Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink 2008-as Szezonnyitó találkozóra javaslat

Legutóbb frissítette Kerti 17 years, 3 months telt el
18angok
193 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MaNa
    Felhasználó

Sziasztok,

most, hogy jön a tavasz…..(ahogy elolvad a jég, tuti, hogy jön….)máris gondolhatunk a tavaszi szezonnyitó találkozóra. És mi arra gondoltunk, hogy nem megint Martfűn kéne összejönni, mert az szerintünk már kezd unalmas lenni.
      Javasolnánk, csináljunk először egy kérdőívet, majd abból egy szavazólapot, majd statisztikát. Tehát teljes demokrácia!

Mi a véleményetek?

MaNá

• Szerző
      Válasz
      MaNa
      Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:376xjh6f]Sziasztok
        Mivel mi csak sereghajtók voltunk így sajna nemtudom én sem a koordinátákat 🙁
        Laci[/quote]

Most akko miről tettél említést? Mi úgy értettük, hogy van egy tuti helyed, amit javasolnál.

Hi MaNá

MaNa
        Felhasználó

[quote=”Blue”:34735qqp]:D 😀 Tessék mondani ombucsmen se lessz. 😀 😀 😀 [/quote]

Te Blue, azt úgy hívják, hogy ombucsosmandro

hi MaNá

Blue
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:253eoejf]mostantól bevezetjük a totális diktatúrát[/quote]

😀 😀 Tessék mondani ombucsmen se lessz. 😀 😀 😀

MaNa
            Felhasználó

[quote=”Blue”:2j6c2pgq]Javaslom állitsunk fel egy intézö bizotságot.
              Amenyiben nem hatékonyak nevezünk ki a bizotságon belül egy ügydöntö testületett. Aki foglalkozik a diszkriminánsokkal is.
              Egyébként az ombutsmenhez fordulok. :smt208 [/quote]

Húúúú Blue,

hogy a francban fogjuk kiválogatni a diszkriminánsokat?
              Kerti máris kezdheti kitalálni a módszert. Ezt is tegyük szavazási kérdéssé, hihi 😆

MaNá

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:pcodouvi]Hát azt hiszem, hogy nem pont ilyen klubbon dolgozunk. #-o
                Így hát inkább mostantól bevezetjük a totális diktatúrát, és akkor nem kell senkinek a szavazógombokkal sem bajlódni.
                Rendben?

Minek is kérdezek.
                Persze, hogy rendben!
                😆 [/quote]
                Na ebből mi lesz??? #-o

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”Blue”:13sdy8ql]Javaslom állitsunk fel egy intézö bizotságot.
                  Amenyiben nem hatékonyak nevezünk ki a bizotságon belül egy ügydöntö testületett. Aki foglalkozik a diszkriminánsokkal is.
                  Egyébként az ombutsmenhez fordulok. :smt208 [/quote]
                  Hát azt hiszem, hogy nem pont ilyen klubbon dolgozunk. #-o
                  Így hát inkább mostantól bevezetjük a totális diktatúrát, és akkor nem kell senkinek a szavazógombokkal sem bajlódni.
                  Rendben?

Minek is kérdezek.
                  Persze, hogy rendben!
                  😆

MaNa
                  Felhasználó

Sziasztok.

Jó ez a szavazási lehetőség, amit Kerti feltett. Kiváncsian várjuk a végeredményt. Mi még nem szavaztunk. Alkalmazkodni fogunk a többséghez.
                    De látjuk, sikerült felkelteni az érdeklődést, sokan aktivizálták magukat.
                    Elmondjuk amit még nem mondtunk el >
                    – Rövid a szezon, (na ja, ha 16 hónap lenne, az is rövid lenne….) legalábbis nekünk. Sok helyre szeretnénk eljutni. Mindig máshova. Nem szeretünk egy helyre mászkálni. Mert az élet is rövid. Minden ősszel azt vesszük észre, hogy megint leüríthetjük a lakót és berakhatjuk garázsába. És nem mentünk annyit, amennyit szerettünk volna. Ezért minden egyes ismétlést időkiesésként aposztrofálunk.
                    Azért vettünk lakót, mert szabadok akarunk lenni és csavarogni szeretünk.
                    – A másik: tavaly előtt Martfűn a következőket tapasztaltuk.
                    Kisebb csoportok álltak klf. lakók előtt és beszélgettek hosszabb-rövidebb ideig. Mi így 4 lakó előtt álldigáltunk egy ideig, utána leültünk ebédelni, ahol valami oknál fogva nem sokat társalogtunk, majd szétszéledtünk. Az, hogy este volt a közös helyiségben beszélgetés, nem tudtuk meg idejében, reggel hallottuk csak. Igaz, hogy a közös ebéd utáni délutánt egy lakóban töltöttük el kb. nyolcan, és este lett belőle.
                    Szóval valahogy szétszéledt a csapat, és nem volt igazán alkalom az összetartására. Ezért javasolnám mindenkinek, hogy már itt ezen a fórumon mindenki ismerje meg, hogy mikor és hova ülünk le pár órára beszélgetni, ismerkedni, és úgy időzítsen, ha ő is ott szeretne lenni.
                    Bár a mászkálás a lakók között sem volt utolsó, mert láttunk egy-két olyat, amit még az életben nem láttunk, és ez is érdekel bennünket. Természetesen a társaink lakójának megismerése is előnyökkel jár, van akinek klf. tervei vannak, és ezek a benyomások, ismeretek döntik el, hogy mi kéne neki.
                    Tehát szerintünk arról letehetünk eleve, hogy 2 napon keresztül együtt lehet tartani a társaságot, mert klf. érdeklődési körök vannak, és ha két azonos érdeklődésű összejön, akkor annyi nekik…
                    – A harmadik téma a szabadság definiálása. Igen, mi sem akarunk túl szervezettek (vagy szervezetlenek, vagy mi…..) lenni, mint pl. a nagy tesó. De mint Gábor Apa is mondta vala, nem lehet úgy szervezni, hogy mindenki mást akar. Ez mindig is nagy dillema a földön. Csak jóindulatú hozzáállással és belátással lehet összehozni a dolgokat. Hát így valahogy…

Nos ennyit mai elmélkedésnek,

hali MaNá

Kerti
                    Adminisztrátor

[quote=”MaNa”:4ym8kq9t]Kerti,

tök reális vagy. Ez a nagy igazság. Yes, sajnos itt a fórumon nem látjuk a másik ‘arcát’ miközben előadja mondandóját. A való életben látjuk, és ehhez képest az egy előny. VAgy nem…. Én pl. rengeteg olyan emberrel találkoztám már, akinek csapnivaló a mimikája. Ha nem nézek rá, tetszik amit mond, ha ránézek nem tetszik….Mi úgy gondoljuk, hogy nem kell a szavak mögé gondolni semmit, és eleve feltételezzük, hogy senki nem akar megbántani senkit. Ez ilyen egyszerű. Mi is azt hisszük, hogy semmi sértő, bántó nem hangzott el, és ezért nem is gondoljuk, hogy elnézést kéne kérni.
                      Amúgy pedig ahogy szaporodunk, úgy lesz egy több különböző stílusú, hozzáállású, gondolkodású ember itt, de ‘hájszen’ ezzel kellett számolni már a kezdeteknél. Tehát rajta, halljuk a véleményeket, vitassuk meg, hogy mi lenne a jó.
                      Természetesen mi is hajlandóak vagyunk alkalmazkodni a többséghez, meglátjuk mi a szavazás vége.

Hali MaNáék[/quote]

Örülök, hogy ezt leírtad és teljesen egyet értek veled. Én is így gondoltam a beszélgetést és örültem a felvetésednek mert te legalább kinyilvánítottad a véleményedet ami szerintem fontos.

FLaci
                      Felhasználó

[quote=”MaNa”:1iorzhsb]Derítsünk fényt erre a csehországi helyre! Minket is érdekelne!

Hali MaNá[/quote]
                        Sziasztok
                        Mivel mi csak sereghajtók voltunk így sajna nemtudom én sem a koordinátákat 🙁
                        Laci

MaNa
                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:1r3yzy9q]Megmondom őszintén, hogy én nem éreztem a beszélgetésekben rossz hangnemet. Lehet, hogy azért mert én is benne voltam és így másként láttam. Én úgy látom, hogy mindenki leírta a véleményét és tiszteletben tartotta a másikét. Hiszen ez viszi előre a dolgokat. Sajnos a fórumnak meg van az a hátránya, hogy a hozzászólásokat másként lehet olvasni és érteni mint ahogyan az írója gondolja. Ha az én hozzászólásaim is hozzájárultak a kialakult hangulathoz akkor én ezennel mindenkitől elnézést kérek. Nem szándékoztam senkit megbántani csak leírtam azt ahogyan én látom. Én kifejezetten örülök annak, ha valaki leírja a véleményét és beszélünk róla mert abból tanulunk mindannyian. [/quote]

Kerti,

tök reális vagy. Ez a nagy igazság. Yes, sajnos itt a fórumon nem látjuk a másik ‘arcát’ miközben előadja mondandóját. A való életben látjuk, és ehhez képest az egy előny. VAgy nem…. Én pl. rengeteg olyan emberrel találkoztám már, akinek csapnivaló a mimikája. Ha nem nézek rá, tetszik amit mond, ha ránézek nem tetszik….Mi úgy gondoljuk, hogy nem kell a szavak mögé gondolni semmit, és eleve feltételezzük, hogy senki nem akar megbántani senkit. Ez ilyen egyszerű. Mi is azt hisszük, hogy semmi sértő, bántó nem hangzott el, és ezért nem is gondoljuk, hogy elnézést kéne kérni.
                          Amúgy pedig ahogy szaporodunk, úgy lesz egy több különböző stílusú, hozzáállású, gondolkodású ember itt, de ‘hájszen’ ezzel kellett számolni már a kezdeteknél. Tehát rajta, halljuk a véleményeket, vitassuk meg, hogy mi lenne a jó.
                          Természetesen mi is hajlandóak vagyunk alkalmazkodni a többséghez, meglátjuk mi a szavazás vége.

Hali MaNáék

Brigi
                          Felhasználó

[quote=”MaNa”:14l8ttse]Derítsünk fényt erre a csehországi helyre! Minket is érdekelne!

Hali MaNá[/quote]

AMorva karszt élménybeszámolóban szerepel az idajutás, egyébként a Machocha szakadéknál van. Sajnos a koordinátákat nem írtam fel, talán Füredy Laciéknak, vagy GáborApának megvan.

MaNa
                            Felhasználó

[quote=”ficsor”:22akr0si]Szerintem is jobb lenne az április. Mivel a május 2.-i pénteket április 26.-án szombaton kell ledolgozni, marad az április 18-20.
                              Vélemények?[/quote]

Jaja, egyetértünk. Májusban már nem biztos, hogy itthon ülnek egyesek, csak a kettesek, akiknek még sulis a gyermekük. Vagy fordítva > mindegy ki az egyes és kettes. Jó ez a Ficsor javaslat április 18-20-ra.

Hali MaNá

MaNa
                              Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1slhrcmy]Sziasztok
                                Csak olvasom a hozászólásokat van kivel egy értek van kivel nem #-o
                                Ez a hangvétel nem a klubra jellemző hanem a „nagy tesóra”
                                annak ellenére hogy mi nem sokat tettünk a szervezésekért eddíg azért éreztük itt jól magunkat mert szabadok voltunk. [-X barátokat találtunk stb.
                                Eddíg minden összejövetel végén csak köszöntük hogy a készbe mentünk el.
                                Mi ( Laci-ék)! nem is szeretnénk hogy olyan legyen a találkozó mint „máshol”
                                Nekünk az borzalmas volt ( erre van tanunk is)
                                Még két fontos :Ópusztaszer szerintünk csúcsra sikerült.
                                A másik hogy Cegléden tényleg sokat kell tarappolni.
                                Laci
                                Cseh orszában tudok egy nagy helyet 😆 😆 😆 [/quote]

Derítsünk fényt erre a csehországi helyre! Minket is érdekelne!

Hali MaNá

Blue
                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:bsnsaz71]Mikor legyen lezárva a mostani szavazás? Szavazzunk erről is 😆 [/quote]

Javaslom állitsunk fel egy intézö bizotságot.
                                  Egyébként az ombutsmenhez fordulok. :smt208

Red
                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:20gh73tu]Mikor legyen lezárva a mostani szavazás? Szavazzunk erről is 😆 [/quote]

igen, de csak ha ez lejárt 😆 😆 😆

Kerti
                                    Adminisztrátor

Egyszerre egy topikban csak egy szavazás lehet. Ezért ha lezártuk a helyszínre vonatkozó szavazást akkor kiteszek egy időpontra való szavazást is és akkor ez is leegyszerűsödik. Addig is jó ha vannak javaslatok időpontokra. Mikor legyen lezárva a mostani szavazás? Szavazzunk erről is 😆

ficsor
                                      Felhasználó

Szerintem is jobb lenne az április. Mivel a május 2.-i pénteket április 26.-án szombaton kell ledolgozni, marad az április 18-20.
                                        Vélemények?

jozsef
                                        Felhasználó

A Martfü-i találkozóra szavaztam, mert remélem ez lessz az első ezen klubbeli találkozó ahol részt veszünk. Véleményem szerint áprilisban kellene tartani, azt gondolom májusban már hosszabb útra indulnak a lakóauto 🙂 sok.

challenger
                                          Felhasználó

[quote=”LMC”:202ogz3b]Már két javaslat 😀

A május 12.-e az pünkösd ha jól néztem és a héfő az munka szüneti nap 😀

András[/quote]
                                            hogyan lehet szavazni????

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:180ivdor]

Eddig egy javaslat volt Brigitől május 9-11

:-k Érdekes a szezonnyitók dátuma.
                                              2006-ban márciusban volt
                                              2007-ben mivel az előző még nagyon hűvösnek bizonyult, ezért áttoltuk áprilisra ,de gyorsan elé is szerveztünk egy márciusi velenceit. (az is jó volt 😆 )
                                              2008-ban még odébb toljuk májusra, de már 2-3 találkozót szervezünk elé. 😆 [/quote]

Már két javaslat 😀

A május 12.-e az pünkösd ha jól néztem és a héfő az munka szüneti nap 😀

András

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”challenger”:2p393f4r]Tenyleg mikorra van a datum Martfure…??? mert itt mar sok nyitodatum van didergo jegtoro kocsonyazo…koszonom a valsszt[/quote]

Lehet hogy eljössz? 😆

Eddig egy javaslat volt Brigitől május 9-11
                                                A magam részéről támogatom, mert
                                                1. akkor már tényleg kellemes időre számíthatunk esténként is
                                                2. Mivel úgy néz ki, hogy mégis Martfűre megyünk idén is, így nem kell foglalkozni azzal, hogy szzonár, vagy szeonon kívüli.
                                                3. Már két kistalálkozó is konkretizálódik előtte.

:-k Érdekes a szezonnyitók dátuma.
                                                2006-ban márciusban volt
                                                2007-ben mivel az előző még nagyon hűvösnek bizonyult, ezért áttoltuk áprilisra ,de gyorsan elé is szerveztünk egy márciusi velenceit. (az is jó volt 😆 )
                                                2008-ban még odébb toljuk májusra, de már 2-3 találkozót szervezünk elé. 😆

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Blue”:2apjrtav]Azt olvastam itt demokrácia van. Ez diszkrimináció. [-X :smt209 :smt208 [/quote]
                                                  Űgyis szét akartad aprózni a szavazataidat a kétfelé szavazással. :smt204
                                                  Így jártál :smt212

challenger
                                                  Felhasználó

[quote=”Blue”:2p2p82we]Azt olvastam itt demokrácia van. Ez diszkrimináció. [-X :smt209 :smt208 [/quote]

Tenyleg mikorra van a datum Martfure…??? mert itt mar sok nyitodatum van didergo jegtoro kocsonyazo…koszonom a valsszt

Blue
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:214p5zg9]Így jár aki … sántikál. 😆
                                                      Vagy elfogadja, hogy a kék az csak kb. 1/4 vörösnyit ér. :smt212 [/quote]

Azt olvastam itt demokrácia van. Ez diszkrimináció. [-X :smt209 :smt208

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:2uzqs6co]
                                                        Várom a többiek szavazatát is.[/quote]
                                                        Én is várom. [-o< Eddig a 2 nem csak azért született, mert nem volt középút, de tudom, hogy sokan olvassák a lapot. Bizonyára olyan is van aki hozzászólt de nem szavazott. Légyszíves szavazzatok is! [-o< Vagy lehet, hogy a többieknek ez nem számít semmit? :-k

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 193

You must be logged in to reply to this topic.