Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

Nyaralásunkat a Lido Estensi kempingbe fizettük be egy telepitett lakókocsiba. Évek ota nem nyaraltunk kempingben és gondoltuk kiprobáljuk.

Jól sikerült mivel hazajöttünk és már azon filoztunk venni kéne egy lakóautot. Szeptemberben megvettük egy Fiat Dethleffs-et egy kicsit öreg 20 éves de nekünk ez most jó.Röviden a lakóautozásunk igy indul.

Kempingről is természetesen irok egy pár sort, igaz akkor én még nem nézegettem lakóautos szemmel. Közvetlen tengerparti 100-200 m kisétálva, maga a kemping fenyvesben van. Központi része nagyon felszerelt fürdök tiszták mosógépek mosogatórész minden tiszta. Bejáratnál nagy étterem du  -án fél áron a pizza. Medencék is vannak, igaz itt lényegében gyerekek voltak. Minden este müsor ez is inkább gyerekeknek, de néha van felnötteknek is. Napközben animátorok foglalkoztatnak mindenkit ijászat erobik stb. Bevásárlási lehetöség is jó 2-3km re van két nagy bevásárló központ, de bent a kempingben is van minden. Sétáló utca nem mesze esténként nagyon hangulatos és bulizós.

Még valami: minden nap lehet vásárolni a helyi horgászoktól tengeri herkenytüket. Nagyjából enyit tudtam leirni róla de ha valami érdekel irjatok hátha tudok segiteni és eszembe jutnak dolgok. Töltök fel egy pár képet a kempingről és környékéről.

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.