Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink II. Lakóautós találkozó (Martfű) 2006.03.24-26

Legutóbb frissítette Kerti 19 years telt el
12angok
265 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Brigi
    Felhasználó

Csak azért nyitottam ezt a témát, mert úgy tűnik, nem hoztuk még át a régi fóromról.
      Azok kedvéért, akik Kerti kör-emailjére reagálva látogatnak el az új fórumra (remélem, hogy nagyon sokan lesznek 😀 ) március 24-26 hétvégére tervezünk egy évad indító találkozót.
      Gábor Apa vállalta, hogy utána érdeklődik az új martfűi kemping – fürdő együttesnek, az elérhető áraknak.
      Felmerült helyszínként Bogács is, ahol szintén van meleg vizű fürdő.
      Jó lenne, ha minél többen lennénk, addigra talán a tavasz is megérkezik 😉

Javaslat a helyszínre:

Martfű

Javaslat programokra:

bográcsozás
        bpowlingozás (Martfűn)
    • Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:30jrnamb]A magam részéről inkább megkönnyebbülést érzek, hogy Pillanat nem ment rajtam végig. 😆 [/quote]
        Lehet, hogy félreérthető voltam? 😆

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”Kerti”:psu8mr1p]Pillanat:
          Megigérted a találkozón, hogy 2-kor végigmész a társaságon és szólsz mindenkinek, hogy át kell állítani az órát. Mivel ezt nem tetted meg vasárnap lekéstem egy találkozómat 🙁 [/quote]
          A magam részéről inkább megkönnyebbülést érzek, hogy Pillanat nem ment rajtam végig. 😆

Kerti
          Adminisztrátor

Pillanat:
            Megigérted a találkozón, hogy 2-kor végigmész a társaságon és szólsz mindenkinek, hogy át kell állítani az órát. Mivel ezt nem tetted meg vasárnap lekéstem egy találkozómat 🙁

ficsor
            Felhasználó

[quote=”Pillanat”:3bjqtm3a] … gombóc meg itt van a torkomon 😆 [/quote]

Nem lehet, hogy amit a torkodon érzel, az valamelyik nem túl elégedett ügyfeled bakancsának a talpa? Mert, ha jól emlékszem, a gombócot az ember a torkában szokta érezni 😆

ficsor
              Felhasználó

[quote=”AZS”:177qfi8l]sok puhány vw-s 😉 kivéve persze engem ;-);-);-)[/quote]

Láthatóan nem is esett jól neked, amikor péntek estefelé odaáltál a nappalinkban a működő hősugárzó elé 😛

AZS
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3vbpzc50]Így voltunk mi: link[/quote]

sok puhány vw-s 😉 kivéve persze engem ;-);-);-)

GaborApa
                  Felhasználó

Így voltunk mi:

Ide kattintva láthatod a kemping alaprajzát, feliratozva.

[url=http://www.gaborapa.fw.hu/martfunevekkel2.jpg:2u4w7kzr]

Névtelen

Olvasva a többieket én is egyet értek.
                      Hazafelé Kecskeméten a belkóban nagy buli volt. Kézművesek, borosok,
                      kajások, stb. Mindent végig kóstoltunk. Tovább haladva még beestünk
                      azÖrkény-Dabas rangadóra. Igy aztán egész jó kis hétvége sikeredett.
                      KÖSZÖNÖM SZÉPEN ! ! !
                      Készüljetek Ceglédre.

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Pillanat”:2adch9ym]NAGYON JÓ VOLT VELETEK!!!! [/quote]

Oda nézzetek! Csoda történt! Kiderült, hogy tud írni is ez a félszeg kisfiú!
                        Ezért már megérte összehozni a bulit. 😆

Brigi
                        Felhasználó

Mi is nagyon jól éreztük magunkat és remélem, hogy kisebb-nagyobb körben gyakren fogunk találkozni.

Már írtam volna, hogyy megköszönjem Gábornak azt, hogy mozgósította a csapatot, helyet szerzett, meg minden, de látom, hogy már többen megelőztek.

Nekünk sajnos az első utunk a gyermekorvosi ügyeletre vezetett, mert mire hazaértünk alaposan felment Balu láza. Valami vírusos nyavalyát szedett össze, valószínűleg már a suliból hozta magával, csodálkoztam is, hogy nem volt étvágya.

Nagyon örülök neki, hogy most már személyesen is ismerlek benneteket, kedves fórumozó társak és remélem, hogy a továbbiakban is aktív lesz a fórum. Annyit ígérhetek, hogy én továbbra is rendszeresen itt leszek a hosszú szövegeimmel.

Persze annak is örülök, hogy a nem fórumozó Lakóautóklubosok közül is sokakat megismerhettem.

Örülök AZS kezdeményezésének is. Ha közzétesszük, hogy mikor és hova készülünk, lehet, hogy leszenek olyanok, akik csatlakoznak, vagy éppen csak egyeztetni lehet valami találkozót útközben.

Megerősítem azt a javaslatom, hogy teremtsünk hagyományt a martfűi szezonkezdetből. Így mind a kemping, mind a csapat fejlődését figyelemmel kísérhetnénk.

Pillanat
                          Felhasználó

Bár rettentően gátlásos vagyok és félszeg 😀 de sikerült leküzenem a bennem dúló sárkányt és elmondhatom, hogy: NAGYON JÓ VOLT VELETEK!!!! Köszönet a szervezőknek és azoknak akik eljöttek!
                            Most visszahúzodom, mert a gátlásaim újra és újra feltörnek bennem, a gombóc meg itt van a torkomon 😆

AZS
                            Felhasználó

bár nekünk sajnos csak az első félidő adatott meg, de kimondottan jól éreztük magunkat 😉

néhány emberrel öt perc után országos cimborák lettünk, néhány emberrel kellő tisztelet mellett jó ismerősök lettünk, és néhány emberrel a köszönőviszonyon kívül nem fogom erőltetni a barátkozást.
                              ja, és a legjobb, hogy ezek a viszonyok úgy nagyjából 100%-ban kölcsönösek, tehát minden a legnagyobb rendben 😉

következő tali? felőlem akár elég hamar is lehetne (csak ahogy jön a jóidő, szét fogunk spriccelni a szélrózsa minden irányába)

mindenesetre ha valaki június végén – július elején Horvátországban vagy Szlovéniában (Dubrovniktól Bledig) fordul elő, akkor az szóljon, összekoccanhatunk hazán kívül is 😉

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:u8pcqlfd][b]Ezúton szeretném megköszönni GáborApának, hogy ennyit foglalkozott a találkozó megyszervezésével.
                                Valóban jól sikerült. [/b][/quote]

Megérte a sok foglalkozást! 😆
                                A fizetség az volt, hogy sokan eljöttek, és egy nagyon jó társaságot sikerült megismernem.
                                Szeretném én megköszönni, minden résztvevőnek, hogy eljött, mert ettől lett jó a buli. No és persze Kertinek, hogy kitalálta ezt a klubot.

Remélem mindenki szerencsésen hazaért.

Mikor legyen a következő tali? 😉

Kerti
                                Adminisztrátor

Hazaértünk! Nagyon jó kis hétvége lett. 😆

[b]Ezúton szeretném megköszönni GáborApának, hogy ennyit foglalkozott a találkozó megyszervezésével.
                                  Valóban jól sikerült. [/b]

Jó volt megismerkedni mindenkivel. Remélem lesz több ilyen is.
                                  Nagyon jól éreztük magunkat.

Üdv mindenkinek.

Madár, Fúró, Kriszta, Kerti, (no meg Croll és Vince)

Brigi
                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:kauxxtq7][b]Ezuton szeretnék nagyon sok boldog névnapot kívánni minden Gábor nevű fórumozónak.

A többit Martfűn.

Most pakolás és délben indulunk.

András[/b][/quote]

Csatlakozom a jókívánságokhoz!

Este találkozunk.

LMC
                                    Felhasználó

[b]Ezuton szeretnék nagyon sok boldog névnapot kívánni minden Gábor nevű fórumozónak.

A többit Martfűn.

Most pakolás és délben indulunk.

András[/b]

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:3tx1tvbv]

Ezúton szeretnék Boldog Névnapot Kívánni GáborApa![/quote]

Köszönöm, és Neked is!

AZS
                                        Felhasználó

[quote=”ficsor”:m8gzpmu0]Így jár az, aki _up to date_ technikával rendelkezik[/quote]

hát ja… 😉 az autókám is még csak 28 éves 😉

Kerti
                                          Adminisztrátor

Na én még nem alszom, hiszen ma már Gábor nap van és meg kell ünnepelnem. No de azért holnap is iszunk rá.

Ezúton szeretnék Boldog Névnapot Kívánni GáborApa!

ficsor
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:a4zpv14a]Mást csináltam, csak nyitvamaradt a böngésző.
                                              Most meg kikapcs előtt visszanéztem.
                                              Remélem már mindenki alszik, nehogy este mindenki hulla fáradt legyen.

Kikapcs.[/quote]

Jó éjszakát, a személyes viszontlátásig.

Üdv

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”ficsor”:3d0p6oyq]Na mi van Gábor? Bennt vagy, csak hogy figyelj?[/quote]

Mást csináltam, csak nyitvamaradt a böngésző.
                                                Most meg kikapcs előtt visszanéztem.
                                                Remélem már mindenki alszik, nehogy este mindenki hulla fáradt legyen.

Kikapcs.

ficsor
                                                Felhasználó

Bocs, közben kiléptél. Találkozunk még ma, és az lesz az igazi!
                                                  Jó éjszakát!

ficsor
                                                  Felhasználó

Na mi van Gábor? Bennt vagy, csak hogy figyelj?

ficsor
                                                    Felhasználó

[quote=”koco”:zdojujjy]Mi van nem tudtok aludni? Mert én nem.
                                                      Én is mostam még a tetejét is. Hali[/quote]
                                                      Aludni, ilyen korán?

Ha a tetejét akarom mosni (persze nem most), ahhoz nekem létra kell. De ez nem a legmegfelelőbb időpont e létra lecipeléséhez 😀

ficsor
                                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1o5i1mkh]Ezek szerint Te meg tudnád csinálni egy lépesben is.
                                                        De azt kétszer! 😆 😆 [/quote]

Kösz. Én már mindent megtapasztaltam ebben a szakmában. A kétszert is. Nem ugyanaz, mint a mindennapi (nemi) életben.
                                                        Bocs…

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 265

You must be logged in to reply to this topic.