Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Hegykői Találkozó – 2014. nov. 14-16

Legutóbb frissítette csirkeedi 10 years, 7 months telt el
16angok
54 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Hegykői Találkozó
      2014. november 14-16.

A Hegykői Termál kemping az a hely ahova szívesen megyünk, és a téli kempingek között is kiemelkedő, ezért a novemberi találkozónak nem is találhattunk volna jobb helyet.
      Információs és jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      olah80
      Felhasználó

kérek mindenkit hogy a borkóstolást :kocsog gondolja át és ha még nem jelenzkezett de jönni szeretne jelezze. :smt100 köszi

csendi
        Felhasználó

A felesegem rabolintott, söt alig varja a hetveget. Ugyhogy ha semmi nem jön jözbe penteken erkezünk. 🙂

gabi-zsolt
          Felhasználó

sajnos nekunk is kimarad de cserken ott leszunk dec 7en

[quote=”repi” post=44051][quote=”Brigi” post=44050]Terveztük, hogy megyünk, csak elfelejtettem, hogy mostantól december közepéig szombatonként oktatok, úgyhogy sajnos mégse tudunk menni.[/quote]

🙁 de tudod, hogy szombaton van az élet…este leginkább. hurrá a Péntek után… :smt204[/quote]

repi
            Adminisztrátor

[quote=”Brigi” post=44050]Terveztük, hogy megyünk, csak elfelejtettem, hogy mostantól december közepéig szombatonként oktatok, úgyhogy sajnos mégse tudunk menni.[/quote]

🙁 de tudod, hogy szombaton van az élet…este leginkább. hurrá a Péntek után… :smt204

Brigi
              Felhasználó

Terveztük, hogy megyünk, csak elfelejtettem, hogy mostantól december közepéig szombatonként oktatok, úgyhogy sajnos mégse tudunk menni.

repi
                Adminisztrátor

[quote=”csendi” post=44045]En is kitöltöttem a jelentkezest de meg a fönökasszonynak ra kell bolintania. Majd 900km. De nagyon szeretnenk vegre megismerkedni a csapattal. Lenne lehetöseg a talalkozon csigas matricat venni?[/quote]

Ha az Úr is úgy akarja igen, viszünk! hurrá

csendi
                  Felhasználó

En is kitöltöttem a jelentkezest de meg a fönökasszonynak ra kell bolintania. Majd 900km. De nagyon szeretnenk vegre megismerkedni a csapattal. Lenne lehetöseg a talalkozon csigas matricat venni?

EdGaR
                    Felhasználó

[quote=”csirkeedi” post=44043]hurrá Már nem mondanak esőt a következő hétvégére :D/[/quote]

👿 hurrá
                      igen mert Zeusz szólt Tesubnak, hogy beszéljen Jupiterrel, akinek Thorral kellett egyezkedni… a lényeg, hogy az Istenek eddig megkegyelmeztek :rohog lobbi ez az egész 😉

csirkeedi
                      Felhasználó

hurrá Már nem mondanak esőt a következő hétvégére :D/

EdGaR
                        Felhasználó

[quote=”Brigi” post=44040][quote=”olah80″ post=44038][quote=”csirkeedi” post=44037]Az időkép szerint nem lesz valami fényes az idő :smt216[/quote]

az még remélem változik, egyébként még két nappal előre semm tudják milyen időlesz.

most hogy, az időjárás felelős visszatért nincs miért aggódni. Igaz EdGár :sml201 ?[/quote]

Toszkanában nagyon jó időt varázsolt az időjárás felelős! :meghajol[/quote]

Csak hit kédése 😉 Egy jó csapathoz, mindig jó idő lesz. Ez alól Tamási sem volt kivétel, mert ott is csak időnként rondította el az eső a hangulatot… bár akkor nagyon 😳
                          Megrendeltem a napsütést de, hogy nem tűnjek telhetetlennek a hőmérsékletben kötöttem kompromisszumot a Fentiekkel: 15-17 °C-ban állapodtunk meg. :sml201

Brigi
                          Felhasználó

[quote=”olah80″ post=44038][quote=”csirkeedi” post=44037]Az időkép szerint nem lesz valami fényes az idő :smt216[/quote]

az még remélem változik, egyébként még két nappal előre semm tudják milyen időlesz.

most hogy, az időjárás felelős visszatért nincs miért aggódni. Igaz EdGár :sml201 ?[/quote]

Toszkanában nagyon jó időt varázsolt az időjárás felelős! :meghajol

olah80
                            Felhasználó

[quote=”csirkeedi” post=44037]Az időkép szerint nem lesz valami fényes az idő :smt216[/quote]

most hogy, az időjárás felelős visszatért nincs miért aggódni. Igaz EdGár :sml201 ?

csirkeedi
                              Felhasználó

[quote=”repi” post=44006]Mi is jelentkezünk, de jelenlétünk nagyban függ az időjárástól. Ha szép csendes idő lesz ott leszünk :smt204[/quote]

Az időkép szerint nem lesz valami fényes az idő :smt216

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”olah80″ post=43992]szia csirkeedi

ez általában úgy szokot lenni, hogy kinézünk ott egy placcot és jól elfoglaljuk 🙂
                                  nincs előre lefoglalt hely
                                  gyertek várunk benneteket[/quote]

Mi is jelentkezünk, de jelenlétünk nagyban függ az időjárástól. Ha szép csendes idő lesz ott leszünk :smt204

Nyomi
                                  Felhasználó

Bár borzasztóan messze van tőlünk ( a rövid hétvégéhez képest ) és nem tudunk részt venni a találkozón , mégis minden résztvevőnek kellemes együtt létet és jó szórakozást kívánunk.
                                    Nyomi, Edit

Kerti
                                    Adminisztrátor

Az infó lapra felkerültek az árak is most már.

Kedvezményes árak a találkozóra:

5.500 Ft / egység / éj (két felnőtt és két 14 év alatti gyerek)
                                      4.000 Ft / egység / éj (egy felnőtt és két 14 év alatti gyerek)
                                      1.500 Ft / felnőtt / éj (plusz felnőtt díj)

Az ár magában foglalja a kemping és fűrdő használatát, lakóatuó / lakókocsi díját, áramhasználatot, valamint az IFA és ÁFA díjait is.

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”bo ildi” post=43996]Sziasztok Kedves Barátaink!!!! Én nagyon szeretnék elmenni, be is jelentkeztem Hegykőre, de még Anti nem mondta rá az áment. Nem találom, hogy mennyit kell majd fizetni, segitsetek!!!!!!!!!! Remélem nagyon szép őszi idő lesz ebben az időpontban. Kivánok mindenkinek szép hetet és jó döntést, hogy találkozzunk ujra!!!!!!!! pusza mindenkinek Bo Ildi[/quote]

Az ár kimaradt a leírásból de mindjárt felteszem. ](*,)

bo ildi
                                        Felhasználó

Sziasztok Kedves Barátaink!!!! Én nagyon szeretnék elmenni, be is jelentkeztem Hegykőre, de még Anti nem mondta rá az áment. Nem találom, hogy mennyit kell majd fizetni, segitsetek!!!!!!!!!! Remélem nagyon szép őszi idő lesz ebben az időpontban. Kivánok mindenkinek szép hetet és jó döntést, hogy találkozzunk ujra!!!!!!!! pusza mindenkinek Bo Ildi

csirkeedi
                                          Felhasználó

Köszi a gyors választ! 🙂 Mindenképp megyünk!!!

[quote=”olah80″ post=43992]szia csirkeedi

ez általában úgy szokot lenni, hogy kinézünk ott egy placcot és jól elfoglaljuk 🙂
                                            gyertek várunk benneteket[/quote]

olah80
                                            Felhasználó

szia csirkeedi

gyertek várunk benneteket

csirkeedi
                                              Felhasználó

Még egy kérdés: ha jelentkezünk, mi maguk intézzük a helyfoglalást vagy a jelentkezési lap alapján lesznek lefoglalva a helyek? Bocsánat, ha butaságot kérdezek, de még tanuljuk a dolgokat… :dry:

[quote=”olah80″ post=43989][quote=”csirkeedi” post=43988]Kedves klubtagok!

Idén mi is hozzájutottunk egy kis csigaházhoz és szeretnénk kihasználni az alkalmat, hogy Hegykőn megismerhessük eme kis család tagjait… Azt szeretném megkérdezni, hogy láttam már egy másik oldalon, hogy 5.500.-/egység/éj az ár, amelybe két felnőtt és két gyerkőc van. Ha mi vinnénk magunkkal még egy felnőttet, neki mennyit kéne fizetnie?[/quote]

aszt hiszem az +1500HUF :woohoo:[/quote]

olah80
                                                Felhasználó

[quote=”csirkeedi” post=43988]Kedves klubtagok!

Idén mi is hozzájutottunk egy kis csigaházhoz és szeretnénk kihasználni az alkalmat, hogy Hegykőn megismerhessük eme kis család tagjait… Azt szeretném megkérdezni, hogy láttam már egy másik oldalon, hogy 5.500.-/egység/éj az ár, amelybe két felnőtt és két gyerkőc van. Ha mi vinnénk magunkkal még egy felnőttet, neki mennyit kéne fizetnie?[/quote]

aszt hiszem az +1500HUF :woohoo:

csirkeedi
                                                  Felhasználó

Kedves klubtagok!

Idén mi is hozzájutottunk egy kis csigaházhoz és szeretnénk kihasználni az alkalmat, hogy Hegykőn megismerhessük eme kis család tagjait… Azt szeretném megkérdezni, hogy láttam már egy másik oldalon, hogy 5.500.-/egység/éj az ár, amelybe két felnőtt és két gyerkőc van. Ha mi vinnénk magunkkal még egy felnőttet, neki mennyit kéne fizetnie?

Kerti
                                                    Adminisztrátor

[quote=”olah80″ post=43980]ha eljöttök én válallom ,hogy Te mondod meg mit és hova fesenek nekem[/quote]

Ha a mondatból kiveszed a „nekem”-et, akkor megyünk! :smt204 :rohog

olah80
                                                      Felhasználó

[quote=”Kerti” post=43979][quote=”olah80″ post=43978]… mi (felnőttek 18+) pedig a törzsi csiga nemes színbólumát festethetjük magunkra
                                                        :woohoo: mindenféle egzotikus helyre :rohog[/quote]

Az ér, hogy én mondom meg, hogy kinek, hova és mit festek? :rohog[/quote]

ha eljöttök én válallom ,hogy Te mondod meg mit és hova fesenek

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 54

You must be logged in to reply to this topic.