Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink II. Lakóautós találkozó (Martfű) 2006.03.24-26

Legutóbb frissítette Kerti 19 years telt el
12angok
265 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Brigi
    Felhasználó

Csak azért nyitottam ezt a témát, mert úgy tűnik, nem hoztuk még át a régi fóromról.
      Azok kedvéért, akik Kerti kör-emailjére reagálva látogatnak el az új fórumra (remélem, hogy nagyon sokan lesznek 😀 ) március 24-26 hétvégére tervezünk egy évad indító találkozót.
      Gábor Apa vállalta, hogy utána érdeklődik az új martfűi kemping – fürdő együttesnek, az elérhető áraknak.
      Felmerült helyszínként Bogács is, ahol szintén van meleg vizű fürdő.
      Jó lenne, ha minél többen lennénk, addigra talán a tavasz is megérkezik 😉

Javaslat a helyszínre:

Martfű

Javaslat programokra:

bográcsozás
        bpowlingozás (Martfűn)
    • Szerző
      Válasz
      Brigi
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1i8y10e7]Kertivel megbeszéltem, hogy írok én is egy levelet, a klubtagoknak, most a találkozó miatt. Bízunk benne, hátha több levél-több érdeklődő.
        Most küldtem el, Ti is meg kellett, hogy kapjátok.[/quote]
        Meg is kaptuk, jövünk is, mint már korábban jeleztük. Remélem, hogy a figyelemfelhívó leveled segít, hogy egyrészt sokan legyünk a találkozón, másrészt, hogy aktívabb legyen a fórum.

GaborApa
        Felhasználó

Kertivel megbeszéltem, hogy írok én is egy levelet, a klubtagoknak, most a találkozó miatt. Bízunk benne, hátha több levél-több érdeklődő.
          Most küldtem el, Ti is meg kellett, hogy kapjátok.

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”Brigi”:8m9itmc7]Hát az idő itt se biztató (Budapest, Hűvösvölgy), egész nap szakad a hó.[/quote]

Most fektettük le a hóemberépítésben kimerült gyermekeinket, de bízom benne, hogy a tavasz nem fogja lazsálással tölteni a következő három hetet.
            Nálunk ugyanez a felállás lesz, csak kétszer annyi gyerekkel.

Brigi
            Felhasználó

[quote=”LMC”:1zcucohu]Akkor én is folytatnám a BRIGI által elkezdett jelentkezést.

Mi szintén egy lakóautó két felnőt egy gyerek / 14 éves lányunk / egy kiskutya.

Remélem jobb idő várható, ma kétszer lapátoltam havat és még nincs vége.

Üdv. András[/quote]

Hát az idő itt se biztató (Budapest, Hűvösvölgy), egész nap szakad a hó.

LMC
              Felhasználó

Akkor én is folytatnám a BRIGI által elkezdett jelentkezést.

Mi szintén egy lakóautó két felnőt egy gyerek / 14 éves lányunk / egy kiskutya.

Remélem jobb idő várható, ma kétszer lapátoltam havat és még nincs vége.

Üdv. András

Brigi
                Felhasználó

Kaptam választ e-mailben Bogácsról. Sajnos márciusban még nincsenek nyitva, csak április 1-én nyitnak. Ezek szerint marad Martfű és itt az idő összeszedni, hogy hányan is leszünk.

Mi egy lakóautóval, két felnőtt, egy gyerek, egy kutya felállásban veszünk részt a találkozón.

Az „Információk”-ba betettem a bogácsi termál hotel és kemping 2006-os árait, amit megküldtek.

GaborApa
                  Felhasználó

Szabadidő kiállítás.

Tegnap végigszaladtam a kiállításon. Legszívesebben visszamennék, mert nem volt sok időm, de azért néhány céggel beszéltem a klubról és a tervezett találkozóról.
                    Jellemzően szép vadonatúj lakóautók és lakókocsik vannak kiállítva. Lehet nyálat csorgatni, és elkölteni sok millió forintot. Ezeken kívül van néhány kempingcikk, de alkatrészek nincsenek. Vásári akcióval (az ACSI kempingkatalóguson kívül) nem találkoztam.

Akikkel tudtam beszélni, azoknak elmondtam, páran megpróbáljuk felrázni a klubot, és, hogy megújult a fórum. Mindannyiukat meg is hívtam a találkozóra, hogy mint lakóautós magánszemély szívesen látnánk Őket.

-Levanter: Az Elnagh lakóautó mellett sateliteket, generátorokat, klímákat mutat be és a Fiamma közvetlen importőre.

-Karaván City: Az Adria lakóautókat és lakókocsikat forgalmazza. Szervizelnek bármilyen kocsit. Alkatrész- és kempingcikk-forgalmazással is foglalkoznak. Tehát tulajdonképpen mindennel, ami lakóautó. A szervizük egyben bolt is, tartanak készletet is.

Suwenor: Főleg bérbeadássl foglalkoznak, és a Rimort forgalmazzák. Velük az idő nagy részét elvette, hogy van egy kényes problémánk (erről nem szeretnék írni, amíg le nem zárult). Mint magánszemélyeket Őket is meghívtam a Találkozóra.

Karavándor: a Dethleffs lakóautókat és lakókocsikat forgalmazza, szervizeli. Nekik is van boltjuk és készletük a telephelyen, de a kiállításon csak a legújabb kempingszékeket és az ACSI katalógust láttam. Ami velük kapcsolatban még fontos, hogy ők adják ki a karavándor újságot és későbbi találkozóinkat meg is jelentetik benne. Ehhez az szükséges, hogy megjelenés előtt négy héttel tudjak szólni nekik. Az újság kéthavonta jelenik meg. Tehát ehhez jó előre ki kell tűzni az időpontot és a helyszínt.

A kiállítási forgatag ennél többre nem volt lehetőség, de mindenkit érdekelt a klub, ezért azt gondolom, hogy továbbra is érdemes propagálni, és erre lesz is lehetőségünk.
                    Az MCCC-vel szerettem volna még beszélni,de már nem volt rá ídőm. A Club vezetője maga is lakóautózik, de a Clubban inkább lakókocsisok vannak. Mivel a mi klubunk, lakóautóról szól, nehéz azt mondani, hogy az Ő klubjukból csak a lakóautósokat szeretnénk meghívni. Ettől függetlenül a kiállítás után még megkeresem Őket.
                    Egy kicsit nehezítette a dolgom, hogy mi egyelőre csak virtuális klub vagyunk. Ezért is jó lenne, mihamarabb személyesen is találkozni. A találkozóig utána nézek, hogy mivel járna kicsit hivatalosabbá tenni magunkat, és a találkozón megbeszélhetnénk.

Ficsor! A kiállításon nincsenek mosogatók, ha csak ezért mennél, akkor fölösleges lenne. Két cég új katalógusát viszont megkaptam. Szívesen segítek. Írj egy mailt, és beszéljünk.

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:2vbsmzmm]Nekünk jó az időpont. Martfűvel sincs semmi bajom, csak gondoltam megkérdezem Bogácsot is, ha felmerült, lehessen választani.[/quote]
                      Ezért is írtam, hogy azt a választ várjuk meg, utána dönthetünk.

Brigi
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1kitttse]
                        Javasolom, hogy állapodjunk meg az időpontban, utána várjuk meg Briginek mit válaszolnak Bogácsról, ott milyenek az árak és a lehetőségek, és utána döntsük el a helyszínt.
                        Tehát először is mindenki mondja el, hogy a kitűzött időpontban (márc. 24-26) tartsuk-e az első találkozót.[/quote]

Nekünk jó az időpont. Martfűvel sincs semmi bajom, csak gondoltam megkérdezem Bogácsot is, ha felmerült, lehessen választani.

Brigi
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1hkym94y]

Remélem egyetértetek, de úgy korrekt, ha megkérdezem:
                          -Van-e valakinek ellenvetése ez ellen? Bármi olyan gondolat, hogy ez káros lehet, ne tegyem.
                          -Meghatalmaztok-e (főleg Kerti, mint alapító), hogy propagáljam a klubot, a fórumot, és a találkozót?
                          -Mondhatom-e időpontnak (és ez kapcsolódik az előző hsz.-hoz)a március végét?[/quote]

Szerintem is propagáld a klubot, meg a találkozót is. Sajnos még nem jött válasz Bogácsról, ha hét végéig se jön, felhívom őket. Aztán lehet dönteni a helyszínről.

LMC
                          Felhasználó

-Meghatalmaztok-e (főleg Kerti, mint alapító), hogy propagáljam a klubot, a fórumot, és a találkozót?

Nagyon okos gondolatnak tartom, részemről inkább kérni szeretnélek hogy propagáld ha már ugy is ott jársz. Ezt az alkalmat nem lehet kihagyni.

Kösssssz. András

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:9806abep]Úgy könnyű lenne (és magától értetődő), de nincs. 🙁
                              Egy olyan hozzászólásomat találtam ahol ott a gomb. (kettőt, most itt is van, de a lejjebblévőknél nincs)
                              Mailt küldtem.[/quote]

Kerti!
                              Úgy látom akkor van csak X gomb, ha adott topicban az enyém az utolsó hozzászólás, később már nem törölhetek. Bocsánat, hogy ebbe a topicba írtam, de itt kezdtük el. Töröld ki légy szíves.

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2cnnvtae]Úgy könnyű lenne (és magától értetődő), de nincs. 🙁
                                Egy olyan hozzászólásomat találtam ahol ott a gomb. (kettőt, most itt is van, de a lejjebblévőknél nincs)
                                Mailt küldtem.[/quote]
                                Mert csak egy bizonyos ideig tudod törölni. Ha szólsz én bármikor tudom.

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”ficsor”:26fd91xp]Egyelőre mosogató, csaptelep, szivattyú érdekel, illetve ezek beépítési módja, szükséges tartozékok. Ezek nyilván nincsenek kiállítva, így inkább az lenne érdekes számomra, van-e kinnt az egyes cégektől olyan ember, aki erről információt, esetleg katalógust tud adni.[/quote]
                                  Majd meg-nézem, fel-írom. 😉

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:1op6ah4j]Van egy gomb amiben van egy „X”. Azzal tudod törölni. A hsz jobb alsó sarkában. Ha egy gombra ráviszed az egeret akkor megmondja, hogy mire való.[/quote]

Úgy könnyű lenne (és magától értetődő), de nincs. 🙁
                                    Mailt küldtem.

ficsor
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3p4jx7th]Mire vagy kíváncsi? Konkrétan megnézzek Neked valamit?[/quote]

Egyelőre mosogató, csaptelep, szivattyú érdekel, illetve ezek beépítési módja, szükséges tartozékok. Ezek nyilván nincsenek kiállítva, így inkább az lenne érdekes számomra, van-e kinnt az egyes cégektől olyan ember, aki erről információt, esetleg katalógust tud adni.

ficsor
                                      Felhasználó

De mivel ez a topic elvileg a találkozó szervezéséről szól, és én eddig erről hallgattam, most már ahhoz is hozzászólnék.
                                        Most már úgy tűnik, a márc. 24 nekünk megfelelne (a május 1. sajnos nem igazán lenne jó). Ha kempingbe szervezzük, ott van áram, ami nekem fontos, mert egyelőre csak azzal tudok fűteni a kocsiban,

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1jkk0p3p]Na, én meg arra nem jövök rá, hogy hogyan kellene törölni ezt a hozzászólásomat. 😕 [/quote]
                                          Van egy gomb amiben van egy „X”. Azzal tudod törölni. A hsz jobb alsó sarkában. Ha egy gombra ráviszed az egeret akkor megmondja, hogy mire való.

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”ficsor”:2wafz6f5]örülnek egy pár mondatos beszámolónak..[/quote]

Mire vagy kíváncsi? Konkrétan megnézzek Neked valamit?

ficsor
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3uhuym42]Holnap kimegyek a szabadidő kiállításra, és természetesen meglátogatom a lakóautós standokat.[/quote]

Én is gondoltam rá, mert az autóm továbbépítéséhez (most éppen az eddig ideiglenes konyharész véglegesítését tervezem, pl.mosogató) talán szerezhetnék információkat és ötleteket. Mivel úgy néz ki, legfeljebb vasárnap mehetek, örülnek egy pár mondatos beszámolónak.

[quote=”GaborApa”:3uhuym42]
                                              Arra gondoltam, hogy megemlíteném nekik a találkozónk tervét és összegyűjteném reakcióikat, amit utána nektek is elmesélnék. Lehet, hogy többen értesíteni tudják volt vevőiket is az eseményről.
                                              [/quote]
                                              Szerintem is érdemes mindenhol beszélni a klubbról. Annqk idején, amikor indult, volt is olyan cég, ha jól emlékszem, ami egy kis kedvezményt, katalógust stb ajánlott.

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:3kos3mem] Terjedjen a Klub és a fórum híre.[/quote]

Köszi, én is így gondolom.
                                                Terjedjen! 😆

Kerti
                                                Adminisztrátor

Szerintem nyugodtan tedd meg. A fórumot mindenhol reklámozni kell. Úgy gondolom, hogy ez a fórum nem a klubé, hanem minden lakóautósé, hogy minél többen legyünk. Ez egy lakóautós fórum. Ezért mindenki tegyen belátása szerint. Terjedjen a Klub és a fórum híre.

GaborApa
                                                  Felhasználó

Holnap kimegyek a szabadidő kiállításra, és természetesen meglátogatom a lakóautós standokat.
                                                    Arra gondoltam, hogy megemlíteném nekik a találkozónk tervét és összegyűjteném reakcióikat, amit utána nektek is elmesélnék. Lehet, hogy többen értesíteni tudják volt vevőiket is az eseményről.

Remélem egyetértetek, de úgy korrekt, ha megkérdezem:
                                                    -Van-e valakinek ellenvetése ez ellen? Bármi olyan gondolat, hogy ez káros lehet, ne tegyem.
                                                    -Mondhatom-e időpontnak (és ez kapcsolódik az előző hsz.-hoz)a március végét?

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”Goldnadel”:eel9akcu]
                                                      De május 1 előtt én sem indulok sehova.[/quote]

Még ki nem?

Aggályok persze vannak, és engem is riaszt a kinti hőmérséklet, de ma már a tavasz első napja van, és a találkozóig, a napocskának van még 3-4 hete dolgozni. Nálunk az aranyeső és a barka a kertben már duzzasztja a rügyeit.
                                                      Május 1. már a strandidőszak kezdete, de azért előtte is van élet. Úgy gondolom, hogy a találkozót nem csak rövidnadrágban lehet tartani.
                                                      Szeretném tudni, hogy, csak én gondolom így?

A találkozóról két hete beszélgetünk, de úgy érzem, nem vagyunk sokkal előrébb.
                                                      Két hét után jönnek új időpontok és helyszínek. Ennyi idő alatt semmit sem tudtunk konkretizálni, pedig ha azt akarjuk, hogy sokan legyünk, akkor ezt minél előbb meg kéne tenni. A legfontosabb, hogy létrejöjjön a találkozó, a többi kérdésben pedig úgy sem lehet olyat kitalálni, ami mindenkinek tökéletes. Szegény András is bevállalta Martfűt.

Amiben eddig mindannyian egyetértünk:
                                                      -Fontos szempont, hogy rossz idő esetére, legyen egy megfelelő zárt helyiség, és hogy legyen kultúrált WC Zuhanyzó, azoknak akinek ez nincs a lakóban.
                                                      -Jó ha van némi plusz szórakozási lehetőség és meleg kaja.

Azt még később is megtehetjük, hogy ha hét elején rossz időt jósolnak hétvégére, akkor lefújjuk vagy halasztunk egy hetet.
                                                      Ha valaki éjjel fázik, akkor az apartmanra is kialkudhatok némi kedvezményt.
                                                      Az sincs előírva, hogy két hónappal később, májusban ne tartsunk egy újabb találkozót. Március végén a szezonnyitó, májusban a nyárindító tali.

Javasolom, hogy állapodjunk meg az időpontban, utána várjuk meg Briginek mit válaszolnak Bogácsról, ott milyenek az árak és a lehetőségek, és utána döntsük el a helyszínt.
                                                      Tehát először is mindenki mondja el, hogy a kitűzött időpontban (márc. 24-26) tartsuk-e az első találkozót.

LMC
                                                      Felhasználó

Úgy érzem, az időpont még kicsit kétséges, vannak akik már mielőbb szeretnének legalább kicsit kimozdulni lakóval, mások – mint te is – inkább későbbre tennék a találkozót.

[b]IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS 10 NAPOS

http://www.weatherwatcher
                                                        [/b]

25 hozzászólás megtekintése - 226-250 / 265

You must be logged in to reply to this topic.