Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink II. Lakóautós találkozó (Martfű) 2006.03.24-26

Legutóbb frissítette Kerti 19 years telt el
12angok
265 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Brigi
    Felhasználó

Csak azért nyitottam ezt a témát, mert úgy tűnik, nem hoztuk még át a régi fóromról.
      Azok kedvéért, akik Kerti kör-emailjére reagálva látogatnak el az új fórumra (remélem, hogy nagyon sokan lesznek 😀 ) március 24-26 hétvégére tervezünk egy évad indító találkozót.
      Gábor Apa vállalta, hogy utána érdeklődik az új martfűi kemping – fürdő együttesnek, az elérhető áraknak.
      Felmerült helyszínként Bogács is, ahol szintén van meleg vizű fürdő.
      Jó lenne, ha minél többen lennénk, addigra talán a tavasz is megérkezik 😉

Javaslat a helyszínre:

Martfű

Javaslat programokra:

bográcsozás
        bpowlingozás (Martfűn)
    • Szerző
      Válasz
      MaNa
      Felhasználó

[quote=”AZS”:12t96ivp]ja, értem, szóval önkéntes száműzetésbe vonulsz 😉 mennyit nyersz ezzel, úgy 40 eFt-ot?

mondjuk nekem egyszerűbb az életem, mert én egész évben ezzel járok, de 12 pénz az éves kötelezőm ;-)))[/quote]

Hát AZS, egy kicsit többet nyerünk vele, mint 40 Ft-ot. De már rohadtul unjuk a napi 12 órás melót is, nem akarunk az istennek se többet dolgozni.
        Meg ennek a gépnek az összsúlya is szép, a cascoja, a súlyadója, a szervíze is szép összeg, mi csak áprilistól október végéig akarunk vele járni, ezenkivül van másik két gép, amivel cirkálunk télen-nyáron, az is pénzbe kerül.
        Szóval tudod mit, inkább elfröccsözzük azt a 40 Ft-ot!

Üdv MaNá

MaNa
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:dmrnbb3q]Mikor a lakókocsimat ideiglenesen kivonattam, be kellet vinni a rendszámot és lekaparták róla a matricát. Azt mondták, hogy visszahelyezéskor megint be kell vinni, és ragasztanak rá egy másikat. Nektek rajta maradt?[/quote]

Jaja, ez már az új módi az Okmányirodán, csak a forgalmiba írják be, nem kaparnak semmit!

Szia Marczi Nándi

AZS
          Felhasználó

[quote=”MaNá”:78g5x4u7]november 1-től március 31-ig ki van vonva a forgalomból[/quote]

ja, értem, szóval önkéntes száműzetésbe vonulsz 😉 mennyit nyersz ezzel, úgy 40 eFt-ot?

mondjuk nekem egyszerűbb az életem, mert én egész évben ezzel járok, de 12 pénz az éves kötelezőm ;-)))

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”MaNá”:2rj0s1oj] tehát április 01-től automatikusan indulhatunk vele, [/quote]
              Mikor a lakókocsimat ideiglenesen kivonattam, be kellet vinni a rendszámot és lekaparták róla a matricát. Azt mondták, hogy visszahelyezéskor megint be kell vinni, és ragasztanak rá egy másikat. Nektek rajta maradt?

Az, hogy ilyen avatarotok van, az a Ti érdemetek. 😉

MaNa
              Felhasználó

Mészáros Gábor részére

szia Gábor,

köszönjük, hogy ilyen klassz avatart csináltál nekünk, nagyon tetszik.
                Majd személyesen is megköszönjük,

addig üdv Marczi Nándi, és Zsuzsa

MaNa
                Felhasználó

Szia AZS,

az, hogy áprilistól októberig van rajta rajtengedély, konkrétan azt jelenti, hogy november 1-től március 31-ig ki van vonva a forgalomból, ezért nem kell fizetni rá a kötelező biztosítást.
                  Be kell menni az Okmányirodára, bejelenteni, és ott ezer forint körüli összegért ezt megteszik.
                  Nem kell leadni a rendszámot, tehát április 01-től automatikusan indulhatunk vele, viszont megint be kell majd menni ősszel, ha le akarjuk állítani.
                  Ezt csak a forgalmiba írják be.
                  Nos ennyit erről, ha van kérdés még, tedd fel,

üdv. Marczi Nándi

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:xv9coluo]A barátodnak ki kell cserélni a bográcsot nagyobbra.

Ez már tekintélyes létszám / 70-80 fő /

Részemről örülök hogy ennyi embert lehetett mozgósítani március végén.

Remélem jó buli lessz 😆

András[/quote]
                    Bográcsügyben már szóltam Neki, bár én inkább 50 fő körül saccolok. Az is nagy létszám. Lehet, hogy végül egy gulyáságyúra lesz szüksége. 🙂 A tali előtt pár nappal még küldök egy körlevelet, a létszám pontosítás érdekében, a pörköltmennyiség miatt.
                    A márciusról annyit, hogy jelenleg már tart az MCCC Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezet nyitóbulija. Ők sem várták meg a nyarat. Ha ők tudnak már kempingezni, akkor nekünk, csigaházasoknak ez nem lehet akadály 😉
                    Csak jó buli lehet, mivel csak rajtunk múlik. 😀

LMC
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1pv85sj6]:lol: 22 😆 [/quote]

A barátodnak ki kell cserélni a bográcsot nagyobbra.

Ez már tekintélyes létszám / 70-80 fő /

Részemről örülök hogy ennyi embert lehetett mozgósítani március végén.

Remélem jó buli lessz 😆

András

AZS
                      Felhasználó

[quote=”MaNá”:2p2bz9lx]
                        Viszont csak áprilistól van rajta rajtengedély október végéig[/quote]

ezt nem értem, ez mi?

Brigi
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:12etnino]:lol: 22 😆 [/quote]
                          Ez már nemzetközi viszonylatban se semmi ❗

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”Brigi”:23jczoor]Szerintem ez már nagyon jó!
                            Te láttál már egy helyen 9 magyar lakóautót? Én még nem.
                            [/quote]

😆 22 😆

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”AZS”:29bngooo]na akkor ténylegesen legalább 10 gép ott is lesz, azt már fotózni is érdemes ;-)[/quote]

Hárman mondták, hogy valószínű, a többiek határozott igen.
                              Fényképezőgépet viszek.

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”MaNá”:32c5ihrk]Vki azt is megmondhatná, hogy a nevünk alá hogyan tudunk saját avatart alkotni a saját lakókocsinkról?[/quote]
                                Van egy Avatarokkal foglalkozó topik (Egyéb >>> Avatarok a fórumon). Ott olvasd el az első hozzászólást.

MaNa
                                Felhasználó

Sziasztok,

újak vagyunk ittend, de mennénk a találkozóra ismerkedni.
                                  Idáig Kertivel privi emilben társalogtunk, ő idevezényelt.
                                  Novemberig volt egy pick up-ra felkapható puttonyos lakókocsink 3 évig, azt eladtuk és vettünk Németországban egy 5 éves Hymer lakóbuszt.
                                  Viszont csak áprilistól van rajta rajtengedély október végéig, ezért appartmanba mennénk most.
                                  Vki írja meg nekünk, hogy együtt foglalunk, vagy jelentkezzünk be mi külön a kempingbe és foglaljunk sajátmagunk?
                                  Vki azt is megmondhatná, hogy a nevünk alá hogyan tudunk saját avatart alkotni a saját lakókocsinkról?
                                  Kérjük a szakértő válaszát, ha van 5 perce ránk.

Reméljük jöttök jó sokan és lesz élet a találkozón,

Csákó Marczi Nándi és Zsuzsa

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”AZS”:33zjteu5]olyas 😉 csak fesd át narancssárgára, meg tegyél rá egy fehér magastetőt ;-)[/quote] A magas tető már meg van csak át kéne rakni rá. Remélem hamarosan az is megtörténik. A szín az marad 😕

AZS
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:1b450yaq]Akkor az enyém az apja?! 🙄 [/quote]

olyas 😉 csak fesd át narancssárgára, meg tegyél rá egy fehér magastetőt 😉

ficsor
                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:g5nzvbhx]Akkor az enyém az apja?! 🙄 [/quote]

Akkor majd beállunk egymás mellé, és csinálunk egy családi fotót.

Apropó! Nincs a bandában T5-ös? Mert akkor az lenne az unoka…

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”AZS”:3p5qckww]WOW köcce az avatart ;-)[/quote]
                                          Szívesen! 😀

[quote=”AZS”:3p5qckww](most legalább látszik ficsor gépének nagypapája ;-))[/quote]
                                          Akkor az enyém az apja?! 🙄

AZS
                                          Felhasználó

WOW

köcce az avatart 😉

(most legalább látszik ficsor gépének nagypapája ;-))

AZS
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:swzu3gv0]
                                              Az 59 -élőnek látszó- emailcímből eddig 29-től kaptam választ, veletek együtt.
                                              Ebből: 😆 21 😆 [/quote]

na akkor ténylegesen legalább 10 gép ott is lesz, azt már fotózni is érdemes 😉

GaborApa
                                              Felhasználó

Tegnap este elküldtem egy újabb levelet azoknak, akik eddig nem válaszoltak. Ahogy sejtettem, most főleg olyanoktól kapok választ, akik most nem tudnak jönni, de máskor majd szeretnének.
                                                Azért, a találkozóra is gyarapodtunk egy kicsit.
                                                Az 59 -élőnek látszó- emailcímből eddig 29-től kaptam választ, veletek együtt.
                                                Ebből: 😆 21 😆

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”koco”:2zo7shxv]-Az emil változatlan és Kerti írt is nekem amit megköszönök. [/quote]
                                                  Csak azért kérdeztem, mert én is írtam Neked (a körlevelet), de mivel nem válaszoltál, ezért nem tudhatom, hogy megkaptad-e.

Névtelen

[quote=”GaborApa”:3eaa4s5r]koco! Körlevelet nem kaptad meg? Változott az emil címed?[/quote]
                                                    Az emil változatlan és Kerti írt is nekem amit megköszönök.

Brigi
                                                    Felhasználó

Mi még nem tudom, hogy mikor indulunk. Legkorábban péntek délután 5 óra felé, akkor estére ott vagyunk. Ha csak késő esti indulás jönne össze, akkor inkább csak szombaton reggel kelünk útra.

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3n5ckg1c]Először is: 😆 17 😆 „Ha egyszer egy üzlet beindul”[/quote]
                                                        Gratulálok a szervezéshez!

25 hozzászólás megtekintése - 176-200 / 265

You must be logged in to reply to this topic.