Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Csendespartiparty, 2011. szept. 16-18

Legutóbb frissítette Névtelen 13 years, 8 months telt el
13angok
85 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Háát akkor folytassuk a találkozókat, ott ahol abbahagytuk!
      ::talalkozo

Anitáék ismét szeretettel várnak mindket a Csendespart horgásztónál, Délegyháza és Dunavarsány közelében.
      Július elején nem volt túl jó az idő – mint ahogy az a képeken is látható-, de hangulat így is remek volt.
      Reméljük, hogy a vénasszonyoknak kellemesebben alakul a nyara, és egy kicsit élvezhetjük még a szép időt szeptemberben is.

A tóba ezen a héten lesz telepítés is. Ilyenkor, aki belógatja a kukacát, annak biztosan bekapják.

Hétvége lévén biztos, hogy lesznek nem lakóautós horgászok is, de szerintem ez minket nem fog zavarni.

A kulináris program is bővül:

Szépen megnőttek már a vaddisznók kölykei, és az egyik úgy járt, mint szelíd barátja, A Dezső.
      Bizony, ezen a pénteken nyársra kerül, a parázs fölé.
      Tehát valahogy így fog kinézni, mint ez a rokona:

Csak a miénk ennél sokkal vadabb lesz :smt210
      😆
      Ezért a gyerekeknek (egy nagyon szelíd) rántott csirkemell készül sültkrumplival.

Szombaton pedig a jól bevált halászlé főzés következik, amihez a halat most is mi magunk emelgetjük ki a vízből.
      Júliusban is sok finom halászlé készült, és sokan figyelgették, hogy a másik hogyan is készíti.
      Kiderültek a fortélyok, és mindig van mit tanulni is.
      Bár az egyik bogrács hamar kiürült 😉 , de a többit sikerült sokaknak végigkóstolni. ::szakacs_2

– A helypénz, árammal, lébehallal együtt 3.000 Ft/ lakó/ nap.
      – A nyárson sült vadmalac, főttkrumplival, savanyúval 1000 Ft/ adag.
      – Rántott csirkemell hasábburival a gyerekeknek 500 Ft / adag
      – A horgászjegy 2000 Ft lesz erre a két napra, de ez elvihető halat nem tartalmaz. Az elvinni vagy sütésre szánt halat kb. hipermarketes áron rendezheti a halőrrel.

A koordináták:
      É 47°15’58.42″ , K19° 5’14.62″

Vagy másfajta bontásban:
      47.266229 , 19.087395

Megközelítés:
      Dunavarsányon keresztül:
      – 51-esen egy vasúti felüljárón való áthaladás után balra letérni Dunavarsány irányába, ez a 2. Taksonyi kereszteződés, jobbra Taksony van. (a Pest felöl érkezők a Soroksári út, Grassalkovich út, Haraszti út, folytatását követően a Dunaharaszti, majd Taksony érintésével innen is tudnak jönni)
      – Dunavarsányba érve, bal oldalon vasútvonal halad, az első vasúti átjárón balra áthajtani.
      – Vasúti átjáró után azonnal bal, majd jobb kanyar következik, ez az ISKOLA UTCA, ezen végig kell menni! Egy helyen van csak macisajtos tábla! Az utca végén bal oldalon elmentek a temető mellett!
      – A temető után az út végén (eddig aszfaltos) ehyhe balos töréssel földútban folytatódik az út.
      – A földúton (jól járható) 1 km-t haladva jobb oldalon lesz a tó bejárata!!

– Az IGO az alábbi útvonalon vezet:
      – 51-esről a Rukkel tó felé (ki van táblázva).
      – A Rukkel Tó (és MobiDick Tó)után jobbra, és csak követni az utat kb 2 km
      – Amikor kétoldalt fák lesznek,és elérjük Dunavarsány csücskét, ott balra, és ez már oda is visz a tóhoz (900m).

Mindkét útvonal jól járható.

[url=http://www.lakoautoklub.hu/kepek/csendespart5.JPG:26dj1vmv]

[url=http://www.lakoautoklub.hu/kepek/csendespart1.JPG:26dj1vmv]

[url=http://www.lakoautoklub.hu/kepek/csendespart2.JPG:26dj1vmv]

Az egyebeket addig még bőven van idő kitalálni, de a dátumot már érdemes megjegyezni.

• Szerző
      Válasz
      Blue
      Felhasználó

[quote=”Soma”:2nz9p99s]Pár kép az albumomban 😆 [/quote]

Ilyenek a paparazzik de kiszúrtam eggyet.
        😆

Soma
        Felhasználó

Pár kép az albumomban 😆

Nézétek meg milyen kerek halakat fogtunk. :2010_peca.gif

Nagypapa jó voltából. =D> =D> =D>

feribmw
          Felhasználó

[quote=”Jamesz”:6gy2hcqi]Sporttársak

Véleményem szerint a két halászlé szinte azonos szintet ütött meg.
            =D>
            Lévén hogy egyazon alapanyagokból tudták elkészíteni és igy már elvileg sem lehetett sok különbség köztük . hisz mint tudjuk a sokféle halból elkészített alaplé hiányzott.
            😯
            Mindenesetre én gratulálok ….mivel ilyen kevés halat ilyen kurva sokáig főzni én még életemben nem láttam . Ez rekordot döntögetett….
            😀
            A többi titokban megevett halászléről meg nincs is tudomásom …. 😀 😀 [/quote]kedves jamesz!mi arrol nem tehetünk,hogy te nem tudsz fözni,és nem ismered az idö intervallumokat.a hal fözése nem a mennyiségtöl függ [-X [-X [-X a jóóóóóóó halászlé minimum alaplével együtt 6-óra,aki nem ezt mondja,az nem ért hozzá =D> =D> =D> :2010_igen_pacsi.gif

Névtelen

Sporttársak

Véleményem szerint a két halászlé szinte azonos szintet ütött meg.
              =D>
              Lévén hogy egyazon alapanyagokból tudták elkészíteni és igy már elvileg sem lehetett sok különbség köztük . hisz mint tudjuk a sokféle halból elkészített alaplé hiányzott.
              😯
              Mindenesetre én gratulálok ….mivel ilyen kevés halat ilyen kurva sokáig főzni én még életemben nem láttam . Ez rekordot döntögetett….
              😀
              A többi titokban megevett halászléről meg nincs is tudomásom …. 😀 😀

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”feribmw”:1ej48gi5]….a halfözö verseny eredménye ugy alakult,hogy FERIBMW nyert [/quote]
                No, ez egy naggyon durva manipulatív propaganda!

A halászléfőzés nyertesei azok voltak akik végigkostólhatták a bográcsokat.
                Főzőverseny viszont azért nem volt, mert szerénységem tiltja, hogy mindig Katának és magamnak adjam át a fődíjat.
                Amit viszont biztos észrevettetek, hogy a desszert (a legfinomabb fogás) a végén volt. 😉
                😆

turboati
                Felhasználó

[quote=”feribmw”:2nz0iflu]csak vicc volt,meg ne sértödj 🙄 [/quote]
                  kicsit nehezményezem ezt a az eredményhirdetést a halászléfőzö versenyről [-X de az enyém is elfogyott lehet hogy én is nyertem??ez is ccak vicc volt… =D> =D> =D>

Soma
                  Felhasználó

[quote=”feribmw”:lw0sxmd2]csak vicc volt,meg ne sértödj 🙄 [/quote]

Mindenki ezzel jön ,dehogy sértődtem meg. 😆

😆 😆 😆 😆 😆 😆 de azért a végére 👿 😆

feribmw
                    Felhasználó

[quote=”Soma”:h6ist0u1]Nem akartam úgy járni mint te 😆 ,hogy olyan jól sikerül nem tudok enni belőle.Én máshoz értek amihez liszt kell. 😳 😆 [/quote]csak vicc volt,meg ne sértödj 🙄

Soma
                      Felhasználó

[quote=”feribmw”:2v7pcx79]soma!ha te is csináltál volna hallét,torony magasan nyertél volna,ugy tudom nagyon ismered a csinnyát binnyát ::szakacs_2 azért gondoltam,mert a saját hallémböl nem sikerült ennem,mert elfogyott =D> =D> =D> [/quote]

Nem akartam úgy járni mint te 😆 ,hogy olyan jól sikerül nem tudok enni belőle.Én máshoz értek amihez liszt kell. 😳 😆

Soma
                        Felhasználó

[quote=”Blue”:wde3saep]Ez így van, és látod Soma még a vazelinből is maradt.
                          😆 [/quote] :2010_rohog.gif :2010_rohog.gif :2010_igen_pacsi.gif

Blue
                          Felhasználó

[quote=”Soma”:i220xdvk]Ismét egy k@rva jó hétvége volt. 😆
                            [/quote]

Ez így van, és látod Soma még a vazelinből is maradt.
                            😆

feribmw
                            Felhasználó

[quote=”Soma”:3b0bx92l]Drága Feri nem akarok :ny :ny De ez az eredmény ,hogy jött ki mi nem is pontoztuk a halászlét 😆 .Vagy csak kép szakadás volt nálam 😳 Bár az biztos hogy mind a kettő nagyon finom volt.. 😉 [/quote]soma!ha te is csináltál volna hallét,torony magasan nyertél volna,ugy tudom nagyon ismered a csinnyát binnyát ::szakacs_2 azért gondoltam,mert a saját hallémböl nem sikerült ennem,mert elfogyott =D> =D> =D>

Soma
                              Felhasználó

[quote=”feribmw”:3okkzb55]köszönlük gábor apának a jo hétvégét,meg a szervezést =D> =D> =D> sajnos sikerült megin betegen menni,meg az a büdös csuka is leharapta az ujjam,dehát ne igyon aki nem birja!és ezekután még a harapos halacskának az életét is vissza adtam 😆 😆 szerintem én egy ur vagyok 😀 ja meg kata mama elláta a sebemet :2010_vizipipa.gif a horgász versenyt jamesz nyerte toooooonyooooooo segedelmével. =D> =D> =D> a halfözö verseny eredménye ugy alakult,hogy FERIBMW nyert =D> =D> =D> [/quote]

Drága Feri nem akarok :ny :ny De ez az eredmény ,hogy jött ki mi nem is pontoztuk a halászlét 😆 .Vagy csak kép szakadás volt nálam 😳 Bár az biztos hogy mind a kettő nagyon finom volt.. 😉

feribmw
                                Felhasználó

köszönlük gábor apának a jo hétvégét,meg a szervezést =D> =D> =D> sajnos sikerült megin betegen menni,meg az a büdös csuka is leharapta az ujjam,dehát ne igyon aki nem birja!és ezekután még a harapos halacskának az életét is vissza adtam 😆 😆 szerintem én egy ur vagyok 😀 ja meg kata mama elláta a sebemet :2010_vizipipa.gif a horgász versenyt jamesz nyerte toooooonyooooooo segedelmével. =D> =D> =D> a halfözö verseny eredménye ugy alakult,hogy FERIBMW nyert =D> =D> =D>

Soma
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:wmepes5f]Jajjjj! :2010_nem_guluszem.gif

😆 [/quote]

No para,,, olyan most nincs 😆 Örülök,hogy tudtam fényképezni 😳 😆 Pizzát,Botokat 😯

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”Soma”:3ggg62hs]Pár képet csináltam 😳 .Holnap feldobom…
                                      [/quote]

Jajjjj! :2010_nem_guluszem.gif

😆

Soma
                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:3s4e95k1]Esetleg fotón megnézhetjük 😳 😆

András és Marika[/quote]

Pár képet csináltam 😳 .Holnap feldobom..

Miskáék úgy is megelőznek 😆

Névtelen

Igen, igen! Nagyon jó hétvége volt! =D> =D> =D>
                                          Köszönjük a szervezést! =D> =D> =D>

Névtelen

[quote=”Soma”:1vjvajgo]Ismét egy k@rva jó hétvége volt. 😆
                                            Nagyon jól éreztük magunkat. 😆
                                            Köszi mindenkinek aki emelte a hangulatot a jelenlétével. 😀

Aki meg nem volt ott az bánhatja.. 😥 [/quote]

Arany baráton Somacsekovszkijevics má megin jó beszél…..!!!!..
                                            :2010_ivok_sor2.gif .

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”Soma”:1qxgw37t]

Esetleg fotón megnézhetjük 😳 😆

András és Marika

EdGaR
                                              Felhasználó

[quote=”Soma”:cy1pg5me]Ismét egy k@rva jó hétvége volt. 😆

Mi sajnos csak hal formájában lehettünk jelen a bulin, így remélhetőleg hozzájárulhattunk a hangulat emeléshez 😆
                                                Volt egy kis köpcös horgász aki egyfolytában a három kívánsággal b@szogatott, de ezt a hagyományt sajnos nem ismerem. 😉
                                                … Sajnálom, hogy nem lehettünk ott 😕

Soma
                                                Felhasználó

Ismét egy k@rva jó hétvége volt. 😆

Aki meg nem volt ott az bánhatja.. 😥

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”Jamesz”:v2no50cc]Miért …nem szeretik a macskát csipősen ???
                                                    😀 [/quote]
                                                    Az akkor jó, ha… olyan édes!
                                                    😆

Névtelen

[quote=”erno”:vjuoeeow]Csak ne csipőset hogy a gyerekek is egyenek belöle. :grill [/quote]

Miért …nem szeretik a macskát csipősen ???
                                                      😀

Névtelen

Tudod Gábor …megintcsak elgondolkodtam azon :smt217 hogy nem lenne nagy baj , ha az a vadmalac cirka 100 kíló körül lenne ..
                                                        #-o
                                                        Majd legfeljebb azt mondjuk , malac ez , csak olyan nagydarab mint az apja …..

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 85

You must be logged in to reply to this topic.