Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

A lengyel -szlovák határon található a dunajeci víztározó déli gátja mögött. Nagyon szép kemping, saját étteremmel. Amikor mi voltunk rengeteg holland volt, de volt helyünk rendesen, igaz hétvégére fullra megtelt. Tiszta, rendezett, és jól felszerelt. A zuhanyzás zsetonos, de filléres tétel. Egy éjszaka kb. 3000 Ft/ egység. Van saját strandja is, de itt ne képzeljünk nagy dolgokat. Térdig érő apró kavicsos víz a folyó jobb oldalán.  Kerékpár út a kemping mellett megy közvetlen. Nedec várát mindenképp érdemes megnézni, meg egy nagyobb sétát ejteni a víztározó körül.  A gáton áthaladva a folyó bal partján a faluban van bent (gyalog 10 perc) egy normál méretű élelmiszer bolt, mindent be lehet szerezni. Mellette a helyi büfében a sült pisztráng kb. 300Ft/ 10 dkdg. áron kapható :-)  Bp.-tőél cca 300 km, és egy pár napot el lehet tölteni, hogy ne unjon rá az ember.


Beküldve: 2018 ápr. 15 23:37 írta Döme #52698
Döme profilkép
MaNa írta:
Hali Döme, érdeklődnénk, hogy ehhez a kempinghez közel van a tutajozási lehetőség? És a bicikliút kb. milyen hosszú? Köszi, ha válaszolsz!
A tutajozás Szczawnica és a Vörös kolostor közötti szakaszon van. (ezen a szakaszon van kiépített kerékpárút is amúgy. Lazyék tavaly voltak, van róla videójuk is, hogy frissen elkészült bicó út van a Víztározótól a tutajozós helyig is. Mi ezen sajnos még nem tudtunk végigmenni, mert még nem volt meg. :-)
(Amúgy ha térképen rákeresel Szczwanicában kb. a Bar Pieniny magasságától indul a tutajozás) - amúgy itt is van 2-3 kemping, bár érdekes, hogy a Park4night egyiket sem jelzi, de a neten megtalálható. Az egyik ráadásul 2-300m -re van az indulási ponttól.
Az a bicikliút szakasz amint végigmentünk kb. 15 km. emlékeim szerint. A Nedeci víztározó környéke is kiépített amúgy, ott további 20-30 km van, mi ennek csak töredékét jártuk be. .... egyenlőre. :-)
Szerintem Lazy majd kiegészíti pontosabb adatokkal, nekik frissebb az élmény.
Beküldve: 2018 ápr. 15 21:53 írta MaNa #52695
MaNa profilkép
Hali Döme, érdeklődnénk, hogy ehhez a kempinghez közel van a tutajozási lehetőség? És a bicikliút kb. milyen hosszú? Köszi, ha válaszolsz!

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.