Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

Hollandia Gaasper camping 52.311875  4.991961  

Hollandiai  főleg Amsterdam kirándulásunkhoz  több camping megtekintése után e mellett döntöttünk  tudván, hogy náluk a Bivak nem megengedett és pénzbüntetéssel is jár így ezt ki is zártuk.   A camping jellemzői van árnyékos és nem árnyékos része Tiszta, rendezett , wifi, minden szempontból kiválónak találtuk. A területen található vegyes bolt ( ahol reggelente sütik a friss pékárut) ½ 9-12ig majd délután ½ 3 -½ 6 –ig tart nyitva. Étterem szintén van a területen belül hideg sör is J A fürdő zsetonos úgy mint a mosogató helyiség ( a boltban vehető  0,5€  ami 5 ’ elegendő) Szerviz ingyenes és korlátlan Nyitva 9-19.-ig ha korábban akarsz elmenni előtte kell fizetni és kapsz egy zsetont amivel a kapu kinyílik. 23-06-ig nem lehet elhagyni a kempinget csendrendelet van !  

Az elhelyezkedése kiváló kb 5perc laza séta és már az 53-as  metró állomásán vagy  ( végállomás) Ez kb 15-20perc alatt bevisz a város központjába. Érdemes napi jegyet venni (1,2,3,4 napos) vagy „I Amsterdam” card ot szintén több naposat is ami persze több mindenre jó ( múzeum ,hajó, éttermek és boltokban kedvezményre jogosít). Profi térképet is adnak hozzá aminek segítségével már nehéz eltévedni.

Magán vélemény, hogy nem is próbálkoznék lakóval közlekedni mert oly nagy a káosz parkoló szinte sehol ( parkoló jegyet kártyával lehet csak venni méreg drágán)  többsége gerendával magasságban korlátozott ahova még a furgonok sem férnek be. Kérdés esetén szívesen válaszolok, de nem akarok túl sokat fecsegniJ Jó volt, szép volt, de rövid, így biztosan visszamegyünk még egyszer.

 

 

 


Beküldve: 2021 márc. 19 14:35 írta adamdenes #56835
adamdenes profilkép
van egy stellplatz az egykori dokkokban a papaverwegen. Innen 300 m-re van a megállójaa vizitaxinak amivel egyből a vasútállományra, belvárosba is lehet érni. Ezek a vizitaxik ha jól emlékszem ingyenesek.
Beküldve: 2021 márc. 17 03:36 írta Updakly #56830

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.