Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Hegykő 2012. november 1-4
-
IndítottaTémakör
-
2012.10.08.-22:02 #36196
Sziasztok! Mi most nagyon beindúltunk, amit eddig elvesztegettünk időt most bepótoljuk, laóautózás ügyileg. Szóval szerintem ha nem is voltunk sokan, azért a szeptember végi Egerszalók nagyon jól sikerült, ettünk Nagyapáék jóvoltából, és ittunk, no meg pancsiztunk a kellemes fürdőben. Az idő is nagyon jó volt, napozni is lehetett.
Nem tudom ki mit tervez a következő időkre, de talán még kegyes az idő és érdemes lenne kihasználni. Terveink szerint október 26-tól Sárvárra akartunk menni, de a drága thermál kemping dugig, mert ezen a hétvégén a német, lengyel, és cseh lakósok lefoglalták, no meg ekkor van a havi, teljes várost ellepő kirakodó vásár is. A kemping recepciósa azonban ajánlott egy a fürdő másik oldalán levő Vadkert nevű kempinget, amelyet felhívtam és érdekes ott már nincs szezon és a másik 14000 ft-ja helyett csak 2600 ft/egység egy éjszakára. Persze itt nincs benne a fürdő belépő, de náluk is meg lehet venni. Ja és rengeteg helyük van. Mi elmegyünk, aki akar tartson velünk ha más programja nincs. Innen elmegyünk majd Hegykőre, és a mindenszentek hosszú hétvégéjét ott töltjük. Szóval belecsapunk a lecsóba azaz a meleg vizekbe. Aki hallja adja át, és remélem találkozunk néhányan. Üdv mindenkinek, Kozol. -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2012.10.19.-02:15 #36294
Névtelen
[quote=”Lamenta”:ywnyzssh]Akkor hány főre főzhetünk Hegykőn? 🙂 [/quote]
Hát jó nagy szarba hagytá Zsóti a falánkságod miatt !!!
#-o 😀2012.10.19.-02:10 #36292Névtelen
[quote=”Blue”:p1z55r0u]Hogyne volna az nagy dolog hogy egy Görög Isten mezítláb egy szál gatyába befut hegykőre, és a tribünön több 100 ember felállva éljenzi???
😆 [/quote]Te Csabi…..neked nem tűnik ez olyan meseszerűnek ….” befut hegykőre ” ????
:2010_manko.gifItten kérem rólam van szó aki esetleg ,…bebandukol , besétál , bevonszolja magát…roppant szerényen ahogy szokta !!
::nagyoleles2012.10.19.-02:07 #36291[quote=”Blue”:2e2zegzn]Hogyne volna az nagy dolog hogy egy Görög Isten mezítláb egy szál gatyába befut hegykőre, és a tribünön több 100 ember felállva éljenzi???
😆 [/quote]Ezt nagyon megnézném 😆 :2010_sokszinu.gif
2012.10.19.-01:58 #36289[quote=”Lamenta”:1j3hbx4f]Akkor hány főre főzhetünk Hegykőn? 🙂 [/quote] ::csapol :2010_igen_jeee.gif
2012.10.19.-01:31 #36288[quote=”Lamenta”:3rb0crij]Akkor hány főre főzhetünk Hegykőn? 🙂 [/quote]
éreztem hogy a háttérben érdekel a dolog, kicsit kötődsz a fakanálhoz 😆
András
2012.10.19.-01:30 #36287[quote=”Jamesz”:2z577bld]Javaslom…olyan távolságra ahonnan jól és tisztán lehet majd látni amint mezítláb és egy szál gatyába éppen érkezem…. 🙁 [/quote]
[quote=”Blue”:2z577bld]Valami olyasmit hallottam, már az összes jegy elkelt.
Én is úgy próbáltam jegyüzérrel alkudni.
Azt mondták a medencétől nem fogom látni mert elé építik a tribünt.
😆 [/quote][quote=”LMC”:2z577bld]Ne gondolj nagy dolgokra [/quote]
Hogyne volna az nagy dolog hogy egy Görög Isten mezítláb egy szál gatyába befut hegykőre, és a tribünön több 100 ember felállva éljenzi???
😆2012.10.19.-01:21 #36286Akkor hány főre főzhetünk Hegykőn? 🙂
2012.10.19.-01:13 #36285[quote=”Blue”:1aurohm8]Valami olyasmit hallottam, már az összes jegy elkelt.
😆 [/quote]Ne gondolj nagy dolgokra ez a lakóautóklub szerény összeszokott kis csapata, kik szívesen látnak régi és új lakóautósokat hogy beszélgessünk az elmúlt nyári kirándulásokról, találkozókról.
Közben megkínáljuk egymást ki mit hozott, alapon.
Megbeszéljük a szilveszteri találkozó helyszínét.Ha megfelel szívesen látunk, de tribün nem lesz 😉
Marika és András
2012.10.19.-01:07 #36284[quote=”Jamesz”:egb4bbzc]…
Hidd el Miklósék is nagyon jól tudják ezt …csak szeretnének egy szál gatyába látni Sopron felé….,.,
:2010_nevet2.gif [/quote] :2010_igen_pacsi.gif
B@sszus ez már annyira kompromittáló, hogy bármi hazugságomba is kerül, de elcsallak :2010_rohog.gif2012.10.19.-00:58 #36282[quote=”Jamesz”:3vf9y1c2]Javaslom…olyan távolságra ahonnan jól és tisztán lehet majd látni amint mezítláb és egy szál gatyába éppen érkezem…. 🙁 [/quote]
Valami olyasmit hallottam, már az összes jegy elkelt.
😆2012.10.19.-00:27 #36281Névtelen
[quote=”Blue”:i0vpg0dt]A medencéktől milyen mesze lehet állni?[/quote]
Javaslom…olyan távolságra ahonnan jól és tisztán lehet majd látni amint mezítláb és egy szál gatyába éppen érkezem…. 🙁
2012.10.19.-00:01 #36280[quote=”Blue”:1qriodww]A medencéktől milyen mesze lehet állni?[/quote]
ha ugrani szeretnél elég közel 😀 ha lakóautóra gondolsz egy köntösben oda sétálsz [-o< ha kv-t kérsz odaviszem a medencéhez [-o< András
2012.10.18.-23:24 #36279A medencéktől milyen mesze lehet állni?
2012.10.18.-22:43 #36277[quote=”Jamesz”:19brshl3]
Hidd el Miklósék is nagyon jól tudják ezt …csak szeretnének egy szál gatyába látni Sopron felé….,.,
:2010_nevet2.gif [/quote]Fijjugg!
Ez szerintem megérne egy nagy alkú-kötést Zsoltival, nem?
:2010_rohog.gif :2010_rohog.gifBár így már nagyon övön aluli volna a dolog!
:2010_box.gifÜdv NagyPapa
2012.10.18.-17:45 #36272Névtelen
Kozol sporttárs
Nem ismersz , én nem vagyok egy komplikált alkat.
Kicsit jobban kitárgyaltuk ezt a lecsóügyet , mint kellett volna.
A lényege amit te mondtál..
Az pedig, hogy ki mit eszik meg, legyen az illető szíve joga, én például, ha fegyverrel kényszerítenének sem eszek meg semmilyen szárnyas jószágból készült ételt.
Ugyanis én ismerve Lamenta barátomat ….nyugodtan megírtam Nagypapának azt az egy mondatot , amit írtam ( nem fog enni ) igaz már megbántam.
😳
Ugyanis Lamenta eddig még soha nem evett a főztünkből, pedig voltunk eleget együtt. Tehát nem a lecsóshús , sárgaborsó főzelék vagy töltött tök volt a lényeg…hanem hogy nem !! nem és nem ha fene fenét eszik Lamenta még akkor sem….
[-o< 😀 Hidd el Miklósék is nagyon jól tudják ezt ...csak szeretnének egy szál gatyába látni Sopron felé....,., :2010_nevet2.gif2012.10.18.-15:44 #36269[quote=”Jamesz”:zoovj8nd]Miklós
Ha Lamenta kollaga eszik a húsoslecsóból , akkor én mezitláb egy szál gatyába lemegyek és főzők rátok !!!
😀 [/quote]Kedves Jamesz!
Biztosan mi vagyunk a hibásak abban, hogy nem emlékszünk rád, mert elég ritkán mentünk eddig a találkozókra, mint olvashattad is, mindenféle családi okok miatt. De ezzel a Hegykő „találkozóval” kapcsolatban, amelyet ráadásul mi vetettünk fel, csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a felajánlott húsoslecsó a mi specialitásunk,- bár lehet hogy más is készít hasonlót -, amelyet térítés nélkül szeretnénk ha a jelenlévők megkóstolnának. Természetesen semmi akadálya annak, sőt szívesen vesszük és kóstoljuk a Tiedet is,- akár gatyában, akár gatya nélkül főzöd -, mert még nem volt szerencsénk hozzá. Szóval ez egy kóstolási lehetőség, és az eszik belőle aki akar. Az pedig, hogy ki mit eszik meg, legyen az illető szíve joga, én például, ha fegyverrel kényszerítenének sem eszek meg semmilyen szárnyas jószágból készült ételt.
Köszi Kerti hogy kitetted, nincs benne semmi szervezés, akik ott leszünk érezzük jól magunkat, és remélem sokan leszünk ezen a szép hosszú hétvégén.
Üdv mindenkinek Kozol2012.10.18.-15:41 #36268Névtelen
[quote=”EdGaR”:3cixcqhz]Több hölgy hozzátartozómmal szemben is alulmaradtam a véleményemmel… ha más választásunk nincs jöjjön hát az a gatyás bemutató 😆 [/quote]
Ez csak azt mutatja , hogy a gyengébbik nemhez tartozó rokonaid kétségkivül jó izléssel rendelkeznek !!
😀 🙄2012.10.18.-15:36 #36267[quote=”Jamesz”:2x43n8m5]…vállalásom vélhetőleg legszebb és legemlékezetesebb részletéről mondanál le …személy szerint !!!
😀 [/quote]Több hölgy hozzátartozómmal szemben is alulmaradtam a véleményemmel… ha más választásunk nincs jöjjön hát az a gatyás bemutató 😆
2012.10.18.-02:36 #36264[quote=”NagyPapa”:2rkvt2ja]
Fiúk!! Jön a Jamesz is! :2010_igen_hurra.gif
Nagy buli lesz!
Kinyittatjuk a hátsó kaput a Jamesznak, hogy beférjen!! :2010_igen_pacsi.gifÜdv NagyPapa[/quote]
:2010_igen_hurra.gif és főzni is fogsz ?::szakacs_2
2012.10.17.-23:39 #36263[quote=”Jamesz”:1tsl0yv5]Mindenesetre azért megvárom , hogy ezt a megbeszélt lecsóshússal is megtegye …[/quote]
Most már ne visszakozz! [-X 😆
2012.10.17.-21:12 #36261Névtelen
Miklós
Mindenesetre érdekes amit írsz…60 év után újra kell értékelnem emberismeretem. :smt216
Mindenesetre azért megvárom , hogy ezt a megbeszélt lecsóshússal is megtegye …aztán tényleg elindulok.
😀2012.10.17.-20:50 #36260[quote=”Jamesz”:2uy8gm9i]Miklós
Ha Lamenta kollaga eszik a húsoslecsóból , akkor én mezitláb egy szál gatyába lemegyek és főzők rátok !!!
😀 [/quote]Drága jó Jamesz Barátom! 🙄
Már indulhatsz is!
:smt205
Fiúk!! Jön a Jamesz is! :2010_igen_hurra.gif
Nagy buli lesz!
Kinyittatjuk a hátsó kaput a Jamesznak, hogy beférjen!! :2010_igen_pacsi.gifUgyanis!!!
Lamenta Zsolti barátunk az Évadzáró Szajki Talin megtörte a Te általd ismert jeget és evett a székely káposztánkból.
:ny
Már látom ahogy főzöl!
:2010_rohog.gifEzt megelőzően, mivel Ő valóban szakács, segített nekünk az étel elkészítésében, fűszerezésében.
:2010_igen_hurra.gifHa figyeled az itteni történéseket is -márpedig látom, figyelsz- olvashattad, hogy megint nem sikerült el@ni a kajákat, részben Zsoltinak is köszönhetően!
:2010_nevet.gif
Mivel ezen a téren Ő tapasztalt ember, feltételezem, nagyon valószínű, azért szokott általában odzkodni a közös kajálásoktól, mert a múltban ezen a téren sokat látott tapasztalt ember! :smt204Szóval gyere nyugodtan, a gatyára ráérsz ott levtkőzni!
:2010_rohog.gif
Aztán ügyes légy ám! ::szakacs_2
Jéger-Mestert viszek, jégbehűtve, Rozé meg mindíg van nálam, tudod, bubis-vizzel.
Üdv NagyPapa
2012.10.17.-19:14 #36259[quote=”Jamesz”:327z9oci]Miklós
😀 [/quote]😆 😆 A műsor érdekel 😆 😆 de a Jamesz lecsója is tökéletes. 😉
2012.10.17.-18:15 #36258Névtelen
[quote=”EdGaR”:22ki59vk]Már ettek velünk Zsoltiék korábban… bár ezt fényképekkel nem tudom alátámasztani… 😳 ergo …a főzést köszönettel elfogadjuk… de erről a gatyás dologról én személy szerint lemondanék :2010_rohog.gif [/quote]
Két pontba foglalnám össze… :smt217
1, Az hogy akkor ettek amikor ti és egy asztalnál étkeztetek….messze van attól a képtelenségtől , miszerint Zsolti lecsóshúst evett volna.
[-X
2, Ám ..ha ez a vacsora mégis igaz lenne ….vállalásom vélhetőleg legszebb és legemlékezetesebb részletéről mondanál le …személy szerint !!!
😀2012.10.17.-17:41 #36257[quote=”Jamesz”:9ormk81i]Miklós
😀 [/quote]
Már ettek velünk Zsoltiék korábban… bár ezt fényképekkel nem tudom alátámasztani… 😳 ergo …a főzést köszönettel elfogadjuk… de erről a gatyás dologról én személy szerint lemondanék :2010_rohog.gif -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.