-
Témakör
-
Azt még nem tudom lesz e belőle valami, de hogy egyben maradjanak az információk ezért nyitok egy külön topicot.
a következőkre gondoltam:
-Legyen egy „zseb”találkozó! Mindenki aki olvassa a fórumot, az jöjjön. (aki nem szól hozzá az is!) Vagyis, nem a nagy létszám a fontos, hanem a klub iránti érdeklődés.
-Legyen, valamikor május vége felé egy hétvégén, amikor már a fűtés nélküli lakókban is lehet aludni.
-Legyen egy szép mezőn. A természet lágy ölén, távol minden civilizációtól, ahol önellátóak lennénk. Nem zavarnánk senkit, és minket sem zavarnának.
-Legyen egy nagy kör -persze lakóautókból kialakítva-, és középen rakjunk tüzet, ahol sütögetünk, meg ilyenek.
-Legyen, egy amolyan egyszerű, minimálisan megszervezett, „eszünk-iszunk-jól érezzük magunkat” találkozó! Aki jön, jön, aki nem, annak iszunk az egészségére.Ezen a fórumon jelezzétek, hogy jöttök!
Javasoljatok a helyszínre ötleteket!
Ha nem jó a javasolt időpont, akkor azt is ezen a fórumon írjátok meg.
Elsősorban az időpontott kellene fixálni ezért kérem, hogy erre vonatkozólag konkrétumokat írjatok, hogy én is megértsem!
Pl.: az „Ott a helyem”-et, és az „írj be engem is”-t megértem, de a „jó ötlet ” az hízelgő ugyan, de még nem dudom meg belőle, hogy jó-e az időpont is.Eddig
Szeretne részt venni____________időpont javaslat______________helyszín javaslat
1. Brigi
2. LMC _________________________________________________Dunaújváros dunapart
3. GaborApa__________________május 19-21
4. Pillanat
5. Kerti
You must be logged in to reply to this topic.