Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Hegykő találkozó – 2013. 10. 31 – 11. 03.

Legutóbb frissítette EvaMama 11 years, 7 months telt el
14angok
82 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Kedves Klubtársaink!

Lassan senki sem lepődik meg azon, hogy egy találkozón születik meg a következő összejövetel helyszíne, így esett a választás Hegykőre is.

A klub életében egyedülálló év, hogy a – lassan téli pihenésre kényszerülő – lakóautók még ilyen mértékben kihasználásra kerülnek, mert gazdáik újra és újra találkozni szeretnének.

Információs/jelentkezési lap >>>

Kemping árlista

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:13eb7lbm]Nem tudom… az elmúlt 23 évben még nem próbáltam 😆 de feltételezem, ha meg is tenném, legalább van egy mozgó ház, amiben ellehetnék 8)
        Most kapcsolok, neked engedik???? 😯 [/quote]

Luxusban élek barátom 😆 😆

EdGaR
        Felhasználó

[quote=”repi”:3chhunu6]Gábor! Neked nem engedik? 🙄 🙄 megoldjuk.. 😀 😀 [/quote]
          Nem tudom… az elmúlt 23 évben még nem próbáltam 😆 de feltételezem, ha meg is tenném, legalább van egy mozgó ház, amiben ellehetnék 8)
          Most kapcsolok, neked engedik???? 😯

repi
          Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:3ociuq7f]Te is? Basszus ebből balhé lesz!!! :2010_rohog.gif [/quote]

Gábor! Neked nem engedik? 🙄 🙄 megoldjuk.. 😀 😀

olah80
            Felhasználó

[quote=”repi”:3cax2hed]:oops: Na erre befizetek! 😳 [/quote]

😀 😀 ez annyira titkos hogy, most meg kell hogy öljelek titeket 😀 😀

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”repi”:2o32hrpk]:oops: Na erre befizetek! 😳 [/quote]
                Te is? Basszus ebből balhé lesz!!! :2010_rohog.gif

repi
                Adminisztrátor

[quote=”olah80″:4ip9d0y9]drága Lamenta
                  felvettem a kapcsolatot a helyi
                  Luxus brigáddal 😀 és egy komoly bemutatót prezentálnának neked szerda este.

mit szólsz hozzá??

de ez nagyon titkos senki [-X de senki ne tudja meg[/quote]

😳 Na erre befizetek! 😳

olah80
                  Felhasználó

drága Lamenta
                    felvettem a kapcsolatot a helyi
                    Luxus brigáddal 😀 és egy komoly bemutatót prezentálnának neked szerda este.

mit szólsz hozzá??

de ez nagyon titkos senki [-X de senki ne tudja meg

NagyPapa
                    Felhasználó

[quote=”vasudvaros”:38mnuh5e]Megpróbáljuk megerőszakolni a hétvégét és csütörtök éjjel elindulunk.Úgy látom péntekre még nincs mit enni, ha odaérünk felajánlok egy „öhön-t”,a készlet erejéig( egy bográccsal 15-20 adag) ami hasonlit a slambuchoz.[/quote]

Üdv néktek Hegykő lakók!

A NagyMama jóvoltából mi már csütörtök estére várunk benneteket egy kondér chilis babbal!
                      Laci! Jut nektek is péntek hajnalra!

:2010_rohog.gif

Nem kell megijedni a délután érkezőknek is jut Robi!
                      ::szakacs_2

olah80
                      Felhasználó

sziasztok,

gyerekeknek valami kis beöltözös halloveen-t 👿 tarthatnánk.
                        beöltözés, tökfaragás, csigaháztól csigaházig rémisztgetés 😀 ….

remélem csatlakoztok

repi
                        Adminisztrátor

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”vasudvaros”:2qz12jlv]Mit lehet tenni? Ha nekem nem jön össze,a vendégetek leszünk.[/quote]

Kicsi az esélye, hogy valami nem fog össze jönni,de egy duó vagy trió füstölt mindenfélével készülhetnénk.. =D>

repi
                            Adminisztrátor

[quote=”vasudvaros”:3c472bdt]Ha olyan jó a forralt bor, nem bánom.[/quote]

A mester szolgálatot teljesít a hazáért, ezen a hétvégén 😥 😥 nem tud jönni.
                              DE!
                              Remélem a titkos receptet elárulja és megpróbálkozunk valami nagyon hasonlóval 😀 [-o<

EdGaR
                              Felhasználó

Nos kérem szépen!

Hóanyót még nem tudtam elérni… feltételezem még „házon kívül” van.
                                Az Égiekkel történt utolsó egyeztetés szerint a következő hosszú hétvégét is szép őszies időben tölthetjük.

Javasolták, hogy azért a három napra ne üres gázpalackkal induljunk, mert bizony az esték már csípősek lehetnek.

Szabadtéri lélekmelegítésre forraltbort, rosét, és kisebb mennyiségben gyümölcspárlatot javasoltak.

vasudvaros
                                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:24lreadu]:2010_igen_hurra.gif Hát mégis jöttök? =D> Most úgy illene, hogy mi látunk Benneteket vendégül[/quote]

Mit lehet tenni? Ha nekem nem jön össze,a vendégetek leszünk.

vasudvaros
                                  Felhasználó

[quote=”repi”:2pmh4ukm]Jó a terv! 😀 Lehet megint mellétek állunk véletlenül.. 😳 😀 [/quote]

Ha olyan jó a forralt bor, nem bánom.

EdGaR
                                    Felhasználó

[quote=”vasudvaros”:1y6zrik4]Megpróbáljuk megerőszakolni a hétvégét és csütörtök éjjel elindulunk.Úgy látom péntekre még nincs mit enni, ha odaérünk felajánlok egy „öhön-t”,a készlet erejéig( egy bográccsal 15-20 adag) ami hasonlit a slambuchoz.[/quote] :2010_igen_hurra.gif Hát mégis jöttök? =D> Most úgy illene, hogy mi látunk Benneteket vendégül

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”vasudvaros”:pj2gt2vm]Megpróbáljuk megerőszakolni a hétvégét és csütörtök éjjel elindulunk.Úgy látom péntekre még nincs mit enni, ha odaérünk felajánlok egy „öhön-t”,a készlet erejéig( egy bográccsal 15-20 adag) ami hasonlit a slambuchoz.[/quote]

Jó a terv! 😀 Lehet megint mellétek állunk véletlenül.. 😳 😀

vasudvaros
                                        Felhasználó

Megpróbáljuk megerőszakolni a hétvégét és csütörtök éjjel elindulunk.Úgy látom péntekre még nincs mit enni, ha odaérünk felajánlok egy „öhön-t”,a készlet erejéig( egy bográccsal 15-20 adag) ami hasonlit a slambuchoz.

Luki
                                          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:22xgqwpa]Rendben. Akkor a tojással így számolok: K@rva nagy adag rántotta és orange palacsinta hegy. Ez utóbbihoz fog kelleni tej (20-22 palacsintához 1 liter). 1-2 kg finom liszt (BL55), de ez és olaj minden lakóautóban szokott lenni.
                                            De jó 😀 megint sütünk =D> [/quote]
                                            Viszünk mindenféle ízü tölteléket is, és megint ez lesz a vége :palacsinta1

EdGaR
                                            Felhasználó

[quote=”Luki”:2qmxikk3]Én úgy sütnék már palacsintát, brigád pólóban. [-o< ( Tamásiban kaptam pólót, de nem sütöttem. Ráckevén sütöttem, de otthon hagytam a pólót ) A másik meg, hogy szeretem is palacsinta2 enni. Szóljatok milyen alapanyagokat hozzunk, akármit is sütünk.[/quote] Rendben. Akkor a tojással így számolok: K@rva nagy adag rántotta és orange palacsinta hegy. Ez utóbbihoz fog kelleni tej (20-22 palacsintához 1 liter). 1-2 kg finom liszt (BL55), de ez és olaj minden lakóautóban szokott lenni. De jó :D megint sütünk =D>

Luki
                                              Felhasználó

[quote=”EdGaR”:38ct1g85]Csak a tervezhetőség miatt kérdezem, szükség lesz-e tojásra jövő héten? Akarunk-e „esmét” palacsintát, bundáskenyeret, vagy rántottát gyártani?
                                                Nem szeretném, ha elcspépelt lenne a túlzott fehérje bevitel… így hát döntsön a Nép! 😉 [/quote]
                                                Én úgy sütnék már palacsintát, brigád pólóban. [-o< ( Tamásiban kaptam pólót, de nem sütöttem. Ráckevén sütöttem, de otthon hagytam a pólót ) A másik meg, hogy szeretem is palacsinta2 enni. Szóljatok milyen alapanyagokat hozzunk, akármit is sütünk.

Kerti
                                                Adminisztrátor

[quote=”NagyPapa”:1jr14ovr]Üdv Hegykőn talizók!!

Ez a véglegesen megérkezett levél!

A fürdő ára természetesen benne van!!![/quote]

Az árakat betettem az információs lapra is.

repi
                                                  Adminisztrátor

[quote=”NagyPapa”:j1waeais]Igen! Igen!
                                                    Ráadásul van egy utánfutóra telepített(hető) komplett kemencéje is!
                                                    Jó buli lenne…..

😆 😆 :2010_igen_hurra.gif :2010_igen_hurra.gif [/quote]

Papa! 😆 LÁNGOS …. nem kell kemence… 😳

NagyPapa
                                                    Felhasználó

[quote=”repi”:2t33b2g6]

Még van hozzáértő a csapatban 😳 😳 aki véletlenül pék [/quote]

Igen! Igen!
                                                      Ráadásul van egy utánfutóra telepített(hető) komplett kemencéje is!
                                                      Jó buli lenne…..

😆 😆 :2010_igen_hurra.gif :2010_igen_hurra.gif

repi
                                                      Adminisztrátor

[quote=”olah80″:1w6fih0a]Csináljunk most valami brutál rántottát.
                                                        Olyan mindent bele elven 😀 [/quote]

hmm 🙂 de lángost is süthetnénk..vannak itt hozzá értők, bár Edit lángosa volt eddig a csúcs. =D>

Még van hozzáértő a csapatban 😳 😳 aki véletlenül pék de Ő ezen a talin nem tud részt venni 😉 De talán a Mikuláson 😀

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 82

You must be logged in to reply to this topic.