Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › 2008-as Szezonnyitó találkozóra javaslat
-
IndítottaTémakör
-
2008.01.07.-04:01 #6325
Sziasztok,
most, hogy jön a tavasz…..(ahogy elolvad a jég, tuti, hogy jön….)máris gondolhatunk a tavaszi szezonnyitó találkozóra. És mi arra gondoltunk, hogy nem megint Martfűn kéne összejönni, mert az szerintünk már kezd unalmas lenni.
Javasolnánk, csináljunk először egy kérdőívet, majd abból egy szavazólapot, majd statisztikát. Tehát teljes demokrácia!Mi a véleményetek?
MaNá
-
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2008.01.14.-02:18 #6588
szerintem övé a 3. nem 🙂
2008.01.14.-02:18 #6587[quote=”Red”:muykqodn]inkább engedd a népep szabadon szavazást gyártani 🙂
a többit majd mi tudjuk 😀 DD[/quote]
Abból lenne csak az igazi káosz. 😆2008.01.14.-02:16 #6586[quote=”MaNa”:3vr2hrjj]
Ez a baj itt…. 😆 [/quote]
A baj az, hogy te még nem szavaztál. [-X
Pedig akkor szegény Blue-nak még kevesebb százalék jutna. Hacsak Red nem ad neki valamennyit. 😆2008.01.14.-02:13 #6584inkább engedd a népep szabadon szavazást gyártani 🙂
a többit majd mi tudjuk 😀 DD
2008.01.14.-02:12 #6583[quote=”MaNa”:uhyf6yv6]Má nem azé’ de elég vacak egy felület ez, egyszerre mé csak egy dologról lehet szavazni? Mi ez Kerti? Én pl. szeretnék rohadt sok dologról szavazni és lehetőleg egyszerre. Mé korlátoznak a jogaimban?
Ez a baj itt…. 😆Hi MaNá[/quote]
Hát ha megszavazzuk, hogy legyen egyszerre több szavazás is akkor nekiállok megcsinálni. De csak ha a többség is azt szeretné. 😆 😆2008.01.14.-02:10 #6582[quote=”Kerti”:2qi1py21]Vagy szavazhatunk is róla.[/quote]
Má nem azé’ de elég vacak egy felület ez, egyszerre mé csak egy dologról lehet szavazni? Mi ez Kerti? Én pl. szeretnék rohadt sok dologról szavazni és lehetőleg egyszerre. Mé korlátoznak a jogaimban?
Ez a baj itt…. 😆Hi MaNá
2008.01.14.-02:07 #6580[quote=”Red”:2tr32wyc]de csak ha megszavaztuk, hogy legyen e szavazás arról, hogy meddig tartson a mostani szavazás 😀 [/quote] 😆
2008.01.14.-02:06 #6579de csak ha megszavaztuk, hogy legyen e szavazás arról, hogy meddig tartson a mostani szavazás 😀
2008.01.14.-02:03 #6577[quote=”Red”:8cfjbd87]ha akarod, erről is vitába szállhatunk 😆 😆 [/quote]
Vagy szavazhatunk is róla.2008.01.14.-02:02 #6575ha akarod, erről is vitába szállhatunk 😆 😆
2008.01.14.-02:01 #6573[quote=”Red”:33cpvbt7]apám, egy kis vita kell, hogy tömeg legyen a fórumon?
még nem is láttam ennyi embert egyszerre 😀mi lenne, ha még egy jó kis verekedés is lenne ;)[/quote]
Pont ezen csodálkozom én is. Még a szavazatok száma is megnőtt.
No és, hogy vitatkozzam is veled, nem volt itt semmi vita! 😆2008.01.14.-01:50 #6570Ne halgas Red adjál a 11% od bol nekem és a sorstársamnak 😀
ez számomra egy rettenetesen fontos dolog 👿2008.01.14.-01:45 #6569[quote=”Blue”:3jyavex4]Az én problémám is van akkora mint ez az egész ügy. 👿
Ha a Red 11 % ra tart igényt, nekem csak 2% jut valakivel megosztva? :smt068
Csak van itt diszkrimináció. :smt068 [/quote]
Ja igen
Itt hagytuk abba 😆 😆 😆2008.01.14.-01:44 #6568apám, egy kis vita kell, hogy tömeg legyen a fórumon?
még nem is láttam ennyi embert egyszerre 😀mi lenne, ha még egy jó kis verekedés is lenne 😉
2008.01.14.-01:43 #6567[quote=”rudi-radio”:2uttk2hd]Maradjunk anyiban mindenki elmondta a véleményét,és nem azért, hogy ezzel bárkit is bántson!
[/quote]Ezt tökéletesen látod. 😆 Nem kellet leírniom.
Hol is hagytuk abba? #-o2008.01.14.-01:42 #6566[quote=”Red”:2bnog8h5]egyedül, 11% 😆 [/quote]
Az én problémám is van akkora mint ez az egész ügy. 👿
Ha a Red 11 % ra tart igényt, nekem csak 2% jut valakivel megosztva? :smt068
Csak van itt diszkrimináció. :smt068
2008.01.14.-01:42 #6565[quote=”MaNa”:3jza4sm6]Gábor Apa,….Szia MaNáék[/quote]
Emailban válszoltam. 😉2008.01.14.-01:40 #6564[quote=”Red”:2wculb56]szerintem ez a bolhából lett elefánt esete, ami itt történik
igazából én mindent elolvasok, de nem értem, mi a gondegyáltalán van gond?
szerintem nem kéne ezt ennyire komolyan venni, hiszen pont a szórakozás a lényege
most megyek azt iszokk rá egyet 😉
azt még egyet 🙂szerintem 😀 [/quote]
Szerintem lezajlott az első „PALOTAFORRADALOM”.
Maradjunk anyiban mindenki elmondta a véleményét,és nem azért, hogy ezzel bárkit is bántson!
Ha valaki elmondja a véleményét,még ha az az összes többiével elletétes is,az még nem jelenti azt,hogy ellenzéki!
Remélem nem marad tűske senkiben!Rudi
2008.01.14.-01:12 #6559Az öreg szamurájjal Egerböl nem tudnák messzebre menni de már nagyon indulnák
2008.01.14.-01:09 #6558[quote=”Red”:3sg2kz48]szerintem ez a bolhából lett elefánt esete, ami itt történik
szerintem nem kéne ezt ennyire komolyan venni, hiszen pont a szórakozás a lényege
azt még egyet 🙂szerintem 😀 [/quote]
Megyek veled majd vissza nézünk később :smt206
András
2008.01.14.-01:00 #6557szerintem ez a bolhából lett elefánt esete, ami itt történik
azt még egyet 🙂szerintem 😀
2008.01.14.-00:38 #6556[quote=”GaborApa”:162xtk0j]Nagyon sok fórumon van etikett, pont azért mert az írásban nehéz a hangsúlyozás, és fel kell hívni az alapvető illemszabályok betartására az írogatók figyelmét (pl az emotikonok használata, vagy a légyszíves, vagy köszönöm szavak) Itt, a lakóautó klubban eddig nem volt szükség rendszabályokra.
Kérem szépen, hogy ne folytassuk, főleg ne szavak és mondatok kiforgatásával.
Ja! Légyszíves mondd meg Te, meddig legyen fent a szavazás. [-o< Köszönöm[/quote] Gábor Apa, a többes szám azt jelenti, hogy mi, akik írunk ide, ketten vagyunk, férj és feleség. Ezt te félreérted valószínűleg. És mivel úgy érezzük, hogy te beletettél bennünket egy hintába, most kiszállunk és nem szeretnénk többet résztvenni ebben a beszélgetésben veled. Olvasd el, hogy Kerti mit írt, mi azzal értünk egyet. Mi nem mondunk meg semmit, mivel nem kívánjuk irányítani a folyamatokat. Mi téged megértünk, de nem osszuk a nézeteidet abban, amit most leírtál. A klubtagokat biztosítjuk, hogy nem kívánjuk a hagyományokat 'rombolni', de ezt hogy is tehetnénk, itt mindenki szabadon dönt, hova szeretne menni. Ha Martfűre szavaz a nagy többség, akkor oda, ez nem oly nagy probléma, mint te gondolod. És nekünk sem lesz Martfű probléma, majd eldöntjük ugyanúgy, mint a többiek, hogy megyünk-e vagy nem. Szia MaNáék
2008.01.14.-00:18 #6555[quote=”MaNa”:3bmlx8lv]Gábor Apa….,[/quote]
Én nem akartalak bántani a soraimmal, Bocsánat ha megbántottalak. Csak annyit szerettem volna, hogy gondold át légyszíves, hogy mit csinálsz.
Te pontosan érted, hogy miről beszéltem és én pontosan tudom, hogy Te nem akarod a Martfűi hagyományt, bár azt nem értem, hogy ez Neked miért ennyire fontos.
Itt a fórumon a társaság egész jól elkezdett megint hülyéskedni, a szavazás tulajdonképpen eldőlt, erre Te ismét visszatereled a témát a Martfűellenességre.szerintem béke van
De mint azt lejjebb olvashattad, vannak akik szerint nincs. Tőlük kell elnézést kérni.
Egyetértünk Kertivel.
Miben is?
Ráadásul innentől többesszámot használsz mintha a következő pontokban értenétek együtt.Nem provokálunk és nem pártoskodunk. Bántó, hogy ezt kijelented.
Bocsánatot kérek ha megbántottalak. Az hogy látod a szavazás állását, és elkezded kiemelni első találkozó negatívumait, az csak arra jó, hogy embereket vegyél rá, hogy ellene szavazzanak.
Ezt minek nevezzük mostantól?Nem tudtuk, hogy nem szabad klubtagnak új topic-ot nyitni.
De! Szabad!
Légyszíves nem próbáld meg kiforgatni a szavaimat és elferdíteni a lényeget.
Nem azt írtam, hogy nem szabad, hanem azt hogy nem volt szép, hogy kérdés nélkül nyitottál egy olyan topicot, ami alapjaiban egy hagyományunk megszüntetéséről szól
A lényeg, hogy vajon miért is nyitottad? :-kNem várjuk el, hogy a társaság abbahagyjon egy hagyományt, csupán azért, mert mi mást javaslunk.
De nyitsz rá egy topicot és győzködöd az olvasóit.
Kocó független ember, akkor törli a tagságát, amikor jólesik neki.
Így van! Ebben is egyetértünk, de az én írásom lényege itt megintcsak nem ez volt. A lényeg az volt hogy barátot találtál, majd jó időre eltűntél. Ez sem baj! De, mint írtam könnyú időnként előkerülni és bírálni.
Ez a klub melyik klub? A miénk is?
Igen, ha akarod, és figyelsz a többségre is.
Mi a baj Gábor Apa? Mi is meghallgatunk téged.
Mi a baj MaNa? Én is csak a véleményemet írtam le. Egyébként miért használsz többesszámot?
Ha rendszabályokat szeretnél, javasoljuk, nyiss egy topic-ot ‘Klub házirend’ címmel, azt elolvasnánk, és lenne mit betartani. Mert kitalálni nehéz lesz.
Nagyon sok fórumon van etikett, pont azért mert az írásban nehéz a hangsúlyozás, és fel kell hívni az alapvető illemszabályok betartására az írogatók figyelmét (pl az emotikonok használata, vagy a légyszíves, vagy köszönöm szavak) Itt, a lakóautó klubban eddig nem volt szükség rendszabályokra.
Kérem szépen, hogy ne folytassuk, főleg ne szavak és mondatok kiforgatásával.
Tudod, nekem ez a klub, azok az emberek akiket ezen keresztül megismertem, (és akiket még nem) sokkal fontosabbak és értékesebbek számomra, mint, hogy itt rosz hangulatot keltsünk bármelyikükben is.
Ha még szeretnéd folytatni tegyük meg emailban vagy telefonon.Ja! Légyszíves mondd meg Te, meddig legyen fent a szavazás. [-o< Köszönöm
2008.01.13.-22:57 #6553[quote=”GaborApa”:2dpfixi3]Az előző írásom természetesen vicc volt (ezt jeleztem is a végén az emotikonnal)
MaNa!
Most már nagyon jó lenne, ha béke lenne.
Amiről Te írtál az a legelső találkozó volt. Senki nem ismert senkit, és a helyszínt sem ismertük még. Ezért is maradhattatok le az esti összejövésről.
Az a találkozó 2 évvel ezelőtt volt, azóta már volt egypár de Ti egyikre sem jöttetek el.
Tavaly is kifejtetted (nekem levélben), hogy Martfűre Ti nem jöttök.
Idén szintén nem akartok Martfűre jönni, és elvárod, hogy az itt nagyon szépen alakuló jó társaság a Te elgondolásod miatt abbahagyjon egy hagyományt, sőt esetleg összevitatkozzon egy huszadrangú kérdésen.
Már az sem volt szép, hogy kérdés nélkül nyitottál egy olyan topicot, ami alapjaiban egy hagyományunk megszüntetéséről szól. – Nem szóltunk érte.
Érdekesen osztogattad a feladatokat nekünk. – Nem baj, belefér.
Bedobsz néhány kempinget, de közlöd, hogy Te nem leszel itthon tehát szervezésben már nem tudsz segíteni úgysem.- Érdekes elgondolás.
Most, hogy látod, hogy mit szavaz a többség, továbbra is elkezded az első találkozó negatívumait sorolni.
Ez így nagyon könnyú. Időnként előkerülni és bírálni az nagyon egyszerű játék.Azt elfelejted, hogy Te Martfűn megismerkedtél Kocóékkal és utána együtt utazgattatok.
Abban az évben mindketten teljesen el is tűntetek innen, Kocó még a regisztrációját is törölte. Pedig mi mindig örülünk, ha megtudjuk, hogy a klubnak köszönhetően új barátságok születnek.
Arra sem gondolsz, hogy az általad ajánlott kempingekben valószínüleg mások jártak már. Pl azért, hogy Neked ne kelljen kétszer ugyanoda menni ezért most én menjek pl. Ceglédre ahol már én jártam, és ahol azt leszámítva, hogy van egy fürdő (jó nagy gyaloglás után) még annyit sem lehet csinálni mint Martfűn.
Azt is észre kéne venned, hogy az a két szavazat amelyik Martfű ellen szavazott nem volt komoly hiszen az egyik még nem is volt ott a másik pedig kettőre akart szavazni.
Azt is észre kéne venned, hogy idén azt mondtam kivételesen szervezzük máshova a talit, de a provokációddal elérted, a szavazást és ezzel a martfűi hagyományt bebetonoztad.Eddig az egyre jobb találkozókon, egyre több jó lakóautós jött össze.
Csak annyit kérek, ne csináld már ezt a pártoskodást. [-o< Ez a klub nem az a klub. [-X [/quote] Gábor Apa, szerintem béke van. Egyetértünk Kertivel. Nem provokálunk és nem pártoskodunk. Bántó, hogy ezt kijelented. Nem tudtuk, hogy nem szabad klubtagnak új topic-ot nyitni. Nem várjuk el, hogy a társaság abbahagyjon egy hagyományt, csupán azért, mert mi mást javaslunk. Megírtuk már, hogy miért nem tudtunk elmenni a második talira Martfűre. Veled megbeszélve dobtuk be a kempingeket, ahogy kérted. Kocó független ember, akkor törli a tagságát, amikor jólesik neki. Ez a klub melyik klub? A miénk is? Nem tudjuk melyik klubra gondolsz, életünkben először vagyunk ilyen klubnak tagjai. Mi a baj Gábor Apa? Mi is meghallgatunk téged. Ha rendszabályokat szeretnél, javasoljuk, nyiss egy topic-ot 'Klub házirend' címmel, azt elolvasnánk, és lenne mit betartani. Mert kitalálni nehéz lesz. Szia MaNá2008.01.13.-22:32 #6552[quote=”MaNa”:7gi142et]Sziasztok….[/quote]
Az előző írásom természetesen vicc volt (ezt jeleztem is a végén az emotikonnal)
MaNa!
Most már nagyon jó lenne, ha béke lenne.
Amiről Te írtál az a legelső találkozó volt. Senki nem ismert senkit, és a helyszínt sem ismertük még. Ezért is maradhattatok le az esti összejövésről.
Az a találkozó 2 évvel ezelőtt volt, azóta már volt egypár de Ti egyikre sem jöttetek el.
Tavaly is kifejtetted (nekem levélben), hogy Martfűre Ti nem jöttök.
Idén szintén nem akartok Martfűre jönni, és elvárod, hogy az itt nagyon szépen alakuló jó társaság a Te elgondolásod miatt abbahagyjon egy hagyományt, sőt esetleg összevitatkozzon egy huszadrangú kérdésen.
Már az sem volt szép, hogy kérdés nélkül nyitottál egy olyan topicot, ami alapjaiban egy hagyományunk megszüntetéséről szól. – Nem szóltunk érte.
Érdekesen osztogattad a feladatokat nekünk. – Nem baj, belefér.
Bedobsz néhány kempinget, de közlöd, hogy Te nem leszel itthon tehát szervezésben már nem tudsz segíteni úgysem.- Érdekes elgondolás.
Most, hogy látod, hogy mit szavaz a többség, továbbra is elkezded az első találkozó negatívumait sorolni.
Ez így nagyon könnyú. Időnként előkerülni és bírálni az nagyon egyszerű játék.Azt elfelejted, hogy Te Martfűn megismerkedtél Kocóékkal és utána együtt utazgattatok.
Abban az évben mindketten teljesen el is tűntetek innen, Kocó még a regisztrációját is törölte. Pedig mi mindig örülünk, ha megtudjuk, hogy a klubnak köszönhetően új barátságok születnek.
Arra sem gondolsz, hogy az általad ajánlott kempingekben valószínüleg mások jártak már. Pl azért, hogy Neked ne kelljen kétszer ugyanoda menni ezért most én menjek pl. Ceglédre ahol már én jártam, és ahol azt leszámítva, hogy van egy fürdő (jó nagy gyaloglás után) még annyit sem lehet csinálni mint Martfűn.
Azt is észre kéne venned, hogy az a két szavazat amelyik Martfű ellen szavazott nem volt komoly hiszen az egyik még nem is volt ott a másik pedig kettőre akart szavazni.
Azt is észre kéne venned, hogy idén azt mondtam kivételesen szervezzük máshova a talit, de a provokációddal elérted, a szavazást és ezzel a martfűi hagyományt bebetonoztad.Eddig az egyre jobb találkozókon, egyre több jó lakóautós jött össze.
Csak annyit kérek, ne csináld már ezt a pártoskodást. [-o< Ez a klub nem az a klub. [-X -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.