Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink II. Lakóautós találkozó (Martfű) 2006.03.24-26

Legutóbb frissítette Kerti 19 years, 2 months telt el
12angok
265 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Brigi
    Felhasználó

Csak azért nyitottam ezt a témát, mert úgy tűnik, nem hoztuk még át a régi fóromról.
      Azok kedvéért, akik Kerti kör-emailjére reagálva látogatnak el az új fórumra (remélem, hogy nagyon sokan lesznek 😀 ) március 24-26 hétvégére tervezünk egy évad indító találkozót.
      Gábor Apa vállalta, hogy utána érdeklődik az új martfűi kemping – fürdő együttesnek, az elérhető áraknak.
      Felmerült helyszínként Bogács is, ahol szintén van meleg vizű fürdő.
      Jó lenne, ha minél többen lennénk, addigra talán a tavasz is megérkezik 😉

Javaslat a helyszínre:

Martfű

Javaslat programokra:

bográcsozás
        bpowlingozás (Martfűn)
    • Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”MaNá”:3eoy57wv]Na nézd csak GáborApa, kezdesz felkészületlen lenni! [/quote]

Ez így van!
        Minél többet tudok, annál jobban tudom, hogy mit nem tudok. 😥

MaNa
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:kv2va232]Információk.

A főépületben vannak az egyszobás fürdőszobás apartmanok 6000/apartman/nap

Tehát két főnek a főépületben lévő apartman javasolt, .. Külön elnézést kérek MaNá-tól, mert a főépületből nem tudom, merre néznek az ablakok. Persze ha hajlandó kivenni egy bungalót… 🙂

Süldő árust még nem találtunk. 😆 [/quote]

O.K. a fenti apartman nekünk, ezt kérjük.
          Más:
          Na nézd csak GáborApa, kezdesz felkészületlen lenni! A kilátással sem vagy tisztában, azt se tudod, hol lehet süldőt kapni….. 😆 😆 😆

szia MaNá

MaNa
          Felhasználó

[quote=”Goldnadel”:pftsyou3]Itt jelzem,hogy személyemben egy szakképzett böllér is érkezik a találkozóra.Szóljatok,ha hozzam a késeket. 😆 [/quote]

Goldnadel,

szerintünk is élesíteni kéne a késeket egy jövő ilyenkori disznóvágásra, mi benne vagyunk az összedobásban!
            Kár, hogy nem dumáltuk meg most előre!

Szia MaNá

GaborApa
            Felhasználó

Információk.
              Apartmanokkal kapcsolatban bevallom, rosszul emlékeztem:
              A főépületben vannak az egyszobás fürdőszobás apartmanok 6000/apartman/nap
              A különálló házak, a bungalók, két vagy háromszobásak. A két szobás 8000, a három szobás 12000 Ft/nap. (Mint már írtam a kedvezményt: összesen egy napot kell fizetni.)
              Tehát két főnek a főépületben lévő apartman javasolt, családnak pedig a bungaló. Külön elnézést kérek MaNá-tól, mert a főépületből nem tudom, merre néznek az ablakok. Persze ha hajlandó kivenni egy bungalót… 🙂

Reggelivel kapcsolatban: Nem gond, megoldható. Társaságok szoktak kérni reggelit, ami egy vegyes tál szokott lenni, tojás, virsli, felvágott, sajt, ilyesmi. 800Ft/adag. Azonban előtte egy nappal kellene szólni, hogy be tudják szerezni a hozzávalókat. Jövő hét elején körbeküldök egy emailt, hogy ki kér. Aki kér, és csütörtökig válaszol, az kap.
              3-400 méternyire van egy „zugbolt” és kb 800 méterre egy komolyabb élelmiszerbolt.

Árvíz-belvízzel kapcsolatban: A lakók területe áradás idején is magasabban szokott lenni, mint a Tisza vízszintje, és a kettő között még egy töltés is emelkedik. A sok eső miatti belvíz sem fenyeget. A terület füvesített, de ettől még sár lehetséges. Sár ellen azt tudtuk megbeszélni, hogy mindenki kap egy raklapot a kocsi mellé, hogy ne kelljen a sárból a kocsiba lépni és a cipőt is egyszerűbb így levenni.
              A placcok öt méter széles gyepráccsal lettek kialakítva, így a kocsik nem fognak megsüllyedni, kivéve, ha valakinek kevés az öt méteres szélesség.

Süldő árust még nem találtunk. 😆

Goldnadel
              Felhasználó

[quote=”LMC”:17hfskei][b]Hasonló a véleményem nekem is.
                Önellátásra kell berendezkedni, a létszámunk és az igényeink / étkezésre gondoltam / válltozóak.
                Az appartmanokban szerintem van minikonyha és a lakókban is megoldható az önellátás.
                Nem várhatjuk el a tulajtól hogy nagy létszámú személyzettel ott várjon minket és felére sem lessz szükség.
                Csoportnál mindenhol előre le kell adni a rendelést, különben káosz van
                😯
                Bízom benne hogy „kis ” csapatunk megfogja oldani a problémákat 😳

A faluban veszünk egy süldőt és csinálunk disznóvágást ha kifogytunk a kajából 😆

András[/b][/quote]

Itt jelzem,hogy személyemben egy szakképzett böllér is érkezik a találkozóra.Szóljatok,ha hozzam a késeket. 😆

Névtelen

Kertikém Te is egy isten vagy!
                  Most vettem észre az avatart.
                  Nagyon köszönöm.

Névtelen

Andráskám! Te egy isten vagy
                    Ezt a disznótort a találkozón megbeszéljük, és jövőre így indítunk.
                    Óriási ötlet, csak így tovább.

LMC
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3ozt3cog]Éhen nem halunk, ahhoz túl rövid lesz a találkozó. 🙂

Előre nem szeretnék ilyet leszervezni, ugyanis.
                      1. Az emailokra nagyon nehezen bírom kicsikarni a válaszokat. A 26 jelentkezőből 9-en vagyunk itt a fórumon, és ez kevés ahhoz, hogy megrendeljünk kb. 50 adag reggelit.
                      2. A lakóautósok általában önellátóak.
                      Nem szeretném a kempingeseket fölöslegesen túráztatni, így is sok kedvezményt kapunk már tőlük.
                      Szerintem, reggelikre az önellátás lenne a legegyszerűbb, mert előreláthatólag sokan leszünk, -de lesz, aki csak pénteken, lesz aki csak szombaton- és azt nehéz megszervezni.[/quote]

[b]Hasonló a véleményem nekem is.
                      Önellátásra kell berendezkedni, a létszámunk és az igényeink / étkezésre gondoltam / válltozóak.
                      Az appartmanokban szerintem van minikonyha és a lakókban is megoldható az önellátás.
                      Nem várhatjuk el a tulajtól hogy nagy létszámú személyzettel ott várjon minket és felére sem lessz szükség.
                      Csoportnál mindenhol előre le kell adni a rendelést, különben káosz van
                      😯
                      Bízom benne hogy „kis ” csapatunk megfogja oldani a problémákat 😳

A faluban veszünk egy süldőt és csinálunk disznóvágást ha kifogytunk a kajából 😆

András[/b]

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”MaNá”:3s4dwsnr]Megfogtál. Még nem tudom. Majd választok.
                        És rendkivül érdekelne az is, hogy a bográcsos marhapörkin kivül még ott mit lehet venni-enni, van-e a közelben vmi kajálda, vagy ott halunk éhen!?….. Ki mit tud? Sziasztok MaNá[/quote]
                        Éhen nem halunk, ahhoz túl rövid lesz a találkozó. 🙂
                        A szomjhalál gyorsabb, de szerencsére ez ellen kempingen belül -a bowlingteremben- tudunk védekezni. 😆
                        Van a közelben egy étterem, ahol egyszer ettem. Jó volt a kaja, de oda ennyien egyszerre nem férünk be.
                        Szombaton ebédre vendégül látnak. Vacsorára javasolnám az éttermet, nem egyszerre átvonulva.
                        Péntek este jelentkezés alapján szervezhetünk a reggelikre valami kaját, de annak az árát már össze kell dobni.
                        Előre nem szeretnék ilyet leszervezni, ugyanis.
                        1. Az emailokra nagyon nehezen bírom kicsikarni a válaszokat. A 26 jelentkezőből 9-en vagyunk itt a fórumon, és ez kevés ahhoz, hogy megrendeljünk kb. 50 adag reggelit.
                        2. A lakóautósok általában önellátóak.
                        Nem szeretném a kempingeseket fölöslegesen túráztatni, így is sok kedvezményt kapunk már tőlük.
                        Szerintem, reggelikre az önellátás lenne a legegyszerűbb, mert előreláthatólag sokan leszünk, -de lesz, aki csak pénteken, lesz aki csak szombaton- és azt nehéz megszervezni.

MaNa
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:194vlo8e]OK. Melyik autót szeretnéd az ablak elé? 🙂 [/quote]

Megfogtál. Még nem tudom. Majd választok.
                          És rendkivül érdekelne az is, hogy a bográcsos marhapörkin kivül még ott mit lehet venni-enni, van-e a közelben vmi kajálda, vagy ott halunk éhen!?….. Ki mit tud?

Sziasztok MaNá

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:22jvwuel] Juditról mit tudsz ? Talán sielni mentek. [/quote]

Igen. Itt hagyott minket. 🙁

LMC
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1a9pftw2]:lol: 26 😆 [/quote]

[b] Nagyon jó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😛

Juditról mit tudsz ?

Talán sielni mentek.

Hiányolom 🙁 [/b]

GaborApa
                              Felhasználó

😆 26 😆

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”MaNá”:1m04ugt7]O.K. egy db. egyszobás fürdőszobás appartmant szeretnénk, kilátással rátok. 😆

Köcce MaNá[/quote]

OK. Melyik autót szeretnéd az ablak elé? 🙂

MaNa
                                  Felhasználó

Szeva Ficsor,

szerintem mivel nem írnak a camping árjegyzékben egy szót sem arról, hogy személyenként számítanák áraikat, ezért aztán ez az összes, amit fizetni kell.
                                    Ha vki mást tud, írja meg.

Sziasztok MaNá

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”ficsor”:2zukbe0r]Cak egy kérdés: az árjegyzékben az egyszobás ház ára a házra vonatkozik, vagy személyenként értendő?[/quote]

A házra vonatkozik: ” 1 hálószobás (2-4 főre)/ 8000″

ficsor
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3cu7i08r]Egy és kétszobás házak vannak.[/quote]

Cak egy kérdés: az árjegyzékben az egyszobás ház ára a házra vonatkozik, vagy személyenként értendő?

MaNa
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3byc5tbi]Egy és kétszobás házak vannak, a kétszobásnál közös a nappali és a fürdő. A hálók a nappaliból nyílnak kétoldalra.
                                          Ha osztoztok akkor kicsit olcsóbb.
                                          http://www.martfu-turizmus.hu/arak.htm

Az apartmanházak is a kemping területén vannak, fantasztikus kilátással. Ugyanis, ha kinézel az ablakon, akkor előtted fognak majd sorakozni a csigaházak. 😆
                                          Az elrendeztést itt láthatod:
                                          http://www.martfu-turizmus.hu/camping-terv.htm[/quote]

O.K. egy db. egyszobás fürdőszobás appartmant szeretnénk, kilátással rátok. 😆

Köcce MaNá

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”MaNá”:hi2szy1n] Ezekből van egyszobás is? Vagy osztozunk? Nekünk akárhol jó a közelben egy szoba is, szgk-val megyünk, mobilak vagyunk.
                                            MaNá[/quote]

Egy és kétszobás házak vannak. A kétszobásnál közös a nappali és a fürdő. A hálók a nappaliból nyílnak kétoldalra.
                                            Ha osztoztok akkor olcsóbb.
                                            http://www.martfu-turizmus.hu/arak.htm

Az apartmanházak is a kemping területén vannak, fantasztikus kilátással. ❗
                                            Ugyanis, ha kinézel az ablakon, akkor előtted fognak majd sorakozni a csigaházak. 😆
                                            Az elrendeztést itt láthatod:
                                            http://www.martfu-turizmus.hu/camping-terv.htm

MaNa
                                            Felhasználó

O.K. Gábor, átettem a Börse-be, törölheted. Köcce

Az appartman foglaláshoz: pénteken még meló, szombaton 9 felé indulunk, ott vagyunk 11-re.
                                              1 éjre kérjük az appartmant. Ezekből van egyszobás is? Vagy osztozunk? Nekünk akárhol jó a közelben egy szoba is, szgk-val megyünk, mobilak vagyunk.

MaNá

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”AZS”:1y7kgf19] a gép ugyan most szétszedődőtt egy kicsit, de azon a hétvégén a srác szolnokon lesz, csábítom, hogy ugorjon át ismerkedni ;-)[/quote]

Ugorjon! Majd összerakódik. 🙂

AZS
                                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:24w189qg]Ezenkívül van még 11 olyan klubtárs is aki, különböző okok miatt most nem tud jönni, de későbbiekben szeretne.[/quote]

meg én pl. pont most szóltam egy barátomnak, akinek egy berendezett sárga T3 syncroja van. a gép ugyan most szétszedődőtt egy kicsit, de azon a hétvégén a srác szolnokon lesz, csábítom, hogy ugorjon át ismerkedni 😉

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”Brigi”:24i7srw3] néhány év múlva olyan híre lesz, mint a Harley találkozónak. 😉
                                                    [/quote]

Bár a Harley találkozó üzleti alapokon szerveződik, ha így haladunk, még ez is megtörténhet, ugyanis elértük a negyed százat:
                                                    😆 25 😆

Ezenkívül van még 11 olyan klubtárs is aki, különböző okok miatt most nem tud jönni, de későbbiekben szeretne.

Ha csak 20 lakóautó felvonulna Martfűn, az lehet, hogy már rendőri kiséretet igényelne.

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”MaNá”:1711b6dw]
                                                      – A termálfürdő nyitva lesz Martfűn? [/quote]

-Sajnos a fürdő átalakítás alatt van, ezért nem lesz nyitva Ezt ebben a fórumban a legelső hozzászólásomban írtam. Ott írtam még a kempingről egyéb infókat is.

[quote=”MaNá”:1711b6dw] Most akkor mi legyen, foglaljunk saját magunk appartmant?[/quote]
                                                      Ezt mailban már megkérdezted, és mailben válaszoltam is rá: 2006.03.07. 12:17 ” én gyűjtöm a foglalásokat.”
                                                      🙄

Be vagytok jegyezve apartmanra. 🙂

MaNa
                                                      Felhasználó

Sziasztok,

lenne két kérdés, meg egy info:

– A termálfürdő nyitva lesz Martfűn?
                                                        – Most akkor mi legyen, foglaljunk saját magunk appartmant?

– Ha valakit érdekel, Balatonfűzfőn van egy lakókocsis, ahol
                                                        bérelni is lehet, de szervizel is, mindent beépít, mosogatótól
                                                        kezdve szivattyúig, bármit, és boltja is van, ahol a műszaki
                                                        cikkeket meg lehet venni hozzá. Ha kell vkinek megadjuk az
                                                        elérhetőségét: a név: Váradi tel: 88-58-62-80.
                                                        (A keresztnevet nem tudjuk.) Mi már építtetünk be vele még
                                                        az előző lakókocsiba dolgokat, és O.K. volt.

Üdv MaNá

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 265

You must be logged in to reply to this topic.