Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink II. Lakóautós találkozó (Martfű) 2006.03.24-26

Legutóbb frissítette Kerti 19 years telt el
12angok
265 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Brigi
    Felhasználó

Csak azért nyitottam ezt a témát, mert úgy tűnik, nem hoztuk még át a régi fóromról.
      Azok kedvéért, akik Kerti kör-emailjére reagálva látogatnak el az új fórumra (remélem, hogy nagyon sokan lesznek 😀 ) március 24-26 hétvégére tervezünk egy évad indító találkozót.
      Gábor Apa vállalta, hogy utána érdeklődik az új martfűi kemping – fürdő együttesnek, az elérhető áraknak.
      Felmerült helyszínként Bogács is, ahol szintén van meleg vizű fürdő.
      Jó lenne, ha minél többen lennénk, addigra talán a tavasz is megérkezik 😉

Javaslat a helyszínre:

Martfű

Javaslat programokra:

bográcsozás
        bpowlingozás (Martfűn)
    • Szerző
      Válasz
      Névtelen

Mi van nem tudtok aludni? Mert én nem.
        Én is mostam még a tetejét is. Hali

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”ficsor”:bb192o3q]ficsor, aki több, mint 30 éve informatikus … 😡 [/quote]

Ezek szerint Te meg tudnád csinálni egy lépesben is.
          De azt kétszer! 😆 😆

ficsor
          Felhasználó

[quote=”AZS”:3o8w0qxd]nahhh jóccaka, MA úgyis találkozunk ;-);-);-)[/quote]
            Hát akkor a _mai_ viszontlátásra!

ficsor
            Felhasználó

[quote=”AZS”:3b84ybmy]hát én ma nekiestem a kärcherrel… és biza némi anyagleválásokat eredményezett a művelet… de majd kijavítom, a fényezésem úgyis jelenleg nulla vegyértékű ;-)[/quote]
              Így jár az, aki _up to date_ technikával rendelkezik. Én egy darab ronggyal szoktam nekilátni a „fürdetéshez”.

AZS
              Felhasználó

nahhh jóccaka, MA úgyis találkozunk ;-);-);-)

ficsor
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:37bx69gp]Várjuk!
                  Az excelt most már nem javítom, hogy azután jpg-t csináljak belőle, amit azután feltölthetek, hogy azután javíthassam az előző hsz-t.
                  Nem baj? 😆 [/quote]
                  Nem vagy te egy kicsit bonyolult? 😀
                  ficsor, aki több, mint 30 éve informatikus … 😡

AZS
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3uv0ztdm]Ezen a fürdetésen látom néhányan megakadtatok.
                    [/quote]

hát én ma nekiestem a kärcherrel… és biza némi anyagleválásokat eredményezett a művelet… de majd kijavítom, a fényezésem úgyis jelenleg nulla vegyértékű 😉

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:1vhe8mrs]Akkor viszont én kérek elnézést, már azt sem tudom, hogy mit írtam. Nos akkor most mondom, hogy jön. 😳 [/quote]

Várjuk!
                      Az excelt most már nem javítom, hogy azután jpg-t csináljak belőle, amit azután feltölthetek, hogy azután javíthassam az előző hsz-t.
                      Nem baj? 😆

GaborApa
                      Felhasználó

Ezen a fürdetésen látom néhányan megakadtatok.
                        Remélem nem vívtam ki a tagság ellenszenvét. 😆
                        A parkolóból hazafelé jövet megálltam a kézimosónál, mert a többszörös hóolvadás miatt, tele volt függőleges fekete csíkokkal, és rossz volt ránézni.
                        Bocs. 😆

AZS
                        Felhasználó

[quote=”ficsor”:2g4cd9zr]Bocs, de ki a „Mancica” ?[/quote]

hát a Manci nevű gyönyörűséges cicám, aki ugyebár kicsit sem kutya 😉

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3fe3bzp1]Azt írtad ” ha ráér” ezért nem írtam be akkor a táblázatba.
                            Elnézést, 🙁 köszi, 😉 javítom. 🙂 [/quote]
                            Akkor viszont én kérek elnézést, már azt sem tudom, hogy mit írtam. Nos akkor most mondom, hogy jön. 😳

ficsor
                            Felhasználó

[quote=”AZS”:j38rmg6b]Mancicám nevében is határozottan tiltakoznom kell ;-)[/quote]
                              Bocs, de ki a „Mancica” ?

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:1ibv3v9k]Furdi Pétert kihagytad. Mélben írtam, hogy jön egy VW T4 Multivan-al.[/quote]

Azt írtad ” ha ráér” ezért nem írtam be akkor a táblázatba.
                                Elnézést, 🙁 köszi, 😉 javítom. 🙂

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2p6ziysg]Így állunk most:[/quote]
                                  Furdi Pétert kihagytad. Mélben írtam, hogy jön egy VW T4 Multivan-al.

Brigi
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:28pslesm]Lakó a ház előtt, megfürdetve, izgatottan várja a holnapi indulást.
                                    😆 😆 😆 [/quote]

Hát Brigi mégse állt ki ma, sőt fürdetés se lesz (bár nemrég mosakodott, de csak kívül). Persze Selymi kutyánk úgyis gondoskodik róla, hogy belül pillanatok alatt tele legyen a levetett bundájával és ha sár van, akkor azzal is.

Azért lehet, hogy holnap még jó háziasszonyhoz illően egy kicsit letörölgetem, ha lesz rá időm, bár férjem azt mondja, hogy majd ha megérkeztünk. Akkor viszont már nem takarítani szeretnék.

Brigi
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3izqewug]Így állunk most:

[[/quote]

Roppant impozáns a lista és ahogy látom, a többség már pénteken délután – este megérkezik.

Mindenképpen jó hétvégénk lesz!

ficsor
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3aa2g9pk]Lakó a ház előtt, megfürdetve, izgatottan várja a holnapi indulást.[/quote]ű
                                        Akkor nekem szégellnem kell magamat, mert „fürdetésre” már nem jutott időm! 🙁

GaborApa
                                        Felhasználó

Lakó a ház előtt, megfürdetve, izgatottan várja a holnapi indulást.
                                          😆 😆 😆

ficsor
                                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:2ch9rgyy]… A kutyáktól amúgy sem kell aggódni mert jólneveltek és spec mentőkutya kiképzésük volt.[/quote]
                                            Vízből is tudnak menteni? (Tekintetteel a Tisza parti helyszínre.) 🙂

GaborApa
                                            Felhasználó

Így állunk most:

Remélem nem rontottam el semmit, de ha mégis, akkor majd helyre hozzuk.
                                              A lényeg, hogy sokan leszünk. 😆
                                              A VW-knek megbeszéltem a külön sort, de annyira nagy lesz a család, hogy nem fér el egy vonalban, ezért a végén visszafordul a sor.
                                              Ilyen hosszú sor csak hátrébb lett volna, de akkor már elkülönült volna a nagycsalád a társadalomtól.
                                              Ezért azt beszéltem meg, hogy a VW-k a 29-es helytől visszafelé kezdjék el tölteni a sort. Így közel lesznek a főépülethez is és a bungalókhoz is. Nézzétek meg, hogy jól gondoltam-e. Még kérhetitek a 42-es sort is.

AZS
                                              Felhasználó

[quote=”Brigi”:257dukqz]Lehet, hogy felfedezhető valami összefüggés a lakóautózás és a kutyák szeretete között?? 😉 [/quote]

Mancicám nevében is határozottan tiltakoznom kell 😉

AZS
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:2ueeh2t0]kész van az autó ugyhogy azzal megyünk mi is. Tehát plusz egy VW. No de mi viszünk magunkal még egyet de az egy T4-es Multivan. Így akkor 7 VW lesz a talin 😆 [/quote]

WOW ;-);-);-)

[quote=”Kerti”:2ueeh2t0]A klub oldalán az én autóm van. Ott meg tudod nézni.[/quote]

iiigen, talán egyszer majd az én autóim is láthatók lesznek ott… 😉 (amit pár hónapja küldtem adatokat, meg képeket, meg-e tudod-e még-e találni-e, vagy küldjem újra? mert csak annyi került fel belőle, hogy a másik az asszonyé)

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”Brigi”:1onsojbh]Úgy tűnik, csaknem annyi kutya is lesz, mint lakóautó. Lehet, hogy felfedezhető valami összefüggés a lakóautózás és a kutyák szeretete között?? 😉 [/quote]

Szerintem is de ezt kielemezzük 💡

Brigi
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:65wr2tmz]Teljesen elfogadható és normális feltételek. Köszi az infót. Akkor lehet, hogy két kutyával megyünk. A kutyáktól amúgy sem kell aggódni mert jólneveltek és spec mentőkutya kiképzésük volt.[/quote]
                                                      Úgy tűnik, csaknem annyi kutya is lesz, mint lakóautó. Lehet, hogy felfedezhető valami összefüggés a lakóautózás és a kutyák szeretete között?? 😉

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2ap5kg2t]Szerintem, ezek teljesen normális kérések, magamtól is így csinálnám.[/quote]

Teljesen elfogadható és normális feltételek. Köszi az infót. Akkor lehet, hogy két kutyával megyünk. A kutyáktól amúgy sem kell aggódni mert jólneveltek és spec mentőkutya kiképzésük volt.

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 265

You must be logged in to reply to this topic.