Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink II. Lakóautós találkozó (Martfű) 2006.03.24-26

Legutóbb frissítette Kerti 19 years telt el
12angok
265 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Brigi
    Felhasználó

Csak azért nyitottam ezt a témát, mert úgy tűnik, nem hoztuk még át a régi fóromról.
      Azok kedvéért, akik Kerti kör-emailjére reagálva látogatnak el az új fórumra (remélem, hogy nagyon sokan lesznek 😀 ) március 24-26 hétvégére tervezünk egy évad indító találkozót.
      Gábor Apa vállalta, hogy utána érdeklődik az új martfűi kemping – fürdő együttesnek, az elérhető áraknak.
      Felmerült helyszínként Bogács is, ahol szintén van meleg vizű fürdő.
      Jó lenne, ha minél többen lennénk, addigra talán a tavasz is megérkezik 😉

Javaslat a helyszínre:

Martfű

Javaslat programokra:

bográcsozás
        bpowlingozás (Martfűn)
    • Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

Kedves Fórumozók! Örülök, hogy belelendültetek a beszélgetésbe de egy egy hozzászólásnál figyeljétek, hogy az adott topik amibe írtok ahhoz passzol e. Mert ez most már inkább a Tere Fere topikba illene. Nem lecseszésként írom ezt csak azért mert ha valaki a találkozóról akar informálódni akkor nem sok infót kap arról ha tele van mással a találkozós topik. Elnézést mindenkitől ezért a hozzászólásért de próbáljuk a fórumot rendben tartani.

AZS
        Felhasználó

[quote=”Pillanat”:sojkqgrx]nem meséltem neked a nagyimról, Ő volt a faluban az egyetlen olyan néni aki úgy megtudta tömni a libákat, hogy utána mindegyik elsülyedt a tóban 😆

Na akkor most Te jössz:))))[/quote]

mi meg ketten voltunk Jóskák a faluban: én, meg a Sipőcz Pista 😉

Pillanat
          Felhasználó

Én meg befonom a szemöldököm 😆

gondolom kellett a serdülőkorú gyermeked camping-biciklijébe, azért vetted ki…

nem meséltem neked a nagyimról, Ő volt a faluban az egyetlen olyan néni aki úgy megtudta tömni a libákat, hogy utána mindegyik elsülyedt a tóban 😆

Na akkor most Te jössz:))))

AZS
            Felhasználó

[quote=”Pillanat”:215pu46z]Hidd el kedves AZS, kevés olyan ténégyes van a világon amelyiknek elől és hátul is van motorja 😆 😆 😆

Szerinted??? 😆 [/quote]

mondom: „benne”!

amúgy nem is olyan régen nekem négyliteres, nyolchengeres volt a gép, csak azóta a tarcsimotort már kivettem a csomagtartóból 😉

AZS
              Felhasználó

[quote=”Pillanat”:1wpkr4ji]beültem a jó öreg T4-be – hát röhögőgörcsöt kaptam mire kiálltam az udvaromról… olyan picinek tűnt
                mintha egy dodgembe sikerült volna belecsusszanom.
                [/quote]

ööö… szerzek neked egy fél napra egy kölcsönydévúmatizt, jó? csak úgy terápiás célzattal 😉

Pillanat
                Felhasználó

[quote=”AZS”:1c2ngomt]bahhhh. így jártam. sebaj, úgyis rossz helyen van benne a motor ;-);-);-)[/quote]

Hidd el kedves AZS, kevés olyan ténégyes van a világon amelyiknek elől és hátul is van motorja 😆 😆 😆

Szerinted??? 😆

AZS
                  Felhasználó

[quote=”Pillanat”:27qckg7t]Holnap visszakapja, hogy Büszke Gazdija legnagyobb megelégedésére biztonsággal szállitsa Őt és családját szerte Európa útjain…

A ténégyesem nem eladó [/quote]

bahhhh. így jártam. sebaj, úgyis rossz helyen van benne a motor ;-);-);-)

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Pillanat”:267frdhn]Mindenkinek jó a hir Gábor-Apa lakója-autója levizsgázott és friss zöld-kártyája is van… [/quote]

No, meg már friss forgalmija is? Ukrán?
                      Klassz, hogy már onnan is lehet internetezni.

Bocsi, a légrugó kompresszort elfelejtettem mondani, az még cserére szorul. Bár kicsit hasonlít egy sorozatlövéshez, remélem Szasát nem nagyon fogja zavarni.

Ha mégis visszakerülne hozzám, előtte még szeretnék bele egy olyan bárszekrényt, mint a ténégyesé volt a találkozó elején. 😉
                      Azt sosem felejtem el.

Egy ilyen moderált, félszeg kisfiú szövegén nincs mit moderálni.
                      Örülök, hogy sikerült becsábítanunk Téged is ebbe a fertőbe. 😆

Pillanat
                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:13slqafs](nem mintha könnyen felejthető pillanat lennél)[/quote]

Köszönöm a biztató szavakat mindenkinek!!

Holnap a terápián 😆 majd elmondom mindenkinek, hogy nagyon könnyen legyőztem a „sárkányt” 😆 😆

Azt is látom vasárnap óta van két új tagja a fórumnak.

Üdvözlet nekik ❗

Brigi
                        Felhasználó

[quote=”Pillanat”:3158uwn1]Sziasztok Lakósok!

Mindenkinek jó a hir Gábor-Apa lakója-autója levizsgázott és friss zöld-kártyája is van…

Egészen vasárnap estig nem hittem volna magamról, hogy az életem ilyen irányú történeteit éééén???? egy internetes fórumon???? fogom
                          megosztani másokkal… Nooormálisvagyte????

De jó volt veletek és ha zavaróak lennének az irásaim úgy esdekelve kérem a mindenható Moderátorokat kérem tiltsanak ki!!! 😆 😆 [/quote]

Örülök, hogy minden rendben van GáborApa országúti cirkálójával! 😆

Most, hogy már tudod, milyen társasággal osztod meg magvas gondolataidat örömmel látom, hogy egyre kevésbé feszélyez a helyzet. 😆

Ne reménykedj! 😉 Az írásaid egyáltalán nem zavaróak, sőt, elvárjuk, hogy rendszersen hírt kapjunk rólad. (nem mintha könnyen felejthető pillanat lennél)

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”Pillanat”:2219wazg]Jólvan na csak vicceltem a kitiltásról…

„A pillanatnak megtiltani nem lehet” 😆 😆 😆 [/quote]
                            Tudtam én tudtam én de ki gondolta volna 😆

Pillanat
                            Felhasználó

Jólvan na csak vicceltem a kitiltásról…

„A pillanatnak megtiltani nem lehet” 😆 😆 😆

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”Pillanat”:3rjg5i2p]De jó volt veletek és ha zavaróak lennének az irásaim úgy esdekelve kérem a mindenható Moderátorokat kérem tiltsanak ki!!! 😆 😆 [/quote]
                                Ilyenre ne is gondolj, hogy zavaró lennél. Örülünk, hogy itt is megtisztelsz minket jelenléteddel. Ezen a fórumon a társaságnak köszönhetően a moderátoroknak csak annyi dolguk van, hogy a fórum külalakjára figyeljenek és segítsenek a fórumozóknak.

Pillanat
                                Felhasználó

Sziasztok Lakósok!

Mindenkinek jó a hir Gábor-Apa lakója-autója levizsgázott és friss zöld-kártyája is van… Az éjjel szakemberek armadája jónak itéltette Gázbiztonság és Elektromosság szempontjából is. 😮 😆 😆 😯
                                  ( mert ezek a szakemberek mind-mind fényérzékenyek)

Holnap visszakapja, hogy Büszke Gazdija legnagyobb megelégedésére biztonsággal szállitsa Őt és családját szerte Európa útjain…

A ténégyesem nem eladó 😆 viszont miután ma hazaértem a „nagyvassal” a vizsgáról és beültem a jó öreg T4-be – hát röhögőgörcsöt kaptam mire kiálltam az udvaromról… olyan picinek tűnt
                                  mintha egy dodgembe sikerült volna belecsusszanom.

Nagyon hamar meglehet szokni a Merci nagyságát és azt a lebegő érzést amit csak az Allways Ultra adhat (de csak neked mert megérdemled).

Azért,ha egy tejfogúnak az imbolygástól néha kedve lenne viszontlátni a vacsira kapott bébi-papit, én egy Torecan kúpot is tennék a hűtőszerketerbe 😆 😆

Az első ülés mögött néha alattomosan felröfögő sunyi levegősűritő masina hangja, a rinyálló-frászt hozta rám az autópályán, ettől eltekintve
                                  egészen kellemes élményben volt részem 😆

Egészen vasárnap estig nem hittem volna magamról, hogy az életem ilyen irányú történeteit éééén???? egy internetes fórumon???? fogom
                                  megosztani másokkal… Nooormálisvagyte????

De jó volt veletek és ha zavaróak lennének az irásaim úgy esdekelve kérem a mindenható Moderátorokat kérem tiltsanak ki!!! 😆 😆

LMC
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:pvapzlzg][i]A többiek felvilágosítása érdekében:

Ez az ember ma elvitte a lakóautómat, mert állítása szerint le fogja vizsgáztatni, de lehet hogy csak poénkodik velem amíg átjut a „hat. illetve a vizsgán”. Lécci szóljatok, ha valahol feltűnik egy Due-Erre hirdetés 😆 .[/i][/quote]

SOPRONNÁL LÁTTAM! A HATÁRFELÉ TART ! 🙄

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”AZS”:2fbc76db]ha jól értem, akkor mától a ténégyes úgyis csak útban van neked? [/quote]

Ja. ja! Legalább azt itthagyhatta volna a ház előtt. Persze mindegy, a bárpultot már úgyis kiürítette hétvégén a csőcselék. 😆

AZS
                                      Felhasználó

[quote=”Pillanat”:3mc8sbml]:lol: Oleg elindult Sasaért, 😆
                                        én + nem kicsit álmosan a hat. illetve a vizsgára 😆 [/quote]

ha jól értem, akkor mától a ténégyes úgyis csak útban van neked? 😉 szerintem a kikkorú szívesen leveszi ezt a gondot a válladról 😉 az elszállítást is megoldjuk ;-);-);-)

Pillanat
                                        Felhasználó

😆 Oleg elindult Sasaért, 😆
                                          én + nem kicsit álmosan a hat. illetve a vizsgára 😆

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”Pillanat”:iwkhzf5f]juteszembe, ugye van hozzá még egy kulcsgarnitura? A vizsgára még kéne a törzskönyv is 😆 😆 😆
                                            Holnap beugranának a barátaim délelött hozzád Oleg és Szasa add oda nekik lécci majd utánam hozzák a hat. illetve a vizsgára 😆 😆 [/quote]

Ráadásul itt hagytad azt az üres papírt is, amit aláírtam Neked. Szükséged lehet rá a „hat. illetve a vizsgán” Azt is odaadom a vállalkozó üzletembereknek.

[i]A többiek felvilágosítása érdekében:
                                            Ez az ember ma elvitte a lakóautómat, mert állítása szerint le fogja vizsgáztatni, de lehet hogy csak poénkodik velem amíg átjut a „hat. illetve a vizsgán”. Lécci szóljatok, ha valahol feltűnik egy Due-Erre hirdetés 😆 .[/i]

Pillanat
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:22yfb94v]Pillanat!
                                              Megnyugodva látom, hogy még ugyanaz az avatarod van. 😆 [/quote]

juteszembe, ugye van hozzá még egy kulcsgarnitura? A vizsgára még kéne a törzskönyv is 😆 😆 😆

Holnap beugranának a barátaim délelött hozzád Oleg és Szasa add oda nekik lécci majd utánam hozzák a hat. illetve a vizsgára 😆 😆

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”LMC”:1xnlmpm0]…Gábor neked már nem udvarolok mert nagyon sok elismerést kaptál…[/quote]
                                                Csak nyugodtan! Cseppet sem zavar. 😆

GaborApa
                                                Felhasználó

Pillanat!
                                                  Megnyugodva látom, hogy még ugyanaz az avatarod van. 😆

Pillanat
                                                  Felhasználó

Szépestét Mindenkinek!
                                                    Lehetséges,hogy rajtam kívülálló ok miatt maradt el a hajnali ébresztés,
                                                    és Jimmy kakasa meg nem nálunk aludt,
                                                    igy teljesen természetes volt számomra, én is benéztem az órát de nagyon… 😀
                                                    Sebaj mert a következő óraállítást már nem fogom lekésni- és Tényleg nagyon szeretném VELETEK ébren együtt átállítani 😆 😆 😆

Brigi
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:203fmscc]Így voltunk mi:

[/quote]

Jó így is látni, hogy milyen szépen megtöltöttük a kempinget. Férjem ma beszélt a Suwenorosokkal, érdeklődtek, hogy milyen volt a találkozó és sajnálták, hogy nem jöttek el.

LMC
                                                      Felhasználó

Üdvözletem mindenkinek, látom nagyon lemaradtam.

A családom és jómagam, nagyon jól éreztük magunkat veletek.

Mindenkinek megköszönném a kedvességet akikkel közelebbi kapcsolatba kerültem, és azoknak is akikkel futólag tudtam megismerkedni.

A pörköltparti az isteni volt, szeretném szintén megköszönni a szakácsoknak is mert nem csak a húst tették bele 😆

Mi útközben egy pillanatra megálltunk pillanatnál, egy jót dumáltunk és megettük az összes kaját mert már megéheztünk. 😯

Tényleg nagyon szerény embernek ismertem meg, kicsit visszahúzódó, különben rendes srác . 😀

Gábor neked már nem udvarolok mert nagyon sok elismerést kaptál, de így tovább.

Én is csatlakozom és várom a következő tallit.

Üdvözlet mindenkinek ha erre jártok és tudok segíteni jelentkezzetek.

András 😀

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 265

You must be logged in to reply to this topic.