Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink 2008-as Szezonnyitó találkozóra javaslat

Legutóbb frissítette Kerti 17 years, 3 months telt el
18angok
193 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MaNa
    Felhasználó

Sziasztok,

most, hogy jön a tavasz…..(ahogy elolvad a jég, tuti, hogy jön….)máris gondolhatunk a tavaszi szezonnyitó találkozóra. És mi arra gondoltunk, hogy nem megint Martfűn kéne összejönni, mert az szerintünk már kezd unalmas lenni.
      Javasolnánk, csináljunk először egy kérdőívet, majd abból egy szavazólapot, majd statisztikát. Tehát teljes demokrácia!

Mi a véleményetek?

MaNá

• Szerző
      Válasz
      Blue
      Felhasználó

[quote=”Kerti”:31xuv4te]:smt056[/quote]

Ezt igy nem lehet elintézni [-X

A Reden kivül,
        nekem meg még két szerencsétlen társamnak aki nem et nyomot 1-1 % unk van. :smt210

Az igennél minden szavazó legalább 3,5 % ot kap. :smt209

😀 Ez az igazi piár. 😀 😀

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”Blue”:15qi3c68]:smt209[/quote]

:smt056

Red
          Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:2vcka3vb]Hová lett 1% 😆 #-o 😆 [/quote]

biztos elsikkasztották a szerver üzemeltetői :smt215 🙂

Blue
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2bv2skll]Piroska hazavitte, nehogy Kékecske megkaparinthassa. 😆 [/quote]

:smt209

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:2r938nzm]Hová lett 1% 😆 #-o 😆 [/quote]
                Piroska hazavitte, nehogy Kékecske megkaparinthassa. 😆

FLaci
                Felhasználó

[quote=”Kerti”:2swqnw13]Szavazzatok nyugodtan. Ez egy vélemény felmérés. Jó lenne, ha minél többen szavaznának. Szóval hajrá.[/quote]

Hová lett 1% 😆 #-o 😆

LMC
                  Felhasználó

[quote=”Red”:2mx12pxj]akkora volt ma a pörgés, hogy osszeomlott a szerver 😀 [/quote]

Nem csodálom annak is van lelke 😀

Vigyázzunk rá jobban, hiszen szükségünk van rá. [-o< András

Kerti
                    Adminisztrátor

[quote=”utazo67″:19lc2his]Pünkösdkor lessz a szezonnyitó?[/quote]

A dátum még nincs lekonkretizálva. Azt a következő szavazás dönti el, hogy melyik időpont a legjobb a társaságnak.

[quote=”utazo67″:19lc2his]Akkor eltudnánk mi is menni,és akkor szavaznák is.Vagy csak szavazzunk hogy hagyomány vagy nem.
                      [/quote]

Szavazzatok nyugodtan. A Ti véleményetekre is kiváncsiak vagyunk. Ez a szavazás nem arról szól, hogy ki az aki jön és hova szeretne menni, hanem, hogy mi a véleménye a társaságnak a szezonnyitó helyszínével kapcsolatban. Nem kötelez senkit semmire a szavazás. Ez egy vélemény felmérés. Jó lenne, ha minél többen szavaznának. Szóval hajrá.

FLaci
                      Felhasználó

[quote=”MaNa”:2un3xvf0]Most akko miről tettél említést? Mi úgy értettük, hogy van egy tuti helyed, amit javasolnál.

Hi MaNá[/quote]
                        Szia
                        Úgy látom nem értetted a dolgot vagy nem olvasol el mindent.
                        Elmagyarázom
                        Mi tavaly ott voltunk Brigi Gábor és jó magam
                        Ha vissza lapozol kiderül az írásból hogy viccnek szántam mivel elég messze is van egy talihoz
                        Na mindegy
                        Én azt hittem hogy magánként akartok oda menni.
                        Laci

utazo67
                        Felhasználó

Bocsánat.Lassan irok már 25.És látom mindenki elmenekült.

utazo67
                          Felhasználó

Csókolom.
                            Pünkösdkor lessz a szezonnyitó?Akkor eltudnánk mi is menni,és akkor szavaznák is.Vagy csak szavazzunk hogy hagyomány vagy nem.
                            Napok óta figyelem a forumot,mint csendes megfigyelő.Igaz én csak egyszer,a szezonzáró találkozón voltam,de nagyon tetszett mindkettőnknek.Mennénk többször is.Nem azért hogy kiránduljunk,hanem hogy találkozzunk hasonló érdeklődésü emberekkel.A boltba sem azért megyek mert a dombon van,hanem mert vásárolni szeretnék.Tehát a találkozóra azért mennék szivesen,hogy találkozzak sok-sok lakóautóssal.Kirándulni meg ráérek egész évben.olvasgattam a visszajelzéseket a forumon(ápr.23-28-ig)hát negativ dolog ott nem hangzott el a Martfúi kempingről.Beszéltem pár lakós társsal,azt mondták szuper volt.Igaz azt láttam,hallotam kicsit sivár volt a környezet.De azóta eltelt egy év,nőttek a fák is.Gondolom a tulajt sem kell győzködni hogy a maximális kedvezményt megadja.Nekem pl.ez is szempont.Itthon nem szoktam kempingbe menni.
                            És elégszomoru vagyok hogy két nap alatt mindössze 16 szavazás érkezett.Gondolom nem csak 16 olvassák.
                            :-s
                            További jó vitát vagy szavazgatást vagy ilyesmi.

Red
                            Felhasználó

akkora volt ma a pörgés, hogy osszeomlott a szerver 😀

MaNa
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:c7ziype8]Hát ha nem-re szavazol akkor Blue-nak még kevesebb százaléka lesz. 🙁 Nagy a felelősség rajtad.[/quote]

Kész, ettől összeomlottam. És szavaztam. Bocs Blue.

Hi MaNá

Red
                                Felhasználó

igen, az én 11-em az fix, több tanum is van rá, lehet még a print sreenem is megvan róla 😉

Blue
                                  Felhasználó

[quote=”Blue”:1jbozhdn]Nem hagyom magam nekem jár a %
                                    aaaz ombotcsmenhez fordulok 😀 [/quote]

:smt068 :smt071

Red
                                    Felhasználó

igen, az én 11-em az fix, több tanum is van rá, lehet még a print sreenem is megvan róla 😉

Red
                                      Felhasználó

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”MaNa”:2755ejd9]Áááááá, nem értem én ezt a ‘Blue kevesebb százaléka’ ügyet. Magas ez nekem, mint lónak a farzseb.
                                          Kérem tételesen ismertetni, hogy ha Martfűre szavazok, akkor mi lesz Blue-val és ha nem, akkor mi lesz.
                                          Ez egy komoly döntés lenne a részemről így…. 😆

Hi MaNá[/quote]
                                          Hát ha nem-re szavazol akkor Blue-nak még kevesebb százaléka lesz. 🙁 Nagy a felelősség rajtad.

Blue
                                          Felhasználó

Nem hagyom magam nekem jár a %
                                            aaaz ombotcsmenhez fordulok 😀

MaNa
                                            Felhasználó

[quote=”Blue”:dw3edi1z]Elvesztettem a fonalat rolam van szo? #-o [/quote]

Há persze Blue, nem jöttél rá?

Hali MaNá

MaNa
                                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:2z55wo02]A baj az, hogy te még nem szavaztál. [-X
                                                Pedig akkor szegény Blue-nak még kevesebb százalék jutna. Hacsak Red nem ad neki valamennyit. 😆 [/quote]

Áááááá, nem értem én ezt a ‘Blue kevesebb százaléka’ ügyet. Magas ez nekem, mint lónak a farzseb.
                                                Kérem tételesen ismertetni, hogy ha Martfűre szavazok, akkor mi lesz Blue-val és ha nem, akkor mi lesz.
                                                Ez egy komoly döntés lenne a részemről így…. 😆

Hi MaNá

Blue
                                                Felhasználó

Elvesztettem a fonalat rolam van szo? #-o

Kerti
                                                  Adminisztrátor

[quote=”Red”:3aalhw0b]akkor súgjál, ki ? 😀 DD[/quote]
                                                    Már súgtam neki.

Red
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:34uj68ac]Nem. [-X
                                                      Ő még nem adta le a voksát. Lehet, hogy még nem tud dönteni. 😆 [/quote]

akkor súgjál, ki ? 😀 DD

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”Red”:3menfgq7]szerintem övé a 3. nem 🙂 [/quote]
                                                        Nem. [-X
                                                        Ő még nem adta le a voksát. Lehet, hogy még nem tud dönteni. 😆

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 193

You must be logged in to reply to this topic.