Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Hegykő 2012. november 1-4

Legutóbb frissítette vasudvaros 11 years, 7 months telt el
17angok
90 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    kozol
    Felhasználó

Sziasztok! Mi most nagyon beindúltunk, amit eddig elvesztegettünk időt most bepótoljuk, laóautózás ügyileg. Szóval szerintem ha nem is voltunk sokan, azért a szeptember végi Egerszalók nagyon jól sikerült, ettünk Nagyapáék jóvoltából, és ittunk, no meg pancsiztunk a kellemes fürdőben. Az idő is nagyon jó volt, napozni is lehetett.
      Nem tudom ki mit tervez a következő időkre, de talán még kegyes az idő és érdemes lenne kihasználni. Terveink szerint október 26-tól Sárvárra akartunk menni, de a drága thermál kemping dugig, mert ezen a hétvégén a német, lengyel, és cseh lakósok lefoglalták, no meg ekkor van a havi, teljes várost ellepő kirakodó vásár is. A kemping recepciósa azonban ajánlott egy a fürdő másik oldalán levő Vadkert nevű kempinget, amelyet felhívtam és érdekes ott már nincs szezon és a másik 14000 ft-ja helyett csak 2600 ft/egység egy éjszakára. Persze itt nincs benne a fürdő belépő, de náluk is meg lehet venni. Ja és rengeteg helyük van. Mi elmegyünk, aki akar tartson velünk ha más programja nincs. Innen elmegyünk majd Hegykőre, és a mindenszentek hosszú hétvégéjét ott töltjük. Szóval belecsapunk a lecsóba azaz a meleg vizekbe. Aki hallja adja át, és remélem találkozunk néhányan. Üdv mindenkinek, Kozol.

• Szerző
      Válasz
      Névtelen

[quote=”NagyPapa”:30o1ch11]

Lesz ám megint egy „hivatalos, képzett” szakácsunk is!
        Jönnek Lamenta Zsoltiék is. Beszervezzük Őt is a buliba!!

Üdv NagyPapa[/quote]

Miklós

Ha Lamenta kollaga eszik a húsoslecsóból , akkor én mezitláb egy szál gatyába lemegyek és főzők rátok !!!
        😀

NagyPapa
        Felhasználó

[quote=”Brigi”:2egg055f]Ez a november 1-i hosszú hétvége ugye? Ha nem faházat kell összeszerelni mi is megyünk.[/quote]

Üdv a „Csipet Csapat”-ban!

Aki elöbb érkezik, foglalja a helyet a többinek!
          Mi már 31-én megyünk, reggel indulunk.
          Valószínű Kozolék érnek oda elsőnek, ők Sárvárról mennek át!

Brigi
          Felhasználó

[quote=”kozol”:34pck3lb]NagyPapa!
            Hoztok kondért? Félkészen viszünk húsos lecsót, és Hegykőn befejezzük. Úgy látom alakul a csapat. 😆 Üdv Kozol =D> [/quote]
            Ez a november 1-i hosszú hétvége ugye? Ha nem faházat kell összeszerelni mi is megyünk.

NagyPapa
            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:27rbu0ag]Hmmm… ha sütünk főzünk kell nasi is… palacsinta, vagy gofri?[/quote]

Szerintem mindkettő!! 😆 =D>

Kozolka!

Tudjátok, hogy nálunk szinte mindíg van ilyenféle szerkezet!
              Befejezzük 😀 Tán meg is esszük! ::szakacs_2

Közben EdGár-ék palacsinta2

Lesz ám megint egy „hivatalos, képzett” szakácsunk is!
              Jönnek Lamenta Zsoltiék is. Beszervezzük Őt is a buliba!!

Üdv NagyPapa

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”kozol”:3lqc6vsn]NagyPapa!
                Hoztok kondért? Félkészen viszünk húsos lecsót, és Hegykőn befejezzük. Úgy látom alakul a csapat. 😆 Üdv Kozol =D> [/quote]
                Hmmm… ha sütünk főzünk kell nasi is… palacsinta, vagy gofri?

kozol
                Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:3urkypff]:lol:

Hegykőre mi is megyünk Veletek
                  =D> [/quote]
                  NagyPapa!
                  Hoztok kondért? Félkészen viszünk húsos lecsót, és Hegykőn befejezzük. Úgy látom alakul a csapat. 😆 Üdv Kozol =D>

EdGaR
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:22ku0jy6]ne is, részegen még úgy sem láttál engem …[/quote]
                    Akkor maradt a fogadás 😛
                    Örülök, hogy eljöttök 😉 biztos, hogy nem fogunk unatkozni

LMC
                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2vmyf692]Ez mitől függ fogadástól, vagy az elfogyasztott folyadék mennyiségétől? Mindenesetre én viszek fényképező gépet… ezt nem hagyom ki :2010_rohog.gif [/quote]

ne is, részegen még úgy sem láttál engem ::tanc2 valószínű ez már így is marad 😆

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:x877nzuy]Nem foglaltam, onnan négykézláb is haza tudunk menni 😛 [/quote]
                        Ez mitől függ fogadástól, vagy az elfogyasztott folyadék mennyiségétől? Mindenesetre én viszek fényképező gépet… ezt nem hagyom ki :2010_rohog.gif

LMC
                        Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:fv7yzxej]Szállást foglaltál a kempingben?
                          Tudod vannak 2 ágyas szobáik is!!
                          Siess, mert nem lesz már hely!!!
                          😛 [-X [/quote]

Nem foglaltam, onnan négykézláb is haza tudunk menni 😛

NagyPapa
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:3bf0fewj]Hegykőre mi is elmegyünk,mivel Sopronban vagyunk. Igaz csak kis kocsival, mert a lakót most letettük hangárba a Szajki tavak kempingnél.
                            😉

Marika és András[/quote]

Szállást foglaltál a kempingben?
                            Tudod vannak 2 ágyas szobáik is!!
                            Siess, mert nem lesz már hely!!!
                            😛 [-X

LMC
                            Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:3kpkyjb6]:lol:

=D> [/quote]

Hegykőre mi is elmegyünk,mivel Sopronban vagyunk. Igaz csak kis kocsival, mert a lakót most letettük hangárba a Szajki tavak kempingnél.
                              Május közepén ismét fog virágozni a RODODENTRON a Jeli arborétumban a többit megbeszéljük időben 😉

Marika és András

NagyPapa
                              Felhasználó

[quote=”EdGaR”:r7meqvgs]
                                Hegykőre pedig mi is megyünk Veletek 😉 [/quote]

😆

=D>

EdGaR
                                Felhasználó

[quote=”kozol”:3kr4xzkg]…no meg ekkor van a havi, teljes várost ellepő kirakodó vásár is. …Innen elmegyünk majd Hegykőre, és a mindenszentek hosszú hétvégéjét ott töltjük. Szóval belecsapunk a lecsóba azaz a meleg vizekbe. Aki hallja adja át, és remélem találkozunk néhányan. Üdv mindenkinek, Kozol.[/quote]
                                  Ezen a kirakodó vásáron már mi is voltunk, csak ajánlani tudom. Késő estig nyitva tart és rengeteg kifőzde, kézműves és árus vesz részt… érdemes elmenni!
                                  Hegykőre pedig mi is megyünk Veletek 😉

Brigi
                                  Felhasználó

[quote=”kozol”:2dfi7vrt] A kemping recepciósa azonban ajánlott egy a fürdő másik oldalán levő Vadkert nevű kempinget, amelyet felhívtam és érdekes ott már nincs szezon és a másik 14000 ft-ja helyett csak 2600 ft/egység egy éjszakára. [/quote]
                                    Egyszer volt ott egy találkozó elég hűvös időben, még a hó is szállingózott és nagyon fújt a szél. A mosdóba vettük be magunkat, annak az előterében készült a tocsni. A fürdő meg igazán közel van. Meg is találtam az MLK fotóalbumban. 2009-ben volt a Vadkert kempingben a találkozó.

15 hozzászólás megtekintése - 76-90 / 90

You must be logged in to reply to this topic.