy gondoltam, ez most legyen egy amolyan önszerveződő találkozó.
                A topic adminisztrálását természetesen vállalom, de a helyszínként megjelölt mezővel-réttel nem szeretnék létszámot és szállást egyeztetni.
                😆
                Jó így?[/quote]

[b]Minden elismerésem a tiéd.

Már tudod is hogy mire akartunk felkérni. 🙄 [/b]

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”Kerti”:1i3pm622] Azt meg támogatom, hogy GábporApa szervezze (kellett neki olyan jól megszervezni az előzőt 😆 )[/quote]
                  😥 🙄 😥 😕 😐

Úgy gondoltam, ez most legyen egy amolyan önszerveződő találkozó.
                  A topic adminisztrálását természetesen vállalom, de a helyszínként megjelölt mezővel-réttel nem szeretnék létszámot és szállást egyeztetni.
                  😆
                  Jó így?

Kerti
                  Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2wzfrop2]Főleg, mivel úgy látszik, hogy az Acélvárosban megszűnt az internet. 😥 [/quote]
                    Dehogy szűnt meg. Csak mostanában inkább csak olvasgattam a fórumot. Nagyon tetszik az ötlet egy újabb találkozóra. Sopron valóban kicsit messze van. No de Bánkút is messze van Soprontól. A Bükk nagyon szép és sok jó hely van itt. Hogy mindenkinek jó legyen ezért én egy középső részre voksolok. Azt meg támogatom, hogy GábporApa szervezze (kellett neki olyan jól megszervezni az előzőt 😆 )

Ilon
                    Felhasználó

Hol kell LAKÓAUTÓS tallit tartani? középen, Sopronban.

Silvio (ferjem) azt mondja, higy Graz lenne a kozep! 😀

LMC
                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:2zcfxa2q]Semmi jónak nem vagyunk elrontói. Tudsz jó helyet?[/quote]

Azért ciki lenne hogy én nem mehetek felderítetlen helyre, ez az ötlet hogy Sopronban legyen hasonló volt a Margit szigethez.

[b]További ötleteket várunk a” kis ” csapattól.
                        [/b]

Brigi
                        Felhasználó

[quote=”LMC”:1i0v5rya]
                          Hol kell LAKÓAUTÓS tallit tartani? középen, Sopronban. 🙄 [/quote]
                          Semmi jónak nem vagyunk elrontói. Tudsz jó helyet?

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:1ojbthy9] középen, Sopronban. 🙄 [/quote]

Főleg, mivel úgy látszik, hogy az Acélvárosban megszűnt az internet. 😥

LMC
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1k3odznn]Szegény András 😥
                              Látod, hiába laksz szép helyen. Majd szervezük egyet Brennbergbányára is. 😛 [/quote]

Mivel ILON is a csapatban van ÉN VAGYOK KÖZÉPEN.

Hol kell LAKÓAUTÓS tallit tartani? középen, Sopronban. 🙄

LMC
                              Felhasználó

[quote=”Brigi”:37fz5r2p]Lehet, hogy még kicsit korai már a harmadik találkozón is gondolkodni, de ha egyszer egy üzlet beindul….

Mi lenne, ha valamikor a nyáron egy hosszú hétvégére az első nemzetközi találkozót a Plitvicei tavaknál tartanánk?[/quote]

Csak akkor vagyok benne ha GÁBOR szervezi 🙄

LMC
                                Felhasználó

[quote=”Brigi”:cstc4woh]András, ha mész a Szajki-tavakhoz, ott is körülnézhetsz. Én ott egy kempingre emlékszem, de elég régen jártunk arra.[/quote]

Szia Judit.

Ma voltunk egy rövid körúton: Sopron – Sárvár – Szajki tavak – Velem – Kőszeg – Sopron.

Nagyon szép volt

Ha lessz lehetőségem felteszem a képgalériára a fotókat.

Magyarországon is vannak nagyon szép legalább kéthetes körútra, látnivalók.

Itt jegyezném meg hogy a következő tallira, én is a dunapartot vagy a Mátrát látom a leg megfelelőbbnek. MISKOLC – SOPRON közepe.

De várok még nagyon sok ajánlatot

Brigi
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3ezxtnty]Szegény András 😥
                                    Látod, hiába laksz szép helyen. Majd szervezük egyet Brennbergbányára is. 😛 [/quote]
                                    Hát ha Sopron – Kőszeg környékén van olyan hely, ahol sok lakóval el lehet férni, az is nagyon jó lenne (bár Kertiéknek kicsit távoli).

Mi Kőszegen nehezen találtunk egy lakóval is helyet éjszakára. Fertőrákosra szoktunk még menni azon a környéken, de olyankor egy barátunk háza előtt állunk (és alszunk, ha a baráti társaság nagy része összejön).

De hogy Kertiékre is gondoljuk, Bánkúton is lehet, hogy alkalmas lenne a sípálya parkolója. (Általános tapasztalat, hogy szezonon kívül a sípálya parkolók nagyon jó lakóautós helyek – sokszor még szezonban is, csak akkor sokan vannak mások is.)

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”Pillanat”:12lndg6i]
                                      A Mátra tényleg jó hely lehetne…[/quote]

Szegény András 😥
                                      Látod, hiába laksz szép helyen. Majd szervezük egyet Brennbergbányára is. 😛

Pillanat
                                      Felhasználó

Halihó !

Kicsit megkésve de szívessen megyünk bárhová… V E L E T E K!

Tegnap voltunk nagykerben és sikerült a hiányzó „adalékokat” maradéktalanul és a teljesség hiánya nékül – beszerezni 😆 😆

Aki szomjas velünk van! 😆

A Mátra tényleg jó hely lehetne…

GaborApa
                                        Felhasználó

Nem szeretnék a helyszínbe beleszólni, (egyszer már alaposan beleszóltam 🙂 ), de én is a Dunapartra gondoltam, mert rengeteg gyönyörű elhagyott hely van. Az árvíz utáni takarítást szerintem itt csak a természet végzi, de addig még sok ideje van erre. Addig biztosan lesz néhány eső is. A szunyogokat persze mi is gyűlöljük.
                                          Kertiék biztosan tudnak néhány szép helyet ahol nincs szunyog, csak az a baj, hogy barlangba nem lehet lakóval menni. 😆
                                          Ami biztos, valahol Miskolc és Sopron között kéne találkozni. 💡 🙂

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”Brigi”:srvs4k9w]ha egyszer egy üzlet beindul….[/quote]

😆 Miért is ne! 😆
                                            Plitvice kellemes, hűvös hely nyáron, és gyönyörű.

Brigi
                                            Felhasználó

Lehet, hogy még kicsit korai már a harmadik találkozón is gondolkodni, de ha egyszer egy üzlet beindul….

Mi lenne, ha valamikor a nyáron egy hosszú hétvégére az első nemzetközi találkozót a Plitvicei tavaknál tartanánk? Nem messze onnan van egy nagy (és ahogy emlékszem nem túl drága) kemping, csaknem végig autópályán viszonylag gyors az utazás, aki akarja összekötheti előtte-utána tengerparti heverészéssel, a park legalább egy napra való gyönyörű látnivalókkal szolgál. Mi kell még?

Brigi
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1shqbgvv]Azt még nem tudom lesz e belőle valami, de hogy egyben maradjanak az információk ezért nyitok egy külön topicot.
                                                Ide várjuk az időpontra és a helyszínre vonatkozó ötleteket.

Szeretne részt venni____________időpontjavaslat______________helyszín javaslat
                                                1. Brigi
                                                2. LMC _________________________________________________Dunaújváros dunapart
                                                3. GaborApa__________________május 19-21____________[/quote]

Az időpont nekünk jó. Helyekről gondolkodva mi is találtunk egyszer kb. Dunaújváros magasságban de a másik parton egy jó helyet, volt valami kis étterem, sátrak a parton, kocsival megközelíthető volt, valószínűleg lakóval is. Az árvíz után viszont általában nem ideálisak a vízpartok. Egyrészt valószínűleg sok lesz a szúnyog, másrészt kérdés, hogy mikorra fogják megtisztítani a partokat a hordaléktól – hulladéktól.

Mi a Mátrában találtunk jó helyeket. A Galyatető – Mátraszentimre útról a Mátraszentlászló – M.szentistván felé leágazásnál van egy szép rét, ahol kb. 8-10 lakóval szerintem el lehetne férni. Ez egy zsákutca, aminek a végén M.Szentistvánban a buszfordulónál van egy parkoló, ami régen a sípálya parkolója volt, ott is kb. 10 lakóval el lehet férni. Készült az új sípályához is egy új parkoló, csak azt nem tudom, hogy síszezonon kívül hogyan működik, de vállaljuk, hogy pl. május 1-én elnézünk arrafelé és feltérképezzük a terepet.

András, ha mész a Szajki-tavakhoz, ott is körülnézhetsz. Én ott egy kempingre emlékszem, de elég régen jártunk arra.

Két éve voltunk lakóval Kapolcson a fesztiválon és ott egy volt benzinkút mögött találtunk helyet, meg is beszéltük a tulajjal, hogy máskor is lehet oda menni (talán valahol megvan még a névjegye, ha jól emlékszem miskolci volt). Akkor biztosított WC, zuhany lehetőséget is, mert főleg sátoroztak arra és valamit fizetni kellett, de nem volt veszélyes. Viszont így, ahogy emlékszem ott volt nagy parkoló is ami szerintem amikor nincs fesztivál, minden bizonnyal üresen áll.

21 hozzászólás megtekintése - 26-46 / 46

You must be logged in to reply to this topic.