-
Témakör
-
Sziasztok! Mi most nagyon beindúltunk, amit eddig elvesztegettünk időt most bepótoljuk, laóautózás ügyileg. Szóval szerintem ha nem is voltunk sokan, azért a szeptember végi Egerszalók nagyon jól sikerült, ettünk Nagyapáék jóvoltából, és ittunk, no meg pancsiztunk a kellemes fürdőben. Az idő is nagyon jó volt, napozni is lehetett.
Nem tudom ki mit tervez a következő időkre, de talán még kegyes az idő és érdemes lenne kihasználni. Terveink szerint október 26-tól Sárvárra akartunk menni, de a drága thermál kemping dugig, mert ezen a hétvégén a német, lengyel, és cseh lakósok lefoglalták, no meg ekkor van a havi, teljes várost ellepő kirakodó vásár is. A kemping recepciósa azonban ajánlott egy a fürdő másik oldalán levő Vadkert nevű kempinget, amelyet felhívtam és érdekes ott már nincs szezon és a másik 14000 ft-ja helyett csak 2600 ft/egység egy éjszakára. Persze itt nincs benne a fürdő belépő, de náluk is meg lehet venni. Ja és rengeteg helyük van. Mi elmegyünk, aki akar tartson velünk ha más programja nincs. Innen elmegyünk majd Hegykőre, és a mindenszentek hosszú hétvégéjét ott töltjük. Szóval belecsapunk a lecsóba azaz a meleg vizekbe. Aki hallja adja át, és remélem találkozunk néhányan. Üdv mindenkinek, Kozol.
You must be logged in to reply to this topic.