Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › II. Lakóautós találkozó (Martfű) 2006.03.24-26
-
IndítottaTémakör
-
2006.02.26.-00:43 #2461
Csak azért nyitottam ezt a témát, mert úgy tűnik, nem hoztuk még át a régi fóromról.
Azok kedvéért, akik Kerti kör-emailjére reagálva látogatnak el az új fórumra (remélem, hogy nagyon sokan lesznek 😀 ) március 24-26 hétvégére tervezünk egy évad indító találkozót.
Gábor Apa vállalta, hogy utána érdeklődik az új martfűi kemping – fürdő együttesnek, az elérhető áraknak.
Felmerült helyszínként Bogács is, ahol szintén van meleg vizű fürdő.
Jó lenne, ha minél többen lennénk, addigra talán a tavasz is megérkezik 😉Javaslat a helyszínre:
- Martfű
Javaslat programokra:
- bográcsozás
bpowlingozás (Martfűn) -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2006.06.13.-21:15 #3298
[quote=”GaborApa”:pjcq7h30]Kerti szerintem ott lesz. 😕 :[/quote]
Igen! Mi leszünk a tűz-zsonglőrök. 😮2006.06.13.-21:12 #3297Mivel Martfűnek ez egy külön topicja, ezért ide idézem Tomától kapott levelet.
EGY ÉVESEK LETTÜNK!!
NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
Számítógépes játszóház.
Jóga bemutató, melyen
kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.
Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
Csillagokat is láthatsz!
Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.Tombola, zsákbamacska!
Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!A többi a helyszínen kiderül!
Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
MARTFŰ GYÓGYKEMPING
Martfű, Tüzép u.1.
Tel: 56/452-416MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
TOMA BAU zRt.Kerti szerintem ott lesz. 😕 :
2006.05.05.-03:28 #3178[quote=”toma”:2l9x01id] de legalább nincs szárazság.
[/quote]Sok ott az új gyep. Az automata öntözőt mikor indítjátok? 😆
No és, mint azt már jól tudjuk „A gátvédelem az, az nem mindegy! Lent és fent….. Ez van!
http://w3.externet.hu/~varga.peter/legenyagaton.wmv
🙂2006.05.05.-02:58 #3174Kedves Judit!
Köszönöm érdeklődésed a kemping sorsával kapcsolatosan. Kicsit izgultam, hogy mi leszünk az ország első vizi kempingje, de hát azért a kialakítást nem bíztuk a véletlenre – de a szerencsére igen 🙂 .
A szálloda építését egy kicsit hátráltatja az árvíz miatti talajvíz, de legalább nincs szárazság.
A hagyományok örzése – ha már egyszer megteremtettétek- csak rajtatok múlik. Mi várunk benneteket, szervezetten és terészetesen egyénileg is.
Jó nyarat
Toma
2006.04.24.-02:08 #3091[quote=”toma”:1cilc9vp]Tisztelt lakóautós Vendégeim
[/quote]Kedves Toma!
Nagyon jól éreztük magunkat Martfűn és remélem, hogy hagyományt teremtettünk ezzel a nyitó bulival. Remélem, hogy az árvíz nem érinti a kempinget és környékét, minden tovább tud épülni – szépülni a tervek szerint.
2006.04.20.-23:39 #3072toma!
Mi köszönjük neked a lehetőséget és a kedvezményt amit adtál nekünk. Nagyon szép és jó a kemping. Már ott beszéltünk róla, hogy rendszert csinbálunk abból, hogy az évadnyitó találkozókat ott tartanánk nálatok. Mi nagyon jól éreztük magunkat és semmi kifogásunk nem volt. Szívesen visszalátogatunk hozzátok.
Még egyszer (azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy) köszönünk mindent amit értünk tettél.
2006.04.19.-19:09 #3070Tisztelt lakóautós Vendégeim – vagy ahogy tetszik Sziasztok!
Tomasovszky László vagyok, a Martfű Gyógykemping és Rekreációs Központ tulajdonosa, Gábor papa barátja.
Először is köszönetet szeretnék mondani, hogy a mi kempingünket választottátok első ülésetek, táborozásotok színhelyéül. Remélem a felmerült kellemetlenség nem vette el végleg a kedvét senkinek a későbbi látogatástól. Nekünk elég kellemetlen volt az eset.
Elnézést kérek, hogy csak most reagálok bármilyen módon a találkozótokra, de általános lakásfelújítás miatt még a lakóautómat sem találtam volna – ha lenne. A laptopom is egy festékes vödör aljárol került elő. 🙂 Szóval úgy gondolom jobb később mint soha, habár jobb lett volna előbb.
A rendezvényen külföldi elfoglaltságom miatt nem vettem részt, pedig a jó bulikból nem szeretek kimaradni. (A pörkölt végkimenetelét én már ismerem, de a tűzijáték -a képek alapján- nagyon tetszett.)
Örülnék, hogy a kemping illetve a Rekreációs Központ fejlődését tényleg személyesen kísérnétek nyomon, és viszzajáró vendégeink között üdvözölheténk mindenkit. Az üzletnek egy kicsit teret adva, lehetőség van a klubbotok és közöttünk létrejövő megállapodásra, mely szerint minden regisztrált klubtag kedvezményben részesülhetne. Ha érdekes lehet akkor csak szóljatok, és az arra felhatalmazott személy(ek)el ki tudjuk a pontos formáját találni.
A jövőről néhány szót.
Folyamatban van a szálloda és a gyógyfürdő építése. A szálloda nyitása 2007.május, a fürdő TALÁN már az idén két kis medencével tudja fogadni a kempingvendégeket. Jövőre már biztosan üzemelünk. A kempingben a sporteszköz bérlésre hamarosan lehetőség lesz. A játszótér és szalonna sütő kialakítása a nyár folyamán megtörténik. A fákat növesztik az erdészetben.
Szóval ha a középrossznál egy fokkal jobb volt a hely, várunk benneteket vissza.
A holland kollégám küldeni fogja a képeket. Gábor papát fogja keresni.Köszönettel
Toma2006.04.09.-00:18 #3002[quote=”LMC”:xdpbi2l5]Mindenki irjon minimum 1 ötletet
[/quote]
Létrehoztam erre egy új topicot, oda írja mindenki a javaslatait.
De, én nem szervezek semmit!!! 😆2006.04.09.-00:16 #3000[quote=”LMC”:14bf06m4]Pillanatot nem kellene kizárni a buliból de ha mégis ott lenne a bárpultos lakóautóval, nem biztos hogy csendes társaság lessz 😆 😆 [/quote]
Nem értelek. Miért mondod? 😆2006.04.09.-00:10 #2999[quote=”GaborApa”:h5f77q9n]Tudomásom szerint, Magyarországon közterületen tilos az éjszakázás, magánterületen szabad.
De hát kit zavarhatna egy ilyen szerény, csendes, józan kis társaság, távol minden lakott területtől?. 😆 [/quote]Pillanatot nem kellene kizárni a buliból de ha mégis ott lenne a bárpultos lakóautóval, nem biztos hogy csendes társaság lessz 😆 😆
2006.04.09.-00:06 #2998[quote=”LMC”:w18xuzil]Ha bárhova mennénk, nem kell a helyi önkormányzatnak bejelenteni?[/quote]
Tudomásom szerint, Magyarországon közterületen tilos az éjszakázás, magánterületen szabad.
De hát kit zavarhatna egy ilyen szerény, csendes, józan kis társaság, távol minden lakott területtől?. 😆2006.04.08.-23:30 #2996[quote=”GaborApa”:2qf31gtx]Új Ötlet! (vagy régi?)
Mit szólnátok egy lakóautós találkozóhoz? 😆
Nem-nem! Nem szeretnék szervezni semmit sem!!![/quote]LMC mindenben támogat és örülnénk már mint a családom még egy tallinak.
Már irtam régen, Dunaujváros közvetlen dunapart hatalmas füves placc körbe fákkal és műútról megközelíthető, nagyon alkalmas lenne erre a célra..
Már régen jártam ott, remélem nincs lakópark a helyén.
Ha valaki megnézné aki a közelében él vagy jár arra.Mindenki irjon minimum 1 ötletet
Ha bárhova mennénk, nem kell a helyi önkormányzatnak bejelenteni?
Nem 4-5 kocsira gondolok de 10-15 kocsi tól az már feltűnést kelt.
💡2006.04.08.-13:01 #2994[quote=”GaborApa”:1rupa4p9]Új Ötlet! (vagy régi?)
[/quote]Mi minden jóban benne vagyunk. Már töröm is a fejem, hogy hol férne el 5-10 (20-30???) lakóautó egy nagyon-nagyon-nagy körben.
🙂
2006.04.08.-03:22 #2992Új Ötlet! (vagy régi?)
Nem-nem! Nem szeretnék szervezni semmit sem!!!Egyszerűen a következőkre gondoltam:
-Legyen egy „zseb”találkozó! Mindenki aki olvassa a fórumot, az jöjjön. (aki nem szól hozzá az is) Vagyis nem a nagy létszám a fontos, hanem a klub iránti érdeklődés.
-Legyen, valamikor május vége felé egy hétvégén, amikor már a fűtés nélküli lakókban is lehet aludni.
-Legyen egy szép mezőn. A természet lágy ölén, távol minden civilizációtól, ahol önellátóak lennénk. Nem zavarnánk senkit, és minket sem zavarnának.
-Legyen egy nagy kör -persze lakóautókból kialakítva-, és középen rakjunk tüzet, ahol sütögetünk, meg ilyenek.
-Legyen, egy amolyan egyszerű, minimálisan megszervezett, „eszünk-iszunk-jól érezzük magunkat” találkozó! Aki jön jön, aki nem, annak iszunk az egészségére. 😉Egyszerűen arra gondoltam, hogy el kéne kezdeni kitalálni a következő összejövetelünk időpontját és helyszínét, hogy aki számít, benne legyen.
Vagy, lehet, hogy csak én gondolom így? 😥
Olyan bizonytalan vagyok. Vagy nem?2006.04.08.-02:23 #2991[quote=”Kerti”:3vvucy8m]Újabb képek a fotóalbumban a találkozóról. Ficsor tagtársunknak köszönhetően.[/quote]
Köszi. Jól esik néha újra végignézni.
Még várom a képeket a kempngben fotózó holland Úrtól. A tulajdonoson keresztül fogjuk megkapni előbb-utóbb. Főleg azért vagyok rá kíváncsi mert állítólag készített képeket a töltés felől is. Onnan nézve rajta kell lenni az összes autónak egy képen. Legalábbis én így csináltam volna.2006.04.06.-12:41 #2970[quote=”Kerti”:1ril35sz]Újabb képek a fotóalbumban a találkozóról. Ficsor tagtársunknak köszönhetően.[/quote]
Jólesik nézegetni a képeket és felidézni a hétvége kedves momentumait, a jóleső beszélgetéseket, finom pörköltöt, varázslatos esti előadásotokat, a bowlingcsatákat és a hörpintgetéseket….Mikor is megyünk legközelebb?? 😉
2006.04.06.-07:21 #2969Újabb képek a fotóalbumban a találkozóról. Ficsor tagtársunknak köszönhetően.
2006.03.30.-18:59 #2881[quote=”Kerti”:7giuxr6t]Ha a nagy képre kattintotok akkor megjelenik nagyobban a kép és onnan már le tudjátok tölteni.[/quote]
Ha pedig valakinek még ez sem elég, és még nagyobbat szeretne (3000*2000 pxl), mert olyan elvetemült, hogy szeretné kinyomtatni, akkor szóljon, és elküldöm mailban.
Ilyen úgysem lesz. 😆2006.03.30.-15:56 #2876[quote=”LMC”:93rsrtg7]Nem gondoltam hogy a grimaszokat is felteszed! Szerinted kinek az ötlete volt? PILLANAT ALATT RÁ FOGSZ JÖNNI[/quote]
A grimaszolós képek a legjobbak. Főleg, amelyiken az a három arc adta önmagát.
Kár hogy nem vettem le a napvédőt, mielőtt letettem a gépet. 😆2006.03.30.-14:03 #2874Újabb képek kerültek fel a fotóalbumba. Madár képei. Ha valaki szeretné a saját képeit feltenni az albumba az vegye fel velem a kapcsolatot. Ha olyan kép került fel amit nem szeretne valaki ott látni valamilyen okból kifolyólag akkor is szóljatok és leszedem. A későbbiek folyamán fogok csinálni az albumnak egy feltölthető felületet és akkor bárki feltölthet képeket amiket meg szeretne osztani a társasággal. Erről már régebben beszéltünk is.
2006.03.30.-02:01 #2872Na szépen nézünk ki…
Igy jár az az ember aki a fényképező gépét csak úgy magára hagyja 😆 😆
Nagyon jók a képek!!!!!!!! Vérprofi ❗
2006.03.30.-01:22 #2871[quote=”Kerti”:2egfonx7]A találkozóról készült képekből csináltam egy egyszerű (nem végleges csak hogy meg lehessen nézni őket) fotóalbumot amit a fejléc gombjai közé betettem és ott meg tudjátok nézni. A képeket GáborApa és LMC készítette. Ezúton is köszönet nekik. Madár képei is hamarosan felkerülnek oda.
FotóalbumHa a nagy képre kattintotok akkor megjelenik nagyobban a kép és onnan már le tudjátok tölteni.[/quote]
[b]Nagyon tetszett ahhogyan szerkesztetted a térképpel, gratulálok.
Nem gondoltam hogy a grimaszokat is felteszed! Szerinted kinek az ötlete volt? PILLANAT ALATT RÁ FOGSZ JÖNNI:
András[/b]
2006.03.30.-00:57 #2870[quote=”Kerti”:28d09zwj]A találkozóról készült képekből csináltam egy egyszerű (nem végleges csak hogy meg lehessen nézni őket) fotóalbumot amit a fejléc gombjai közé betettem és ott meg tudjátok nézni. A képeket GáborApa és LMC készítette. Ezúton is köszönet nekik. Madár képei is hamarosan felkerülnek oda.
FotóalbumHa a nagy képre kattintotok akkor megjelenik nagyobban a kép és onnan már le tudjátok tölteni.[/quote]
Nagyon szuperek a képek! Nekem különösen a tűzlovagok képei és a tájkép sok-sok lakóautóval tetszenek. 😀
2006.03.29.-17:08 #2867A találkozóról készült képekből csináltam egy egyszerű (nem végleges csak hogy meg lehessen nézni őket) fotóalbumot amit a fejléc gombjai közé betettem és ott meg tudjátok nézni. A képeket GáborApa és LMC készítette. Ezúton is köszönet nekik. Madár képei is hamarosan felkerülnek oda.
FotóalbumHa a nagy képre kattintotok akkor megjelenik nagyobban a kép és onnan már le tudjátok tölteni.
2006.03.29.-03:14 #2866[quote=”Kerti”:1iw8h1i5]próbáljuk a fórumot rendben tartani.[/quote]
persze, igazad van.
(de mentségünkre szolgáljon, hogy ez is a találkozó utózöngéje ;-)) -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.