Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink II. Lakóautós találkozó (Martfű) 2006.03.24-26

Legutóbb frissítette Kerti 19 years telt el
12angok
265 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Brigi
    Felhasználó

Csak azért nyitottam ezt a témát, mert úgy tűnik, nem hoztuk még át a régi fóromról.
      Azok kedvéért, akik Kerti kör-emailjére reagálva látogatnak el az új fórumra (remélem, hogy nagyon sokan lesznek 😀 ) március 24-26 hétvégére tervezünk egy évad indító találkozót.
      Gábor Apa vállalta, hogy utána érdeklődik az új martfűi kemping – fürdő együttesnek, az elérhető áraknak.
      Felmerült helyszínként Bogács is, ahol szintén van meleg vizű fürdő.
      Jó lenne, ha minél többen lennénk, addigra talán a tavasz is megérkezik 😉

Javaslat a helyszínre:

Martfű

Javaslat programokra:

bográcsozás
        bpowlingozás (Martfűn)
    • Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

Először is: 😆 17 😆 „Ha egyszer egy üzlet beindul”

koco! Körlevelet nem kaptad meg? Változott az emil címed?

LMC! Erdély kicsit szívem csücske. Szívesen mesélek róla és a cd-t is odaadom (de akkor nem kapsz 1000 Ft-ot kamatmentes kölcsönt. OK? 🙂 )
        Tengerparton, arrafelé nem voltam, az már Románia. Ha kimész megérted.
        Mivel kezdem kicsit házigazdának érezni magam, mi péntek délelőtt elindulunk.

ficsor! Bizony, sok idő kéne összeszedegetni és rendszerezni a képeket. Bízom benne, hogy meg tudom oldani, kicsit könnyedén dobtam be a témát. 😕

Goldnadel! Örülök, hogy végül Te is így döntöttél.

AZS! Jajj, de szeretnék már pólóban sörözni.

AZS
        Felhasználó

[quote=”LMC”:3sglrw11]Ki mikor tud elindulni ? Jó lenne ha itt leirná mindenki.[/quote]

péntek kora délután (ahogy az ifjabb hazaér a suliból)

AZS
          Felhasználó

[quote=”Goldnadel”:268kupwq]Mi is jövünk,de egyenlőre csak bungallóba,mert nincs fűtés a miénkben.
            Amúgy egy Nissan Vanette. 😆 😳 [/quote]

egy elektromos fűtőventi (pár ezres), meg némi hosszabbító megoldja a gondot.
            a hortobágyi kempingben 0 fok környékén egy ilyen cucc úgy befűtötte az autót meg az elősátrat is, hogy pólóban söröztünk 😉

AZS
            Felhasználó

hello lányok, tizenvalahanyadiknak én is beljelentkeztem egy (tán rangidős) 78-as VW T2 Westfaliával 😉

Goldnadel
              Felhasználó

Mi is jövünk,de egyenlőre csak bungallóba,mert nincs fűtés a miénkben.
                Amúgy egy Nissan Vanette. 😆 😳

LMC
                Felhasználó

[quote=”ficsor”:3vwaorm5]Erdélyről nekem is van pár fotóm, 2004-ból. Egymás fotóinak nézegetésére a net alkalmas közeg lehet (természetesen a CD cseréken kívül).[/quote]

Köszönöm, a találkozón beszélgrtünk a fotókról mert csak kommentárral érdekes.

Nekem is az a véleményem hogy nagyon rövid az idő.
                  Még nem tudom miként alakul, lehet hogy csak szombat reggel tudok indulni.

De mindent elkövetek hogy legalább péntek délután legyen az indulás.

Ki mikor tud elindulni ? Jó lenne ha itt leirná mindenki.

András

ficsor
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:3tiasiyd]A magam részéről nem biztos hogy képeket akarok nézegetni, inkább az élményeidre lennék kíváncsi. [/quote]
                    Az élménybeszámoló valóban leginkább szóbeli műfaj. Nem is tudom, hogy lesz elég egy hétvége a találkozón…

[quote=”LMC”:3tiasiyd] Ha megtennéd hogy részemre csinálsz egy cd-n összeállítást az Erdélyi fotóidból amit itthon szeretnék megnézni nyugisan. [/quote]
                    Erdélyről nekem is van pár fotóm, 2004-ból. Egymás fotóinak nézegetésére a net alkalmas közeg lehet (természetesen a CD cseréken kívül). Ez részben tárterület kérdése (ez a könnyebben megoldható kérdés), részben viszont időt is igényel, hiszen egy képgyűjtemény csak úgy az igazi, ha képaláírások is vannak. De ha lenne ilyenre igény, szerintem az is megoldható. Esetleg ez is szóba kerülhet majd a találkozón.

ficsor
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:3e7gilzy]Nagyon rendes barátod van, nagyon szuper az ötlete. 🙄

Mi is viszonozzuk neki !/ REKLÁMOZNI FOGJUK AHOL TUDJUK /

András és családja[/quote]

Tényleg nagyon rendes a tulaj. A „reklámozast” a szóbeli hírverésen kívül akár itt a fórumban, egy kempingismertető topikkal megoldhatnánk (ez nekünk meg információ), de a klub honlapján is megjelenhetnének. Persze nem akarok Kertinek újabb munkát kitalálni 😀

LMC
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:30lydqjx]Volt még egy nagyon jó ötlete.
                        A közös helyiségbe (minek nevezzem, ha nem presszó???) betennének nekünk videót, esetleg dvd-t, ha szeretnénk úti beszámolókat tartani. Mondtam, hogy egyelőre még nem is ismerjük egymást személyesen, ezért nem tudom mekkora vállalkozó kedv lenne erre.
                        Tovább gondolva a dolgot viszont arra jutottam, hogy ha nem is tartunk úti beszámolókat, de pl cd-re, írt fotók mehetnének a tévéken.
                        Biztos vannak nektek is digitális fotóitok. A magam részéről, Erdélyi képekről tudnék vinni egy cd-t, de csak akkor, ha nem leszek ebben egyedül. Mi a véleményetek?[/quote]

A magam részéről nem biztos hogy képeket akarok nézegetni, inkább az élményeidre lennék kíváncsi.
                        Ha megtennéd hogy részemre csinálsz egy cd-n összeállítást az Erdélyi fotóidból amit itthon szeretnék megnézni nyugisan. / viszek érte egy üreset /.
                        Szeretnék elmenni egy Erdélyi körútra is ha lessz még valaki aki szivesen jönne.

Kb. 15-20 éve voltam a tengerparton, Fogarasi hegyek, Gyilkostó stb.

András

Névtelen

Hüvösvölgyi Lajos -Kocó- a nevem és végre be tudtam jelentkezni. Nagy örömmel olvasom. hogy lesz találkozó.Természetesen megyek a feleségemmel -Marikámmal- és a Rimorkával.A többit majd élőszóban. Csók mindenkinek Kocó.

GaborApa
                          Felhasználó

😆 13 😆

GaborApa
                            Felhasználó

Volt még egy nagyon jó ötlete.
                              A közös helyiségbe (minek nevezzem, ha nem presszó???) betennének nekünk videót, esetleg dvd-t, ha szeretnénk úti beszámolókat tartani. Mondtam, hogy egyelőre még nem is ismerjük egymást személyesen, ezért nem tudom mekkora vállalkozó kedv lenne erre.
                              Tovább gondolva a dolgot viszont arra jutottam, hogy ha nem is tartunk úti beszámolókat, de pl cd-re, írt fotók mehetnének a tévéken.
                              Biztos vannak nektek is digitális fotóitok. A magam részéről, Erdélyi képekről tudnék vinni egy cd-t, de csak akkor, ha nem leszek ebben egyedül. Mi a véleményetek?

Brigi
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:13nt22ez]INFÓ

[b]Újdonság: A kempingtől a találkozóra kapott kedvezményt megkaphatják azok is, akik az apartmant vagy bungalót szeretnének igénybe venni, vagyis nekik is csak egy napi díjat kell fizetni.
                                Újdonság 2 Nem kell közvélemény-kutatást tartanunk bogrács ügyben. Ugyanis a kemping tulajdonosa, a szombati ebédünket bevállalva, vendégül lát bennünket egy bográcsban főtt marhapörköltre.
                                😆 Mondjátok, hogy örültök! 😆 [/b][/quote]

Igazán remek! Köszönjük! Ezt legalább annyival honorálhatjuk, hogy minden évben náluk rendezzük az idény-nyitó találkozónkat, ahol reméljük, hogy évről évre egyre többen leszünk és néhány év múlva olyan híre lesz, mint a Harley találkozónak. 😉
                                Szerintem ha tetszeni fog az összkomfort a lakóautósoknak, máskorra is szerez híveket a körünkből.
                                Nagyon szépen gyarapszik a résztvevők szám is! 😀

LMC
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:358z7e6u][b]Újdonság 2 Nem kell közvélemény-kutatást tartanunk bogrács ügyben. Ugyanis a kemping tulajdonosa, a szombati ebédünket bevállalva, vendégül lát bennünket egy bográcsban főtt marhapörköltre.
                                  😆 Mondjátok, hogy örültök! 😆 [/b][/quote]

Nagyon rendes barátod van, nagyon szuper az ötlete. 🙄

Mi is viszonozzuk neki !/ REKLÁMOZNI FOGJUK AHOL TUDJUK /

András és családja

GaborApa
                                  Felhasználó

INFÓ
                                    Voltak, akik levélben kértek több információt. Válaszként, megkértem Őket, hogy látogassanak el ide a fórumra, de mivel a találkozó megbeszélését még az előző fórumon kezdtük el, ezért most leírom ide is a tudnivalókat.

A találkozó időpontja március 24-26 péntek-vasárnap. Reggeltől lehet érkezni, de természetesen mindenki úgy jön ahogy ideje engedi.
                                    A kemping honlapja: http://www.martfu-turizmus.hu/
                                    A honlapon még építkezős képek vannak, de az alaprajzon minden látszik.
                                    Közvetlenül a Tisza parton épült, vadonatúj kemping. A főépületben található egy társasági helyiség, asztalokkal bárpulttal, ahol rossz idő esetén is ellehetünk. Itt található egy dupla bowlingpálya is.
                                    Minden álláson áram, frissvíz, és leeresztő csatorna található. A füvesítés gyeprácsos, a vizesblokk kifogástalan. Az apartmanok is újak, szépen berendezve, jól fűtve.
                                    Igény esetén, szauna és masszázs is helyben, a rendelkezésünkre áll.
                                    Különböző programlehetőségek vannak, de ezeket még ráérünk megbeszélni.

[b]Újdonság: A kempingtől a találkozóra kapott kedvezményt megkaphatják azok is, akik az apartmant vagy bungalót szeretnének igénybe venni, vagyis nekik is csak egy napi díjat kell fizetni.
                                    Újdonság 2 Nem kell közvélemény-kutatást tartanunk bogrács ügyben. Ugyanis a kemping tulajdonosa, a szombati ebédünket bevállalva, vendégül lát bennünket egy bográcsban főtt marhapörköltre.
                                    😆 Mondjátok, hogy örültök! 😆 [/b]

GaborApa
                                    Felhasználó

Mindkettőtökét kijavítottam.
                                      Köszi

ficsor
                                      Felhasználó

Gábor, gratulálok, remélem, az (eddigi) egy tucat lelkesedése nem szűnik meg, és az időjárás sem akar tréfát űzni velünk.
                                        Csak hogy pontosítsam a listát, Latvija álnéven és szerepelek, de most már VW T4 a kocsim. (Szegény Latvija 11 évig szolgált nálam hűségesen, és nagykorúságát már Amerikában is elérte volna „nyugdíjba” vonulásakor.) És azt sem írtam még, hogy két fővel mennénk.

LMC! Intézd a tavaszi szelet!

LMC
                                        Felhasználó

Gábor ügyes voltál, örülök hogy összejöttünk remélem még nincs vége.

Én megpróbálom innen a nyugati szeleket intézni 🙄

Belenyultam a felsorolásodba mert megszólítottál.

András

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:659e1niy]12 😆 egy tucat!
                                            Bár az Ő lakójuk még nem jön, de részt vesznek a találkozón, és élnek az apartman lehetőséggel.

Érdekességképpen megírom az eddig jelentkezett résztvevő lakók listáját.
                                            Fiat Ducato 2.5
                                            Fiat Ducato 2.5 – LMC
                                            Latvija
                                            Ford Transit 2.5TD, Rimor SuperBrig 677 TC
                                            Volkswagen T3
                                            Fiat McLouis Tandy 620 Plus
                                            MB 316 CDI Sprinter Duerre Dream 527 TC
                                            Volkswagen T4 Westfalia
                                            Fiat Ducato 15 Elangh
                                            Ford Tranzit 2.5D
                                            Nissan Cabstar saját gyártmány 3.0[/quote]

GaborApa
                                            Felhasználó

12 😆 egy tucat!
                                              Bár az Ő lakójuk még nem jön, de részt vesznek a találkozón, és élnek az apartman lehetőséggel.

Érdekességképpen megírom az eddig jelentkezett résztvevő lakók listáját.
                                              Fiat Ducato 2.5
                                              Fiat Ducato 2.5 – LMC
                                              VW T4
                                              Ford Transit 2.5TD, Rimor SuperBrig 677 TC
                                              Volkswagen T3
                                              Fiat McLouis Tandy 620 Plus
                                              MB 316 CDI Sprinter Duerre Dream 527 TC
                                              Volkswagen T4 Westfalia
                                              Fiat Ducato 15 Elangh
                                              Ford Tranzit 2.5D
                                              Nissan Cabstar saját gyártmány 3.0

GaborApa
                                              Felhasználó

11 😆

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Brigi”:18meg17h]Szerintem ez már nagyon jó!
                                                  Te láttál már egy helyen 9 magyar lakóautót? Én még nem.
                                                  Még biztos jön néhány további válasz is, de lehet, hogy egy hét múlva érdemes még egyszer kiküldeni azoknak, akik nem jeleztek vissza és nem is jött vissza címzett ismeretlen üzenet.
                                                  Aki ugyanis félreteszi az e-mailt, hogy majd megválaszolja, az többnyire el is felejti (saját tapasztalat), de egy ráerősítés ismét eszébe juttatja a dolgot.[/quote]

Elsősorban ezért adminisztrálom.

Brigi
                                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:152iy06d]Míg az előzőt írtam, jött még 2 igen válasz. Az 9 lakóautó 😆 [/quote]
                                                    Szerintem ez már nagyon jó!
                                                    Te láttál már egy helyen 9 magyar lakóautót? Én még nem.
                                                    Még biztos jön néhány további válasz is, de lehet, hogy egy hét múlva érdemes még egyszer kiküldeni azoknak, akik nem jeleztek vissza és nem is jött vissza címzett ismeretlen üzenet.
                                                    Aki ugyanis félreteszi az e-mailt, hogy majd megválaszolja, az többnyire el is felejti (saját tapasztalat), de egy ráerősítés ismét eszébe juttatja a dolgot.

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2olrjhpu]
                                                      Eddig 7-en már leszünk. Az már egész jó. Ugye?[/quote]

Míg az előzőt írtam, jött még 2 igen válasz. Az 9 lakóautó 😆

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:24wcuok1]Meg is kaptuk, jövünk is, mint már korábban jeleztük. Remélem, hogy a figyelemfelhívó leveled segít, hogy egyrészt sokan legyünk a találkozón, másrészt, hogy aktívabb legyen a fórum.[/quote]

Most fejeztem, be az adminisztrálását a meghívó eredményének.
                                                        68 címre küldtem a levelet.
                                                        Nektek is ment, de tőletek nem várok választ. Maradt 63
                                                        9 címről jött vissza különböző hibák miatt. Marad 54
                                                        Ebből az 54-ből mindössze 6 válasz jött meg az első nap.
                                                        Vagyis 48 levélről semmit nem tudok, annak ellenére, hogy kétszer is kértem, hogy egy egyszerű kis választ küldjenek.

Megpróbálom pozitívan:
                                                        Ma este 48 család esti beszélgetésének bizonyára az a témája, hogy tudnak-e menni a lakóautós találkozóra.
                                                        Hatan már napközben megbeszélték. A hat válaszolóból három jön (nagy lelkesedéssel), egy bizonytalan, kettő most nem tud jönni, de máskor szívesen.

Eddig 7-en már leszünk. Az már egész jó. Ugye?

25 hozzászólás megtekintése - 201-225 / 265

You must be logged in to reply to this topic.