Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink II. Lakóautós találkozó (Martfű) 2006.03.24-26

Legutóbb frissítette Kerti 19 years, 2 months telt el
12angok
265 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Brigi
    Felhasználó

Csak azért nyitottam ezt a témát, mert úgy tűnik, nem hoztuk még át a régi fóromról.
      Azok kedvéért, akik Kerti kör-emailjére reagálva látogatnak el az új fórumra (remélem, hogy nagyon sokan lesznek 😀 ) március 24-26 hétvégére tervezünk egy évad indító találkozót.
      Gábor Apa vállalta, hogy utána érdeklődik az új martfűi kemping – fürdő együttesnek, az elérhető áraknak.
      Felmerült helyszínként Bogács is, ahol szintén van meleg vizű fürdő.
      Jó lenne, ha minél többen lennénk, addigra talán a tavasz is megérkezik 😉

Javaslat a helyszínre:

Martfű

Javaslat programokra:

bográcsozás
        bpowlingozás (Martfűn)
    • Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”LMC”:1n6jjzyg]Gábor, a létszámot tudhatjuk ?[/quote]

Itt vagyok! Elnézést csak kissé sok volt a dolog.
        Ami biztos:
        50 fő, 18 lakóautó (ebből 7 VW)

Öten nem válaszoltak az elsőkörben jelentkezők közül.

Kutya jöhet, csak az a kérés hogy az etetés (és ennek inverze is persze) a házon kívül történjen. A kutyával az egyetlen félelem, hogy ha utánatok esetleg egy szőrallergiás vendég érkezik. Ezért kéretik nem felengedni a bútorokra.
        Kutyák nyomait a gondozott területen kéretik eltüntetni, de van hátulé egy susnyás ahol szabad a dolog. No és persze ott a Tiszapart is.
        Szerintem, ezek teljesen normális kérések, magamtól is így csinálnám.

Még jövök.

ficsor
        Felhasználó

[quote=”AZS”:2lktjqvh]dvd-t olvasni azért tud?[/quote]
          Igen, tud (a laptop).

LMC
          Felhasználó

[quote=”AZS”:3s2aksmq]dvd-t olvasni azért tud?[/quote]

Én is viszem, de ez sem tud irni dvd-t, olvasni tud 😳

Gábor, a létszámot tudhatjuk ?

Kerti
            Adminisztrátor

[quote=”AZS”:1s3fsgnd]helytelen… syncro amúgy, vagy csak ilyen szép magasan áll?[/quote]
              A képen lévő gép nem az egyém de ugyanígy néz ki csak nekem gallyrács van rajta és nem lámpatartó vas. Egyébként nem syncro (sajnos). No de mire az előző hsz-t megírtam, hogy nem lesz kész addigra pont hívott a szerelő, hogy kész van az autó ugyhogy azzal megyünk mi is. Tehát plusz egy VW. No de mi viszünk magunkal még egyet de az egy T4-es Multivan. Így akkor 7 VW lesz a talin 😆

A klub oldalán az én autóm van. Ott meg tudod nézni.

AZS
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:ho324y4i]Mert doktorbácsinál van a kicsike és nem hiszem, hogy kész lesz addig. 🙁 [/quote]

helytelen… syncro amúgy, vagy csak ilyen szép magasan áll?

AZS
                Felhasználó

[quote=”ficsor”:2wyf307r]A találkozóra elviszem a laptopot, amivel CD-t is lehet írni (DVD-t sajnos nem…)[/quote]

dvd-t olvasni azért tud?

Brigi
                  Felhasználó

[quote=”ficsor”:3d4xz4f9]A találkozóra elviszem a laptopot, amivel CD-t is lehet írni (DVD-t sajnos nem…), így ha szeretnétek információt cserélni ilyen módon, a találkozó alatt is lesz rá lehetőség. Viszek ezen kívül egy kis kivetítőt, hátha arra is kedve támad valakiknek.[/quote]

Szuper!

Akkor talán mégis érdemes CD-n néhány fotót vinni, ha szóbakerülnek úticélok, lehessen nézegetni, megbeszélni – persze nem kötelező alapon.

Kerti
                    Adminisztrátor

[quote=”AZS”:9rbfc4l9]méééér nem???[/quote]
                      Mert doktorbácsinál van a kicsike és nem hiszem, hogy kész lesz addig. 🙁

ficsor
                      Felhasználó

A találkozóra elviszem a laptopot, amivel CD-t is lehet írni (DVD-t sajnos nem…), így ha szeretnétek információt cserélni ilyen módon, a találkozó alatt is lesz rá lehetőség. Viszek ezen kívül egy kis kivetítőt, hátha arra is kedve támad valakiknek.

ficsor
                        Felhasználó

[quote=”AZS”:3eyw6ckr]hát egy fotózás erejéig mindenféleképpen összeállhatnánk ;-)[/quote]

Majd akkor tolatgatunk egy kicsit, de Kerti gépét hiányolni fogjuk!

AZS
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3heft9kd]Szeretnétek egymás mellé sorakozni?[/quote]

hát egy fotózás erejéig mindenféleképpen összeállhatnánk 😉

AZS
                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:2osldvki]de nem lakóautóval megyünk.[/quote]

méééér nem???

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”koco”:2hclge5z]Holnap tudjuk meg, hogy mennyien leszünk?[/quote]

Hát… ha 11.45-kor kérdezel akkor minden esély meg van rá, hogy csak „holnap” tudd meg a választ. 😀

Szerintem biztosat majd vasárnap este fogunk tudni.

Eddig azt tudjuk, hogy a háromszori megkeresés után (68 emailcímre),
                                jött 42 válasz
                                ebből 27-en jelezték hogy jönnek. (és van még 15 potenciális tag, a következő találkozókra)
                                Hétfőn ennek a 27 jelentkezőnek küldtem levelet a kérdésekkel. Ebből eddig 18 válasz érkezett:
                                [b]40 fő
                                14 lakóautó.
                                Ez már nagyon biztos. 🙂 [/b]
                                Várom még a többi kilenc levelet.
                                Este felteszem az addigi eredményt.
                                Hétfőn meg a végeredményt.
                                🙂

Névtelen

Holnap tudjuk meg, hogy mennyien leszünk?

GaborApa
                                  Felhasználó

Kedves VW Nagycsalád!

Öt VW jelentkezett. Kertié lett volna a hatodik.
                                    Arra gondoltam, hogy ha tényleg akartok családi fotót, akkor az egyik sort fenntartanánk Nektek.

Szeretnétek egymás mellé sorakozni?

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:3okpd3g9]GáborApa
                                      Kutyát lehet vinni az apartmanokba? Mert mi vinnénk kutyát is de nem lakóautóval megyünk.[/quote]
                                      Holnap megkérdezem, de szerintem így inkább egy kisházat kéne bérelnetek. Van előszobája is. Ha megígéritek, hogy az előszobában marad a kutya akkor szerintem nem lesz gond.

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:3bp12icx] mi lenne, ha pikniket rendeznénk. Ha jól értettem, a közös helyiségben étellel nem készülnek, de innivalót tudunk venni. [/quote]
                                        A presszónak hétvégén szokott lenni 70-80 e bevétele esténként. Ezt kellene garantálnunk ahhoz hogy kitegyék a zártkörű rendezvény táblát.
                                        Ezért az egész helyet nem mertem lefoglalni.
                                        Viszont: a kistermet megkaptuk. Oda majd csak mi mehetünk be, és ott lehet a terülj-terülj asztalkám.
                                        Az egyik bowlingpálya is a mi részünkre van fenntartva.
                                        A presszóból, a HMCs-ket meg majd csak elűzzük valahogy. 😉
                                        Vagy összebarátkozunk velük.

Kerti
                                        Adminisztrátor

GáborApa
                                          Kutyát lehet vinni az apartmanokba? Mert mi vinnénk kutyát is de nem lakóautóval megyünk.

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”dudo”:2khyce6z]Üdv Mindenkinek!
                                            az apartmanos, vagy kisházas változatra benevezünk, 2felnőtt+2 kisgyerkőccel Sajószögedről. (ezzel eggyel nőtt a válaszok száma[/quote]

A VW jön-e?
                                            Az apartman kétágyas, a házak nappali +1, vagy +2 háló.

AZS
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3k57z733]
                                              Mél ment.
                                              🙂 [/quote]

viszont 😉

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”AZS”:niqhtjxz]ehmmm… [/quote]

ehmmm, ehmmm…
                                                Úgy látom nem sikerült mindenhol frissítenem az Úr címét.
                                                Kérem bocsásson meg nekem! Még kezdő Lakóautó Klub Találkozó Szervező és Adminisztrátor vagyok.

Mél ment.
                                                🙂

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Brigi”:siuy2q63]
                                                  Szerintem a magyar lakóautósok elég jó arányban tagjai a klubnak .[/quote]

Vajon hány lakóautó lehet magyarországon?

a találkozó részvétele is ígéretesen alakul, még akkor is, ha nem mindenki tud most eljönni

Ekkora létszámnál már sosem lehet olyan találkozót tartani, amire mindenki el tud jönni. 😥
                                                  De, törekedni kell rá 🙂

Ma ketten mondták le munka miatt, de jelentkezett egy új, akinek eddig bizonytalan volt, hogy ráér-e.

AZS
                                                  Felhasználó

[quote=”dudo”:1bkoahd2]Újra felbukkantam![/quote]

jéegydudo 😉 akkor mégse adtad el a gépet. helyes, helyes 😉

AZS
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:7jmqvcqm]
                                                      A gondom az hogy a 27 jelentkezőnek elküldött levélre eddig 8 választ kaptam.[/quote]

ehmmm… már a múltkor jeleztem, hogy a nálad nyilvántartott emilcímem nem él. ehhez képest ezt az emilt, amiről most beszélsz, nem kaptam meg (úgyhogy nem is válaszoltam rá)

szóval az van, amit itt is megadtam, vwinfo kukac fw pont hu

Brigi
                                                      Felhasználó

[quote=”dudo”:1wr86n0f]Üdv Mindenkinek!
                                                        Újra felbukkantam!

dudo[/quote]

Örülök, hogy felbukkannak olyanok, akik a lakóautóklub születése körül is ott voltak. Remélem, hogy hétvégére a kisfiad is meggyógyul, meg talán az idő se romlik el nagyon.
                                                        Szerintem a magyar lakóautósok elég jó arányban tagjai a klubnak és a találkozó részvétele is ígéretesen alakul, még akkor is, ha nem mindenki tud most eljönni.

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 265

You must be logged in to reply to this topic.