Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink II. Lakóautós találkozó (Martfű) 2006.03.24-26

Legutóbb frissítette Kerti 19 years telt el
12angok
265 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Brigi
    Felhasználó

Csak azért nyitottam ezt a témát, mert úgy tűnik, nem hoztuk még át a régi fóromról.
      Azok kedvéért, akik Kerti kör-emailjére reagálva látogatnak el az új fórumra (remélem, hogy nagyon sokan lesznek 😀 ) március 24-26 hétvégére tervezünk egy évad indító találkozót.
      Gábor Apa vállalta, hogy utána érdeklődik az új martfűi kemping – fürdő együttesnek, az elérhető áraknak.
      Felmerült helyszínként Bogács is, ahol szintén van meleg vizű fürdő.
      Jó lenne, ha minél többen lennénk, addigra talán a tavasz is megérkezik 😉

Javaslat a helyszínre:

Martfű

Javaslat programokra:

bográcsozás
        bpowlingozás (Martfűn)
    • Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

Köszi Brigi!
        Te legalább tettél is valamit, azzal a maillal.

Brigi
        Felhasználó

[quote=”Goldnadel”:2j1ohx12]Hali.
          Itt van bogács:
          http://www.bogacs.com/

Ezt azért javallottam,mert a fürdőben van kemping is,és mivel az enyémben nincs WC ez egy fontos szempont,mert kétnapig még én sem birom.A vacsorázóhelyeket/borpincéket meg legegyszerűbb gyalog megközelitni,mert kb 500 méter.
          De május 1 előtt én sem indulok sehova.[/quote]

Közben én is megtaláltam Bogácsot, írtam is nekik e-mailt árak, közös helyiség után érdeklődtem, ha jön válasz, közkinccsé teszem.

Úgy érzem, az időpont még kicsit kétséges, vannak akik már mielőbb szeretnének legalább kicsit kimozdulni lakóval, mások – mint te is – inkább későbbre tennék a találkozót. Mi ebben semlegesek vagyunk, ha éppen nem császkélunk valamerre bármikor kaphatók vagyunk egy lakóautós hétvégére.

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”Kerti”:kwlyb2af]A szavazós részt kivettem a fórumból így már nem szeretném visszaállítani. Oldjuk meg ezt úgy, hogy mindenki írja le a véleményét én meg beleszerkeztem az 1-es hozzászólásba.[/quote]

Oldjuk. 😉
            Nem tudtam, be lehet-e tenni csak egy témacsoporthoz, ami csak szavazásokra lenne fenntartva.
            Ez, így elég sok munkát jelent, ha sokan leszünk.
            Mi újság a körmaillal? Segíthetek valamiben?

Goldnadel
            Felhasználó

[quote=”Brigi”:2xi5ocyt]A bográcsozás jó ötlet, de egy kicsit az időjárás befolyásolja. 0 fok körül, vagy szakadó esőben szívesebben ülök be valahová. (Most kinézve az ablakon nem vagyok nagyon optimista.) Azt jó lenne tudni, hogy van-e valami közös helyiség – nem feltétlenül presszó jellegű – ahol rossz idő esetén össze lehet jönni beszélgetni, piknikezni.

Szerintem a bowling is klassz, kis esti sörözés, gurítgatás jó összeszokási lehetőség és még a fogyasztás is megoldott. Azt nem tudom, hogy feltétlenül bajnokság formájában kell-e szervezni, de ez azt hiszem létszám függő. Ha mondjuk 30-an vagyunk, akkor nem árt valaki segítség, ha csak feleennyien, talán magunk is megbírkózunk vele.

Nekem a termálfürdő nem létszükséglet, de persze lehet, hogy más máshogyan van vele. Aki sokat utazik, hogy odaérjen, az lehet, hogy nem csak lakóautókról szeretne csevegni ebben a 2 napban (bár ez mint tudjuk, kimeríthetetlen téma).
              Az előző fórumon Bogács merült még fel lehetőségként, de erről nem tudok részleteket. Goldnadel javasolta, van esetleg valami internetes hely, ahol meg lehetne nézni? Eger közelsége vonzó, ott kirándulni is lehet, bár nem tudom, hogy a borospincék látogatása hogy oldható meg lakóautókkal?

(A Balaton mellett, ha jól tudom, csak májusban nyitnak a kempingek, de azért rákérdezek.)[/quote]

Hali.
              Itt van bogács:
              http://www.bogacs.com/

Ezt azért javallottam,mert a fürdőben van kemping is,és mivel az enyémben nincs WC ez egy fontos szempont,mert kétnapig még én sem birom.A vacsorázóhelyeket/borpincéket meg legegyszerűbb gyalog megközelitni,mert kb 500 méter.
              De május 1 előtt én sem indulok sehova.

Kerti
              Adminisztrátor

A szavazós részt kivettem a fórumból így már nem szeretném visszaállítani. Oldjuk meg ezt úgy, hogy mindenki írja le a véleményét én meg beleszerkeztem az 1-es hozzászólásba.

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”LMC”:31uk6n6a] Nem gondoltam hogy amit leirtam azzal megbántottalak ha úgy értelmezted akkor most kérek nyiltan bocsánatot tőled és lessz ok hogy mire iszunk a találkozón.
                  [/quote]

Erre semmi szükség nincs (és most nem a repanzációra gondoltam 🙂 )
                  Nem bántottál meg csak nem értettem.
                  Most már értem, hogy csak okot akartál…. 😆

LMC
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1vrmfyls]Másodszor írod ezt nekem, ugyanakkor Te is kérdezted, hogy mi ujság van. Mivel sietek szerinted? Csupán szeretném ha létrejönne a találkozó, és hogy jól is sikerüljön. Utána érdeklődtem és leírtam.[/quote]

[b]Bocsi de én kizárólag az ottani programra gondoltam, nem pedig arra hogy elkezdted a szervezést.

Amit eddig tettél az már nagy lépés a lakóautósok találkokozójához és reméljük a közreműködéseddel mielőbb létrejön a találkozó.

Nem gondoltam hogy amit leirtam azzal megbántottalak ha úgy értelmezted akkor most kérek nyiltan bocsánatot tőled és lessz ok hogy mire iszunk a találkozón.

András

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:1lftb8or]Véleményem, nem kell siettetni, szépen sorban lépkedjünk.
                      [/quote]
                      Másodszor írod ezt nekem, ugyanakkor Te is kérdezted, hogy mi ujság van. Mivel sietek szerinted? Csupán szeretném ha létrejönne a találkozó, és hogy jól is sikerüljön. Utána érdeklődtem és leírtam.

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:2uvpgfnf]A bográcsozás jó ötlet, de egy kicsit az időjárás befolyásolja. 0 fok körül, vagy szakadó esőben szívesebben ülök be valahová. (Most kinézve az ablakon nem vagyok nagyon optimista.) Azt jó lenne tudni, hogy van-e valami közös helyiség – nem feltétlenül presszó jellegű – ahol rossz idő esetén össze lehet jönni beszélgetni, piknikezni.[/quote]

Sajnos fogalmunk sincs milyen idő lesz 4 hét múlva, de mindenre van esély.
                        Mindenesetre a bográcsozást a szakács megoldja, nekünk nem kell odaülni mellé, ha rossz idő van.
                        A presszo megnevezés lehet, hogy kicsit félrevezető volt, csak nem tudom minek nevezzem. A presszo a kempingé, a pultosok a kemping dolgozói. Helyi vendégek ritkán látogatják, ha sokan leszünk, akkor zártkörű rendezvényként is működhet, de ha csak négyen akkor mégse kérhetem, hogy zárják be e kedvünkért. Van egy bárpult, előtte egy elég nagy terület, ahol lehet az asztalokat tologatni kedvünk szerint. Ennek az egyik végében egy különterem, a másik végében a dupla bowlingpálya. A bejárat előtt egy fedett, kétoldalról nyitott rész, ahol sörpadok vannak, meg egy óriássakk.

A magam részéről szívesen megyek vadkempingezni is egy szép rétre. Ezért is vetettem fel elsőre Pusztavacsot. A kempinget azok miatt javasoltam, akiknek nincs WC, zuhanyzó a kocsiban. Ezt a kempinget pedig az esetleges rossz idő miatt gondoltam jónak. Októberben voltunk itt bulizni, de akkor az apartmanokban laktunk, és a „presszóban” volt a kb 60-70 fős buli. Ezért nem is nagyon éreztem, hogy egy kempingben vagyunk.

Az írásod többi részével (bajnokság, termálfürdő) maximálisan egyetértek, csupán leírtam a lehetőségeket, amiket nekem elmondtak.

Ha szeretnétek, feltehetek néhány képet, valahova.
                        Péntek reggeltől vasárnap estig, egy nap díjáért lenni, szerintem nem rossz, de jó lenne, ha lenne más javaslat is. De ne csak egy helységnév, hanem konkrétan, utánaérdeklődve, hogy tudjunk dönteni.

LMC
                        Felhasználó

Véleményem, nem kell siettetni, szépen sorban lépkedjünk.

1/ beszéljük meg hogy hol leszünk./ nekem Martfű megfelel / kinek van jobb ötlete ?
                          2/ részemről a fürdőzés elhanyagolható, csak ha rossz az idő akkor lehetett volna egy dumaparti a vízben is, de mozogni nem akarok a lakóval.
                          3/ a programot kicsit még halaszthatjuk mert időjárás függő, előtte egy héttel is megbeszélhetjük. SŐT OTT IS pl. BAJNOKSÁG
                          3/ a programra viszont mindenkinek legyen javaslata !
                          4/ kevés az idő és el fog telni hamar, mivel nem ismejük egymást.
                          5/ a bográcsozást jónak tartom mert ha rossz lessz az idő akkor is készen lessz a kaja és fedett helyen is meg lehet enni.
                          6/ az időpont, időjárástól függően változtatható !
                          7/ borospincék látogatása / bár én nem vagyok boros / leszervezhető mikrobusz bérléssel is.
                          Mindenki irjon véleményt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Balatoni kempingek májusban nyitnak. TERVEZHETÜNK MÁJUS 1-re is

TOMAJ KEMPING / családias vizparti és olcsó /.

András

Brigi
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3il444u2]
                            Feltennél egy közvéleménykutatós szavazást?
                            -Martfűre menjünk vagy …… (ha jön más javaslat, arra is lehetne szavazni)
                            Amennyiben ide megyünk, természetesen vállalom a további szervezést is, de ahhoz majd szükség lesz további véleményekre.
                            -Szeretnéd-e, hogy legyen bográcsban pörkölt. (igen-nem).
                            -Szeretnél-e egy bowlingbajnokságban részt venni (igen-nem).[/quote]

A bográcsozás jó ötlet, de egy kicsit az időjárás befolyásolja. 0 fok körül, vagy szakadó esőben szívesebben ülök be valahová. (Most kinézve az ablakon nem vagyok nagyon optimista.) Azt jó lenne tudni, hogy van-e valami közös helyiség – nem feltétlenül presszó jellegű – ahol rossz idő esetén össze lehet jönni beszélgetni, piknikezni.

Szerintem a bowling is klassz, kis esti sörözés, gurítgatás jó összeszokási lehetőség és még a fogyasztás is megoldott. Azt nem tudom, hogy feltétlenül bajnokság formájában kell-e szervezni, de ez azt hiszem létszám függő. Ha mondjuk 30-an vagyunk, akkor nem árt valaki segítség, ha csak feleennyien, talán magunk is megbírkózunk vele.

Nekem a termálfürdő nem létszükséglet, de persze lehet, hogy más máshogyan van vele. Aki sokat utazik, hogy odaérjen, az lehet, hogy nem csak lakóautókról szeretne csevegni ebben a 2 napban (bár ez mint tudjuk, kimeríthetetlen téma).
                            Az előző fórumon Bogács merült még fel lehetőségként, de erről nem tudok részleteket. Goldnadel javasolta, van esetleg valami internetes hely, ahol meg lehetne nézni? Eger közelsége vonzó, ott kirándulni is lehet, bár nem tudom, hogy a borospincék látogatása hogy oldható meg lakóautókkal?

(A Balaton mellett, ha jól tudom, csak májusban nyitnak a kempingek, de azért rákérdezek.)

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Brigi”:199mclef]
                              GáborApa, sikerült valamit megtudni a martfűi kemping árairól?[/quote]

Igen-igen. Ma sikerült beszélnem vele.
                              Természetesen nem ígérhettem mindannyiunk nevében semmit, de most leírom a lehetőségeket, és beszéljünk róla.

Elöljáróban van egy jó, meg egy rossz hírem.
                              A rossz. Sajnos a termálfürdő felújítás alatt van, így azt nem tudjuk, használni.
                              Az árakra viszont kaptunk egy olyan kedvezményt, hogy a második napot ajándékba kapjuk. Vagyis péntektől vasárnapig egy napi díjat kell fizetni.

Programok-lehetőségek:
                              Ha kérjük, akkor van egy helyi bográcsfőzőmester, aki alapáron főz nekünk valami finomságot. Ez az ár természetesen létszámfüggő.

Ha a presszóban elég nagy a fogyasztás, akkor a bowlingpája ingyenes. (mondtam neki, és persze tudja is, hogy a lakósok általában önellátóak)

Ha szeretnénk egy bowlingbajnokságot, akkor van egy hozzáértő segítség aki levezeti (játékvezető).

Természetesen ha piknik alapon leszünk, és nem fogyasztunk a presszóban, akkor is bérelhetjük a pályát.

Elkészült egy 10-15 fős szauna, melynek előtere egy télikert.

Termálfürdési lehetőséget ma megérdeklődte, és 5 km-nyire Tiszaföldváron nyitva lesz a fürdő.

Ha nagyon hideg lenne, akkor lehetőség van fűtött bungalóban is aludni, de ezzel kapcsolatban nem beszéltem árkedvezményekről. Ha valakit érdekel megkérdezem.

további infó:
                              http://www.martfu-turizmus.hu/magyar-oldal.htm
                              A camping nagyon új, nyugat európai felszerelésekkel. A honlapon lévő képek még tavaly készültek.

Ennyit tudtam, egyedül. A döntésekhez már Ti is kelletek, és a többi klubtagra is szükség lesz.

Kerti!
                              Feltennél egy közvéleménykutatós szavazást?
                              -Martfűre menjünk vagy …… (ha jön más javaslat, arra is lehetne szavazni)
                              Amennyiben ide megyünk, természetesen vállalom a további szervezést is, de ahhoz majd szükség lesz további véleményekre.
                              -Szeretnéd-e, hogy legyen bográcsban pörkölt. (igen-nem).
                              -Szeretnél-e egy bowlingbajnokságban részt venni (igen-nem).

LMC
                              Felhasználó

[quote=”Brigi”:kmfmgl03]Úgy látom, egyre többen regisztrálnak a fórumra, remélhetőleg a találkozóhoz is sokan csatlakoznak. A visszatért hideg időt nézve viszont felmerült bennem, hogy március vége nem korai-e egy kicsit. Különös tekintettel azokra, akik nem tudnak fűteni.

GáborApa, sikerült valamit megtudni a martfűi kemping árairól?[/quote]

Én is kérdezni akartam / András /

Brigi
                                Felhasználó

Úgy látom, egyre többen regisztrálnak a fórumra, remélhetőleg a találkozóhoz is sokan csatlakoznak. A visszatért hideg időt nézve viszont felmerült bennem, hogy március vége nem korai-e egy kicsit. Különös tekintettel azokra, akik nem tudnak fűteni.

GáborApa, sikerült valamit megtudni a martfűi kemping árairól?

Kerti
                                  Adminisztrátor

Én támogatom az ötletet.

15 hozzászólás megtekintése - 251-265 / 265

You must be logged in to reply to this topic.